FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 166

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 14 mar 2024, 15:28

Po meni nije trebao, al ok pozvao je sve klubove da nemogu reci niko nas nije zvao..

AL VOLIJO BI DA FK SARAJEVO KRENE SAMO U OVO. Vico i co su picke i ko im stane pravo na crtu vjeruj te mi palice rikverc. Jer mirvic nije ko onaj velezov vlasnik koji zivi od stranacko politicke veze (tenderi poslovi) Mirvic zaradjuje lovu van bih i samim tim mogu mu ga samo obalit..

Komentari valjo vam je Vico za titulu u koroni (Murvic nije ni bio u FK SARAJEVU)

Mi smo organizovali 4r dobro se sjecam da je u nasim prostorijama bio sastanak, zeljo pristo da organizuje drugi (nastavak) i preko noci necemo da se borimo za interese drugih klubova..

Husic suti

Reprezentativci sute zasto zato sto ako kazu testorani biznisi po bh mogu zakljucat

Protesti PRED SAVEZOM UDARAT NA PREKID REPREZENTATIVNIH UTAKMICA I ZDRAVO.

NEMAM NISTA DA SAVEZ VODI SVE KO I DOSAD SAMO SUDIJE DEKEGATE SUDIJA MORAJU KLUBOVI Vodit kaznjavat nagradjivat.

Srbi i ustase bece pristat jer znaju da financisku moc nemaju da se nose sa FK SARAJEVOM, i da in je jedini spas u tipovima ko vico mijo beus itd, koji politicki (namjestanjem sudija i sudjenja) mogu da vide evropu..

Citam jedan pise kako nikad bolje nije bilo jer uradjeni tereni zrinjski igro grupu itd.. uradjeni tereni pa sta ako su jel to znaci sudjenje mora bit u korist nekkg kluba koji nema kvalitet da bude prvak osvajac kup. Zrinjski igro grupu, **** bi je igro da uefa nije vratila intertoto kup (tacnije napravila 3razred takmicenja) sto nije zrinjski izbori ligu evrope itd itd..

Greska se moze podrkrast, al tendiciono sudjenje ili ti ga namjerno sudjenje je nesto drugo..covjek je napravio 50-60 gresaka. I onda klub koji ima 50-70 radnika koji zaradjuju 5 do 10 puta vecu platu od prosjecne pkate u bh ce bit kaznjen a sudija i ljudi koji su izabrali (ako je ovo uradio iz neznanja) njih 5-10 koji zaradjuju 500 km po utakmici 1000 km mjesecno ce ostati pomilovani

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 14 mar 2024, 15:30

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
14 mar 2024, 15:26
2 zenske osobe pomjeriti. Mirvicu voda ti do guse dosla, a njih dvije se cesljaju.
Imas tu kamaru uhljeba, nestrucnih.Koji doje sisu od kluba kao da je bh telecom.
Razne fukse predvodjene ajlom obitavaju i kako da krene na bolje
Niko nikad da postavi pitanje sto si navijace slagao za ajlu alimanovic? Kome i zasto je ona bitan faktor?
I zasto je prestala smetati, znamo kakva je kampanja bila protv nje?
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 14 mar 2024, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 mar 2024, 15:34

Istinasamo123 je napisao/la:
14 mar 2024, 15:30
2 zenske osobe pomjeriti. Mirvicu voda ti do guse dosla, a njih dvije se cesljaju.
Imas tu kamaru uhljeba, nestrucnih.Koji doje sisu od kluba kao da je bh telecom.
Niko nikad da postavi pitanje sto si navijace slagao za ajlu alimanovic? Kome i zasto je ona bitan faktor?
ok, nije za javni forum. Zato nisam ni imenovao doticnu. Jasno nam je sve, navijac kluba nece dati drugima materijal da imaju tisra.
Vjerovatno ugovor, otpremnine itd.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 14 mar 2024, 15:36

čekamo službena lica za 23. kolo...

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 14 mar 2024, 15:38

14 mar 2024, 15:34
Istinasamo123 je napisao/la:
14 mar 2024, 15:30
ok, nije za javni forum. Zato nisam ni imenovao doticnu. Jasno nam je sve, navijac kluba nece dati drugima materijal da imaju tisra.
Vjerovatno ugovor, otpremnine itd.
Od kad su poceli takvi "sportski radnici" da se dovode mi smo tu gdje jesmo, ja vjerujem da doticnnoj puca qirac zbog svega sinoc sto se desavalo...
Vise je brine hoce li ostat u ligi..
Dovedeni smo u situaciju da nam pisaju u usta na Kosevu, to se nikada nije moglo ni zamisliti a ne uraditi i opet svi putevi vode prema nasoj upravi i administraciji jer kad sa djavolom sadis tikve na kraju ti ih od glavu razbijaju...pa nek ga i dalje nasa uprava zovu sefe..
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 14 mar 2024, 15:43, ukupno mijenjano 2 puta.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 mar 2024, 15:40

Evo telegeltija, kaze da smo trebali trazit problem u svojoj kuci. I da su ovo sibicarske fore.

Ok, ako podkuvac smatra tako nek dovede sudije iz evrope (njih 50 najbolji i nek oni kazu dali je kriteri bio 50/50) i ako iko od njih bude rekao Da jest nek FK SARAJEVO KAZNE SA IZBACIVANJEM U NAJ NIZI RANG TAKMICENJA

CAK MOZE I JOS PRECIZNIJE NEK PREGLEDAJU SVE UTAKMICE BORCA FK SARAJEVA U KUPU U PL BH i kazu da je borac dosao na prvi mjesto bez sudija istu kaznu prihvacam..

Ovo vam je ubijanje nekog ne u mizak vec u oci. Juce sam pisao ovo je skovano advokatski i iza ovoga stoji ozbiljan advokatski posao. Ovo nije samo vico nazvo gigu musu il ovog onog i reko de to zasilji..

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 14 mar 2024, 15:56

Lucas je napisao/la:
14 mar 2024, 15:22
Ako Široki prođe danas Veleža, to ce nam baš zakomplikovati borbu za Evropu.
:urnebes: :urnebes:
Nama slijedi borba za opstanak i to grcevita.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2024, 15:58

Antikloc je napisao/la:
14 mar 2024, 15:56
Lucas je napisao/la:
Je l ti drago

Da se klub ugasi tebi bi bilo drago samo da mozes napisat ovdje reko sam vam bla bla
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 14 mar 2024, 16:00

Gospodine Mirvicu,
Izuzetno mi je drago da ste us podrsku vaših američkih
Partnera/saradnika odlučili da zauzmete čvrst stav u
Borbi protiv evidentnih kradja i nepravdi na fudbalskim
Terenima u BiH.
Uz sve akcije sto spremate i sto će te poduzeti,nemoj te
se puno osloniti na ostale”Bošnjake” kolko god vam oni
nešto obećavali.To su obični mekušci i balije.

Posto ste se uvjerili u nekoliko situacija da JA znam puno
Vise,nego sto se zna mogu vam samo preporučiti da pokušate
Napraviti radni sastanak i eventualno prijateljstvo sa
Gospodinom Damirom Miškovićem -Predsjednikom Rijeke.
To je taj kalibar gdje i s kim možete razmijeniti kvalitetno
Mišljenje i nešto konkretno naučiti.👈
Kako se boriti i izboriti sa Savezom i ostalim političkim
Klubovima.
Ako ste Vi vlasnik i pilot Gulfstream G550,šta će vlasnik/pilot
Cessne stare 10-tak godina i koji nema para da je napuni sa vama
Pričati?!Sta ce vam zaželjeti na vašem slijedecem letu😉?!
Želim sve najbolje i da ustrajete u borbi protiv vjetrenjača
Zla i korupcije💪

P.S.Hadjibegicu pi.cko prodana.Usljo jedan👈
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 mar 2024, 16:01

E gledaj hadzibegica majku yebo... samo nek legne kakva plaketa pa taman je i karadzic dodijelio

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 14 mar 2024, 16:04

Ponavljamo se stalno i svima je jasno po kojem principu se radi. Situacije 50-50 idu uvijek njima u korist, kartonira te, ubije ti ritam scjeckanjem i to je to. Svaka utakmica na šablon. Dodaj tome da imaju dobru ekipu, raste samopouzdanje i oni čak sad ne moraju ništa ni raditi.

Ne bi me začudilo da do kraja sezone gledamo penale protiv Borca, kartone isl i na kraju se samo sabere i kaže to je sve u pet deka, sudije su ljudi od krvi i mesa.

Mi smo napravili ovo možda u utakmici sa najmanje materijala, ali samo iskren čovjek koji prati dešavanja zna da su ove tendencije i kriteriji kako je Dodikovo mladunče tu.

Okupiti ozbiljan advokatski tim i ne popuštati dok se stvari ne poprave.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 mar 2024, 16:05

Hoće li se ijedan novinar naći da uputi pitanje Faruku pta in radi uopšte na manifestaciji gdje nema nijedne državne zastave, gdje nema ništa što ima bilo kakvu poveznicu sa državom?
Najviše bi volio kada bi ga iz kluba ( koliko god to bilo banalno) proglasili za perosnu non grata, pogotovo nakon onoga dinoć šta su ljudi predvođeni Vicom uradili klubu čija je on "legenda"
slika

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 14 mar 2024, 16:06

FoSte95 je napisao/la:
14 mar 2024, 16:05
Hoće li se ijedan novinar naći da uputi pitanje Faruku pta in radi uopšte na manifestaciji gdje nema nijedne državne zastave, gdje nema ništa što ima bilo kakvu poveznicu sa državom?
Najviše bi volio kada bi ga iz kluba ( koliko god to bilo banalno) proglasili za perosnu non grata, pogotovo nakon onoga dinoć šta su ljudi predvođeni Vicom uradili klubu čija je on "legenda"
slika
Smetljar. Prodana dusa.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 mar 2024, 16:07

vedinjo98 je napisao/la:
14 mar 2024, 16:06
FoSte95 je napisao/la:
14 mar 2024, 16:05
slika
Smetljar. Prodana dusa.
ili je samo glup
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 14 mar 2024, 16:07

feniksptica je napisao/la:
14 mar 2024, 15:58
Antikloc je napisao/la:
14 mar 2024, 15:56
Lucas je napisao/la:
Je l ti drago

Da se klub ugasi tebi bi bilo drago samo da mozes napisat ovdje reko sam vam bla bla
Odrastite. Ne moze se protiv Vice ici. Vico je sposoban i jak,radi odlican posao. Ima podrsku domacih politicara,podrsku Ceferina,podrsku UEFE,podrsku NSRS,podrsku vecine kantonalnih NS,podrsku vecine ako ne i skoro svih klubova. Odradio je ono sto svaki ozbiljan politicar radi,malo po malo sviju je vezao s necim,napravio je mrezu podrske i poznanstava. Eno nas Hadzija danas prima plakatu od NSBiH a cijeli forum skupa ne voli FKS kao on a da ne pricamo koliko mu je dao.
Ovo sto Mirvic radi je samoubistvo. Mirvic ovim budalesanjem unistava FKS. Treba budalu zaustaviti.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 mar 2024, 16:09

Ocekujem Gigovica na Kosevu
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 mar 2024, 16:11

Ebo ti Vico sve

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 14 mar 2024, 16:16

Lik vise nikad da spomene FK Sarajevo! Sram ga I stid bilo kakvu je priliku imao da ispadne gospodin, vjernik FK Sarajevo ali jok bitna je plaketa koja je u svijetu fudbala bezvrijedna. Jos jednom sram te Faruk bilo, pa I preseli se u Banja Luku sta ces u Sarajvu.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 14 mar 2024, 16:18

Lucas je napisao/la:
Ma ja sam se nekako halalio sa evropom ove godine. Sve imam u glavi scenariji oduzimanja 6 bodova, mada i tad nije sve gotovo, al džaba, ne gajim optimizam sekunde.

A i realno tanki smo, pregledao sam highlights sto puta, pa kakva dva gola primamo i kakva dva zicera mašimo, pa ono je na nivou federalne.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 14 mar 2024, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, mosarajvosa83, plisek i 56 gostiju.