Inace, sta im znaci to bosnjacki klub

Sta znaci bosnjacki klub ? Niste svjesni kako se blamirate s tim epitetom ..
Po izgledu kod 0-5 ce izaci.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:21A valjda budu pametniji pa izađu sa terena prije 93' minute
ali ovako sudjenje tendeciozno nikad nije bilo. Krupna greska se provuce, ofsajd, penal ali ovo - N I K A D I NE IZJEDNACAVAJ VISE. Jel vam to u krvi za svaku sferu zivota??Maradona10 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:24Tačka, kraj. Svaka čast.Tifo je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:15Aferim, potpisujem sve!enterofuryl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:02
Pokusat cu da ti odgovorim iz ugla navijaca Zeljeznicara koji voli FKZ i mrzi svaki, ali svaki klub u jedinoj nam domovini. Nadam se da ovo neces shvatiti kao neki vid provokacije. O periodu prije Vice necu pricati, iako bi se dalo pricati o dodijeljenoj tituli 1999. godine, aferi punac i ukradenoj tituli 2015. godine gdje je tvoj klub direktno ostetio onaj za koji ja navijam, itd itd. O ostalim sezonama gdje su nas neki drugi ostetili i nestvarno pokrali necu takodjer. Mada bi se dalo pricati o penalu u Bijeljini koji je vidjelo jako puno ljudi van BiH. Tada ste ga proslavili jako lijepo, pred kraj utakmice na Kosevu. No, vratimo se na ovaj period vladavine Vice. Mnogi su misljenja da je ovo najgori period saveza. Ja bih rekao da nije nista gori od prethodnih. Samo su tada drugi klubovi imali manje vise slicnu protekciju. Ukljucujuci i onaj za koji ja navijam. Dobro, mozda Borac trenutno uziva najvecu protekciju na terenu od samostalnosti, ali su pametno sacekali svojih 5 minuta koje su svi imali. Ne treba zaboraviti kako smo jedva docekali da ih izbacimo iz lige. O kriminalu unutar saveza necu, jer su ovi barem napravili terene, dok je "nas" Begic pokrao puno vise i ostavio klubovima qrc. Sto se tice Sarajeva, dok vam je Vico valjao, velicali ste ga. Pocevsi od titule 2020. pa do poklonjenog kupa u Zenici. Sada kada nizete neuspjehe na zelenom terenu, naravno da vam je on meta. 21 bod prednosti koje Borac ima u odnosu na vas nije krivica Vice nego vas samih, kao sto nama nije kriv Vico niti 1% sto se nalazimo na 11. mjestu i u borbi za opstanak. Ako se dovedemo u situaciju da nam zadnje kolo treba pobjeda protiv Borca, onda neka nas pokradu i neka ispadnemo. Nasu nesposobnost necu pravdati na taj nacin.
O pozivu klubovima takodjer nema potrebe pricati kada u startu imas 7 od 12 klubova koji te odbijaju. Ostali su vec pokusali nesto, pa se prvom prilikom povukli jer to nije bila njihova borba nego Velezova. Sta kod ja mislio o Velezu koji je za mene prekrizen 2014. godine, ako tada nismo stali svi skupa, nema potrebe ni sada jer ovo nije nasa borba vec vasa. Ili barem pokusaj skidanja odgovornosti za lose uredjen sportski segment kluba. Nazovite vi to kako hocete, ja ne zelim.
Svi koji pratimo ligu preko 15 godina svjesni smo stvari koje su se dešavale i da je svako imao svojih 5 minuta. Sad je došao red na Borac.
Za sta tacno? Ako vam oduzmu bodove kad se pogleda ulaganja u ekipu bit ce sve u par bodova.
Po tebi , sta je veća greška sudije : faul koji je svirnuo na kraju kada ste izašli ili ofsajd koji nije svirao nakon kojeg se desio penal za Sarajevo?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:29ali ovako sudjenje tendeciozno nikad nije bilo. Krupna greska se provuce, ofsajd, penal ali ovo - N I K A D I NE IZJEDNACAVAJ VISE. Jel vam to u krvi za svaku sferu zivota??Maradona10 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:24Tačka, kraj. Svaka čast.
Svi koji pratimo ligu preko 15 godina svjesni smo stvari koje su se dešavale i da je svako imao svojih 5 minuta. Sad je došao red na Borac.![]()
![]()
Klasično prcanje upravo takvih kao ti koji ste pjenili, a pjenite i danas nakon pošteno osvojeme titule 2020 godine.nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:18Jel mislis na ove prodane Bosnje ili?
Sa teme Veleža. Nasmija me poštenskiSiroki dovede dva crnca pojedu ligu
Mi dovedemo crnca, bude optuzen za silovanje
Lik naziva vrapcicke komunjare sa petokrakom u grbu - bosnjackim klubomRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:28Sta znaci bosnjacki klub ? Niste svjesni kako se blamirate s tim epitetom ..
ako nisi upucen tako se dijele sudije u sportu,reprezentativci u tom sportu,delegati,samo sto jos nisu cistacice,dosta mi je i vas moralista vise nabijem vas na qrc,ne vidite ispred ocijulet3 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:33Lik naziva vrapcicke komunjare sa petokrakom u grbu - bosnjackim klubomRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:28Sta znaci bosnjacki klub ? Niste svjesni kako se blamirate s tim epitetom ..![]()
I taj naziv bosnjacki klub je preofiran. Isto oni foteljasi u parlamentu: klub bosnjaka, klub srba, klub hrvata![]()
molim te brate, ili se uozbilji da diskutujemo ili me nemoj na nivo djeteta od 5 godina spustati. Nemam snage ni volje da ti ocito crtam. ne zamjeriMaradona10 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:32Po tebi , sta je veća greška sudije : faul koji je svirnuo na kraju kada ste izašli ili ofsajd koji nije svirao nakon kojeg se desio penal za Sarajevo?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:29ali ovako sudjenje tendeciozno nikad nije bilo. Krupna greska se provuce, ofsajd, penal ali ovo - N I K A D I NE IZJEDNACAVAJ VISE. Jel vam to u krvi za svaku sferu zivota??Maradona10 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:24
Tačka, kraj. Svaka čast.
Svi koji pratimo ligu preko 15 godina svjesni smo stvari koje su se dešavale i da je svako imao svojih 5 minuta. Sad je došao red na Borac.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordo10, maho_sa, Paromlinac i 30 gostiju.