LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Balon
Kontakt:

Re: Kobe Bryant

Post Postao/la Balon » 21 mar 2011, 19:36

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
je li ti možeš nekoga ubijediti da je npr. bryant među 10 svih vremena ako taj tvrdi suprotno,da nije u top 10?

pa zar ima neko ko tvrdi da lebron nijhe među najboljim na svijetu?
Sama cinjenica da se godinama jedino Kobe uporedjuje sa MJ-om dovoljno govori, ostali se uopste nespominju u istoj recenici sa MJ-om a kamoli da se prave neke usporedbe.
Mnogobrojni bivsi kosarkaski asovi godinama pricaju samo o Kobe-u i MJ-u zar vam to dovoljan dokaz ko je i sta je Kobe Bryant. Ovo vam je argumenat koji na vasu zalost nikada necete moci pobiti, koliko god nevolili Kobe-a.
Evo vidim sad se i Duncan (uz duzno postovanje, jedan od najboljih na svojoj poziciji)poceo stavljati ispred Kobe-a :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 mar 2011, 19:38

Raul_64 je napisao/la:1. Jordan, 2. Russell, 3. Jabbar, 4. Magic, 5. Bird, 6. Hakeem, 7. Duncan, 8. Wilt 9. Oscar Robertson 10.

I sta sad sam ja hajter?...mozda nesto subjektivno a opet mozda sam zaboravio nekog..Jeria Westa ili slicno..

Po meni on ce biti medju 10 najboljih kad zavrsi karijeru ali ispred Hakima (i ostalih)ne moze ici...
Medju 10 najboljih zar nije dovoljno...
Po kojem je osnovu TIm Duncan ispred Kobija..

Ja razumijem da ti volis Spurse i to je uredu, ali Kobe je bolji od Duncana sto posto..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 19:43

Monolog je napisao/la:Meni nije jasno kako je Duncan na toj listi, a nije, recimo, Shaq?! :(

pa svako vjerovatno ima svoju top 10 all time listu,koja se razlikuje od nekih drugih top 10 all time listi

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 19:46

Balon je napisao/la:
je li ti možeš nekoga ubijediti da je npr. bryant među 10 svih vremena ako taj tvrdi suprotno,da nije u top 10?

pa zar ima neko ko tvrdi da lebron nijhe među najboljim na svijetu?
Sama cinjenica da se godinama jedino Kobe uporedjuje sa MJ-om dovoljno govori, ostali se uopste nespominju u istoj recenici sa MJ-om a kamoli da se prave neke usporedbe.
Mnogobrojni bivsi kosarkaski asovi godinama pricaju samo o Kobe-u i MJ-u zar vam to dovoljan dokaz ko je i sta je Kobe Bryant. Ovo vam je argumenat koji na vasu zalost nikada necete moci pobiti, koliko god nevolili Kobe-a.
Evo vidim sad se i Duncan (uz duzno postovanje, jedan od najboljih na svojoj poziciji)poceo stavljati ispred Kobe-a :lol:

kako ti znaš da ja ne volim branta???

možeš li ti nekako dokazati i nas uvjeriti da je bryant bolji od npr. o neala?

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 mar 2011, 19:49

Znam jer niste realni ni sekunde.
A sto se tice ovog drugog, procitaj ponovo moj zadnji post, mozda skontas nakon drugog puta.
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 21 mar 2011, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 mar 2011, 19:49

neno#4 je napisao/la:Po kojem je osnovu TIm Duncan ispred Kobija..

Ja razumijem da ti volis Spurse i to je uredu, ali Kobe je bolji od Duncana sto posto..
Ja sam rekao da bi do kraja karijere mogao biti ispred njega,samo ne ispred Hakima i ostalih...

Ali zasto Timi...

2x Mvp-Kobi 1 MVP nagrada koju cak nije trebao dobiti,hajd da kazemo da je mogao dobiti 2005 kao i Timi
3x MVP finala-2x MVP finala

Duncan je bio sef Robinsonu dok je Kobiu sef bio Shaq...
Timi ima vec 12 sezonu za redom 50+...znama Kobiov period bez Shaka od 2004 do 2007...nabijanje statistika,isti nije imao s kim igrati ali mi se nije svijdjelo ni to stalno kukanje i trazenje trejda...
I cak sam se ogradio ogradio znajuci koliko ima Kobi lovera..

Ali za mene na terenu je Duncan bio vrijedniji za svoju ekipu nego Kobi...i mislim da nije samo meni al dobro

A Shaq ne moze meni ispred Duncana da ga ebes...posebno sa ovim Pheonixom,Clevlendom,Boston trazenje titule na silu..al bas na silu...

I kako ljudi tako malo cijene Duncana...
dobro je jedan rekao cim izadje iz lige svi ce ga zaboraviti jer je bio prokleto dosadan...

Na stranu sto je Duncanovi Spursi(znaci od kad je trejdan) najuspjesniji kolektiv u Americi po procentu pobijeda u zadnjih 15 godina..ispred Detorit Red Wingsa,Yenkeea i ostalih..

toliko
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 mar 2011, 19:57

Raul_64 je napisao/la:

Ja sam rekao da bi do kraja karijere mogao biti ispred njega,samo ne ispred Hakima i ostalih...

Ali zasto Timi...

2x Mvp-Kobi 1 MVP nagrada koju cak nije trebao dobiti,hajd da kazemo da je mogao dobiti 2005 kao i Timi

Timi ima vec 12 sezonu za redom 50+...znama Kobiov period bez Shaka od 2004 do 2007...nabijanje statistika,isti nije imao s kim igrati ali mi se nije svijdjelo ni to stalno kukanje i trazenje trejda...

Ali za mene na terenu je Duncan bio vrijedniji za svoju ekipu nego Kobi...i mislim da nije samo meni al dobro

A Shaq ne moze meni ispred Duncana da ga ebes...posebno sa ovim Pheonixom,Clevlendom,Boston trazenje titule na silu..al bas na silu...

dobro je jedan rekao cim izadje iz lige svi ce ga zaboraviti jer je bio prokleto dosadan...

Na stranu sto je Duncanovi Spursi(znaci od kad je trejdan) najuspjesniji kolektiv u Americi po procentu pobijeda u zadnjih 15 godina..ispred Detorit Red Wingsa,Yenkeea i ostalih..

toliko
Kao prvo, pusti mi pricu ovaj sef onom, u NBA nijedan igrac ne moze sam da osvoji titulu, NE MOZE...
Druga stvar, Kobe 5 titula, Tim 4...
Treca stvar, vidimo ko rusi sve rekorde po broju poena..
Cetvrta stvar, ne zaboravi da je Kobe mladji od Duncana za dvije godine...
Peta stvar, Kobe 4 puta MVP All star game, Tim jednom...

Toliko...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 19:59

Balon je napisao/la:Znam jer niste realni ni sekunde.
A sto se tice ovog drugog, procitaj ponovo moj zadnji post, mozda skontas nakon drugog puta.

ne znaš,jadan,ne znaš,meni je bryant uz duncana i ginobilija najdraži igrač u nba,ali eto ti tvrdiš da kao znaš da ja nisam realan,smiješan si

i???

zbog toga što neki velikani tvrde da je on najbolji igrač od kad jordan ne igra to treba značiti da je bolji od npr. malonea,birda,magica,jabbara,russella,wilta,ok,oni tako misle,ja tako ne mislim

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 20:01

neno#4 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:

Ali zasto Timi...

toliko
Kao prvo, pusti mi pricu ovaj sef onom, u NBA nijedan igrac ne moze sam da osvoji titulu, NE MOZE...
Druga stvar, Kobe 5 titula, Tim 4...
Treca stvar, vidimo ko rusi sve rekorde po broju poena..
Cetvrta stvar, ne zaboravi da je Kobe mladji od Duncana za dvije godine...
Peta stvar, Kobe 4 puta MVP All star game, Tim jednom...

Toliko...

ovo tebi bitna titula???

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 20:06

wilt
russell
west
robertson
jordan
jabbar
bird
malone
magic johnson
o neal
olajuwon

11 igrača koji su po meni bolji od bryanta

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 mar 2011, 20:08

Ne znam koji je argument gori od tih...
neno#4 je napisao/la:Kao prvo, pusti mi pricu ovaj sef onom, u NBA nijedan igrac ne moze sam da osvoji titulu, NE MOZE...
Slazem se da ne moze ali ima velika razloga jesili Jordan il si Pipen...jesili prva ili druga violina,to valda pokazaju ovi MVP finalas naslovi...
neno#4 je napisao/la:Treca stvar, vidimo ko rusi sve rekorde po broju poena..
DUncan ima 10 000 skokova vise pa sta...nije to poredjenje..
neno#4 je napisao/la:Peta stvar, Kobe 4 puta MVP All star game, Tim jednom...
e **** sad ako ovo ikakav argument...

Nije da cu ja tebe ili ti mene uvjeriti da je jedan vrijedniji od drugog i vjerovatno ce Brayanta vise ljudi zapamtiti...ipak nije Timi silovao neku iz Colorada ali za mene je on koristniji i bolji igrac sto pokazaju one osnove brojke...

Igro je Kobi sa Pistonsima pa je imao 7/21,10/27,8/25,4/13...
Igrao je i Timi sa istim tim Pistonisma godinu kasnije i bio je MVP iako su ga trojica cuvali...
Eto nek to bude moj jedini argument
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 mar 2011, 20:09

ne znaš,jadan,ne znaš,meni je bryant uz duncana i ginobilija najdraži igrač u nba,ali eto ti tvrdiš da kao znaš da ja nisam realan,smiješan si

i???

zbog toga što neki velikani tvrde da je on najbolji igrač od kad jordan ne igra to treba značiti da je bolji od npr. malonea,birda,magica,jabbara,russella,wilta,ok,oni tako misle,ja tako ne mislim

DA upravo zbog zbog toga i zbog bruku drugih stvari, pa ti asovi su igrali protiv njega samim time je i logicno da oni to mogu bolje procijeniti nego mi. Uostalom misli sta hoces, ako ti je zadovoljstvo da samo u inat furas neke svoje teorije onda bujrum.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 20:12

Balon je napisao/la:

i???

DA upravo zbog zbog toga i zbog bruku drugih stvari, pa ti asovi su igrali protiv njega samim time je i logicno da oni to mogu bolje procijeniti nego mi. Uostalom misli sta hoces, ako ti je zadovoljstvo da samo u inat furas neke svoje teorije onda bujrum.

čini ti se da je inat,to je moje mišljenje,kao što i ti imaš svoje mišljenje

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 mar 2011, 20:23

cuj mrzim hejtere ili mrzim mrzitelje u prevodu.

Kobe nek se ugura medju 10 i super mu cuj drugi najbolji po meni nije ni najbolji Laker svih vremena.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 mar 2011, 20:26

Pa kazem ti misli sta hoces tvoj je mozak nije moj :D , ja sam ti naveo ubitacan argumenat a ti na to nemas sta reci osim "velikani to tvrde pa sta", mislim sta reci kad ti necijenis misljenje mnogobrojnih bivsih kosarkasih asova kakvu raspravu onda mozemo ocekivati odogovor nikakvu. Mogao bi ja sad nastaviti sa nagradama, poenima, titulama Kobe-a ali takvi likovi poput tebe jednostavno nemaju odgovor osim "pa sta sad", "pa sta sad", "pa sta sad"i tako u nedogled

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 mar 2011, 20:30

Balon je napisao/la:Pa kazem ti misli sta hoces tvoj je mozak nije moj :D , ja sam ti naveo ubitacan argumenat a ti na to nemas sta reci osim "velikani to tvrde pa sta", mislim sta reci kad ti necijenis misljenje mnogobrojnih bivsih kosarkasih asova kakvu raspravu onda mozemo ocekivati odogovor nikakvu. Mogao bi ja sad nastaviti sa nagradama, poenima, titulama Kobe-a ali takvi likovi poput tebe jednostavno nemaju odgovor osim "pa sta sad", "pa sta sad", "pa sta sad" itd. itd...
to nije argument to je misljenje navijaca,novinara itd ,ja ne vidjeh da je Magic,Bird itd rekao da je on bolji od njiih.A argument je broj MVP titula,MVP finala a neko ko ima samo 2 a Shaq npr 3 sve govori.Tih 5 titula nisu bile kad je on stalno bio najbolji igrac ekipe u 3 je bio Shaq u 2 Kobe.Kad je bio Shaq to je bila dominacija sad kad je Kobe to su finala u 7 tekmi itd.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 mar 2011, 20:45

dema je napisao/la:
Balon je napisao/la:Pa kazem ti misli sta hoces tvoj je mozak nije moj :D , ja sam ti naveo ubitacan argumenat a ti na to nemas sta reci osim "velikani to tvrde pa sta", mislim sta reci kad ti necijenis misljenje mnogobrojnih bivsih kosarkasih asova kakvu raspravu onda mozemo ocekivati odogovor nikakvu. Mogao bi ja sad nastaviti sa nagradama, poenima, titulama Kobe-a ali takvi likovi poput tebe jednostavno nemaju odgovor osim "pa sta sad", "pa sta sad", "pa sta sad" itd. itd...
to nije argument to je misljenje navijaca,novinara itd ,ja ne vidjeh da je Magic,Bird itd rekao da je on bolji od njiih.A argument je broj MVP titula,MVP finala a neko ko ima samo 2 a Shaq npr 3 sve govori.Tih 5 titula nisu bile kad je on stalno bio najbolji igrac ekipe u 3 je bio Shaq u 2 Kobe.Kad je bio Shaq to je bila dominacija sad kad je Kobe to su finala u 7 tekmi itd.
Jerry West: http://thelakersnation.com/blog/2010/02 ... ns-status/
SHaquille O Neal http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... aker-ever/
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 21 mar 2011, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 20:46

dema je napisao/la:cuj mrzim hejtere ili mrzim mrzitelje u prevodu.

Kobe nek se ugura medju 10 i super mu cuj drugi najbolji po meni nije ni najbolji Laker svih vremena.

i to što kažeš

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 20:48

Balon je napisao/la:Pa kazem ti misli sta hoces tvoj je mozak nije moj :D , ja sam ti naveo ubitacan argumenat a ti na to nemas sta reci osim "velikani to tvrde pa sta", mislim sta reci kad ti necijenis misljenje mnogobrojnih bivsih kosarkasih asova kakvu raspravu onda mozemo ocekivati odogovor nikakvu. Mogao bi ja sad nastaviti sa nagradama, poenima, titulama Kobe-a ali takvi likovi poput tebe jednostavno nemaju odgovor osim "pa sta sad", "pa sta sad", "pa sta sad"i tako u nedogled

e ajd sad navedi te izjave velikana nba koji tvrde da je bryant drugi najbolji igrač u nba svih vremena,eto baš me zanima

Arnel.S
Kontakt:

Post Postao/la Arnel.S » 21 mar 2011, 20:51

Auu kakvi ste vi hejteri,starsno.
To sto siljite pisu na lebrona, vejda,i tako te to je druga stvar.
Ali kada sam vidio da se Duncana stavili u top10 HAHAHA.
A sto kazete da je Dankan korisniji od Kobija za tim, po cemu to sudite ?

[youtube][/youtube]

A ima jos bezbroj takvih situacija, samo svako ima svojih top10 , a malo citajte na americkim forumima sta kazu ljudi , ne ovjde sta kazu nasi "znalci" kosarke -.-'

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Garfield i 11 gostiju.