FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
23%
2. Borbu za Evropu
79
49%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 160

kontrasviju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kontrasviju » 14 mar 2024, 16:46

Bojudaosinebu je napisao/la:
14 mar 2024, 16:18
Sjesti i razgovarati svakako, ojacati bosanski korpus, nemojte biti plitki i glupi i vezati se za par forumasa na obje strane. U pitanju je nacionalni interes. ALI SVE TO NA KRAJU SEZONE ukoliko idalje budemo clan premier lige. Sad ovako pred kraj sezone nakon nekih pojedinacnih gresaka niposto. Na kraju sezone ako ne ispadnemo sjesti oformiti neko udruze je premierligaša i ojacati maksimalno bosnjacki korpus u savezu na sve nacine. To mogu samo Zeljeznicar, Sarajevo, sad imas eto i Velez i jos par klubova.
To je jedini ispravni put sve ostalo je greska. Sad se upustati u nesto je pogresno jer je momenat pogresan potpuno, a okretati glavu skroz od ovoga je jos pogubnija greska.
Ma kakav bosanski korpus čovječe? Onaj korpus što bi sutra jedva dočekao da ispadnemo iz lige i slavio to mjesecima? Onaj korpus što nam vrijedja klub i navijače na svakom koraku? Onaj korpus što nam godinama želi da se ugasimo, što se nasladjuju zato što smo u dugovima? Oni što Grbavicu nazivaju šugavicom, krmetnjakom i slično? Ili su to oni što u centru glavnog grada nose plavi tabut i klanjaju dženazu? Ili možda oni što bi da pale Grbavicu u svojim pjesmama? Taj korpus, je li?

Pusti mi njihovog patriotizma i borbe za bh. fudbal samo onda kada su oni oštećeni ili zakinuti. Godinama su sudjelovali u raznim igrankama počevši od korone titule, finala kupa godinu poslije i ko zna čega još.

Sa njima NE. Pa ako nam je sudjeno da ispadnemo i u kantonalnu ligu onda neka tako bude ali i tada ćemo pratiti i navijati za najveći klub u našoj državi a za njih me baš briga.
1921

nindza
Kontakt:

Post Postao/la nindza » 14 mar 2024, 16:59

Gargamel22 je napisao/la:
14 mar 2024, 16:10
Samo da kazem ovim pojedincima što misle da će stat u kraj lakrdijama ako pruže podršku Mirviću, da mu se komotno mogu nadudlat. Ako bilo ko iz ove uprave da bilo kakav glas podrske njima treba ih razgulit od batina. Shvatite da Željezničar u ovoj državi nema prijatelja i da smo sami sebi podređeni na borbu sada za goli život i opsatanak. Borac,Sarajevo,Velež,Zrinjski... svi te koletkivno mrze. Yebo vam Mirvic djecu, smatram vas izdajnicima Želje svi koji ovo pišete i dajete mu podršku. Šta mi dobijamo od toga, promjeniti će se nešto al u k. Podrška ovom projektu ti je siguran put u niži rang. Manite se moralsianja al mi nije jasno da vi idioti pored ovoliko gore navedenih stvari iz prošlosti i ovog tabuta s imenom našeg kluba, bi dali podršku najomraženijem suparniku za vijeke vijekova. Sjetit će te se mojih riječi pri prvom neuspjehu Želje i ismijavanju cigana sa Kobilje Glave.
Guzyo vam Mirvic sestre izdajničke aBd
Jesi hrabar da razgulis upravu od batina. Pa sto ne razgulis vicu ili makar sudiju kad nas pokradu, gdje si tad?

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 14 mar 2024, 17:07

Borac sinoc bio bolji i pametniji. A uprava Reala nije znala šta će pa daj sudiju i borbu protiv saveza. Prošlu protiv nas Ziljkić. Onaj ko prihvati ovaj poziv Mirvića on je obična budala kojanradi u interes Reala.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2024, 17:10

Sjesti i razgovarati svakako, ojacati bosanski korpus, nemojte biti plitki i glupi i vezati se za par forumasa na obje strane. U pitanju je nacionalni interes. ALI SVE TO NA KRAJU SEZONE ukoliko idalje budemo clan premier lige. Sad ovako pred kraj sezone nakon nekih pojedinacnih gresaka niposto. Na kraju sezone ako ne ispadnemo sjesti oformiti neko udruze je premierligaša i ojacati maksimalno bosnjacki korpus u savezu na sve nacine. To mogu samo Zeljeznicar, Sarajevo, sad imas eto i Velez i jos par klubova.
To je jedini ispravni put sve ostalo je greska. Sad se upustati u nesto je pogresno jer je momenat pogresan potpuno, a okretati glavu skroz od ovoga je jos pogubnija greska.
Kakav ba bosnjacki korpus :wtf: i s kim de se razgovara ? sa najvecim dusmanima koji javno slave svaki nas neuspjeh ? e svasta.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 14 mar 2024, 17:29

Nabijem ja fudbalski bošnjački korpus. Za mene je jedan korpus to je Željo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 14 mar 2024, 17:33

Mi prvo sjesti i ojacati korpus FKŽ. Onda nam ni savez nece moci nista.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 14 mar 2024, 17:35

Plitko plitko, ocigledno ne zivimo u istoj drzavi, ako mislite da zeljo moze sam nesto i da ce mu neko dopustiti da bude kao sto je bio u ovakvoj situaciji trenutno, veliki aplauz.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 mar 2024, 17:40

Kakve neznalice samo ovdje pišu. Ili su neka djeca, pa pojma nemaju?
Nema podrške torpedu u ovim momentima. Kakav crni Bošnjački korpus? Kome se mogu prodati ti lažnjaci? Poruka svima u Želji, staviti maksimalan fokus, i sve resurse na opstanak u ligi, a ovo su teme o kojima se može pričati na kraju sezone. I ne nikakav Bošnjački korpus, nego realizacija ideje o osnivanju udruženja premijerligaša, i izvlačenje organizacije lige iz "ralja" saveza ma ko na čelu bio. Ko misli da je nama nešto bolje bilo dok je Dino Begić iz "Bošnjačkog korpusa" na čelu saveza bio? Tad su nam se titule krale, svi se smijali, a torpederi najviše, i sada lafo neki patriotizam zbog dva faula im proradio?
Do kraja sezone gledati samo i isključivo sebe, i obezbjediti opstanak, a na ljeto se može o ovome pričati.

Nekadasiigrostarsno
Kontakt:

Post Postao/la Nekadasiigrostarsno » 14 mar 2024, 17:59

Treba se udruzit jedino da ugasimo uhljupe.
Ljudi dragi o cemu pricate,znate li kako su nastali ili mozda historiju naseg kluba? Jeb... vam sarajvo sve . Nit sam huligan nit podrzavam nasilje ili nesto sl. Al sam za to da jednog lijepog i suncanog dana ako niko do tad da budemo to bas mi da ih ugasimo za sva vremena. Cigani bili I ostali, samo im vraca dragi Bog. Nije Mirvic platio dovoljno kao pred koronu pa ga Vico malo podsjeca ko je glavni.
A Vi sto bi ste korpuse osnovali, stisnete damu, hvala Bogu dragom organziacija za dobrovoljce postoji, licna karta ,raspitaj se i budi na raspolaganju, trebat ce, Ali mimo sportskih terena!!!!!!!!!!!!!!!

Samo nasa av

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 14 mar 2024, 18:16

let3 je napisao/la:
14 mar 2024, 17:10
Kakav ba bosnjacki korpus :wtf: i s kim de se razgovara ? sa najvecim dusmanima koji javno slave svaki nas neuspjeh ? e svasta.
Ne znam kome ti odgovaras. Covjek prvo pise bosanski korpus pa onda bosnjacki korpus :roll:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 mar 2024, 18:37

Ne nasjedajte na ove price placenih botova koji se predstavljaju kao nasi navijaci.

Samo Zeljo :salut:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 14 mar 2024, 18:39

ovako opet pokušavaju da svi biju njihove bitke, a kad je obrnuto, samo gledaju kako će te povaliti.
Zadnja izmjena: riGonTM, dana/u 15 mar 2024, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

nindza
Kontakt:

Post Postao/la nindza » 14 mar 2024, 18:52

KONTRASVIH je napisao/la:
14 mar 2024, 18:37
Ne nasjedajte na ove price placenih botova koji se predstavljaju kao nasi navijaci.

Samo Zeljo :salut:
Sram te bilo! Placeni botovi koji se predstavljaju kao navijači samo zato što mislim na budućnost? Misliš li ikad više osvojit ligu? Šta misliš kad ćeš je osvojit dok je Vico predsjednik? Sportski je sigurno nećeš moć osvojit, jedino da budeš duplo jači od svih kao Zrinjski što je bio ali i protiv njih nije bilo toliko krađa kao protiv ostalih klubova.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 14 mar 2024, 18:53

Nikada i nista praviti sa konama. Navijali za leotar,navijali za siroki,navijali za zrinjski,sve protiv nas.
Sami si zakuhali sami neka se bore. Nadam se da ima normalnih u Upravi da ne pristaje ni nakavke sastanke.
Gusi se sam,sam si pao. Kada je isti taj sudija nas masakrirao protiv Olimpika prije 2 3 godine niko nista. Mrs stoko.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 mar 2024, 18:54

Razgovarao sam sa dosta starijih navijača torpeda, i niko, apsolutno niko od njih ne podržava ovo šta ovaj glupan radi, a neki od nas bi za njim...uz sve nevolje i ovakvo razmišljanje je jedan od razloga što smo tu gdje jesmo.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 14 mar 2024, 18:58

enterofuryl je napisao/la:
14 mar 2024, 18:16
let3 je napisao/la:
14 mar 2024, 17:10
Ne znam kome ti odgovaras. Covjek prvo pise bosanski korpus pa onda bosnjacki korpus :roll:
Sto doktore, kako je ispravno ?🤣🤣

Maniacs1987
Kontakt:

Post Postao/la Maniacs1987 » 14 mar 2024, 19:03

Poenta priče je: " kada je nas neko gdje su oni bili e sada neka njima j.. mater." a nismo ni svjesni da će opet neko drugi nas pa njih i tako u krug. Nevezano za ovu trenutnu temu ovaj forum je raj za jazavce kojim je dozvoljeno da pišu šta žele iza nekog lažnog xy imena. Prelistam ponekad forum i pomislim pa jbt kakvi sve beskičmenjaci postoje...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 mar 2024, 19:04

:zzz:

Pustiti Bojac da uz pomoc vice cetnicka sestrica od dode kokardaša, hara ligom kako zele.

Svaka cast sto pojedinci podrzavaju çafire, nije krv voda ha.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 14 mar 2024, 19:41

Čim neko pokrene nešto kad neku drugu ekipu izmasakriraju sudije, treba podržati. Ovo je ljudi Bosna i Hercegovina, tu ništa nije bez nekih štela, "završiti" " naš je" i sl. Sve je interes, nema veze jel Sloga pustila Borcu da bi je savrz gurao, moglo je biti da je Igman pustio Veležu da Velež ima pod kontgolom sudije.. primjer samo. Uvijek je bilo favorizovanih, uvijek ima u svim ligama. Licemjerno je pravdati sudijske "greške" kad se dese u tvoju korist, a kad si oštećen, ili perfidno ti se sudi pozivati se na jedinstvo neko. Nikad niko normalan neće investirati u ovu fijubriju ligu. Idemo se potućsa Zrinjskim, pa šta bude.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 14 mar 2024, 20:09

Ovdje ima masa pitara, koji se pretvaraju da su naši navijači.
Hvala Bogu na ovoj situaciji, pa smo iste sada uočili i znamo sa kime u budućnosti ne trebamo voditi nikakvu diskusiju, bar na temi FKŽ.

Ugasi ih Vico! Nek ti ga Mirvah dobro obali, nije da će mu teško pasti..ne bi mu bio prvi put ;)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, DinGospo21 i 58 gostiju.