Ljudi nismo igrali protiv Gračanice, igrali smo protiv ozbiljne ekipe i ja se nisam nadao da ćemo lagano proći sa ovako negativnim momentumom.
Idemo još jače

Ja kad sam pisao da je Radović duplo bolji igrač svi su me popljuvali ovdjeBazinga12345 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:17Baš nas je oštetio Njegomirović, opet greška u našu korist i opet Suljić ispada glupan.
Šteta, jedna od najboljih utakmica ove sezone, ali jbg, zeznuli smo i sezona nam izgleda ovisi o tom Irancu.
A Sturm ako misli da može igrati u jačem klubu, neka mu je sretno onda, ne treba plakati za njim kad mu istekne ugovor.
Haskic je zreo za penzije covijek je u padu konstantnom kraj oliko ubacaja ni jedan nije iskoristioBazinga12345 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:17Baš nas je oštetio Njegomirović, opet greška u našu korist i opet Suljić ispada glupan.
Šteta, jedna od najboljih utakmica ove sezone, ali jbg, zeznuli smo i sezona nam izgleda ovisi o tom Irancu.
A Sturm ako misli da može igrati u jačem klubu, neka mu je sretno onda, ne treba plakati za njim kad mu istekne ugovor.
Balorda je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:21Šta mi promašujemo i kako sami sebe pobjeđujemo ovo je nevjerovatno.
Napadački daleko najbolja utakmica ovo proljeće, a vjerovatno i generalno govoreći najbolja. Poslije Tuzle sam rekao da se Oreč vraća, a danas je bio potpuno na nivou, odlična partija, šteta onog promašaja na kraju za 3-2. Bez Haskića smo sve ove utakmice, baš je u krizi, a nešto slično je bilo i na ljeto na startu sezone, pa je u nastavku poludio. Nadam se da će opet.
Ništa nije izgubljeno, protiv Igmana na sve ili ništa, totalni juriš, pobjeda je pod moranjem. Onda ide pauza, a tada valjda završe i papire za Gholamija.
Takvi kao ti nam ne trebaju, samo sire negativu i to od kuceRASanticeva je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:25Nikad u životu nisam brže ugasio stream. Jel to ta ekipa u koju treba vjerovat i kojoj ne trebaju pojačanja?
Drug, jeli stvarno misliš da su ova dvojica bolja od Zvonića i Domića, osim toga Mahmić je zbog ponašanja poslan na posudbu i da je imao nešto u glavi kao što nije sada bi vjerovatno igrao. Da se mogao bolje odraditi prelazni rok jeste, ali ne tako davno su i Bajrića i Mahmića proklinjali zbog njihovih kikseva, a bilo ih je dosta. Što neko reče ključ je u Irancu i nadati se da će papiri biti gotovi u ovoj pauzi.nekoIzMostara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:52Dobra tekma, napadali smo al nije htjela lopta u gol. Duka i Domic velika 0, nogom nabiti vcrs. Ove probleme u odbrani imamo izricito radi Klafurica. Pislao Mahmica i Bajrica na posudbe, ostavio Zvonica i Domica,a prodali Oliveiru. Nema logike ni opravdanja za ovaj potez. Igrao je utakmics prije D.Halilovic i Hrkac, zasto sad ne ursdi tako, sigurno bi bolje bilo neg sa Domicem, barem dok se papiri Irancu ne spreme.
Nedelja 20:00 Igman mora pasti.
Sad amo na jednom frontu, agresivno i u kost Rodeni![]()
Upravo u tom grmu i leži zec. To i jeste problem. Mislis da ce Ancelotiju neko reci ko treba da mu brani ili igra u nekoj utakmici? Kakvi bola dogovori, šeme, talovi...Koji bola Tomislav Duka? Lik ima tremu, prepadnut, veze nema igrati nogom (a mi kao tražimo takvog golmana). Sve što Osman ima, Duka nema. Osman je za njega glavom i bradom Buffon. Ima tu smirenost, a ovaj paničnost. Osman lagano žvaće žvaku i brani, a ovaj ko da ga struja trese, ne zna hoće li poći naprijed ili nazadMostarac1922 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:41Ja mislim da je dogovor da Duka brani kup utakmice a Hadzikic prvenstvene, relativno normalno u evropskom fudbalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.