Sto bi to bila jama? Ja bih obje utakmice prebacio u Sarajevo, narod se više zasitio Zenice, pogotovo nakon ovih blamaža u kvalifikacijama.
Jos kad uzmes u obzir da je teren u losem stanju na BP, ne vidim potrebu da se i dalje forisira Zenica.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sto bi to bila jama? Ja bih obje utakmice prebacio u Sarajevo, narod se više zasitio Zenice, pogotovo nakon ovih blamaža u kvalifikacijama.
nebitno Ze ili Sa, trebalo je obe tekme na jednom stadionu igrati.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:53Sto bi to bila jama? Ja bih obje utakmice prebacio u Sarajevo, narod se više zasitio Zenice, pogotovo nakon ovih blamaža u kvalifikacijama.
Jos kad uzmes u obzir da je teren u losem stanju na BP, ne vidim potrebu da se i dalje forisira Zenica.
Pa to su oni kojima je drazi uspjeh njihovog kluba od reprezentacije. Yebalo vas Sarajevo. Prekidajte utakmice lige, a ne reprezentacije...
I na osnovu cega su tvoje tvrdnje 100%?
Ja volim svoju reprezentaciju i nemas pravo nas nazivati supljim glavama ako smo odlucili podrzati jedinu nam domovinu. A hvala Bogu i da pogledamo jos malo toga sto se nogometom moze zvati u ovoj drzavi, a ovi koji vise vole klubove od svoje drzave nek je dragi Allah na pomoci.
Šta je nejasno? Sad FK Sarajevo daje ogorčene izjave, poziva na obračun sa kriminalom, na solidarnost. Stanje je bilo isto i prije par godina, al je tada vama išlo dobro, pa je sve u redu bilo.
Čuj šta je nejasno? Smiri se, dobio si napad panike i izmišljaš stvari.Horoz je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:01Šta je nejasno? Sad FK Sarajevo daje ogorčene izjave, poziva na obračun sa kriminalom, na solidarnost. Stanje je bilo isto i prije par godina, al je tada vama išlo dobro, pa je sve u redu bilo.
Sada navijači FK Sarajeva pozivaju na prekid utakmice reprezentacije, so jučer su psovali sve navijačima koji su se bunili.
Evo na ovoj stranici dvojica već pozivaju, a današnje saopštenje FK Sarajeva je vrhunac licemjerja.MortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:08Čuj šta je nejasno? Smiri se, dobio si napad panike i izmišljaš stvari.
Navijači Sarajeva ne pozivaju na prekid utakmice reprezentacije, to jedino može uraditi BHF. Poznato je da navijači Sarajeva uopće ne prate reprezentaciju, barem ne organizovano. Niko sa naše strane neće ništa prekidati niti se obračunavati preko reprezentacije. Sve si iskonstruisao u glavi. Udahni malo, dođi sebi i napiši neki smislen komentar.
To su dva forumaša, govorimo o pravom životu. Foste po njegovom priznanju nije ni redovan na utakmicama Sarajeva a ne ide ni na utakmice reprezentacije. Koga boli krc ako on, ja ili neko deseti da neki komentar na to? Kempes je novi profil star par dana. Nebitno, sve i da je tu 100 godina moraš razgraničiti forum tj. piskaranje i ono šta će se zapravo desiti. Nevjerovatno mi je da si sve ovo iskontruisao u svojoj glavi jer si vidio da su neka 2 forumaša ''pozivala'' na bojkot ili šta već.Horoz je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:12Evo na ovoj stranici dvojica već pozivaju, a današnje saopštenje FK Sarajeva je vrhunac licemjerja.MortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:08Čuj šta je nejasno? Smiri se, dobio si napad panike i izmišljaš stvari.
Navijači Sarajeva ne pozivaju na prekid utakmice reprezentacije, to jedino može uraditi BHF. Poznato je da navijači Sarajeva uopće ne prate reprezentaciju, barem ne organizovano. Niko sa naše strane neće ništa prekidati niti se obračunavati preko reprezentacije. Sve si iskonstruisao u glavi. Udahni malo, dođi sebi i napiši neki smislen komentar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.