RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Sa ovim pristupom i ovakvom borbom uvalit cemo Igmanu tri komada prvo poluvrijeme. Samo je bitno da sto vise raje dodje. Vidjeli ste danas kako im znaci kada ih tribina ponese cim ima raje na njoj
-
- Kontakt:
Ma druze bojim se da se Širokom kup steli a slogi liga.... nadam se da imam pogresno misljenjeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 19:00Nadam se da ne bude par Široki - Sloga. Jer će onda neko od njih 100% igrati finale. Sad oni imaju još dvije utakmice koje moraju igrati, a Širokom već bježimo dosta bodova. Iako imamo samo jednu pobjedu u zadnjih 8 utakmica, očekujem dobro popunjen stadion. I nakon toga invazija na Grbavicu![]()
Samo ću reći da nam fali igrača za nešto više za kontinuitet za davanje golova i slicne stvari. Oreč, Hrkač, Guliašvili i Lohan svaka cast. Ne mozes nista kad ti prva opcija s klupe Emir Halilović, Tarik Šikalo itd
-
- Kontakt:
Poštedi me pametovanja. Kad budem mogao hodat normalno, vidjet ćeš me opet na stadionuAbduljnasri je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:44Takvi kao ti nam ne trebaju, samo sire negativu i to od kuceRASanticeva je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:25Nikad u životu nisam brže ugasio stream. Jel to ta ekipa u koju treba vjerovat i kojoj ne trebaju pojačanja?
Odlicno odigrano rodjeni .. nikad bolje ... nije htjela u gol

Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
https://www.youtube.com/live/-AbOKw30EE ... CKFVbJj9Qw
7:55 evo govori Klafuric po njegovim informacijama Gholami ce biti spreman za Igman
7:55 evo govori Klafuric po njegovim informacijama Gholami ce biti spreman za Igman
- Bazinga12345
- Kontakt:
Odlično, vrijeme je za pobjedu, oni dolaze bez dosta igrača iz odbrane i Ramića
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Kad bi neko pogledao rezultat sa strane, bila bi priča kako je bolji zaslužio da pobjedi, ali to ne može bit dalje od istine.
Odlična utakmica danas, ali standardne bojke o kojima pričamo iz sedmice u sedmicu se ponavljaju - Domić, Halilović stariji i Zvonić. Duka ko nekad Bobić, kad ga ide onda je super, ali kad je haos, onda je haos. O tome sam govorio još i na pripremama i realno ne vidim po čemu je on pojačanje.
Haskić u nekoj krizi opet, a mi realno nemamo drugog napadača koji bi neke situacije riješio hladno. Guliša danas razvalio i tačno kao da mu leže neke ekipe, ali ne može sam. Bender se razbranio i sumnjam da će ponovit ovakav performans protiv Zrinjskog ili Borca npr.
Nezaslužen poraz, ali možda i rasterećenje uzevši u obzir roster u kojem se očito vide nedostatci
Odlična utakmica danas, ali standardne bojke o kojima pričamo iz sedmice u sedmicu se ponavljaju - Domić, Halilović stariji i Zvonić. Duka ko nekad Bobić, kad ga ide onda je super, ali kad je haos, onda je haos. O tome sam govorio još i na pripremama i realno ne vidim po čemu je on pojačanje.
Haskić u nekoj krizi opet, a mi realno nemamo drugog napadača koji bi neke situacije riješio hladno. Guliša danas razvalio i tačno kao da mu leže neke ekipe, ali ne može sam. Bender se razbranio i sumnjam da će ponovit ovakav performans protiv Zrinjskog ili Borca npr.
Nezaslužen poraz, ali možda i rasterećenje uzevši u obzir roster u kojem se očito vide nedostatci
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Tako je, nemamo širinu rostera igrača...Ali evo, hipotetički da je ona Haskićeva umjesto u prečku glavom, ušla u gol i da smo prošli u polufinale, milion posto bi nam došao Borac i onda bi još gore razočaranje doživjeli nego sinoc pitari...Naime, mi ćemo abd stići do Europe ili 3 ili 4 mjesto, ali se moramo i maksimalno pojačati, jer ova danas odbrana kur.u nevalja...Igman u nedelju dolazi dobro oslabljen i to treba debelo iskoristiti i pobjediti abd.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Igman u nedjelju bez Ramića, Oremuša, Velića i Bajrića. To je must win ako mislimo u Evropu, dosta je prosipanja bodova.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Ko je ovaj Enis muminovic u grupi ROĐENI .. smori covjek negativom i tjera klafa i pise stalno, a debil ne zna sta su danas igraci rekli navijacima..
Vrsi pritisak samo debil
Vrsi pritisak samo debil
Ma jedna budaletina,hablecina iz Amerike nasao se pametan praviti,kako neznas vazda bi mazlum pisao cuj cujAbduljnasri je napisao/la: ↑14 mar 2024, 21:24Ko je ovaj Enis muminovic u grupi ROĐENI .. smori covjek negativom i tjera klafa i pise stalno, a debil ne zna sta su danas igraci rekli navijacima..
Vrsi pritisak samo debil
Iako zvuči glupo, nama će ispadanje iz kupa dobro doći.
Sada ćemo se koncentrirati isključivo na ligu jer realno, male su šanse da iko osvoji kup pored ovakvog Borca.
Osim što imaju protekciju sudija, trenutno su najbolja ekipa u ligi.
Sumnjam da Sloga ili recimo Široki ( od čega mi strahujemo) mogu osvojiti, vrlo teško.
Naše je da u nedjelju napunimo stadion i da zajedno preokrenemo situaciju oko ove rezultatske krize koja nas je napala.
Konačno je utakmica za vikend, termin odličan, protivnik za poželit.
Sada ćemo se koncentrirati isključivo na ligu jer realno, male su šanse da iko osvoji kup pored ovakvog Borca.
Osim što imaju protekciju sudija, trenutno su najbolja ekipa u ligi.
Sumnjam da Sloga ili recimo Široki ( od čega mi strahujemo) mogu osvojiti, vrlo teško.
Naše je da u nedjelju napunimo stadion i da zajedno preokrenemo situaciju oko ove rezultatske krize koja nas je napala.
Konačno je utakmica za vikend, termin odličan, protivnik za poželit.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Niau ni gori, barem mogu potrcati. Domic nmz meda nije mi za federalke. Nadam se da ce taj iranac biti pojacanje, inace lose nam se pise.ra1981 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:57Drug, jeli stvarno misliš da su ova dvojica bolja od Zvonića i Domića, osim toga Mahmić je zbog ponašanja poslan na posudbu i da je imao nešto u glavi kao što nije sada bi vjerovatno igrao. Da se mogao bolje odraditi prelazni rok jeste, ali ne tako davno su i Bajrića i Mahmića proklinjali zbog njihovih kikseva, a bilo ih je dosta. Što neko reče ključ je u Irancu i nadati se da će papiri biti gotovi u ovoj pauzi.nekoIzMostara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:52Dobra tekma, napadali smo al nije htjela lopta u gol. Duka i Domic velika 0, nogom nabiti vcrs. Ove probleme u odbrani imamo izricito radi Klafurica. Pislao Mahmica i Bajrica na posudbe, ostavio Zvonica i Domica,a prodali Oliveiru. Nema logike ni opravdanja za ovaj potez. Igrao je utakmics prije D.Halilovic i Hrkac, zasto sad ne ursdi tako, sigurno bi bolje bilo neg sa Domicem, barem dok se papiri Irancu ne spreme.
Nedelja 20:00 Igman mora pasti.
Sad amo na jednom frontu, agresivno i u kost Rodeni![]()
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ima jedno 20 - 30 potpunih luđaka koji jedno te isto ponavljaju na svakoj lošoj vijesti o Veležu, mjesecima, da ne kažem godinama. Potpuno poremećni ljudi.Abduljnasri je napisao/la: ↑14 mar 2024, 21:24Ko je ovaj Enis muminovic u grupi ROĐENI .. smori covjek negativom i tjera klafa i pise stalno, a debil ne zna sta su danas igraci rekli navijacima..
Vrsi pritisak samo debil
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Zasto bi strahovali da Sloga osvoji kup? Pa to je bas dobar scenario jer ce sigurno zavrsiti treci ili cetvrti. Na nama je da sa njima raspodjelimo te pozicije. Jedino nam ne odgovara Siroki da uzme jer bi tu morali biti treci
Slazem se za kup svakako bi nam minimalne sanse bile za osvajanje sa ovakvom ekipom. Samo bi nas poremetilo u prvenstvu. Prosle godine nas je to kostalo
Slazem se za kup svakako bi nam minimalne sanse bile za osvajanje sa ovakvom ekipom. Samo bi nas poremetilo u prvenstvu. Prosle godine nas je to kostalo
-
- Kontakt:
Ima li itko statistiku meca da stavi.?
-
- Kontakt:
Raja moja fina mi smo tekmu odigrali fenomenalno, morali smo igrati na 2 razlike i vise,kad se dadnes onoliko u napad i ofanzivno,cisto iz udzbenika primis 2 kontrw.to je sve sto je siroki imao
Mene vise brinu gluposti domica na kojeg se vise ne moze racunati,vala ni po cemu ali ni po jednom segmentu nije od zvonica bolji
Orec danas
Mene vise brinu gluposti domica na kojeg se vise ne moze racunati,vala ni po cemu ali ni po jednom segmentu nije od zvonica bolji
Orec danas

Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 14 mar 2024, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Teško da oni mogu ovako nastaviti do kraja. Sarajevo će se do kraja boriti za evropu. I njih će krenutiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 21:48Zasto bi strahovali da Sloga osvoji kup? Pa to je bas dobar scenario jer ce sigurno zavrsiti treci ili cetvrti. Na nama je da sa njima raspodjelimo te pozicije. Jedino nam ne odgovara Siroki da uzme jer bi tu morali biti treci
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Domic...