Premijer liga BiH - aktuelno

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la HordasOdMalena » 14 mar 2024, 22:08

Gledaj on postavlja članak kada je izašla informacija da Mirvić dolazi u Sarajevo.

A postao predsjednik dva mjeseca kasnije. :urnebes:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 mar 2024, 22:12

“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi. Dok sam ja bio u Veležu mi smo se svim silama borili da se nama ne sudi na taj način. Ono na Grbavici sinoć je smiješna situacija. U finalu možemo sve očekivati, samo ne nešto pošteno. Nije fudbal samo fudbal u BiH, to je globalni sport. I želim da ovdje bude dobrog fudbala, da djeca imaju uslove za razvoj.”

. - kraj

@kontasvih nema spinova jedini ste Bh klub koji je uzeo pare.
Zrinjski i Siroki su Hr komponenta
Borac je srpska
Vi ste jedini izdajnici niko drugi , sto Mladost Velež Sarajevo ne odoše uzet pare a da izvines mi u ta doba nismo imali za pripreme bili pred gašenjem Nam se povukao i nije nam palo na pamet.
Kao i spin kad je Mirvic postao predsjednik.

Ma ne može s vama laži niko na ovom svijetu. Ima istinit svijet i ima svijet koji ste vi izmislili da vam je lakše živjeti u njemu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 14 mar 2024, 22:13

RatoborniMrmot je napisao/la:
14 mar 2024, 21:35
jurisicduska je napisao/la:
14 mar 2024, 21:31
Ma uzeli pare od Vice Zeljkovica sve ostalo je ubleha.

Nama vi niste ništa krivi. Samo istine radi Vico vas kupio sa 200.000 km . I to je to.
Keru pitarski, a dje je Mirvic, dje ste vi ?

https://www.klix.ba/sport/nogomet/ameri ... /210715129

slika

https://meridi.anbetsport.ba/fudbal/ini ... jerligasa/

slika
Da li je moguče da si toliko glup??? Svakakvih nickova je ovde pisalo ali ti si prekucao igricu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 mar 2024, 22:14

HordasOdMalena je napisao/la:
14 mar 2024, 22:08
Gledaj on postavlja članak kada je izašla informacija da Mirvić dolazi u Sarajevo.

A postao predsjednik dva mjeseca kasnije. :urnebes:
Još ono oštro, on nekom govori da je ker lažljivi :lol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 mar 2024, 22:16

Dio ekipe koja radi to sto radi. - ključna rečenica.
Za 200.000 km mirni budite kerovi i to je to.

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 14 mar 2024, 22:17

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 mar 2024, 22:02
Predatod je napisao/la:
14 mar 2024, 22:00
Predatod je napisao/la:
14 mar 2024, 21:53
Hahahaha joj pisanja Hadzibegic, Dzemidzic pa i Colpu su oni birali. Svi otisli kod Vice da proslave dan fudbala u RS-u. A vamo 0:3 Borac. Godinu zabrane Ibricicu, kazna Mirvicu i 3-6b oduzimanje Torpedu.

:guz: :guz: cao REAL MADRID
Šta ti je, ko ti trese kavez?
Sam sebe citiraš, opasna neka dijagnoza.
Il’ si fulao profil :mrgreen:
Sta ti znaci ovaj ' i isfurane furke sa kavezom. Prenosim ti sta ti klub ceka. Zar nije bio cilj titula,kup? Pisanje lige sa mega pojacanjima? Pancak vas i raspali Zeljo bez para dere. Nece valjda opet biti karanje za 3 sedmice?
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 14 mar 2024, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 14 mar 2024, 22:18

Mirni budite!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 14 mar 2024, 22:18

Ko se više uvukao kod Vice u posteljinu, Sarajevo il Željo, šta kažu mudre forumske glave?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 14 mar 2024, 22:18

KONTRASVIH je napisao/la:
Mirviceva prcija i njihova filijala be like:

slika

Jad i nemoc :ljepota:
slika

🤳👰😍

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 14 mar 2024, 22:21

Mirviceva prcija i njihova filijala be like:

slika

Jad i nemoc :ljepota:
A nemoj njih za Ramazan... Oni u ovom mjesecu ne prate fudbal i ne idu na utakmice. Vjerovatno ne posjecuju ni forum.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 mar 2024, 22:24

14 mar 2024, 22:12

@kontasvih nema spinova jedini ste Bh klub koji je uzeo pare.
Zrinjski i Siroki su Hr komponenta
Borac je srpska
Vi ste jedini izdajnici niko drugi , sto Mladost Velež Sarajevo ne odoše uzet pare a da izvines mi u ta doba nismo imali za pripreme bili pred gašenjem Nam se povukao i nije nam palo na pamet.
Kao i spin kad je Mirvic postao predsjednik.

Ma ne može s vama laži niko na ovom svijetu. Ima istinit svijet i ima svijet koji ste vi izmislili da vam je lakše živjeti u njemu.
Aha znaci dosli smo od “jedini bh klub koji je uzeo pozajmicu” do “jedini valjda Bosnjacki? klub koji je uzeo pozajmicu”.

A evo da te i tu demantujem, uzeo je Celik kad god im je trebalo, vjerovatno i svi ostali klubovima u tim situacijama jer to nije nikakva tabu tema, ali je vi levati zelite takvom predstaviti i napraviti neki mit. Zasto ste od istog saveza svi uzimali terene da vam rade?! Kakve dijabole ste svi kolektivno sa rim razmisljanjem, horor! :tokralju:
14 mar 2024, 21:35
14 mar 2024, 21:27
Jedini Bh klub koji je uzeo pare od Vice Zeljkovica. Nema drugi niko da je to uradio.

Iz razgovora s vama izlazim jer ste operisani od stvarnosti. Čuj neko se uvlači Vici a ono otišlo uzelo pare hahahahahahahahhaha
Kakav jad, nemoc i spin. :sick:
„Kad god se pošalje zahtjev, kad god su potrebe klubova… Ako postoji finansijska mogućnost da se pomogne klubu, bilo kojem, ako ima sredstava na računu koja su operativna, a nisu u tom trenutku za nešto potrebna, pomoći će se. Stajalo na računu ili pomoglo se klubu, ja mislim da je logičnije da se pomogne klubu, jer će ta sredstva biti vraćena.“

„Neko traži da se pomogne da se plati struja. Evo, konkretno Čelik. Puno puta smo pomagali u onim trenucima kada je Čelik bio u toj situaciji – jer tamo ima ugovor za stadion. Mi smo pomagali da se ne isključi struja, voda…“, otkriva on.

Pored banjalučkog Borca, još su i Široki Brijeg, Zrinjski, Željezničar dobijali pozajmice od Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.
Kmeeeee, ne moze se lagati vise tako misleci ako ponovis 100x da ce postati istina. Dzaba vam i ovi podanici kmeeee :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 mar 2024, 22:26

Napisano je odmah jedini Bh klub.
Drugo u kontekstu inicijative 4R razgovaramo ispred bosanskih klubova.

To sto ti nemaš 2 neurona u mozgu da povežeš dvije proste informacije u jednu malo siru to je buraz do tebe. Tu ti ja ne mogu pomoći.

Suma sumarum uzeli ste pare. I to je to. Nema se šta tu na dugo i na široko pričati. Hasic vas etiketirao kao klub koji je uzeo pare i izasao iz inicijative. I šta treba još.

Ako se ti ponosiš sto si u krugu Borca i 2 Hr kluba to je također tvoj problem. To su ustvari savezovi klubovi i vi među njima. Sluga politike.

Čelik nije ništa uzeo fino piše da su platili struju da repka može igrati. To isto lijepo prouči. Nije isto dati nekom pare za uslugu i dat nekom pare da plati plati igračima. Prema ugovoru za zakup stadiona svakako im moraju dat pare.

Ne radi savez terene nego Uefa. I to si malouman.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 mar 2024, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 mar 2024, 22:29

Umjesto što se međusobno koljemo bolje bi bilo da ove otjeramo. Ali eto, izgleda da je bolje komšiji da crkne krava. Djelimično razumijem Željezničar, u lošoj su poziciji ne smiju jer bi vjerovatnoća njihovog ispadanja rapidno narasla. Danas sam napisao šta mislim i opet ću. Grešku je Sarajevo napravilo kad je izašlo iz 4R, razlog izlaska jeste dolazak Mirvića i odlazak Kasuma. Mirvić ne znam šta je mislio kad je došao, očigledno nije bio svjestan kako se ovdje radi.
Željezničar je znao cijenu pozajmice, i dan danas ne smiju gotovo ništa uraditi.
Velež popio kaznu i to dobru, međutim moraju biti svjesni da su ipak gore prošli Mladost i Olimpik koji su izbačeni (ako sam pogriješio u vezi Olimpika oprostite).
Danas Sarajevo, ide ismijavanje. Sutra Željezničar, prekosutra Velež, i tako redom ide krađa u korist protivničke ekipe.
Ko koristi mozak shvatiće o čemu pišem. Nastavite se klati, ismijavati, ali kad nas opet natambura Luksemburg, kada igrači koji preko godinu dana nisu dali gol, igrali i sl. dobivaju poziv u reprezentaciju, kada klubovi budu pokradeni, pa se vrati mala kompenzacija protiv rivala, pa opet međusobno klanje a ne vide da je ubiti kriva treća strana. Toliko od mene ko hoće shvatit će ko neće ne mora. Možda nekad shvati, zdravi i živi bili.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2024, 22:29

14 mar 2024, 22:26
Hasic vas etiketirao kao klub koji je uzeo pare i izasao iz inicijative. I šta treba još.
:rol: :rol:
Evo ih opet sa citatima hazreti Semsudina :crazy:

Semsudin sta kaze, to je tako i nikako drugacije :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 mar 2024, 22:31

Pitali ljudi sto je propala inicijativa.
Odatle je krenulo.
Odgovor vrlo jasan - vi uzeli pare od Vice.
Sve ostalo sto ste napisali je laž, dezinformacija , spin. Jer ste podanici klasični i ublehe.
Ne mislim ovdje na navijače željezničara nego vas konkretno ovdje 5-6 sa telegram grupe.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 mar 2024, 22:33

NS/FS BIH je proteklih godina ulagao značajna finansijska sredstva za unapređenje fudbalske infrastrukture. Ovih dana počinju i konkretni radovi na realizaciji jednog od najznačajnijih projekata a to je „Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH“.
slika

Da te cujem kako kmecis?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2024, 22:33

Malo mi je tužno gledati kako se svi smiju Sarajevu zbog ovog cirkusa koji su napravili u ova dva dana. Vjerovatno su očekivali podršku i revoluciju, a na kraju su ostali sami, tužni i popišani.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 mar 2024, 22:36

Predatod je napisao/la:
14 mar 2024, 21:53
Hahahaha joj pisanja Hadzibegic, Dzemidzic pa i Colpu su oni birali. Svi otisli kod Vice da proslave dan fudbala u RS-u. A vamo 0:3 Borac. Godinu zabrane Ibricicu, kazna Mirvicu i 3-6b oduzimanje Torpedu.
Ne uzimamo pare od saveza, neka nam uzmu bodova koliko hoće. Neka nas istjeraju iz lige, na ovome neće stati. Ako vas ova borba ne zanima ( zato što ste uvijek bili podanici i preživljavali od pomoći ) posmatrajte ali nemojte jesti vnago, nego samo šutite.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 mar 2024, 22:36

14 mar 2024, 22:33

NS/FS BIH je proteklih godina ulagao značajna finansijska sredstva za unapređenje fudbalske infrastrukture. Ovih dana počinju i konkretni radovi na realizaciji jednog od najznačajnijih projekata a to je „Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH“.
slika

Da te cujem kako kmecis?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ŠTA ČOVJEK POSTAVI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :urnebes: :rol:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 14 mar 2024, 22:41

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 mar 2024, 22:00
RatoborniMrmot je napisao/la:
14 mar 2024, 21:47
14 mar 2024, 21:36
Napusite se Vici kurca drolje prodane
Dzukelo bezobrazna, mi sve promijenili od Skupstine do Uprave u Septembru. I mi pobjegli.

slika

A Mirvic dosao kada se potpisala 4R inicijativa i vi niste pobjegli. Bas si bezobrazan.

https://www.klix.ba/sport/nogomet/ameri ... /210715129

slika

https://meridi.anbetsport.ba/fudbal/ini ... jerligasa/

slika

Keru lazljivi
Kad već izvlačiš kad je Mirvić ušao u klub, to je tek završeno 1.9.2021 kad je vratio dug i bili na nuli.
Hasić je sve rekao, a vi možete svoje teorije izmišljati koliko hoćete.
Vi se lizete sa partizanima godinama, da im se po sred glave popisate oni bi rekli "ja fine kise i otvorili usta". Znas i sam da je tako.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.