FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mirni protesti ispred saveza, svaki dan organizovati. Mora se nešto pokrenuti.
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevohttps://forum.sportsport.ba/posting.php?mode=reply&t=16066#
Ovi bez popova ni u wc ne idu,na sportskoj manifestaciji popove dovode u 21 vijekuKockoglavi je napisao/la: ↑14 mar 2024, 21:17
Legendo kolko obraz kosta. Jou sa popovima i u kadru sa marinovicem. Sram te bilo poslije svega od sinoc ti nam tako se poseres.
-
- Kontakt:
Gledaj Dzemidzica,Colpe i zlatnog ljiljana Sisoje fujjjjjj sve zene bez imalo casti,obraza,muskostiHajdeee je napisao/la: ↑14 mar 2024, 21:21Sta ocekivati od ovih jadova, koji su na koljenima otisli kod Vice u Bl da slave "dan fudbala rs".
Dan fudbala RS-a'. Banja Luka je s radošću ugostila Faruka Hadžibegića, Adnana Džemidžića, Murisa Jabandžića, Azmira Husića, Fuada Čolpu, Midhata Sarajčića, Muhidina Raščića i Irfana Durića.
Nek pop i sahrani ovo govedo
-
- Kontakt:
Morate još jednu stvar da shvatite da ovaj Jabandzic iz Toška, Durić Krajina, Raščić Gorazde, Sarajčić Travnik apsolutno nemaju osjecaj prema Sarajevu. Njima Vico ispuni par zelja kao sto je sin Raščića selektor kadeta, Duriću ubacio par sudija na A listu i tako licni interesi. Vico preko Dodika kontrilise sve Srpske clanove i par "naših" kojim ispuni zelje i onda su oni za njeg. Tako da je jedina šansa pritiskati Bošnjake u UO i to ih moraju lokalno pritiskati, tesko iz sarajeva praviti pritisak na ljude u Tesnju i Cazinu, znaš koji ces dobiti odgovor sta vi Sarajlice hocete, da vam je sve kontrolisati. Takodje morate shvatiti da recimo borac vise vole u Zenici i Tuzli nego Sarajevo.znaci tesko uticati na svoje a još imas srpski i hrvatski dio koji ce uvijek biti kontra i nikad neces imati njihovu potporu.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 14 mar 2024, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Koje oni funkcije izvršavaju u savezu uopšte?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovi iznad? To ti je izvršni odbor saveza, Durić je potpresjednik.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A mrš.. čuj sa kokardom ga ukopati

The saddest thing in life is wasted talent.
Pa Bgm

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Profesionalni dizači ruku, rade što Vico kaže, sviraju po njegovim notama. Zauzvrat imaju dobre plate i dnevnice, sve živo i mrtvo im je placeno, putovanja sa reprezentacijom biznis klasom, odsjedanje u Hiltonu, odnosno u najboljim hotelima, sjedenje u loži na svim stadionima.....Samo me ovaj Jabandzic cudi da se toliko ponizio pred jednim četnikom poput Vice, jer cujem da je bio general u ratu, vrlo zaslužan za odbranu Tešnja i tog kraja, sa više dobijenih odlikovanja.
Da, da. Čovjeće kakvi su im CV urađeni

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Faruče prodana dušo, pljunuo bi te posred face kad bi te gdje vidio.
Izdajico roda svog!
Izdajico roda svog!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nikad se mi ujediniti necemo. Medjusobna mrznja je veca od bilo cega. I nema tog obraza koji se ne bi prodao za malo para i vlasti. Samo nek se šilji i namjesta, bolje nismo ni zasluzili. A ove neznalice su samo sebi kupile vrijeme. Nek vec pocnu smisljati sljedeci alibi, jer kako igramo ne gine nam poraz od bilo koga.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma hajde i cv ne mora biti presudan, imaš milionera i milijardera koji su sve sami napravili a jedva srednju završili, cv nisu ni imali.H8Z7 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:43Da, da. Čovjeće kakvi su im CV urađeniAzmiru čak ništa ni ne piše
samo dva tri lika imaju neke dodire sa fudbalom (al' u nižim rangovima). Majku im pa evo ja ću besplatno raditi umjesto njih, meni besplatna praksa dok oni dobivaju daleko kompetetnijeg člana, ali nisam podoban. Ruši bandu.
Problem je što su ovo podobni likovi koji će raditi šta im kažu ovi sa vrha. Ovaj Laketa je bio član odbora a šaltaju ga sa funkcije na funkciju. Policija, direktor ove službe za strance kod nas preko puta aerodroma i odjednom u savezu. Beusa lično Čović postavio da se bori za interese Zrinjskog, mislim da isto nema nikakvog dodira sa fudbalom. Jedan Begić kojeg nismo voljeli se zaposlio na aerodromu u Jugoslaviji i tu radi 40 godina, u fudbalu je isto tako bio u bivšoj državi dugi niz godina i to je isto nastavio poslije rata. Mi mislili ne može gore. Vico je narkodiler, prodavao jeftine albanske pelene narodu rs-a i tako ih krao, dio kriminalne porodice Dodik koja faktički vlada 20+ godina nad pola Bosne. O čemu dalje da pričamo? Pa njemu baš u cv-u piše da se aktivno bavio košarkom u omladinskim selekcijama Igokee. Imaš jednom pravo da pogađaš ko je napravio Igokeu i čemu taj klub služi

Ove što ne mogu postaviti na ostala mjesta radi samog dejtonskog sporazuma onda kupe ili se dogovore. Likove poput Durića koji onda za taj novac završi sudije i članove odbora po Krajini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Razumijem kako sve funkcioniše, međutim ne razumijem ovaj da ne kažem kakav stav svih nas, šta treba da se desi da nešto promjenimo i izađemo? Jesmo ko jaja od prepelice mala.MortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:57Ma hajde i cv ne mora biti presudan, imaš milionera i milijardera koji su sve sami napravili a jedva srednju završili, cv nisu ni imali.H8Z7 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:43Da, da. Čovjeće kakvi su im CV urađeniAzmiru čak ništa ni ne piše
samo dva tri lika imaju neke dodire sa fudbalom (al' u nižim rangovima). Majku im pa evo ja ću besplatno raditi umjesto njih, meni besplatna praksa dok oni dobivaju daleko kompetetnijeg člana, ali nisam podoban. Ruši bandu.
Problem je što su ovo podobni likovi koji će raditi šta im kažu ovi sa vrha. Ovaj Laketa je bio član odbora a šaltaju ga sa funkcije na funkciju. Policija, direktor ove službe za strance kod nas preko puta aerodroma i odjednom u savezu. Beusa lično Čović postavio da se bori za interese Zrinjskog, mislim da isto nema nikakvog dodira sa fudbalom. Jedan Begić kojeg nismo voljeli se zaposlio na aerodromu u Jugoslaviji i tu radi 40 godina, u fudbalu je isto tako bio u bivšoj državi dugi niz godina i to je isto nastavio poslije rata. Mi mislili ne može gore. Vico je narkodiler, prodavao jeftine albanske pelene narodu rs-a i tako ih krao, dio kriminalne porodice Dodik koja faktički vlada 20+ godina nad pola Bosne. O čemu dalje da pričamo? Pa njemu baš u cv-u piše da se aktivno bavio košarkom u omladinskim selekcijama Igokee. Imaš jednom pravo da pogađaš ko je napravio Igokeu i čemu taj klub služi![]()
sve je povezano preko jedne porodice i najbližih saradnika.
Ove što ne mogu postaviti na ostala mjesta radi samog dejtonskog sporazuma onda kupe ili se dogovore. Likove poput Durića koji onda za taj novac završi sudije i članove odbora po Krajini.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
ma morto ih brani i on laziro cvH8Z7 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:08Razumijem kako sve funkcioniše, međutim ne razumijem ovaj da ne kažem kakav stav svih nas, šta treba da se desi da nešto promjenimo i izađemo? Jesmo ko jaja od prepelice mala.MortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:57Ma hajde i cv ne mora biti presudan, imaš milionera i milijardera koji su sve sami napravili a jedva srednju završili, cv nisu ni imali.H8Z7 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:43
Da, da. Čovjeće kakvi su im CV urađeniAzmiru čak ništa ni ne piše
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
E to su te legende. O tome i toj vrsti mahale se prica. Nema nijednog da javno podrzi klub.
Jos su glave vruce, jos mozda ni mi nismo svjesni koliko je ovo dobro il lose za klub al smo uz njega. A neke bivse legende sute li sute.
Jos su glave vruce, jos mozda ni mi nismo svjesni koliko je ovo dobro il lose za klub al smo uz njega. A neke bivse legende sute li sute.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: alacious, deda, mnon46, OzmoodPinglewood, Posejdon, rimljanin90, samoFKS, Tarapi, Varijantas8 i 83 gosta.