Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemojte svi smo mi Bosnjani
A ko je reko - Semso rekojurisicduska je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:31Pitali ljudi sto je propala inicijativa.
Odatle je krenulo.

Koliko ste ga puta citirali danas, ko da su mudrosti Konfuchija u pitanju.
Kako ne kontas ? poenta je - ko je Semsudin koji qrc da on određuje i prica ko je podoban, ko nije, ko je izdajnik, ko je uzimao pare itd.
Od njega i njegovih citata ste napravili svetca ovdje.
Cuj Hasic rekao i sta treba jos

Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 mar 2024, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Tako kuci sa svojim procaj, ako te ne otjeraju u cosak, mrmote. Miran.AVNOJ je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:13Da li je moguče da si toliko glup??? Svakakvih nickova je ovde pisalo ali ti si prekucao igricu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 mar 2024, 21:35Keru pitarski, a dje je Mirvic, dje ste vi ?jurisicduska je napisao/la: ↑14 mar 2024, 21:31Ma uzeli pare od Vice Zeljkovica sve ostalo je ubleha.
Nama vi niste ništa krivi. Samo istine radi Vico vas kupio sa 200.000 km . I to je to.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ameri ... /210715129
https://meridi.anbetsport.ba/fudbal/ini ... jerligasa/
![]()
I nama se uprava promijenila u Septembru, ja i ?HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:08Gledaj on postavlja članak kada je izašla informacija da Mirvić dolazi u Sarajevo.
A postao predsjednik dva mjeseca kasnije.![]()
Mi pobjegli, a vi niste. Pitarska logika. Tobe jarabi.
-
- Kontakt:
Na stranu to sto si navaljao gluposti u vecini posta, htio bih te pitati samo jedno. Kako Vico unistava reprezentaciju? Pozdrav.H8Z7 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:29Umjesto što se međusobno koljemo bolje bi bilo da ove otjeramo. Ali eto, izgleda da je bolje komšiji da crkne krava. Djelimično razumijem Željezničar, u lošoj su poziciji ne smiju jer bi vjerovatnoća njihovog ispadanja rapidno narasla. Danas sam napisao šta mislim i opet ću. Grešku je Sarajevo napravilo kad je izašlo iz 4R, razlog izlaska jeste dolazak Mirvića i odlazak Kasuma. Mirvić ne znam šta je mislio kad je došao, očigledno nije bio svjestan kako se ovdje radi.
Željezničar je znao cijenu pozajmice, i dan danas ne smiju gotovo ništa uraditi.
Velež popio kaznu i to dobru, međutim moraju biti svjesni da su ipak gore prošli Mladost i Olimpik koji su izbačeni (ako sam pogriješio u vezi Olimpika oprostite).
Danas Sarajevo, ide ismijavanje. Sutra Željezničar, prekosutra Velež, i tako redom ide krađa u korist protivničke ekipe.
Ko koristi mozak shvatiće o čemu pišem. Nastavite se klati, ismijavati, ali kad nas opet natambura Luksemburg, kada igrači koji preko godinu dana nisu dali gol, igrali i sl. dobivaju poziv u reprezentaciju, kada klubovi budu pokradeni, pa se vrati mala kompenzacija protiv rivala, pa opet međusobno klanje a ne vide da je ubiti kriva treća strana. Toliko od mene ko hoće shvatit će ko neće ne mora. Možda nekad shvati, zdravi i živi bili.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gdje su nam Anex, mosarajvosa, osmadolazi i pitarsam. Zasto ne pisu visenastrojeni21 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:24Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaZnamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Naravno da najveće munafike u BiH niko neće podržati jer gledaju samo svoje interese i ovo divljanje je plod ugroženosti njihovih interesa. Da su bolje ušli rezultatski na proljeće, ništa od ovog ne bi bilo, tako da neka kmeče dok im se ostatak države smije.
Da imaju čiste namjere, organizovali bi prvo sastanke sa svim klubovima u KS kako bi izabrali poštenog predsjednika saveza KS koji će raditi u interesu klubova, vrlo dobro si napisao da su izbori uskoro, a kantonalni još brže gdje je predsjednik kantonalnog saveza ujedno i član IO NS BiH. Da imaju čiste namjere, lobirali bi kod svih klubova kako bi IO za manje od godinu dana bio popunjen što kvalitetnijim ljudima koji bi radili za interese klubova i reprezentacije. Kada imaš 3 od 5 članova IO kantonalnih saveza, onda ti troVico ne može ništa.
Ovim populizmom neće dobiti ništa, a kao što kažeš, možda su ovi potezi i izlazna strategija za Mirvah i tašun tanana.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Od odabira selektora, do smjene istih. Dovedeš Peteva, čovjek napravi rezultat i gledaju čuda treba nam svježa krv.enterofuryl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:44Na stranu to sto si navaljao gluposti u vecini posta, htio bih te pitati samo jedno. Kako Vico unistava reprezentaciju? Pozdrav.H8Z7 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:29Umjesto što se međusobno koljemo bolje bi bilo da ove otjeramo. Ali eto, izgleda da je bolje komšiji da crkne krava. Djelimično razumijem Željezničar, u lošoj su poziciji ne smiju jer bi vjerovatnoća njihovog ispadanja rapidno narasla. Danas sam napisao šta mislim i opet ću. Grešku je Sarajevo napravilo kad je izašlo iz 4R, razlog izlaska jeste dolazak Mirvića i odlazak Kasuma. Mirvić ne znam šta je mislio kad je došao, očigledno nije bio svjestan kako se ovdje radi.
Željezničar je znao cijenu pozajmice, i dan danas ne smiju gotovo ništa uraditi.
Velež popio kaznu i to dobru, međutim moraju biti svjesni da su ipak gore prošli Mladost i Olimpik koji su izbačeni (ako sam pogriješio u vezi Olimpika oprostite).
Danas Sarajevo, ide ismijavanje. Sutra Željezničar, prekosutra Velež, i tako redom ide krađa u korist protivničke ekipe.
Ko koristi mozak shvatiće o čemu pišem. Nastavite se klati, ismijavati, ali kad nas opet natambura Luksemburg, kada igrači koji preko godinu dana nisu dali gol, igrali i sl. dobivaju poziv u reprezentaciju, kada klubovi budu pokradeni, pa se vrati mala kompenzacija protiv rivala, pa opet međusobno klanje a ne vide da je ubiti kriva treća strana. Toliko od mene ko hoće shvatit će ko neće ne mora. Možda nekad shvati, zdravi i živi bili.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Nije nego vi uzeli pare mi nismo.
Nije vi pobjegli mi nismo.
Nego vi uzeli pare pa pobjegli mi nit smo uzeli pare nit pobjegli.
A ko je mjerodavniji da kaže od ljudi unutar te incijative. Pa bio to Šemso ili neko deseti. Da niste vi možda ? Ovo da je savez gradio terene neću ni komentarisati.
Zbog takvih kao sto si ti i jest nam država ovakva, glup gluplji pa ti.
A ko je mjerodavniji da kaže od ljudi unutar te incijative. Pa bio to Šemso ili neko deseti. Da niste vi možda ? Ovo da je savez gradio terene neću ni komentarisati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Duskice sta je od napisanog spin ili laz? Slobodno napisi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 21:11Kakve to veze ima sa odnosom Mirvic (odnosno fudbalski klub Sarajevo) i Vico (odnosno savez). Jel Mirvic godinu dana nakon sto je dosao trcao po lozi BP i trazio Vicu i krenuo ga i ljubit al ovaj ga je skinuo sa kur.ca? Jest. U tih godinu dana se on sigurno upoznao sa nasim fudbalom, ko je Vico, sta je radio, kakvo je sudjenje i sve ostalo. U tom trenutku i nije bio bas borac za boljitak naseg fudbala kako se danas predstavlja, iako je stanje isto, nije ovo sve pocelo juce. Zbog nekih svojih interesa je od samog dolaska u vas klub u dobrim odnosima sa njim iako je jasno znao sta je sve Vico radio u nasem fudbalu, to ne bi bilo bitno da se on sad ne predstavlja kao borac i spasilac naseg fudbala.jurisicduska je napisao/la: ↑14 mar 2024, 21:02Nije jer je sve propalo jer ste vi uzeli pare od Vice.nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:56
Znaci Mirvica nakon sto je preuzeo klub niko nije obavijestio o svemu sto se desavalo i u klubu i u fudbalu kod nas, niko mu nije spomenuo 4R, njemu samom nije napamet palo da se informise. Veze on godinu dana poslije niije imao o tome kakav je Vico i sta je, i takav sav jadan neobavjesten je trazio Vicu u lozi u Zenici i ljubio ga. Ok, reci cemo da je moglo biti tako.
Ili ipak je sve to saznao i informisao se al ipak kako vas nisu dirali, godinu dana poslije je trcao po lozi da se pozdravi sa Vicom. Uglavnom sigurno je bio dobar sa istim, I sad kad su udarili na vas on se sjetio boriti za boljitak naseg fudbala i pljuje po istom Vici.
Hajde razmisli pa javi koja je opcija od ove dvije realnija.
Mirvic se sjetio igrati borca za pravdu kad mu je klub sa rezultatima u kur.cu. Sad pokusava predstaviti tu borbu kao borbu za boljitak naseg fudbala, jasno je zasto ta borba to nije. Isto kao i Mirvic ste i vi navijaci uradili. Znate dobro sta ste pisali 2020 a sad vam se to odbilo o glavu, kao i Mirvicu.
Lazni moralisti i borci za boljitak naseg fudbala.
-
- Kontakt:
Ni ne citam postove od navijača kluba koji je uzeo pare od Vice Zeljkovica nit se zamaram tim šta vi pisete…
Nama se ništa nije obilo o glavu , nama ne zavisi klub od pozajmice Vice ili igranja europe ili bilo čega drugog. Tako da opušteno. Nek kazne milion i 30 bodova i šta ? Ništa ? Svijet ide dalje. Mi ćemo postojati i dalje. Za vas ne znam.
Bolje iz sedmog ranga krenuti taman dok ode Vico i njemu slični jer pored njih neće niko ništa osvojiti. Tako da šta se zamaraš ti šta će se nama obit o glavu kad se mi ne zamaramo. Jedino ako navijaš da budemo mi 11 umjesto vas to shvatam. To vam je otprilike i jedina nada pored one da kupite par utakmica kako ste naučili. Pošteno ostat nećete.
Nama se ništa nije obilo o glavu , nama ne zavisi klub od pozajmice Vice ili igranja europe ili bilo čega drugog. Tako da opušteno. Nek kazne milion i 30 bodova i šta ? Ništa ? Svijet ide dalje. Mi ćemo postojati i dalje. Za vas ne znam.
Bolje iz sedmog ranga krenuti taman dok ode Vico i njemu slični jer pored njih neće niko ništa osvojiti. Tako da šta se zamaraš ti šta će se nama obit o glavu kad se mi ne zamaramo. Jedino ako navijaš da budemo mi 11 umjesto vas to shvatam. To vam je otprilike i jedina nada pored one da kupite par utakmica kako ste naučili. Pošteno ostat nećete.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 mar 2024, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Jest, najgluplji pa ja
normalno.
Cemu to primitivno vijeđanje na licnoj bazi, kad ponestane argumentacije. Izdigni se iznad toga. Pusti to
Cuj Semso reko i sta treba vise od toga

Cemu to primitivno vijeđanje na licnoj bazi, kad ponestane argumentacije. Izdigni se iznad toga. Pusti to

Cuj Semso reko i sta treba vise od toga

Pitari svakako imaju svog covjeka u savezu nek lobiraju zajedno s njim o nepravilnostima nase lige. Naravno ako smiju

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mirno spavaj duskicejurisicduska je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:50Ovo da je savez gradio terene neću ni komentarisati.

Kompletan projekat izgradnje svih 12 terena trebao bi koštati negdje oko 20 miliona maraka. Naš savez će od krovne evropske fudbalske asocijacije dobiti ukupno oko tri miliona KM. Ostatak novca savez će namiriti iz vlastitih sredstava.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Mirvic dosao u Septembru 21, mi promijenili kompletnu Upravu i Skupstinu u Septembru 21. Mi pobjegli iz 4R inicijative, a Mirvic i 'Rajvo nisu kao sto se niste lizali sa Borcem, nije vam kup pusten, a onaj nije trcao Vici u zagrljaj ko zadnja kuravajurisicduska je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:50Nije nego vi uzeli pare mi nismo.

A sa Velezom se lizete godinama, da ih sakama udarate pk glavi oni bi govorili "neka, oni to rade iz ljubavi"

De malo o Mirzinom jatu, lazove, o Francisu na desnom beku, o cuvajmo Rozmana. Samo spinovi i laganje, sada je ovo novi spin, samo da se ne prica koliko para ste skrsili i na sta licite ( ni na sta ).
Jel to cuvas radno mjesto

-
- Kontakt:
Hoces da kazes da je prije Vice bilo super? Da je sve funkcionisalo, da su pozivani najbolji, da je PLBiH redovno pravila igrace za reprezentaciju, da su selektori birali najboljih 11 itd itd.H8Z7 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:49Od odabira selektora, do smjene istih. Dovedeš Peteva, čovjek napravi rezultat i gledaju čuda treba nam svježa krv.enterofuryl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:44Na stranu to sto si navaljao gluposti u vecini posta, htio bih te pitati samo jedno. Kako Vico unistava reprezentaciju? Pozdrav.H8Z7 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:29Umjesto što se međusobno koljemo bolje bi bilo da ove otjeramo. Ali eto, izgleda da je bolje komšiji da crkne krava. Djelimično razumijem Željezničar, u lošoj su poziciji ne smiju jer bi vjerovatnoća njihovog ispadanja rapidno narasla. Danas sam napisao šta mislim i opet ću. Grešku je Sarajevo napravilo kad je izašlo iz 4R, razlog izlaska jeste dolazak Mirvića i odlazak Kasuma. Mirvić ne znam šta je mislio kad je došao, očigledno nije bio svjestan kako se ovdje radi.
Dok Mirvic tupi zube na gluposti, Vico mu u avliji zavrsava gazdu Baolija za IO ispred Kantona Sarajevo.
Davno sam pisao preglup je Mirvic za ove igre, da je pametan vec bi danas srusio Durica i postavio Tigra u Bihacu, srusio Rascica u Gorazdu, a postavio onog momka sto ima skolu fudbala svoju, dao pare da Igman ostane u ligi, uveo Klis ili Turbinu 1. FL i na taj nacin srusio Beusa u Mostaru.
E onda kad imas vecinu, smijenjujes Dzemidzica i Pilava i onda se druga muzika svira.
Al nema on mozdani kapacitet da to shvati i odradi, zato ce ga Vico i Borac karati jos dugo.
Davno sam pisao preglup je Mirvic za ove igre, da je pametan vec bi danas srusio Durica i postavio Tigra u Bihacu, srusio Rascica u Gorazdu, a postavio onog momka sto ima skolu fudbala svoju, dao pare da Igman ostane u ligi, uveo Klis ili Turbinu 1. FL i na taj nacin srusio Beusa u Mostaru.
E onda kad imas vecinu, smijenjujes Dzemidzica i Pilava i onda se druga muzika svira.
Al nema on mozdani kapacitet da to shvati i odradi, zato ce ga Vico i Borac karati jos dugo.
-
- Kontakt:
Ako ne citas postove, kako znas da spinujemo i lazemo? Duskice duskice...jurisicduska je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:55Ni ne citam postove od navijača kluba koji je uzeo pare od Vice Zeljkovica nit se zamaram tim šta vi pisete…
-
- Kontakt:
Ne znam za vas ali kod nas je Uefa preko saveza , mi i opstina centar. A ove ubleharske postove i medije mani me se. Malo razmišljaj svojom glavom, prati , nije sve sto piše na **** tačno i takoKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:57Mirno spavaj duskicejurisicduska je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:50Ovo da je savez gradio terene neću ni komentarisati.
Zbog takvih kao sto si ti i jest nam država ovakva, glup gluplji pa ti.![]()
Kompletan projekat izgradnje svih 12 terena trebao bi koštati negdje oko 20 miliona maraka. Naš savez će od krovne evropske fudbalske asocijacije dobiti ukupno oko tri miliona KM. Ostatak novca savez će namiriti iz vlastitih sredstava.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Znači nazivaš ljude lažljivim kerovima, a ti iznosiš laži. Bože sačuvaj. Ohladi malo.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:44I nama se uprava promijenila u Septembru, ja i ?HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:08Gledaj on postavlja članak kada je izašla informacija da Mirvić dolazi u Sarajevo.
A postao predsjednik dva mjeseca kasnije.![]()
Mi pobjegli, a vi niste. Pitarska logika. Tobe jarabi.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Cuj sa Velezom se lizete

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 12 gostiju.