I sasvim solidna partija. Pusti Chinija hejteraNerminFatic je napisao/la: ↑28 dec 2023, 12:34A sto ovaj iznad voli hraknuti na Jusufa.Covjek prakticno iz aviona otisao na parket u Houstonu.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Eubanks zakucan za klupu.
- Felixians4
- Kontakt:
Ovdje se pretjerivalo zadnjih sezona kad bi Jusuf uvezao neke odlične partije, no znamo da njegova najviša razina jest za top10 centra, uostalom u bubbleu je bio izabran u drugu petorku mada u playoff seriji opet nabasao na AD te se nije proslavio.
Najpodcjenjeniji igrač u NBA momentalno, a kako PHX bude proigrao u 2024. kad Beal krene igrati te se usheme, onda će početi i Nurk dobijati pozornost.
Najpodcjenjeniji igrač u NBA momentalno, a kako PHX bude proigrao u 2024. kad Beal krene igrati te se usheme, onda će početi i Nurk dobijati pozornost.
savrseno igra, to moram da napisem (samo da ga ne ureknem)
-
- Kontakt:
Brutalna cetvrtina! Beal i Durant ga maksimalno ispostovali asistencijama, svaki napad spustali loptu na njega
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo je možda i jedina utakmica kad je apsolutno svaku loptu pod košem pospremio do sad. Odličan!
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Danas strucnjaci nista ne pisu hm
Uništio ih, apsolutno savršeno odigrao. Eto vratio se i Beal, samo da uvežu pet utakmica zajedno, već će to biti bolje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- VensanKasel
- Kontakt:
Ljepota od igre , Beal , Durant i Booker ga hranili asistencijama

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nurk efekat.
Nakon loše serije Phoenixa, povratkom Nurkica su uvezali 2 pobjede. Zlobnici ce reci da nije zbog njega.
Nedostajala je jedna trojka za ukupni dojam.
Nakon loše serije Phoenixa, povratkom Nurkica su uvezali 2 pobjede. Zlobnici ce reci da nije zbog njega.

Nedostajala je jedna trojka za ukupni dojam.

Pokidao. 

Booker nikad nece biti legitiman play bez obzira na brojke, vizija njegova i pregled su izpod prosjeka. Strasno je da Nurk ima bolju hemiju sa Bealom s kojim je tek par tekmi odigrao. S Durantom da ne spominjem.
Mislim da je ovo bio najbolji Jusufov mec ove g, bez ijednog glupog promasaja.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Beduin
- Kontakt:
Cim ja vidim par blokada znam da je to onaj dobro Nurk.
A onaj smarac satra se prozivajuci ga debilom i glupanom u svojim esejima, a onda tajac. Do naredne lose partije.
Bez imalo respekta za naseg najboljeg kosarkasa.
A onaj smarac satra se prozivajuci ga debilom i glupanom u svojim esejima, a onda tajac. Do naredne lose partije.
Bez imalo respekta za naseg najboljeg kosarkasa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
A kako ce imati hemiju sa Bookerom kad je njemu prva stvar na pameti da ubaci poene, tek kad vidi da nema sanse da suta, onda dodaje loptu drugima._dreamer_ je napisao/la: ↑31 dec 2023, 08:58Booker nikad nece biti legitiman play bez obzira na brojke, vizija njegova i pregled su izpod prosjeka. Strasno je da Nurk ima bolju hemiju sa Bealom s kojim je tek par tekmi odigrao. S Durantom da ne spominjem.
Za razliku od Beala i KD koji spuste loptu na Nurka pa cak i kad imaju sansu za sut
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma voli Chini Jusufa, ne bi gledao svaku njegovu utakmicu, sve nas nekad iznervira svojim potezima. Igra odlično i baš je kupio navijače, a samo da se sjetimo pljuvačine kad je tek ozvaničen trejd.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Logicno da ga gotivi ne bi ga pratio u 2 navece da ne gotivi bez obzira na to da li zivi u Americi ili ne..
A to što Juka zna ispasti debil i glupan svojim postupcima to rijetko koji profesionalni košarkaš zna.
A to što Juka zna ispasti debil i glupan svojim postupcima to rijetko koji profesionalni košarkaš zna.

- VensanKasel
- Kontakt:
Pa napisao je da savršeno igra , ako misliš na @Chinaglia

On redovno gleda njegove utakmice , realno ko još to radi ovdje ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Mirzu isto kad se gledalo i danas Edina...VensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:08Pa napisao je da savršeno igra , ako misliš na @Chinaglia![]()
On redovno gleda njegove utakmice , realno ko još to radi ovdje ?
Sad mozda 10% još gleda ako i toliko.
Mirza kad je igrao bilo je 50+ clanova i jos toliko gostiju na topicu 

-
- Kontakt:
Prenosi li neko, i ko, nocas tekmu??
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, GG3, InatSilniBosanski i 16 gostiju.