Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Afera ,PUNAC' KO JE DAO 20.000 AZMIRE
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Stavi ti da vidimo koje su utakmice u pitanju. Jeste suspendovan Grbic zbog smijesnih penala u kupu protiv Sirokog. Te ostale koje zelite predstaviti kao sudije koje su stelili nama, suspendovani su zbog propusta na stetu obje ekipe.Evander je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:33
Stavi i 5 utakmica Zeljeznicara prije toga, gdje je poslije svake utakmice sudija bio suspendovan, zbog greski u korist Zeljeznicara.
Recimo derbi na Grbavici, gdje cist penal na Duljevicu nije sudjen pred kraj utakmice. Sa tom pobjedom, Sarajevo bi bilo prvak tu sezonu.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 15 mar 2024, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sad ce pitari traziti da se Marcetic izbaci iz skole zbog izostanka 

Mirvaaa upisi sarajevo u neki ramazanski turnir sad ako ima da makar nekog pobjediteeeee
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
Nema potrebe mi bilo koga da podrzavamo,vas smo podrzali kad ste nesto ppkrenuli,nece Sarajevo pisat dopise u vase ime i pokretati nesto,kad se prekinulo prvenstvo zbog vas to ne spominjes. Nema potrebe da nam neko nesto pomaze,ovo svakako nije borba za nas klub iskljucivo samo sto to neki nece da vide.Do tada treba kukati po forumima i plakati,zadovoljite se ovim sto vam Vico radi,pojacajte se vise sljedece sezone i ulozite jos vise pa nek vam odredi koji mozete biti i zadovoljite se mozda evropom.nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 mar 2024, 14:14Pa da rizikujemo opet kazne kakve smo dozivili. Uz svo duzno postovanje mi smo prozivili ovo sto vi prozivljavate, al vi niste prozivili sta smo mi. Udaljili nas pola godine sa stadiona, suspendovali predsjednika 2 godine. Mi smo jednom povaljeni, ne isplati nam se radi tudih problema prozivljavati isto. Sami svoje bitke vodite, izborite se za sebe, u druge se ne uzdajte. PozzAmcho1 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:24Uz dužno poštovanje kao kakve babe ili povrijeđene mlade se ponavljate, kad su nas tako, kad su nas ovako, gdje si bio kad su nas onako, pomalo pič....., mada ćete opet biti Gaženi zapamti i fino sam ti objasnio zašto.nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 mar 2024, 10:38
Sve je to tako, al da pitam ja tebe. Gdje ste bili kad je Velez gazen, unistavan i kaznjen od strane tih istih koje vi sada kritikujete. Svi se ispalili, Sarajevo dalo moralu podrsku, al nigdje djela. Znas kako cemo. Sutra ili nekad kad mi odlucimo dignuti glas jer smo osteceni onda nas podrzite djelima, pod cijenu suspenzije, da se iskupite za ispaljivanje i da vidimo u vama prave borce za dobrobit fudbala i onda mozete zauzvrat ocekivati pomoc. Do tada nista. Nakon sto smo povaljeni svi su se povukli da njih ne diraju. Eh sada cemo se mi povuci, necemo rizikovati, a vi vodite svoje borbe sami. Zivio drug
"Kako je nemila hobotnica to sve planski godinama odradila, da sada bošnjo plitkog razmišljanja se gazi između sebe, dok slijep kod očiju ne vidi raskol i raspad samih klubova"
I svi se referišete na neke faze iz prošlosti, "pozive", a neminovno je da nikada to nije bilo na ovom nivou, gdje su uključene domaće i strane institucije i organi, niti je bilo ko bio uz dužno poštovanje jak kao Mirvić da podigne glas. Poz
Jedva je opravdano, razrednik pravio problem, što izostaje zbog seoskih klubova... Ko da je Real Madrid neki klub...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
@Antipolitika
De prevedi neko nama što ne navijamo za Velež.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Simpatizer
- Kontakt:
Vama je Vukovic preveo za vikend. 

-
- Kontakt:
RollingPaper je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:27
Trebal uopste spominjati Zrinjski i njihove titule?
Ako nastavim sa klipovima, Borac ce na kraju ispast najpostenijin
Zrinjski je jedini klub u BiH koji je pošteno osvajao prvenstva, sve drugo namješteno . Mahalci...
-
- Kontakt:
Sto niste digli glas ovako kao Mirvic kad ste pokradeni? Sto niste stvari nazvali pravim imenom,rekli kriminalci iz saveza nam uzeli titulu? Zato jer imate oraha u dzepovima i jer ste surovali sa istim,mozda nekad dignete glas i izadjete javno i kazete kako stvari stoje a ne da cmizdrite po forumima i kukate. Koliko ste plitki da kazete gdje su bili Potari kad su nas krali,valjda cekate da mi izadjemo u javnost jer zeljkana neko krade.Uzivajte u tekmama,sudjenju i to je to.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:30Džaba vi svi krečite...
Nijednom klubu u BiH nisu ukrali dvije titule, k'o što su nama.
Jednom Mostarci, drugi put komšije dok im je Vico bio dobar![]()
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 15 mar 2024, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
U svakom slučaju višestruko više titula od ex yu velikana zbrojeno.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne kontam tu retoriku. Kao Zeljo bio toliko mocan da sebi steli sudije al ima neki baja koji kaznjava te iste sudije.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:06Stavi ti da vidimo koje su utakmice u pitanju. Jeste suspendovan Grbic zbog smijesnih penala u kupu protiv Sirokog. Te ostale koje zelite predstaviti kao sudije koje su stelili nama, suspendovani su zbog propusta na stetu obje ekipe.Evander je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:33
Stavi i 5 utakmica Zeljeznicara prije toga, gdje je poslije svake utakmice sudija bio suspendovan, zbog greski u korist Zeljeznicara.
Recimo derbi na Grbavici, gdje cist penal na Duljevicu nije sudjen pred kraj utakmice. Sa tom pobjedom, Sarajevo bi bilo prvak tu sezonu.
Ja evo sad ce Vico da kazni Musu zbog tendecioznog sudjenja. Pravo smijesno.
Nastelio sebi Zeljo da ispusi prednost u zadnja 3 kola. Jakako.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Za šta je trenutna borba Sarajeva ? Zakinuli vas u zadnjih 253 utakmice za par prekršaja i jedan gol iz offsajda i digli ste sve na noge. Niko nije kriv sto ne zabijete gol iz ciste situacije, fulate sve, pa kad izgubite problem. Zna se kako se bori i kako se pokrece neki postupak. Prekidanjem utakmice, navijackim neredima to ne ide i nije nacin. Sad da nabrojim 20-30 sumnjivih situacija u vašu korist, ti bi rekao nije to isto, ovo je borba za bolje dane BH fudbala. Treba biti realan, borac je guran, krali su, ali nemojte vasu losu sezonu da nam prodajete pod borbu za bolje dane fudbala. Krao je Borac i prosle i pretprosle godine, ne vidjeh da ste pokrenuli tu borbu. Sta je sa klubova iz donjeg dijela tabele, pa nas kradu svaku drugu utakmicu, poniste gol i kad vas igrac vrati pas prema golmanu, sto tad nije Sarajevo poduzimalo neki korak, pisalo obavještenja, sazivalo klubove. Po meni ovo je samo pokušaj spašavanja propale sezone i zamazivanja ociju navijacima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:37Nema potrebe mi bilo koga da podrzavamo,vas smo podrzali kad ste nesto ppkrenuli,nece Sarajevo pisat dopise u vase ime i pokretati nesto,kad se prekinulo prvenstvo zbog vas to ne spominjes. Nema potrebe da nam neko nesto pomaze,ovo svakako nije borba za nas klub iskljucivo samo sto to neki nece da vide.Do tada treba kukati po forumima i plakati,zadovoljite se ovim sto vam Vico radi,pojacajte se vise sljedece sezone i ulozite jos vise pa nek vam odredi koji mozete biti i zadovoljite se mozda evropom.nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 mar 2024, 14:14Pa da rizikujemo opet kazne kakve smo dozivili. Uz svo duzno postovanje mi smo prozivili ovo sto vi prozivljavate, al vi niste prozivili sta smo mi. Udaljili nas pola godine sa stadiona, suspendovali predsjednika 2 godine. Mi smo jednom povaljeni, ne isplati nam se radi tudih problema prozivljavati isto. Sami svoje bitke vodite, izborite se za sebe, u druge se ne uzdajte. PozzAmcho1 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:24
Uz dužno poštovanje kao kakve babe ili povrijeđene mlade se ponavljate, kad su nas tako, kad su nas ovako, gdje si bio kad su nas onako, pomalo pič....., mada ćete opet biti Gaženi zapamti i fino sam ti objasnio zašto.
"Kako je nemila hobotnica to sve planski godinama odradila, da sada bošnjo plitkog razmišljanja se gazi između sebe, dok slijep kod očiju ne vidi raskol i raspad samih klubova"
I svi se referišete na neke faze iz prošlosti, "pozive", a neminovno je da nikada to nije bilo na ovom nivou, gdje su uključene domaće i strane institucije i organi, niti je bilo ko bio uz dužno poštovanje jak kao Mirvić da podigne glas. Poz
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Nema to veze sa ovim sad vec sa lakrdijama konstantno. Svaka tekma sa Borcem je lakrdija bila,30 faulova konta njih svirne,igre u ovoj ligi nema niti ce je biti niti je dozvoljena. Niko da odgovori zasto kone nisu uradile ovako javno i izasli u javnost nakon korona titule ili titule kad su rekli da su osteceni i da im je titula ukradena? Pricaju ovdje uprazno samo a vazda su ikebane bili pa i sada. Lafo odgovara Pitarima da sad hajku naprave zbog kao rezultata hahah a ljudi predzadnji i kukaju kako ih sudije deru. Treba mozda gledati kako ljudi namjeste sebi raspored,sudije,delegate kako hvata viroza par puta godisnje Zvjezdu i Slogu,liga nije od starta regularna. Jest ovo je pokusaj zbog lose sezone i da se operu zato smo svi jos vise uz klub,nek zlatni ljiljan Sisa ide sa popovima na sportske manifestacije jer ljudi ni i wc bez popa ne idu u 21 vijeku.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:55Za šta je trenutna borba Sarajeva ? Zakinuli vas u zadnjih 253 utakmice za par prekršaja i jedan gol iz offsajda i digli ste sve na noge. Niko nije kriv sto ne zabijete gol iz ciste situacije, fulate sve, pa kad izgubite problem. Zna se kako se bori i kako se pokrece neki postupak. Prekidanjem utakmice, navijackim neredima to ne ide i nije nacin. Sad da nabrojim 20-30 sumnjivih situacija u vašu korist, ti bi rekao nije to isto, ovo je borba za bolje dane BH fudbala. Treba biti realan, borac je guran, krali su, ali nemojte vasu losu sezonu da nam prodajete pod borbu za bolje dane fudbala. Krao je Borac i prosle i pretprosle godine, ne vidjeh da ste pokrenuli tu borbu. Sta je sa klubova iz donjeg dijela tabele, pa nas kradu svaku drugu utakmicu, poniste gol i kad vas igrac vrati pas prema golmanu, sto tad nije Sarajevo poduzimalo neki korak, pisalo obavještenja, sazivalo klubove. Po meni ovo je samo pokušaj spašavanja propale sezone i zamazivanja ociju navijacima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:37Nema potrebe mi bilo koga da podrzavamo,vas smo podrzali kad ste nesto ppkrenuli,nece Sarajevo pisat dopise u vase ime i pokretati nesto,kad se prekinulo prvenstvo zbog vas to ne spominjes. Nema potrebe da nam neko nesto pomaze,ovo svakako nije borba za nas klub iskljucivo samo sto to neki nece da vide.Do tada treba kukati po forumima i plakati,zadovoljite se ovim sto vam Vico radi,pojacajte se vise sljedece sezone i ulozite jos vise pa nek vam odredi koji mozete biti i zadovoljite se mozda evropom.nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 mar 2024, 14:14
Pa da rizikujemo opet kazne kakve smo dozivili. Uz svo duzno postovanje mi smo prozivili ovo sto vi prozivljavate, al vi niste prozivili sta smo mi. Udaljili nas pola godine sa stadiona, suspendovali predsjednika 2 godine. Mi smo jednom povaljeni, ne isplati nam se radi tudih problema prozivljavati isto. Sami svoje bitke vodite, izborite se za sebe, u druge se ne uzdajte. Pozz
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Steta sto ti je i mater iz cetnickog legla.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Na ovu Borbu Sarajeva najvise se bune sloboda i zeljo,jedni zbog straha da ne ostanu u federacijskoj a drugi da ih stupcanica sljedece godine ne doceka kuci
zabij zrinja sutra peticu pa nek sve pokrepa
zabij zrinja sutra peticu pa nek sve pokrepa
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup: