FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
19
61%
2) prosječan
9
29%
3) loš
3
10%

Ukupno glasova: 31

Zlaja83
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Zlaja83 » 15 mar 2024, 12:26

Arsenal znači, u potencijalnom polufinalu pobjednik meča Real - City.

Gledao sam Arsenal dosta puta ove godine, imaju jako dobru, mladu i gladnu ekipu, igraju s jako puno kombinatorike. Naspram naših traktora izgledaju ko svemirski brod. Ali naravno da je sve otvoreno, obje ekipe se mogu nadati prolazu.

Kad se igra s englezima onda treba uzeti u obzir i svježinu igrača, s obzirom da se u martu/aprilu već dobrano i potroše, pa bi to moglo igrati ulogu. Ne znam je li Arsenal u igri za one njihove kupove ili igraju samo EPL i LP?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 mar 2024, 12:33

Gnabry je poceo ostriti penis za londonsku prciju :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2024, 12:37

Zadovoljan žrijebom Arsenal je ekipa koja igra otvoreno ostaviće dosta prostora za Kanea Sanea i Musialu.Napadači nisu na nekom visokom niovu jer im fali kvalitetan špic.Naša odbrana bi trebal izaći na kraj sa mlitavim Havertzom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 15 mar 2024, 12:48

harden je napisao/la:
15 mar 2024, 12:33
Zaklecace mu noge pred boyhood klubom, nema od njega nista
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 15 mar 2024, 12:48

Realno Arsenal jw protivnik po mjeri.
Uz kvalitetan pristup mislim da mozemo proci bez vecih problema.
Nevidim ni jednu poziciju u njihovom timu za koju mogu reci da su jaci iskusniji ili bilo sta.
Svakako igraju odlicno i nece biti lako ali realno ovo je m3c koji moz3mo i moramo proci.
Vec dalje rekao bih opet kao i prosle sezone drugi dio zrijeba laksi mnogo i cak i BVB ima nadu za finale.
Rekao bih City Bayern polufinale i tesko da se moze dalhe od toga osim ako ne uhvatimo neki ludi ritam i zaigramo neki maximum koji smo ocekivali cjele ove sezone.
Nadam se da ce i BVB da se posteno potuce sa Atletikom i da u uzvratu obezbjede polufinale.
Mozda grijesim za Arsenal jer ih svi dizu u nebo mozda samo dovoljno ne pratim engleze ali po meni ja cak vjerujem da i u Londonu mozemo do pobjede.
Finale protiv BVB ili Barce bi bilo savrseno

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2024, 12:49

Nisam optimistican, i da se prodje na City se ide sto je opet kraj.

Samo da ova sezona prodje i da se posloze stvari i otjeranu ovi polovni igraci tipa sane, goretzka, upamecano i sl.

Mi smo ove sezone razapeti par puta od amaterskih timova, samo da ne dozivimo sramotu kao sto smo mi sramotili Arsenal.

Ovaj Bayern nije ni B od prijasnjih.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 mar 2024, 12:56

Ma Bayo osvaja i to lagano
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 mar 2024, 13:07

Dečki, hoćemo li proć' Berette iz Londiniuma i možemo li već sad razmišljat' o sljedećem protivniku :think:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 15 mar 2024, 13:10

Ja čekam analizu ledara....

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 mar 2024, 13:15

Brokula je napisao/la:
15 mar 2024, 12:48
harden je napisao/la:
Jel rano da se pocnemo krviti :mrgreen:

Revans u Minkenu, sasrat ce se vasi u toj atmosferi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 15 mar 2024, 13:31

Jedini protivnici po mjeri su nam bili Borussia Dortmund i manje više Bacelona i PSG, gdje nam ne bi niko garantovao prolaz opet ali to su protivnici s kojima se moglo igrat. Ovo ostalo ove sezone igra višerazredni nogomet u odnosu na Bayern i takav je slučaj sa Arsenalom koji ima strašnu ekipu i gdje je, za razliku od Bayerna, svaka pozicija popunjena i to uglavnom word class igračima, dok Bayern ima pozicije na kojima nema ko igrat. Svaka čast Pavloviću što ko biva nekako i popuni poziciju zadnjeg veznog, ali sad uzmi u obzir da je njima na toj poziciji Rice. Onda poredi bilo kojeg veznjaka iz ostalih četvrfinalista sa Goretzkom, ne moram vam ništa govorit. Onda imamo Sanea koji je izgleda ipak nepopravljiv, neozbiljan i u bezbroj dobrih situacija u kojima se nađe on nekako napravi pogrešan potez i tako usere u nekih 95% slučajeva. Očigledno ne možemo imati nikakavu korist od njega i to je to. Arsenal na toj poziciji ima Saku. Lijevo krilo nemamo nikako izgleda, a oni imaju Martinellija. Gnabrya ne računam kao igrača, poslije ovih povreda i svega ne vjerujem da može više bilo kakvu utakmicu odigrati na nivou.

Mislim nalazimo se ipak u historijskoj sezoni gdje se neće osvojiti Bundesliga prvi put nakon 12 godina i to će je osvojiti Leverkusen koji su ljudi do sad zvali Neverkusen. Ne znam šta očekivati onda protiv ekipa koje na najvišem nivou igraju. Nemojte vi gledati imena i historiju, jer kada je Bayern redovno eliminisao Arsenala, nije prethodno bio izbačen iz kupa od Saarbruckena, nije ga trpao **** Eintracht sa 5 golova, nije Werder pobjeđivao na Alianz Areni, itd.

Ne očekujem ništa pozitivno ali vidjet ćemo. Na kraju krajeva svakako znamo da ni jedna titula neće biti osvojena dok je Kane u Bayernu, iako nemam ništa protiv njega, jednostavno je tako i čak mi je žao čovjeka zbog toga. Da li je neka viša sila u pitanju, da ne kažem prokletstvo, nemam pojma. Možda su to praznovjerja, možda je jednostavno sasvim slučajno došao baš na početku propasti Bayerna.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 15 mar 2024, 13:47

harden je napisao/la:
15 mar 2024, 13:15
Brokula je napisao/la:
15 mar 2024, 12:48
harden je napisao/la:
Jel rano da se pocnemo krviti :mrgreen:

Revans u Minkenu, sasrat ce se vasi u toj atmosferi
Cekamo tesku artiljeriju, slabi smo mi :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 15 mar 2024, 14:05

Objektivno topnici su bolji, ali to ne mora bit presudno. U CL često ne odlučuje trenutna forma nego iskustvo, a tu ste u prednosti. Osim toga Arsenal se slabije snalazi u gostima gdje su u premieru ove sezone imali par poraza, a ni Porto u cl nisu lako prošli. Ali su dobili na penale što je pokazatelj da su dobili na samopouzdanju, koje im je uvijek falilo.
Tuchel će se u Londonu vjerojatno postavit zatvoreno i ako tamo ne procurite imate izgleda na AA, iako neće bit jednostavno. Tuchelova bilanca (sa Chelseaom) protiv topnika je 1 pobjeda i 2 poraza, što nije baš obećavajuće.
Ako ne posaugate više od jednog razlike na Emiratesu ja bih rekao da su šanse fifti-fifti.

toa
Kontakt:

Post Postao/la toa » 15 mar 2024, 14:06

Lewy21 je napisao/la:
15 mar 2024, 13:31
Jedini protivnici po mjeri su nam bili Borussia Dortmund i manje više Bacelona i PSG, gdje nam ne bi niko garantovao prolaz opet ali to su protivnici s kojima se moglo igrat. Ovo ostalo ove sezone igra višerazredni nogomet u odnosu na Bayern i takav je slučaj sa Arsenalom koji ima strašnu ekipu i gdje je, za razliku od Bayerna, svaka pozicija popunjena i to uglavnom word class igračima, dok Bayern ima pozicije na kojima nema ko igrat. Svaka čast Pavloviću što ko biva nekako i popuni poziciju zadnjeg veznog, ali sad uzmi u obzir da je njima na toj poziciji Rice. Onda poredi bilo kojeg veznjaka iz ostalih četvrfinalista sa Goretzkom, ne moram vam ništa govorit. Onda imamo Sanea koji je izgleda ipak nepopravljiv, neozbiljan i u bezbroj dobrih situacija u kojima se nađe on nekako napravi pogrešan potez i tako usere u nekih 95% slučajeva. Očigledno ne možemo imati nikakavu korist od njega i to je to. Arsenal na toj poziciji ima Saku. Lijevo krilo nemamo nikako izgleda, a oni imaju Martinellija. Gnabrya ne računam kao igrača, poslije ovih povreda i svega ne vjerujem da može više bilo kakvu utakmicu odigrati na nivou.

Mislim nalazimo se ipak u historijskoj sezoni gdje se neće osvojiti Bundesliga prvi put nakon 12 godina i to će je osvojiti Leverkusen koji su ljudi do sad zvali Neverkusen. Ne znam šta očekivati onda protiv ekipa koje na najvišem nivou igraju. Nemojte vi gledati imena i historiju, jer kada je Bayern redovno eliminisao Arsenala, nije prethodno bio izbačen iz kupa od Saarbruckena, nije ga trpao **** Eintracht sa 5 golova, nije Werder pobjeđivao na Alianz Areni, itd.

Ne očekujem ništa pozitivno ali vidjet ćemo. Na kraju krajeva svakako znamo da ni jedna titula neće biti osvojena dok je Kane u Bayernu, iako nemam ništa protiv njega, jednostavno je tako i čak mi je žao čovjeka zbog toga. Da li je neka viša sila u pitanju, da ne kažem prokletstvo, nemam pojma. Možda su to praznovjerja, možda je jednostavno sasvim slučajno došao baš na početku propasti Bayerna.
Wow! Covjek bi rekao da je Arsenal Barca u prajmu. Odvadi malo ljudino.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 15 mar 2024, 14:22

toa je napisao/la:
15 mar 2024, 14:06
Lewy21 je napisao/la:
15 mar 2024, 13:31

Wow! Covjek bi rekao da je Arsenal Barca u prajmu. Odvadi malo ljudino.

Hahahahahaa ja bas citam i nemogu vjerovat al haj sto hvali topnike nego sto je jos i vidovit kaze znamo da nece titula u minken dok je kane tu.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 mar 2024, 14:24

Strašan defetizam na temi. Moraću k'o Neutral i još neka Gospoda bojkotovat' temu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 15 mar 2024, 14:30

Ne poredim Arsenal sa Realom, Cityem ili spomenutom Barcelonom u primeu nego sa Bayernom, ali trenutnim Bayernom, ne onim iz 2012/13 za ovu gospodu kojoj je problem kad neko iznese mišljenje. Da poredim ovakav Bayern sa možda Realom ili Cityem, tek bi onda veselo bilo.

Vezano za Kanea, od njegovog dolaska isti dan izgubljen superkup, eliminacija od Saarbruckena (!!!), izgubljena Bundesliga prvi put nakon 12 godina (i to od Leverkusena). Sviđa mi se kao igrač ali nosi neku nesreću sa sobom i to je to, mislili smo da je to Tottenham ali očigledno je nešto drugo u pitanju.

Negativac sam bio i kad sam ostavio komentar na kraju ljetnog prijelaznog roka, pa evo na šta sezona liči. Od kad pratim Bayern daleko najgora sezona. Stvar je u tome da imamo različit pristup, vi forsirate optimizam da bi se bolje osječali, što ja razumijem skroz, ali ja sam tip koji uvijek sagleda stvari onakve kakve jesu da znam šta trebam da očekujem otprilike. Ako vi to ne možete razumjeti žao mi je stvarno, nemam se šta za to pravdati.

Na kraju krajeva, je li Arsenala Saarbrucken eliminisao ili je Bayerna? Je li Arsenala Eintracht dobio 5:0?
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 15 mar 2024, 14:38, ukupno mijenjano 3 puta.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 mar 2024, 14:33

Znaci ponovo Finale sa BvB 😀😀
VOLIM BAYERN

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 mar 2024, 14:55

Centre forward je napisao/la:
15 mar 2024, 14:24
Strašan defetizam na temi. Moraću k'o Neutral i još neka Gospoda bojkotovat' temu.
Strasno toksična tema.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 mar 2024, 15:01

Spurs striker Harry Kane has 14 goals in 16 matches against Arsenal, making him the fixture's leading scorer.
jedan od razloga prolaska u 1/2 On i Musiala ako ne zakažu bitćemo u 1/2

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.