Jeste, samo se nadam da nece biti oduzimanja bodova. Ako bude onda smo donji i vjerovatno ostajemo bez europe.MortemHz je napisao/la: ↑15 mar 2024, 14:41Nije još ništa izgubljeno, i pored katastrofalnih rezultata mi smo i dalje u dva boda sa trećeplasiranom ekipom na tabeli.
Dobar potez uprave kluba da obezbjede besplatan ulaz osobama sa članskim kartama, klub treba što veću podršku.
Termin je dobar, vjerujem da će biti solidna posjeta. Valjda me naši obraduju sutra za rođendan.
Igraj bordo-bijeli!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
S kim je ono snsdnfsbih igrao kad pomoćni sudija namiguje Vinku poslije gola i ispuhuje. U fazonu kao dobro je prošlo. Neće nas Gico ružit.
🇵🇸
- luckystrike
- Kontakt:
gostovali Slogi u Modriči, kad je golman glumio Piplicu a djeca se sklanjala "šampionu"... nisam siguran 100% ali mislim da je to isti sudija ilinčić goran, kojeg smo spominjali maloprije u vezi njihovog gola iz trostrukog dvometarskog ofsajda.
O kakvoj Europi se i dalje priča? Šta znaci to jedno pretkolo? Eventualno dva… nek oduzmu ako treba i svih 12 bodova, nek do kraja bude borba za opstanak. Svi trebamo da stanemo uz klub i damo podršku još jače. Utakmicu po utakmicu.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:00Jeste, samo se nadam da nece biti oduzimanja bodova. Ako bude onda smo donji i vjerovatno ostajemo bez europe.MortemHz je napisao/la: ↑15 mar 2024, 14:41Nije još ništa izgubljeno, i pored katastrofalnih rezultata mi smo i dalje u dva boda sa trećeplasiranom ekipom na tabeli.
Dobar potez uprave kluba da obezbjede besplatan ulaz osobama sa članskim kartama, klub treba što veću podršku.
Termin je dobar, vjerujem da će biti solidna posjeta. Valjda me naši obraduju sutra za rođendan.
Igraj bordo-bijeli!
Jeste Ilinčić, a pazi sad ovo. U nedjelju mu je 9. tekma ove sezone i ujedno 7. koju Borcu sudiluckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:23gostovali Slogi u Modriči, kad je golman glumio Piplicu a djeca se sklanjala "šampionu"... nisam siguran 100% ali mislim da je to isti sudija ilinčić goran, kojeg smo spominjali maloprije u vezi njihovog gola iz trostrukog dvometarskog ofsajda.

- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovo odlaganje odluke disciplinske, traženje kojekakvih izjava ide svjesno na to da prodje vrijeme kako bi se bosnjo ohladio, pa da mogu provuci ozbiljne kazne. **** im materušine
Pa pametno. Nas narod pamti ko ribica. Prva 2-3 dana bi podavili sve, prodje li 3 dan ne sjecaju se ni sta je bilo.PeppermintSA je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:31Ovo odlaganje odluke disciplinske, traženje kojekakvih izjava ide svjesno na to da prodje vrijeme kako bi se bosnjo ohladio, pa da mogu provuci ozbiljne kazne. **** im materušine
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Evropa je naravno bitna.
Trenutno, što ja želim jeste da u ovoj završnici ostvarimo dobre rezultate, da se počnemo fokusirati na igru, i situacije na prazan gol poentirati. Siguran sam da možemo ostvariti plasman u evropu.
Potrebno je naći prvih 11 za sljedecu sezonu koja se neće mijenjati često i izgraditi pobjednički mentalitet, samo time se možemo nadati nekim šampionskim aspiracijama.
Trenutno, što ja želim jeste da u ovoj završnici ostvarimo dobre rezultate, da se počnemo fokusirati na igru, i situacije na prazan gol poentirati. Siguran sam da možemo ostvariti plasman u evropu.
Potrebno je naći prvih 11 za sljedecu sezonu koja se neće mijenjati često i izgraditi pobjednički mentalitet, samo time se možemo nadati nekim šampionskim aspiracijama.
Logicno, vrati temu 30ak stranica kada su proglasili borca sampionom, izlivi emocija maloumnog prosjecnog balijandera po nasoj temi, ja mislio sa leverkuzenom mi u ligiBeli98 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:33Pa pametno. Nas narod pamti ko ribica. Prva 2-3 dana bi podavili sve, prodje li 3 dan ne sjecaju se ni sta je bilo.PeppermintSA je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:31Ovo odlaganje odluke disciplinske, traženje kojekakvih izjava ide svjesno na to da prodje vrijeme kako bi se bosnjo ohladio, pa da mogu provuci ozbiljne kazne. **** im materušine
NEMA NAZAD
Zato treba ozbiljan tim ljudi da uzme snimke svih utakmica borca ove sezone, svih nasih gdje smo zaklani, i da napravi pravu kompilaciju. Profesionalno. To je veliki posao, ali treba ga uraditi posteno.
Neko ko voli klub, razumije fudbal. Ako ce hena i potura preko neke stvari sklopit 20 situacija, pisaj ga, nema od toga nista
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 15 mar 2024, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Poslije ovog kola ide reprezentativna pauza, raju će proći sve ovo oko Borca u srijedu... i kad nam zveknu novčanu kaznu ioduzmu 5 bodova, znaju da ćemo sami reći "šuti, dobro smo prošli".PeppermintSA je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:31Ovo odlaganje odluke disciplinske, traženje kojekakvih izjava ide svjesno na to da prodje vrijeme kako bi se bosnjo ohladio, pa da mogu provuci ozbiljne kazne. **** im materušine
Šibicari su to, imaju tri poteza unaprijed a mi kaskamo 250 poteza.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ako bude tako, treba ugasiti klub i navijače.Zeko87 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:39Poslije ovog kola ide reprezentativna pauza, raju će proći sve ovo oko Borca u srijedu... i kad nam zveknu novčanu kaznu ioduzmu 5 bodova, znaju da ćemo sami reći "šuti, dobro smo prošli".PeppermintSA je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:31Ovo odlaganje odluke disciplinske, traženje kojekakvih izjava ide svjesno na to da prodje vrijeme kako bi se bosnjo ohladio, pa da mogu provuci ozbiljne kazne. **** im materušine
Šibicari su to, imaju tri poteza unaprijed a mi kaskamo 250 poteza.
🇵🇸
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 15 mar 2024, 15:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
slazem se. Neophodno je kvalitetno uraditi. Sve je povezano u cjelinu. Faul kao faul jednina. nije sporan. Zato je potreban oprez da se ne izvlaci iz konteksta.spezial je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:38Zato treba ozbiljan tim ljudi da uzme snimke svih utakmica borca ove sezone, svih nasih gdje smo zaklani, i da napravi pravu kompilaciju. Profesionalno. To je veliki posao, ali treba ga uraditi posteno.
Neko ko voli klub, razumije fudbal. Ako ce hena i potura preko neke stvari sklopit 20 situacija, pisaj ga, nema od toga nista
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Svi su pricali o europi Mirvic, Rozman je cak rekao da on zeli da napravi tim koji ce dobro gurati i u europi,da je to minimalan cilj, europa je novac itd itd.tabba77 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:23O kakvoj Europi se i dalje priča? Šta znaci to jedno pretkolo? Eventualno dva… nek oduzmu ako treba i svih 12 bodova, nek do kraja bude borba za opstanak. Svi trebamo da stanemo uz klub i damo podršku još jače. Utakmicu po utakmicu.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:00Jeste, samo se nadam da nece biti oduzimanja bodova. Ako bude onda smo donji i vjerovatno ostajemo bez europe.MortemHz je napisao/la: ↑15 mar 2024, 14:41Nije još ništa izgubljeno, i pored katastrofalnih rezultata mi smo i dalje u dva boda sa trećeplasiranom ekipom na tabeli.
Igraj bordo-bijeli!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
svaka cast, samo ovdje ima jos materijala za dodati, na prvu onaj faul Catakovicu sto je svirao kad je uzeo cistu loptu, faul u napadu Penerande
pa i onaj faul kad smo i izasli s terena.
I jos ako neko zna i ima vremena treba napraviti dvije kompliacije sudjenja i situacija kod borca zadnje 2-3 sezone i kod nas ovu sezonu sezone
Zadnja izmjena: aleole, dana/u 15 mar 2024, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
UU Hamzin je za udzbenika

- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Austinpowers, bavaracmujo, Beli98, bordobijeli, GalileoGalilei, greenwood, Hajdeee, jurisicduska, mosarajvosa83 i 59 gostiju.