Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo za pozicije su činjenice. Bayern ni na jednom dijelu terena nema boljeg igrača osim Kanea i Musiale. Osim ako ne mislite da je Aleksandar Pavlović bolji igrač od Ricea ili Kim od Salibe.
Nije da ste se i vi proslavili protiv Lazija

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
U EPL bi svaka ekipa iz druge drzave bila 5-6
, a iz iste lige u 1/8finala dvije ekipe i od te dvije jedna na guzove prosla. Pa imate li vi imalo realnosti u tim svojim prognozama?
PSG-Barca 55-45(nadam se glupiranju Enrikea i vadjenje Mbpea na poluvremenu oba meca
)
Real - City 50-50 (potpuno otvoren mec, kao i obicno mec protiv Lajpciga nije mjerilo, dokazali 100puta)
Atleti - BVB 60-40 (Cholo rutinski ovo rijesava)
Arsenal - Bayern 55-45 (Arsenal igra super, ali protiv Porta su vec imali probleme, jos kad znamo istoriju ova dva tima
...ipak mala prednost Arsenalu)

PSG-Barca 55-45(nadam se glupiranju Enrikea i vadjenje Mbpea na poluvremenu oba meca

Real - City 50-50 (potpuno otvoren mec, kao i obicno mec protiv Lajpciga nije mjerilo, dokazali 100puta)
Atleti - BVB 60-40 (Cholo rutinski ovo rijesava)
Arsenal - Bayern 55-45 (Arsenal igra super, ali protiv Porta su vec imali probleme, jos kad znamo istoriju ova dva tima

⚽FK Garaže⚽
delulubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:36Ovo za pozicije su činjenice. Bayern ni na jednom dijelu terena nema boljeg igrača osim Kanea i Musiale. Osim ako ne mislite da je Aleksandar Pavlović bolji igrač od Ricea ili Kim od Salibe.
Nije da ste se i vi proslavili protiv Lazija![]()
Samo 3:0 kuci protiv Lazija ybg, jedva se provukosmo na penale. Tako cemo i sad, neka patnja u Londonu i onda u Minkenu nekih 3:0 uz dva gola Kanea

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bayern ima vise europskih titula nego Arsenal pobjeda plus Porta na guzove prosli i ono se naslo kurcit 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Onda lijepo iskoristi poklone kladionica i bookmakera, grehota bi bilo propustiti takvo proročanstvo i sigurnost u Bayern a usput i obogatiti se pofino

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
City je poprilican favorit protiv Reala. Nekih 80% prolaze. Atletico i Arsenal nekih 70%. Najzanimljiviji okrsaj je izmedju Barcelona i PSG-a gdje prvi imaju bolju igru, a drugi bolje igrace. Tu je izjednaceno za prolaz.
To je vec tvoj posao, al sad se vodis emocijama previsebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:44Onda lijepo iskoristi poklone kladionica i bookmakera, grehota bi bilo propustiti takvo proročanstvo i sigurnost u Bayern a usput i obogatiti se pofino![]()

frankov rejal izbacuje naftasku urbanu tvorevinu pod kormilom pepa.g,city je svoje dao prosle sezone od ove ide pad sto je prirodni slijed bajern psg finale upamtite
Pravda za Tyson Furya
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:35Ove godine vam Leverkusen bježi 10 bodova, tamburaju vas redom Werder, trećeligaš Saarbrucken, Bochum, da ne pričamo o petardama koje vam je isporučio Frankfurt i stvarno mislite da bi bili ispred Cityja, Liverpoola, Arsenala, Tottenhama i Ville?
Vaša realnost bi bila borba sa Unitedom/Villom za 5.-6. mjesto, baš kao i u LP što je bila borba sa Unitedom u dvomeču.
Hajde recimo da je sve tako kako si napisao.. Ja imam samo jedno pitanje za tebe, za koji klub ti navijas?
Boli ono tamburanje od prosle godine?

Bilo bi lijepo da Barca ima bilo koga ko moze zaustaviti onu sotonu Mbappea ili ga malo otupiti, al nema jbg.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 mar 2024, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Šta su ti igrači Arsenala osvojili u karijeri da bi bili bolji od igraća Bayerna ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:36Ovo za pozicije su činjenice. Bayern ni na jednom dijelu terena nema boljeg igrača osim Kanea i Musiale. Osim ako ne mislite da je Aleksandar Pavlović bolji igrač od Ricea ili Kim od Salibe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Maroon1946
- Kontakt:
Tako ce i biti.
Jedino mu on moze donekle parirati. Mada ce i to biti jako upitno.
Neka se Kane naosvajaoSaurman je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:03Šta su ti igrači Arsenala osvojili u karijeri da bi bili bolji od igraća Bayerna ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:36Ovo za pozicije su činjenice. Bayern ni na jednom dijelu terena nema boljeg igrača osim Kanea i Musiale. Osim ako ne mislite da je Aleksandar Pavlović bolji igrač od Ricea ili Kim od Salibe.

To sto se mrtvi Muler naosvajao troefeja, ne vidim da je od neke pomoci Bayernu ove sezone

- JayCatwright
- Kontakt:
Svi znaju za moju ljubav prema Arsenalu i prema navijačima tog kluba, i da se radi o najvećim plačipičkama, ali Bayern je uz Dortmund ubjedljivo najlošija ekipa ove faze takmičenja. Nikad nisam vidio da jedna ekipa ima više polovnjaka (Dier, Kim, Goretzka, Pavlovic, Gnabry, Sane, Coman), a ono što možda i valja Kane (nosi luzerski gen). Rutinski ovo prolaze plačipičke.
ne ,vjeruj dobro smo i prosli kolko nam je uprava zasrala i dovela tuhela 2 hefte prije susreta sa petro tvorevinom,sad ni najmanje ne sumnjam da bi ih izbacili hladno ,frankov rejala kolko god mi je mrzak veci je klub od pčave tvorevine na celu sa prevarom od trenera .
Real ide u polufinale i gledamo Classico Europeo

Pravda za Tyson Furya
Kane trenutno prva 9ka na planeti.A taj mrtvi Muller je redovno trpao Barcelonu ja da sam na tvom mjestu ne bi ga spominjao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne razumijem pricu o luzerstvu nekog kluba ili igraca i time sta je bilo nekada. Ono sto je cinjenica je da trenutni Muller nije igrac koji pravi razliku ni u Bundesligi. O takmicenju viseg nivoa da ne govorimo.
Arsenal trenutno ima bolje igrace od Bayerna. To sto ih je Bayern dobio prije osam godina nemam nikakvog uticaja. Naravno, bolja ekipa ne prodje svaki put, tako da Bayern ima svoje sanse. Sve je moguce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.