FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa stavljao sam ja neki dan ovaj snimak, sve sažeto fino. Ne treba ti ništa više od ovoga.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Istina jesu pogana sorta na svakom cosku ali je i istina da nema sutnje nikome pa ni klocevima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 13:24Ovakvi su ti nasi clanovi u savezu identicni,mada ovog lika na ignor i rahat budes,gadno je citati njegove bolesne postoveOldTownDistrict je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:37Cisti primjer bosanskog ovna koji je ponosnim Antiintelektom spreman na klanje.Antikloc je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:35
Nisam ja na strani Vice. Ja sam na strani FKS. A vise stete FKSu nanosi Mirvic od Vice. To je i Hadzija skontao. Nama nema napretka dok se ne rijesimo Mirvica. A Vice se ne mozes rijesiti,vrijeme je za njegov krug,njegov mandat i to je iznad nase moci. Kad mu mandat istekne Vico ce otici.To je dejtonska BiH,u sustini postena,svako ima pravo na svoj mandat,pa kako ga iskoristi.
....sve drugo će proći!
nisam vidio cim udjem na forum i vidim post od kloca ugasim.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:13Pa stavljao sam ja neki dan ovaj snimak, sve sažeto fino. Ne treba ti ništa više od ovoga.
htio sam reci da treba pokrenut medijsku kampanju sa klipovima ili jednom kompilacijom na drustvene mreze...
pa nek citav svijet gleda
-
- Kontakt:
Svaku tekmu pocet izbijanjem lopte na tribine par puta,sjedenjem po par minuta na terenu
Fale i vranjesova 2 faula nad buljubasicem, oba za zutog.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:13Pa stavljao sam ja neki dan ovaj snimak, sve sažeto fino. Ne treba ti ništa više od ovoga.
-
- Kontakt:
Gledaj ovaj stsrt Buljubasica,oduzima cisto loptu bez ikakvog kontakta i svira mu faul haha kako ti poslije da ides na igraca,na koji fazon moras razmisljati da uzmes nekom loptu?kosevodom je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:18Fale i vranjesova 2 faula nad buljubasicem, oba za zutog.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:13Pa stavljao sam ja neki dan ovaj snimak, sve sažeto fino. Ne treba ti ništa više od ovoga.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ocekujemo da portali iz drzave (Bosna i Hercegovina) podjele video kao sto djele svakojake traceve sa foruma.
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Jesul ovo vec sklonili video hahah
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I ti njihovi faulovi u nedostatku sudijske kontrole i pustanja da rade sta hoce dovode do pogibeljnih, drskih, bezobraznih startova. Npr tog djuturuma Vranjesa nad draguljem Buljubasicem. Znajuci za povredu i sve i on opet pa skoro s dvije noge. Stvarno ce sudije biti okidac da se krv prolije, zato bolje da se njima pozabavimo i ovim nasim pusiqurcima iz saveza.kosevodom je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:18Fale i vranjesova 2 faula nad buljubasicem, oba za zutog.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:13Pa stavljao sam ja neki dan ovaj snimak, sve sažeto fino. Ne treba ti ništa više od ovoga.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
aaa kakva smijurija. Ma samo jos jace braco. Ko izda sutra stvarno, ostavlja na cjedilu klub.
Zar vam nije dovoljna informacija da su poceli ko cionisti da djeluju. Cuj uklanjaju video. Dajte opet
- 1 9 4 6 -
- GalileoGalilei
- Kontakt:
https://www.facebook.com/share/v/62ybE2 ... tid=oFDknk
Evo isti video s Facebooka. Neće ga nikad skroz maknuti, ja ću ga iznova objavljivati.
Evo isti video s Facebooka. Neće ga nikad skroz maknuti, ja ću ga iznova objavljivati.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Moze u pp da dignemo i na YT?GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:23https://www.facebook.com/share/v/62ybE2 ... tid=oFDknk
....sve drugo će proći!
- morsecode
- Kontakt:
Ne isplati se uopste brate, odmah ce Arena da izbrise, tacnije YT ce ukloniti, a Arena prijaviti video na fazon autorskih pravaOldTownDistrict je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:25Moze u pp da dignemo i na YT?GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:23https://www.facebook.com/share/v/62ybE2 ... tid=oFDknk
"To je jednostavno SARAJEVO"
Pa jedino zbog toga i što su igrači u izlogu. Mada na trenutnu situaciju, daleko smo nažalost od iste. Ima još da se igra svakako, dovoljno bodova je u igri ali će u mnogome ovisiti i od kazne. Treba biti spreman i na oduzimanje bodova, s kakvom bagrom imamo posla, jasno je čim su počeli brisati svaki video utakmice.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:00Svi su pricali o europi Mirvic, Rozman je cak rekao da on zeli da napravi tim koji ce dobro gurati i u europi,da je to minimalan cilj, europa je novac itd itd.tabba77 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:23O kakvoj Europi se i dalje priča? Šta znaci to jedno pretkolo? Eventualno dva… nek oduzmu ako treba i svih 12 bodova, nek do kraja bude borba za opstanak. Svi trebamo da stanemo uz klub i damo podršku još jače. Utakmicu po utakmicu.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2024, 15:00
Jeste, samo se nadam da nece biti oduzimanja bodova. Ako bude onda smo donji i vjerovatno ostajemo bez europe.
@morsecode treba na tik tok objavljivati najviše, na Instagram takođe.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svi koji imaju Facebook, Instagram, TikTok, DailyMotion, Twitch i ostalo, neka dijele i objavljuju. Ja ga imam spremljenog.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
twitter ili ti ga X ne cenzurise kao ovi drugitabba77 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:33Pa jedino zbog toga i što su igrači u izlogu. Mada na trenutnu situaciju, daleko smo nažalost od iste. Ima još da se igra svakako, dovoljno bodova je u igri ali će u mnogome ovisiti i od kazne. Treba biti spreman i na oduzimanje bodova, s kakvom bagrom imamo posla, jasno je čim su počeli brisati svaki video utakmice.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:00Svi su pricali o europi Mirvic, Rozman je cak rekao da on zeli da napravi tim koji ce dobro gurati i u europi,da je to minimalan cilj, europa je novac itd itd.
@morsecode treba na tik tok objavljivati najviše, na Instagram takođe.
- 1 9 4 6 -
- OldTownDistrict
- Kontakt:
morsecode je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:30Ne isplati se uopste brate, odmah ce Arena da izbrise, tacnije YT ce ukloniti, a Arena prijaviti video na fazon autorskih pravaOldTownDistrict je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:25Moze u pp da dignemo i na YT?GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:23https://www.facebook.com/share/v/62ybE2 ... tid=oFDknk

....sve drugo će proći!
Ako se neko bavi jutubom, ima kanal i pravi content, ima finta kako da se uradi. U fazonu da neko gleda snimak na svom ekranu, a da je naravno vidljiv svima u dobrom dijelu slike, i da analizira i komentarise to. Tako jutuberi recimo komentarisu filmove i hladno pustaju snimke iz filmova koji su inace zabranjeni da ih emitujesmorsecode je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:30Ne isplati se uopste brate, odmah ce Arena da izbrise, tacnije YT ce ukloniti, a Arena prijaviti video na fazon autorskih pravaOldTownDistrict je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:25Moze u pp da dignemo i na YT?GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:23https://www.facebook.com/share/v/62ybE2 ... tid=oFDknk
-
- Kontakt:
Dva najbitnija detalja su izostavljena, vranjes ruka na licu buljubasica i par minuta kasnije dzonom na koljeno, sviro je faul al bez zutog. Isto tako herera je imo 4 starta za zuti, cini mi se nije ga nikako dobio. I treba se sabrati svi prekidi u drugom i koliko je debil produzio.aleole je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:09svaka cast, samo ovdje ima jos materijala za dodati, na prvu onaj faul Catakovicu sto je svirao kad je uzeo cistu loptu, faul u napadu Penerande
pa i onaj faul kad smo i izasli s terena.
I jos ako neko zna i ima vremena treba napraviti dvije kompliacije sudjenja i situacija kod borca zadnje 2-3 sezone i kod nas ovu sezonu sezone
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Anex, Google Adsense [Bot], keli, pjankesarajevo, rimljanin90 i 41 gost.