Dakle, ako se vodimo ovom logikom, Mariano Diaz je pet puta bolji igrač od Harryja Kanea.
Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Champions League 2023/24
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa nismo dokazana ekipa ali nije sad da se nema šanse protiv ekipe koja za Leverkusenom kasni deset bodova. Nije ni Bayern što je nekad bio da se ne lažemo, vidjelo se to i kontra žabara u osmini.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Fact. Svaka čast, napokon neko realan na forumu, ali bit će da Himzo keramičar iz Minkena ili Nevzet krankenpfleger u Augsburgu bolje znaju od svjetskih kladionica i bookmakera

Kolega Brokula nas malo podcjenjuje, vjerovatno pokušava i antijinxat, ali neće biti problema sa woke židovskim liberalima iz Švabije

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Maroon1946
- Kontakt:
Arsenalu je golemo što su došli do četvrtine a već sanjaju o nekom finalu... Polako Bayern je uvijek veliki favorit za LP. S druge strane mnogim igracima Arsenala je ovo vrhunac karijere sto igraju u cetvrtinifinala.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 15 mar 2024, 18:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Osvajao je i Porto ali ove godine neće.
Ja sam realan. Mentalitet je i dalje golema stvar za ovu ekipu. 90% ekipe prvi put igra LP, djeca i neiskusni do bola.
Kvaliteta ne manjka ni za jednim timom na svijetu, to je sigurno
Kvaliteta ne manjka ni za jednim timom na svijetu, to je sigurno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
oni bi prosli moj bajern a luzerski klub
dobit ce 5 komada od kejna i zahvaljivat bogu sto nije vise
dobit ce 5 komada od kejna i zahvaljivat bogu sto nije vise
Zadnja izmjena: boatenkk, dana/u 15 mar 2024, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Čini mi se da je četvrtfinale baš velika stvar za Arsenal, možda i najveća u zadnjih 10 godina. Reklo bi se tako po broju topdžija ovdje.
Ne mozes porediti Arsenal i Bayern po trofejima jer jedni za konkurente imaju City i Liverpool koji su zadnjih godina dva najjaca tima na svijetu ili prije toga mocan Chelsea i United. Bayern sa druge strane igra monopol ligu gdje se desi izuzetak da ne osvoje jednom svakih deset godina. Pa njihovi simpatizeri znaju cak i navijat da ne osvoje domace prvenstvo ne bi li ih motivisalo da poboljsaju ekipu za iducu sezonu. Eto kakvo je stanje.
Opušteno, nosioci ekipe mladji od 25 godina, igrači biraju Arsenal prije Bayerna, naziru se neka nova vremena osim za Kanea. Nece osvojiti ništa ni ove godine.
kakvi igraci biraju arsenal prije bayerna.. arsenal od velikih igraca imo samo velikog henrya.. a mi po desetljecu imamo 5 takvih.. mia san mia
boatenkk je napisao/la: ↑15 mar 2024, 18:37kakvi igraci biraju arsenal prije bayerna.. arsenal od velikih igraca imo samo velikog henrya.. a mi po desetljecu imamo 5 takvih.. mia san mia

Pravda za Tyson Furya
Rice, Timber, Havertz, sva trojica bila na listi želja Bayerna.
Normalno da imate u ligi u kojoj držite monopol, bruku igrača ste smuntali da ne produžuju ugovore sa svojim klubovima kako bi bez oštete došli u Bayern. U isto vrijeme ste igrački slabili konkurenciju ali isto tako i financijski s obzirom da im ni za kifle niste dali. Možete biti zahvalni Englezima što vam drže ligu koliko toliko konkurentnom trgujući sa ekipama poput Borussije ili Leverkusena, samo što su Englezi gospoda, plate klubu za igrača, ne otimaju.
Normalno da imate u ligi u kojoj držite monopol, bruku igrača ste smuntali da ne produžuju ugovore sa svojim klubovima kako bi bez oštete došli u Bayern. U isto vrijeme ste igrački slabili konkurenciju ali isto tako i financijski s obzirom da im ni za kifle niste dali. Možete biti zahvalni Englezima što vam drže ligu koliko toliko konkurentnom trgujući sa ekipama poput Borussije ili Leverkusena, samo što su Englezi gospoda, plate klubu za igrača, ne otimaju.
nece mozda osvojiti Njemacku ligu ,kao ni kup,ali ce zato nafilovati Londonsku prčiju ,vojinu zaostavstinu

Pravda za Tyson Furya
zahvalite se bogu sto cete vas voljeni arsenal gledati na velikoj allianz areni.. to sto cemo vas napunit ko severinu na brodu je drugo..
ja igraca i kurca.. reci mi koji je velikan igro u arsenalu a da nije veliki henry.. rice je gora verzija goretzke, havertz propalica i za tog pravo da ti kazem nisam ni cuo...
ja igraca i kurca.. reci mi koji je velikan igro u arsenalu a da nije veliki henry.. rice je gora verzija goretzke, havertz propalica i za tog pravo da ti kazem nisam ni cuo...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zavisi šta podrazumjevaš pod velikim igračem ?
Jel ti Kane veliki igrač a nije osvojio ništa u karijeri?
Jel ti Kane veliki igrač a nije osvojio ništa u karijeri?
kane je igracina sto brojevi dokazuju.. on i veliki henry su taj rang igraca.. samo je ovaj imo nesrecu piti kafu sa kinezom sonom cijelu karijeru.. ali doci ce i trofeji i zlatna lopta..
- numanumaye22
- Kontakt:
Dat ce im Bayern 5 komada u 2 susreta najmanje
Pa šta je kriterijum jbt, ev došao u Bayern i nakon sto godina ovi nece osvojiti ligu, još uvijek je luzer da zabije pedeset do kraja sezone ili opet ima taj peh da igra u lošoj ekipi pa ne može sve sam, možda je i do toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.