brate dominiras

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Na uefinoj stranici stoji da su 9 aprila ove dvije, ali vjerojatno ti bolje znaš šta može šta ne možeJayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2024, 18:56Niti je to određeno niti je moguće zbog tv prava da obje preostale ekipe iz Engleske igraju istog dana.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑15 mar 2024, 18:52Kakva glupost Uefe da u istom terminu igraju Arsenal Bayern i Real City
Fakat. Ne znam jel to konačno. Mislio sam da će staviti Arsenal- City i PsG-Barcu jedan dan, a ove dvije drugi, ali onda bi imao Atletico i Real kući isti dan u Madridu.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑15 mar 2024, 19:07Na uefinoj stranici stoji da su 9 aprila ove dvijeJayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2024, 18:56Niti je to određeno niti je moguće zbog tv prava da obje preostale ekipe iz Engleske igraju istog dana.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑15 mar 2024, 18:52Kakva glupost Uefe da u istom terminu igraju Arsenal Bayern i Real City
Ne blamiraj se, real i bayern u istoj recenici
slazem se sto se tice lopovluka tu nikad nisu bili zajedno niti ce ikada biti ,u svemu ostalom bara bara
Dakle nemaš odgovor kao što sam i mislio.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 18:08Dakle, ako se vodimo ovom logikom, Mariano Diaz je pet puta bolji igrač od Harryja Kanea.
Dakle tebi logika nije jaca stranaSaurman je napisao/la: ↑15 mar 2024, 19:27Dakle nemaš odgovor kao što sam i mislio.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 18:08Dakle, ako se vodimo ovom logikom, Mariano Diaz je pet puta bolji igrač od Harryja Kanea.
osvojio je i noer vise puta kao i miler ,osvojio je phonzie davies,i kimich ,i sane i gicbri,i goretzka ...iii
Ništa brate, uredno, svaka čast samo ne znam kakve to veze ima sa odgovorom na pitanje Sarme?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.