BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Raonffa
Kontakt:

Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2024, 21:49

"Jedina novina, mnogo je bitnije na koji način ćemo uspjeti na terenu odraditi ono što se budemo dogovorili prije utakmice kada su u pitanju te dvije pozicije zadnjeg veznog."

Čitam ovaj Savin intervjuu na ss.ba i ovo mi zapade za oko. Haman on ne odustaje od 4231 ili 433 :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 mar 2024, 22:16

samoposmatram je napisao/la:
15 mar 2024, 21:34
DamirT je napisao/la:
15 mar 2024, 20:55
zgembo89 je napisao/la:
15 mar 2024, 20:52

Evo sad nece se reprezentacija pripremati u kampu FK Sarajevo zbog sukoba sa Ismirom Mirvicem
Ne moraju, kao da samo Sarajevo ima teren. Lijepo se osvetite na utakmicama lige gdje igra Sarajevo, a ne svetinja. Svako od nas ide dati podrsku momcima, svojoj drzavi, a ne Vici i ostalim osobama u savezu. :bih: :bih: :bih:
Vici pare u dzep, ti kuci placuci. Oni mrze BiH. Nazalost niko na drzavnom nivou neradi ono sto je Osim radio. Hadzibegic prekuco kraj popa. Nije u stanju izmaknuti se barem da ga neufate sa pedofilom. Jos kako znaju bazditi.
Pa i da izgubimo, nije smak svijeta. Eto ko mi na svakom EP ucestvovali, pa ce neodlazak na ovo nesto promijeniti. Jedino sto ce mi biti zao ako ne odemo je jer se igra u Njemackoj. Bili bi skoro pa na nasem terenu.

Onaj ko hoce podrzati, podrzat ce. Ko nece, ne mora i to je to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 15 mar 2024, 22:24

Raonffa je napisao/la:
15 mar 2024, 21:49
"Jedina novina, mnogo je bitnije na koji način ćemo uspjeti na terenu odraditi ono što se budemo dogovorili prije utakmice kada su u pitanju te dvije pozicije zadnjeg veznog."

Čitam ovaj Savin intervjuu na ss.ba i ovo mi zapade za oko. Haman on ne odustaje od 4231 ili 433 :mrgreen:
Ma Cimirot starter 200%. :mrgreen: Da ne planira izvesti 4-4-2, gdje ce 2 veznjaka biti DMF. Meni je svaka formacija u kojoj Demirovic nije klasicni centarfor nevidjena glupost, a i svaka formacija u kojoj obje krilne pozicije pokrivaju klasicni centarfori. Hamulic, Prevljak i ostali klupasi ne smiju prici terenu, a kamoli da igraju na neprirodnoj poziciji (tj. na krilu).

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 mar 2024, 22:25

DamirT je napisao/la:
15 mar 2024, 22:16
samoposmatram je napisao/la:
15 mar 2024, 21:34
DamirT je napisao/la:
15 mar 2024, 20:55

Ne moraju, kao da samo Sarajevo ima teren. Lijepo se osvetite na utakmicama lige gdje igra Sarajevo, a ne svetinja. Svako od nas ide dati podrsku momcima, svojoj drzavi, a ne Vici i ostalim osobama u savezu. :bih: :bih: :bih:
Vici pare u dzep, ti kuci placuci. Oni mrze BiH. Nazalost niko na drzavnom nivou neradi ono sto je Osim radio. Hadzibegic prekuco kraj popa. Nije u stanju izmaknuti se barem da ga neufate sa pedofilom. Jos kako znaju bazditi.
Pa i da izgubimo, nije smak svijeta. Eto ko mi na svakom EP ucestvovali, pa ce neodlazak na ovo nesto promijeniti. Jedino sto ce mi biti zao ako ne odemo je jer se igra u Njemackoj. Bili bi skoro pa na nasem terenu.

Onaj ko hoce podrzati, podrzat ce. Ko nece, ne mora i to je to.
Onaj ko dodje ispasce ko Faruk sa popom. Nije problem izgubiti, jeste biti yeben u mozak, jos davati pare za takvu yebacinu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2024, 22:31

Ghuraba je napisao/la:
15 mar 2024, 22:24
Raonffa je napisao/la:

Ma Cimirot starter 200%. :mrgreen: Da ne planira izvesti 4-4-2, gdje ce 2 veznjaka biti DMF. Meni je svaka formacija u kojoj Demirovic nije klasicni centarfor nevidjena glupost, a i svaka formacija u kojoj obje krilne pozicije pokrivaju klasicni centarfori. Hamulic, Prevljak i ostali klupasi ne smiju prici terenu, a kamoli da igraju na neprirodnoj poziciji (tj. na krilu).
Ma ne znam, ali sve osim 3421 eventualno 352 bilo bi ravno samoubistvu. Ove neke 442, 433, 4231 formacije mogu proći Lihtentštajna, Gibraltara, Andore i još možda 2-3 selekcije u Evropi. Sve ostalo je previše ozbiljno, a mi smo previše slabi da ne bi igrali sa najidealnijom formacijom za igrače koje imamo, a to je definitivno sa trojicom nazad (meni lično više 3421 nego 352, ali okej je i ova druga zavisno od protivnika).

Petev je na osnovu toga napravio (neki) rezultat, ovi iza njega opet k'o sivonje krila pa krila, a krila ni za lijeka nemamo. Tačno da čovjek pomisli da se namjerno sabotira ekipa.
avenija je napisao/la:
15 mar 2024, 19:54
boatenkk je napisao/la:
15 mar 2024, 17:08
Pitari napusite se kurca.. mars s teme repke
:thumbup:

Spremni su se svetiti svojoj drzavi i reprezentaciji zarad licnih interesa.
Niko nije svjestan sta bi znacilo pojavljivanje Bosne na EP u Njemackoj.
Šta bi značilo?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 15 mar 2024, 22:38

Bojim se da ćemo mi ovo izgubiti onog trenutka kada izađu zvanični sastavi.

Na hajr što bi se reklo.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 15 mar 2024, 22:59

Ovo možemo proći samo ako im motor u avionu zakaže prilikom leta.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 mar 2024, 23:13

Iceplayer je napisao/la:
15 mar 2024, 21:36
Beduin je napisao/la:
14 mar 2024, 21:57
Iceplayer je napisao/la:
14 mar 2024, 19:31
Ma savez je sve učinio da uništi kvalifikacije i baraž će naravno, Savo će sabotirati baraž 100%...
I na osnovu cega su tvoje tvrdnje 100%?
Ja znam odgovor, klasicno forumsko baljezganje, ali eto zivo me zanima sta Savo ima od toga i na koji nacin ce sabotirati a da je dobro za njegovu daljnju karijeru i CV!?
Misliš da je dobio selektorsku poziciju, a već ranije nije bilo dogovoreno da sabotira reprezentaciju, stvarno misliš da je Vici u cilju da jača reprezentaciju odlaskom na euro. Sam cilj dolaska Vice je Dodikova umješanost u rasturanje svega što predstavlja Bosnu, prvo je Vico dužan Dodiku, pa onda Savo Vici na poziciji koju je dobio.
Nemojte da se zavaravate sve je ovo unaprijed isplanirano i dogovoreno...
I dalje si svasta napisao, a nista konkretno nisi rekao da potkrijepis "tvrdnje u 100%".
I dalje cekam konkretan odgovor, bez uvijanja i politicarenja.
Ista prica se vrtila i oko Peteva, ostatak price znamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 15 mar 2024, 23:52

avenija je napisao/la:
15 mar 2024, 19:54
boatenkk je napisao/la:
15 mar 2024, 17:08
Pitari napusite se kurca.. mars s teme repke
:thumbup:

Spremni su se svetiti svojoj drzavi i reprezentaciji zarad licnih interesa.
Niko nije svjestan sta bi znacilo pojavljivanje Bosne na EP u Njemackoj.
Jedina grupa koja voli BiH ali se nikada ne pojavljuju na utakmicama reprezentacije. Nebitni su u ovoj prici.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 mar 2024, 00:01

Beduin je napisao/la:
15 mar 2024, 23:13
Iceplayer je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Ja znam odgovor, klasicno forumsko baljezganje, ali eto zivo me zanima sta Savo ima od toga i na koji nacin ce sabotirati a da je dobro za njegovu daljnju karijeru i CV!?
Misliš da je dobio selektorsku poziciju, a već ranije nije bilo dogovoreno da sabotira reprezentaciju, stvarno misliš da je Vici u cilju da jača reprezentaciju odlaskom na euro. Sam cilj dolaska Vice je Dodikova umješanost u rasturanje svega što predstavlja Bosnu, prvo je Vico dužan Dodiku, pa onda Savo Vici na poziciji koju je dobio.
I dalje si svasta napisao, a nista konkretno nisi rekao da potkrijepis "tvrdnje u 100%".
Ledeni je do neki dan mislio da igramo dvomeč sa Slovacima za Euro a sad piše teorije zavjere iz prve ruke. Slika i prilika teoretičara zavjere.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 16 mar 2024, 00:15

Ghuraba je napisao/la:
15 mar 2024, 22:24
Raonffa je napisao/la:

Nije ni da imamo boljeg od Cimirota. Momak se redovno nesto proziva, a odradi svoje korektno u skladu sa mogucnostima obicno. Meni je bolji od jednog Krunica recimo od kojeg su ocekivanja veca i koji redovno bude medju najgorim na terenu.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 16 mar 2024, 00:25

Beduin je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Dok bošnjo traži tvrdnje 100%, drugi rade, uništavaju.
Evo jedan konkretan primjer ugovaranje utakmice sa Rusijom dok se čitav svijet udaljavao od iste.
To je isto po tvom pozitivna priča za BiH?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 mar 2024, 00:39

Iceplayer je napisao/la:
16 mar 2024, 00:25
Beduin je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:

Dok bošnjo traži tvrdnje 100%, drugi rade, uništavaju.
Evo jedan konkretan primjer ugovaranje utakmice sa Rusijom dok se čitav svijet udaljavao od iste.
To je isto po tvom pozitivna priča za BiH?
Na stranu sto je doso da unisti reprzntaciju da je ogadi ljudima..jer realno na nasim protostorima rep je nkako
veoma bitan dio patriotizma..al haj i to

Ljudi ba doslovno ispipavaju puls naroda za vece politcke stvari preko saveza....dokle se moze ic. Eo mozda i grijesim mozda nekom bude i smijesno, al garanutjem da se srbi i politcki ne bi ovolko bahatili da sad dodje 10k ljudi **** mater vici razbije savez...

Kad ne mislis da te ne moze vise ponizit on smisli nesto jos gore...od trnera preko igraca do rezultata

@Beduin dabogda ti bio upravu,najsikrenije bi zelio... al bojim se kad ipak skontas da smo mi, bice kasno i za nas i za rep i za BiH

Jbg ja cu uvijek svim secem navijat za reprezentaciju, nema sanse da mi bude i svjedno a kamol da navijam da izgubimo..na kraju to bi bila pobjeda neprijatelja iste...al oprt neke stvari se moraju rijesit
=\_1921_/=

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 16 mar 2024, 00:50

Da možda ne pretjerujemo sa Ukrajincima? Da su neki vanzemaljci, nesto...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 mar 2024, 01:07

Kobayashi je napisao/la:
16 mar 2024, 00:50
Nisu, vec smo mi go qurac.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 16 mar 2024, 01:13

3-4-1-2 ili 5-3-2 kako vam je draže. Sa igracima u prvih 11 koji su trenutno u najboljoj formi i koji ograji svoje prirodne pozicije bez zavaljivanja (ala Demirović na krilo).

Jeste, da bi trojka na sredini prvi put zajedno igrala, ali mi djeluju moderno i trkacki brzi. Pošto nemamo krila niti smo ih kad imali, trebamo furati formaciju bez krila, uz aut liniju neka idu Dedic i Gazibegovic ali sa vise defanzivim zadacama.
Demirovic i Džeko u napadu, dva kontra tipa napadača gdje imaš skok, a i brzinu za igru u prostor.
Ahmedhodzic i Kolasinac bi pomagali Dedicu i Gazibegovicu u dupliranju.

......... Ahmedhodzic - Hadzikadunic - Kolasinac
Dedic..... Tahirovic ------ Huseinbasic - Gazibegovic
.................... ... Hajradinovic
............... Demirovic -------- Džeko

No poznavajuci nas ide sve suprotno ovom pa cemo tako u sredini gledati Pjanketa i Krunica (okretni ko babe), Demirovic na krilo (pa ide priča yebo mater za repku nepokaže nikad nista) i tako dalje.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 mar 2024, 01:28

Prolazimo ukrajinu glat, aaa ludilo, savo pjeva, ogrno ga dzeko ljiljanima....onda glat ispadnemo od izraela :D
=\_1921_/=

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 16 mar 2024, 01:38

Veceras je u intervjuu za n1 rekao da je poenta svega 'dodijeliti' igracima slicne uloge koje imaju u klubovima i da se tek tad od njih moze ocekivati da budu najbolja verzija sebe. Navodno ih je redovno pratio u klubovima u namjeri da sto bolje upozna te stvari. To bi u prevodu znacilo da ce Kolasinac igrati lijevog stopera u formaciji s 3 pozadi, da ce Demirovic igrati klasicnog napadaca, da ce Hajradinovic biti ofanzivni veznjak itd. :hmmmmm:

Preveliki bi rizik bio poceti u sredini s tako mladim i neiskusnim igracima (Tahirovic i Huseinbasic). Ja bih poceo s Tahirovicem, Krunicem i Hajradinovicem. Pjanic da udje umjesto Tahirovica u zadnjih 30 minuta, a Huseinbasic i/ili Cimirot umjesto Krunica i/ili Hajradinovica ako bude bilo potrebe za tim. Medjutim, bojim se da Savo nece imati hrabrosti ostaviti Miralema na klupi, pa ce on i Rade ciniti taj defanzivni dvojac u veznom redu, a Haris ce biti ispred njih.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 mar 2024, 01:50

Ghuraba je napisao/la:
16 mar 2024, 01:38
Veceras je u intervjuu za n1 rekao da je poenta svega 'dodijeliti' igracima slicne uloge koje imaju u klubovima i da se tek tad od njih moze ocekivati da budu najbolja verzija sebe. Navodno ih je redovno pratio u klubovima u namjeri da sto bolje upozna te stvari. To bi u prevodu znacilo da ce Kolasinac igrati lijevog stopera u formaciji s 3 pozadi, da ce Demirovic igrati klasicnog napadaca, da ce Hajradinovic biti ofanzivni veznjak itd. :hmmmmm:

Preveliki bi rizik bio poceti u sredini s tako mladim i neiskusnim igracima (Tahirovic i Huseinbasic). Ja bih poceo s Tahirovicem, Krunicem i Hajradinovicem. Pjanic da udje umjesto Tahirovica u zadnjih 30 minuta, a Huseinbasic i/ili Cimirot umjesto Krunica i/ili Hajradinovica ako bude bilo potrebe za tim. Medjutim, bojim se da Savo nece imati hrabrosti ostaviti Miralema na klupi, pa ce on i Rade ciniti taj defanzivni dvojac u veznom redu, a Haris ce biti ispred njih.
Rade bas u padu forme..nez ne gledam ga u klubu al za repku zadnjih x tekmi "najmlohaviji" igrac na terenu...s kim amo igrali da li je Lux, pa samo za onaj boliqrac ga ne bi stavljo...ako vec mora jedan onda radije pjanic, veci je majstor ak nista

Nadam se da bi Huseinbasic mogao unijeti svjezine i svakom smislu u tim
=\_1921_/=

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 16 mar 2024, 06:38

Kobayashi je napisao/la:
16 mar 2024, 00:50
Procjeni sam. Vecina ih igra za dva domaca kluba Kijev i Doneck. Jedino sto im golmani brane za Benficu i Real. Napadac zabio 14 golova za Gironu do sad. Imaju tu i tamo igraca u Bournemouthu, Arsenalu i Chelsea. Svi igraci u najboljim godinama i svi skolovani u istom sablonu 4-3-3.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.