Čitam ovaj Savin intervjuu na ss.ba i ovo mi zapade za oko. Haman on ne odustaje od 4231 ili 433

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa i da izgubimo, nije smak svijeta. Eto ko mi na svakom EP ucestvovali, pa ce neodlazak na ovo nesto promijeniti. Jedino sto ce mi biti zao ako ne odemo je jer se igra u Njemackoj. Bili bi skoro pa na nasem terenu.samoposmatram je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:34Vici pare u dzep, ti kuci placuci. Oni mrze BiH. Nazalost niko na drzavnom nivou neradi ono sto je Osim radio. Hadzibegic prekuco kraj popa. Nije u stanju izmaknuti se barem da ga neufate sa pedofilom. Jos kako znaju bazditi.
Ma Cimirot starter 200%.Raonffa je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:49"Jedina novina, mnogo je bitnije na koji način ćemo uspjeti na terenu odraditi ono što se budemo dogovorili prije utakmice kada su u pitanju te dvije pozicije zadnjeg veznog."
Čitam ovaj Savin intervjuu na ss.ba i ovo mi zapade za oko. Haman on ne odustaje od 4231 ili 433![]()
Onaj ko dodje ispasce ko Faruk sa popom. Nije problem izgubiti, jeste biti yeben u mozak, jos davati pare za takvu yebacinu.DamirT je napisao/la: ↑15 mar 2024, 22:16Pa i da izgubimo, nije smak svijeta. Eto ko mi na svakom EP ucestvovali, pa ce neodlazak na ovo nesto promijeniti. Jedino sto ce mi biti zao ako ne odemo je jer se igra u Njemackoj. Bili bi skoro pa na nasem terenu.samoposmatram je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:34Vici pare u dzep, ti kuci placuci. Oni mrze BiH. Nazalost niko na drzavnom nivou neradi ono sto je Osim radio. Hadzibegic prekuco kraj popa. Nije u stanju izmaknuti se barem da ga neufate sa pedofilom. Jos kako znaju bazditi.
Onaj ko hoce podrzati, podrzat ce. Ko nece, ne mora i to je to.
Ma ne znam, ali sve osim 3421 eventualno 352 bilo bi ravno samoubistvu. Ove neke 442, 433, 4231 formacije mogu proći Lihtentštajna, Gibraltara, Andore i još možda 2-3 selekcije u Evropi. Sve ostalo je previše ozbiljno, a mi smo previše slabi da ne bi igrali sa najidealnijom formacijom za igrače koje imamo, a to je definitivno sa trojicom nazad (meni lično više 3421 nego 352, ali okej je i ova druga zavisno od protivnika).Ghuraba je napisao/la: ↑15 mar 2024, 22:24Ma Cimirot starter 200%.Raonffa je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:49"Jedina novina, mnogo je bitnije na koji način ćemo uspjeti na terenu odraditi ono što se budemo dogovorili prije utakmice kada su u pitanju te dvije pozicije zadnjeg veznog."
Čitam ovaj Savin intervjuu na ss.ba i ovo mi zapade za oko. Haman on ne odustaje od 4231 ili 433![]()
Da ne planira izvesti 4-4-2, gdje ce 2 veznjaka biti DMF. Meni je svaka formacija u kojoj Demirovic nije klasicni centarfor nevidjena glupost, a i svaka formacija u kojoj obje krilne pozicije pokrivaju klasicni centarfori. Hamulic, Prevljak i ostali klupasi ne smiju prici terenu, a kamoli da igraju na neprirodnoj poziciji (tj. na krilu).
Šta bi značilo?
I dalje si svasta napisao, a nista konkretno nisi rekao da potkrijepis "tvrdnje u 100%".Iceplayer je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:36Misliš da je dobio selektorsku poziciju, a već ranije nije bilo dogovoreno da sabotira reprezentaciju, stvarno misliš da je Vici u cilju da jača reprezentaciju odlaskom na euro. Sam cilj dolaska Vice je Dodikova umješanost u rasturanje svega što predstavlja Bosnu, prvo je Vico dužan Dodiku, pa onda Savo Vici na poziciji koju je dobio.
Nemojte da se zavaravate sve je ovo unaprijed isplanirano i dogovoreno...
Jedina grupa koja voli BiH ali se nikada ne pojavljuju na utakmicama reprezentacije. Nebitni su u ovoj prici.
Ledeni je do neki dan mislio da igramo dvomeč sa Slovacima za Euro a sad piše teorije zavjere iz prve ruke. Slika i prilika teoretičara zavjere.Beduin je napisao/la: ↑15 mar 2024, 23:13I dalje si svasta napisao, a nista konkretno nisi rekao da potkrijepis "tvrdnje u 100%".Iceplayer je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:36Misliš da je dobio selektorsku poziciju, a već ranije nije bilo dogovoreno da sabotira reprezentaciju, stvarno misliš da je Vici u cilju da jača reprezentaciju odlaskom na euro. Sam cilj dolaska Vice je Dodikova umješanost u rasturanje svega što predstavlja Bosnu, prvo je Vico dužan Dodiku, pa onda Savo Vici na poziciji koju je dobio.
I dalje cekam konkretan odgovor, bez uvijanja i politicarenja.
Ista prica se vrtila i oko Peteva, ostatak price znamo.
Nije ni da imamo boljeg od Cimirota. Momak se redovno nesto proziva, a odradi svoje korektno u skladu sa mogucnostima obicno. Meni je bolji od jednog Krunica recimo od kojeg su ocekivanja veca i koji redovno bude medju najgorim na terenu.Ghuraba je napisao/la: ↑15 mar 2024, 22:24Ma Cimirot starter 200%.Raonffa je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:49"Jedina novina, mnogo je bitnije na koji način ćemo uspjeti na terenu odraditi ono što se budemo dogovorili prije utakmice kada su u pitanju te dvije pozicije zadnjeg veznog."
Da ne planira izvesti 4-4-2, gdje ce 2 veznjaka biti DMF. Meni je svaka formacija u kojoj Demirovic nije klasicni centarfor nevidjena glupost, a i svaka formacija u kojoj obje krilne pozicije pokrivaju klasicni centarfori. Hamulic, Prevljak i ostali klupasi ne smiju prici terenu, a kamoli da igraju na neprirodnoj poziciji (tj. na krilu).
Dok bošnjo traži tvrdnje 100%, drugi rade, uništavaju.Beduin je napisao/la: ↑15 mar 2024, 23:13I dalje si svasta napisao, a nista konkretno nisi rekao da potkrijepis "tvrdnje u 100%".Iceplayer je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:36Misliš da je dobio selektorsku poziciju, a već ranije nije bilo dogovoreno da sabotira reprezentaciju, stvarno misliš da je Vici u cilju da jača reprezentaciju odlaskom na euro. Sam cilj dolaska Vice je Dodikova umješanost u rasturanje svega što predstavlja Bosnu, prvo je Vico dužan Dodiku, pa onda Savo Vici na poziciji koju je dobio.
Na stranu sto je doso da unisti reprzntaciju da je ogadi ljudima..jer realno na nasim protostorima rep je nkakoIceplayer je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:25Dok bošnjo traži tvrdnje 100%, drugi rade, uništavaju.Beduin je napisao/la: ↑15 mar 2024, 23:13I dalje si svasta napisao, a nista konkretno nisi rekao da potkrijepis "tvrdnje u 100%".Iceplayer je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:36
Misliš da je dobio selektorsku poziciju, a već ranije nije bilo dogovoreno da sabotira reprezentaciju, stvarno misliš da je Vici u cilju da jača reprezentaciju odlaskom na euro. Sam cilj dolaska Vice je Dodikova umješanost u rasturanje svega što predstavlja Bosnu, prvo je Vico dužan Dodiku, pa onda Savo Vici na poziciji koju je dobio.
Evo jedan konkretan primjer ugovaranje utakmice sa Rusijom dok se čitav svijet udaljavao od iste.
To je isto po tvom pozitivna priča za BiH?
Nisu, vec smo mi go qurac.
Rade bas u padu forme..nez ne gledam ga u klubu al za repku zadnjih x tekmi "najmlohaviji" igrac na terenu...s kim amo igrali da li je Lux, pa samo za onaj boliqrac ga ne bi stavljo...ako vec mora jedan onda radije pjanic, veci je majstor ak nistaGhuraba je napisao/la: ↑16 mar 2024, 01:38Veceras je u intervjuu za n1 rekao da je poenta svega 'dodijeliti' igracima slicne uloge koje imaju u klubovima i da se tek tad od njih moze ocekivati da budu najbolja verzija sebe. Navodno ih je redovno pratio u klubovima u namjeri da sto bolje upozna te stvari. To bi u prevodu znacilo da ce Kolasinac igrati lijevog stopera u formaciji s 3 pozadi, da ce Demirovic igrati klasicnog napadaca, da ce Hajradinovic biti ofanzivni veznjak itd.![]()
Preveliki bi rizik bio poceti u sredini s tako mladim i neiskusnim igracima (Tahirovic i Huseinbasic). Ja bih poceo s Tahirovicem, Krunicem i Hajradinovicem. Pjanic da udje umjesto Tahirovica u zadnjih 30 minuta, a Huseinbasic i/ili Cimirot umjesto Krunica i/ili Hajradinovica ako bude bilo potrebe za tim. Medjutim, bojim se da Savo nece imati hrabrosti ostaviti Miralema na klupi, pa ce on i Rade ciniti taj defanzivni dvojac u veznom redu, a Haris ce biti ispred njih.
Procjeni sam. Vecina ih igra za dva domaca kluba Kijev i Doneck. Jedino sto im golmani brane za Benficu i Real. Napadac zabio 14 golova za Gironu do sad. Imaju tu i tamo igraca u Bournemouthu, Arsenalu i Chelsea. Svi igraci u najboljim godinama i svi skolovani u istom sablonu 4-3-3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.