Iskreno, ja to ne bi volio da se desi, jer bi to bio poraz svih građana ovog grada a kako se ponašate možda bolje nismo ni zaslužili.let3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:44Mokri snovi pitarluka dusmanluka.AVNOJ je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:12Najžalosnije od svega je što pojedini navijači zeljezničara misle da ne postoji niti promil šanse da u zadnjem kolu na grbavici neče odlučivati o svom statusu u PL BiH i da borac neče sa sobom dovesti nekog novog "matea" i uz orgijanje i veličanje srpstva i možda više od titule slaviti ispadanje zeljezničara u niži rang takmičenja.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Aha, fol ti ne bi volio, i to iskrenoAVNOJ je napisao/la: ↑16 mar 2024, 01:02Iskreno, ja to ne bi volio da se desi, jer bi to bio poraz svih građana ovog grada a kako se ponašate možda bolje nismo ni zaslužili.let3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:44Mokri snovi pitarluka dusmanluka.AVNOJ je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:12Najžalosnije od svega je što pojedini navijači zeljezničara misle da ne postoji niti promil šanse da u zadnjem kolu na grbavici neče odlučivati o svom statusu u PL BiH i da borac neče sa sobom dovesti nekog novog "matea" i uz orgijanje i veličanje srpstva i možda više od titule slaviti ispadanje zeljezničara u niži rang takmičenja.

Pa vise bi pitice volile da nas Borac gurne u cvajtu, nego sami troprstasi, da skicite ovdje od srece mjesecima. E ko vas ne zna, dusmanska posla.
Al mozete samo sanjati to

Dobro, onda šta da ti kažem, u maju ponesi buket cvijeća a oni če naći nekog svog "jakovljevića" da Vam se zahvali.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sve tacno napisano osim da ste u 20 i nesto utakmica pogurani, tu je malo pretjerao.MortemHz je napisao/la: ↑15 mar 2024, 23:59Alal ti vera, uspio si skoro sve izmisliti. Koliko ti je trebalo vremena za ovo sve?exFighter1926 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 23:52Da rezimiramo…
1. Sarajevo ( Ismir, Rozman, Ibricic) dan prije tekme puste patku u novine o sudijama i delegatima
2. Od prvog zvizduka pritisak na sudije i dizanje ruku i zalijetanje na svaku mogucu odluku
3. Prekid pred sam finis tekme, da se operes od navijaca da ih ovi ne bi ganjali motkama po stadionu
4. Odjednom tona botova po forumu, facebooku i ostalim stranicama koji podrzavaju Mirvica, Rozmana i ekipu
6. Borac izveo drugu ekipu ( 3 juniora ) razmontirao ih od samog starta, Sarajevo tri pasa nije spojilo , Vinko takticki pojeo Rozmana kao i vecina trenera do sada
7. Sarajevo od samog starta najavljivalo titulu, doveli trenera i Ibricica koje placaju Boga oca, doveli preplacene igrace koji ne mogu spojiti dve solidne akcije, redom ih sve deru
8. u 20 i nesto utakmica Sarajevo je direktno pogurano od strane sudija i direktno nanijelo stetu protivnickim timovima ( sve dokazano video snimcima sa utakmica )
Zakljucak: Ismir zna da je klub u kanalu i da ce tesko opravdati situaciju navijacima, da ce tesko izboriti evropu i da je sezona propala, a silne pare bacene u nista. U saradnji sa Rozmanom i Ibricicem reziraju ovo gore navedeno i tako stvaraju alibi da ne bi javno bili lincovani i protjerani iz Sarajeva. Samo slijepac moze tvrditi drugacije ili placeni Ismirov bot. Lp
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma nebitno vise, samo sam se nadovezao na ovoj tvoje mastarije
da borac neče sa sobom dovesti nekog novog "matea" i uz orgijanje i veličanje srpstva i možda više od titule slaviti ispadanje zeljezničara u niži rang takmičenja.

Al znas kako se kaze ono - Sto je babi milo, to joj se i snilo

Daj bolan kao sto oni negiraju DRZAVU BIH tako da i mi njiha (ove sa foruma sto su borcevci) sta god napisali samo kulirajte....nek idu na svoj forum....sa njima drugacije ne moze a uskoro kad Mile ode a blizu je i kad politika izgubi interes pa nema Borca nigdje...onda nek sjede u BL i gledaju beogradasku bracu...

https://radio&sarajevo.ba/sport/nogomet/regionalni-mediji-o-lakrdiji-na-kosevu-cak-su-se-i-navijaci-sarajeva-smijali-odluci-sivca/493462
OBRIŠI &
Slabo se borilo za FUDBAL vec pisi 3 boda, **** ga kaze Mirvan.
https://sport.bosnainfo.ba/velez-ostece ... evu-video/
Treba biti pravican i kad druge ostete a ne cekati 92 minuti i kad vidis da gubis cupati svije guzove.
OBRIŠI &
Treba biti pravican i kad druge ostete a ne cekati 92 minuti i kad vidis da gubis cupati svije guzove.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Očekujem od bošnjačkih poltrona da izvadite sve moguće kompilacije gdje je Sarajevo oštetilo nekoga i dostavite savezu kao pomoć u borbi za opstanak predivnog sistema saveza u kojem uživate. Debelo će te da budete nagrađeni, prije ili poslije. Preventivno radi nije loše se unaprijed uvlačiti u pakaš Vikiju strašnome, onako da samo nogice vire.Predatod je napisao/la: ↑16 mar 2024, 04:38https://radio&sarajevo.ba/sport/nogomet/regionalni-mediji-o-lakrdiji-na-kosevu-cak-su-se-i-navijaci-sarajeva-smijali-odluci-sivca/493462
OBRIŠI &

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Završiće na kraju 9.i likovaće na svakom koraku "šta je Pitari, šutite? Što ne ispadosmo na kraju?" (pobjedničkim tonom, u stilu viceprvaka evrope kojem je malo falilo do velikog uspjeha)AVNOJ je napisao/la: ↑16 mar 2024, 01:02Iskreno, ja to ne bi volio da se desi, jer bi to bio poraz svih građana ovog grada a kako se ponašate možda bolje nismo ni zaslužili.let3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:44Mokri snovi pitarluka dusmanluka.AVNOJ je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:12Najžalosnije od svega je što pojedini navijači zeljezničara misle da ne postoji niti promil šanse da u zadnjem kolu na grbavici neče odlučivati o svom statusu u PL BiH i da borac neče sa sobom dovesti nekog novog "matea" i uz orgijanje i veličanje srpstva i možda više od titule slaviti ispadanje zeljezničara u niži rang takmičenja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Danas imamo jednu laganu kladioničarsku siguricu!
Samo prije par sati quota na pobjedu Željezničara je
Bila 13.00.Sada je već :

Glavni ovozimski investitori koji su platili zimske pripreme
Zeljeznicaru u Medjugorju i doveli brdo igrača se moraju
Nekako namiriti.Kladionicarska mafija,ne spava.
Prvo Zrinjski,pa Zvijezda,a ovo bi bas bingo mogao biti!
Naravno da Treneru Petroviću i njegovom pokrovitelju
Šukeru kocka nije strana.Cak naprotiv!!
Požurite,moja procjena prije početka tekme quota 6-7.00
Malo li je?!
Bila 13.00.Sada je već :

Malo li je?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ja razumijem da ove sa šugavice pucaju kompleksi jer nisu bili sposobni namještenu titulu uzeti ali da to ide do ovog nivoa stvarno nisam znao.
Iako sam i trunku navijao da Željo opstane ove sezone sada im od sveg srca želim da ispadnu iz ove lige i da se ugase za sva vremena. Po mogućnosti da ispadnu krađom u zadnjem kolu, to bi mi bilo baš najslađe
Iako sam i trunku navijao da Željo opstane ove sezone sada im od sveg srca želim da ispadnu iz ove lige i da se ugase za sva vremena. Po mogućnosti da ispadnu krađom u zadnjem kolu, to bi mi bilo baš najslađe
Samo Sarajevo, samo Horde, samo drzava Bosna i Hercegovina!
Dusmani kmee kmee
Pobjedit cemo i ovo akoBogda!
Dusmani kmee kmee
Pobjedit cemo i ovo akoBogda!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Zamolit cemo pitare da se ne brinu za nas.
Sad kao nama ce biti nesto neobicno ako nas opet sudija zakine. Pa tri utakmice nam savez salje Gigovica ove jeseni Kosevo, Vrapcici, Gabela.. u sve tri covjek je sudio gore nego Mateo Musa vama.. ali kao sto vi kazete nije uticao odlukama direktno na golove.
Sad i sebe sami tjesite s tim, da je Musa pomogao drugoj ekipi Borca da vas isamara..
Dovest cemo se da nam zadnje kolo odlucuje o opstanku i eto Borac ce nam biti kriv. Stvarno racionalno..
Sad kao nama ce biti nesto neobicno ako nas opet sudija zakine. Pa tri utakmice nam savez salje Gigovica ove jeseni Kosevo, Vrapcici, Gabela.. u sve tri covjek je sudio gore nego Mateo Musa vama.. ali kao sto vi kazete nije uticao odlukama direktno na golove.
Sad i sebe sami tjesite s tim, da je Musa pomogao drugoj ekipi Borca da vas isamara..
Dovest cemo se da nam zadnje kolo odlucuje o opstanku i eto Borac ce nam biti kriv. Stvarno racionalno..
-
- Kontakt:
Vatromet na Kosevu kad smo izgubili kup na penale od Sirokog, slavlje na promjenu rezultata u Bijeljini..AVNOJ je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:37Ponekad je zaista mučno čitati na koji način se naslađuju, hajd derbi i pobjeda toga je uvijek bilo i bit če, rivalstvo i sve to stoji možeš reći i razumljivo ali ovo slavljenje pobjeda onog ko te otvoreno mrzi a ni svjesni nisu da ih isto čeka prije ili kasnije.feniksptica je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:13Nece sudije bit krive ni ako ih pokradu tu utakmicu jer su ranije bili losi pa su zasluzili da ih pokradu.AVNOJ je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:12Najžalosnije od svega je što pojedini navijači zeljezničara misle da ne postoji niti promil šanse da u zadnjem kolu na grbavici neče odlučivati o svom statusu u PL BiH i da borac neče sa sobom dovesti nekog novog "matea" i uz orgijanje i veličanje srpstva i možda više od titule slaviti ispadanje zeljezničara u niži rang takmičenja.
Mislim vodeci se njihovom logikom
Peljto najbolji sudija svijeta nakon derbija gdje nam je dao za dva faula crveni karton,iskljucenje prezivjeli cuveni mesari sa Koseva (tatar-rahmanovic-stanojevic), do 30' svi trojica su trebala crvene dobit.
Orgijanje kad smo gubili pet u nizu i sa Amarom i Misketom skoro sve i jedna utakmica odredjena sudijskim lakrdijama.
Prelijepo je bilo slusati aplauz Gigovicu jer ste mislili da ste vi postali Borac, instagram objave kukovi ne lazu..
Sarajevo ima snagu da se bori protiv saveza, ali nema da bilo koga pobjedi ove godine

-
- Kontakt:
Sta sam tacno izmislio?MortemHz je napisao/la: ↑15 mar 2024, 23:59Alal ti vera, uspio si skoro sve izmisliti. Koliko ti je trebalo vremena za ovo sve?exFighter1926 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 23:52Da rezimiramo…
1. Sarajevo ( Ismir, Rozman, Ibricic) dan prije tekme puste patku u novine o sudijama i delegatima
2. Od prvog zvizduka pritisak na sudije i dizanje ruku i zalijetanje na svaku mogucu odluku
3. Prekid pred sam finis tekme, da se operes od navijaca da ih ovi ne bi ganjali motkama po stadionu
4. Odjednom tona botova po forumu, facebooku i ostalim stranicama koji podrzavaju Mirvica, Rozmana i ekipu
6. Borac izveo drugu ekipu ( 3 juniora ) razmontirao ih od samog starta, Sarajevo tri pasa nije spojilo , Vinko takticki pojeo Rozmana kao i vecina trenera do sada
7. Sarajevo od samog starta najavljivalo titulu, doveli trenera i Ibricica koje placaju Boga oca, doveli preplacene igrace koji ne mogu spojiti dve solidne akcije, redom ih sve deru
8. u 20 i nesto utakmica Sarajevo je direktno pogurano od strane sudija i direktno nanijelo stetu protivnickim timovima ( sve dokazano video snimcima sa utakmica )
Zakljucak: Ismir zna da je klub u kanalu i da ce tesko opravdati situaciju navijacima, da ce tesko izboriti evropu i da je sezona propala, a silne pare bacene u nista. U saradnji sa Rozmanom i Ibricicem reziraju ovo gore navedeno i tako stvaraju alibi da ne bi javno bili lincovani i protjerani iz Sarajeva. Samo slijepac moze tvrditi drugacije ili placeni Ismirov bot. Lp
Ja kao pitar neću više nogom kročiti na Koševo dok se ovi ne maknu.Povlači tim s terena na kraju meča a naši krezubaši s istoka automatski zaborave najlošiju sezonu u zadnih tko zna godina kad se pogleda omjer dobiveno/uloženo.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Smaras Ziljkicu, niko te i ne prizeljkuje na Kosevu.
- feniksptica
- Kontakt:
1. Text i sve na tu temu zapoceo novinar navijac Zelje.exFighter1926 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 09:08Sta sam tacno izmislio?MortemHz je napisao/la: ↑15 mar 2024, 23:59Alal ti vera, uspio si skoro sve izmisliti. Koliko ti je trebalo vremena za ovo sve?exFighter1926 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 23:52Da rezimiramo…
2. Nie tacno. Nego od prve sudijske lakrdije. Kad je Catakovic uzeo 1000% čistu loptu u opasnoj zoni i imao dobru situaciju a Musa sviro faul. Tad je pocelo.
3. Prekid je kulminacija svega jer se bise nije moglo durat. Prekid je "poguro" stvarno smijesan faul i srsmotno malo sudojske nadoknade.
4.Sedmicama prije ove utakmice na nasem forumu je bas bilo na nož da l podrzat Rozmana il ne. Al bas ke bilo pola pola. Al nijedam novi profil mescini. Sve stari.
5. si preskocio vidim. Ni brojati ne znas
6. Djelomicno si u pravu. Al nit je druga postava. Nit ste od starta bili bolji. Jer su vas na pocetku vile pronosale prvih 20 minuta. Poslije je bilo 50-50. Vinko je odlican takticar,jedan od 3 naknolja trenera u državi. Nek ti ovaj pasus bude djelomicno tacan.
7. Nije titula najavljivana. Rozman jasno najavio da je napad na titulu sledece sezone. Ako treba ima clanaka o tome.
8. Moze bruda dokazi. Da ti olaksam nek bude 10 utakmica gdje smo pogurani.
Eto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Da rezimiramo…
Znaci time se bavis dojave i to.Pitarsam je napisao/la: ↑16 mar 2024, 05:56Danas imamo jednu laganu kladioničarsku siguricu!
Bila 13.00.Sada je već :
Malo li je?!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.