Te nemaju savez kome bude muka kada je dan nezavisnosti države u kojoj vrše funkciju...samoposmatram je napisao/la: ↑16 mar 2024, 06:38Procjeni sam. Vecina ih igra za dva domaca kluba Kijev i Doneck. Jedino sto im golmani brane za Benficu i Real. Napadac zabio 14 golova za Gironu do sad. Imaju tu i tamo igraca u Bournemouthu, Arsenalu i Chelsea. Svi igraci u najboljim godinama i svi skolovani u istom sablonu 4-3-3.
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odigraju nulu sa Italijom i Engkeskom dok mi primamo 3 od Islanda i 4 od Luxemburgasamoposmatram je napisao/la: ↑16 mar 2024, 06:38Procjeni sam. Vecina ih igra za dva domaca kluba Kijev i Doneck. Jedino sto im golmani brane za Benficu i Real. Napadac zabio 14 golova za Gironu do sad. Imaju tu i tamo igraca u Bournemouthu, Arsenalu i Chelsea. Svi igraci u najboljim godinama i svi skolovani u istom sablonu 4-3-3.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ali pripreme u Sarajevu
cemu sluzi trening kamp reprezentacije, umjesto da su u karantinu pred vaznu utakmicu, ide lagano shisha na carsiji 
Ako krene sa 433 ili 4231 neću ni gledati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mrzim ove pitare, a većina su takvi, što misle da je FKS iznad Reprezentacije.
Spremni su zarad ovog svog sukoba sa Savezom, minirati pripreme/atmosferu oko reprezentacije.
Reprezentacija je IZNAD SVEGA!
Iznad klubova, liga, saveza…
Spremni su zarad ovog svog sukoba sa Savezom, minirati pripreme/atmosferu oko reprezentacije.
Reprezentacija je IZNAD SVEGA!
Iznad klubova, liga, saveza…
A koji to sastav treba da izadje da bi pobijedili?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Jel se vi borite za interese Vicine repke ili za interese BIH? Nije repka samo pod savezom vec i klubovi. Eto Vico je i ovi Hurem sklonio,sklonice sve sto ima veze sa BIH,nemoj se ti brinuti za nas mozes ga samo sipu racku nista vise
reprezentacija nije ničija već od sviju nas
90+ minuta u zenici podržati punom snagom, a prije i onda opet poslije se boriti protiv onoga što nevalja, a već duži niz godina nevalja ništa, elem begić, zeljković i ostali za podvoz.
svi oni koji hoće da prave sranja na utakmici su maloumni idioti bez grama mozga u glavi koji prije svega odmažu svojoj državi, koja je naša, kakva god da je
90+ minuta u zenici podržati punom snagom, a prije i onda opet poslije se boriti protiv onoga što nevalja, a već duži niz godina nevalja ništa, elem begić, zeljković i ostali za podvoz.
svi oni koji hoće da prave sranja na utakmici su maloumni idioti bez grama mozga u glavi koji prije svega odmažu svojoj državi, koja je naša, kakva god da je
-
- Kontakt:
Reprezentaciju vode otvoreni neprijatelji, a ti spominjes kako mrzis pitare.
+1jestamaji je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:24reprezentacija nije ničija već od sviju nas
Eto, nek naprave belaj veceras protiv Goska slobodno. Ali ne, daj kad nas izyebu, da i mi izyebemo sve ostale. Ako si u nekom ratu sa savezom, nemoj ni dolazit na utakmice.
Sta ocekivati od ljudi koji su otvoreno govorili prije da bi vise htjeli da im je klub uspjesan od reprezentacije

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pitari ne mogu organizovano navijanje na svom stadionu povesti, a kamoli protest protiv saveza u barazu
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
- Kontakt:

Sve osim ubijedljive pobjede Ukrajinaca će biti veliko iznenađenje.
Reče moderator sa hz u imenu - navijače Sarajeva ne zanima reprezentacija.
Mi ipak dobro znamo da ih zanima. Kada je treba potkopavati za sitne klupske interese ili gurati svoje igrače sumnjivog kvaliteta. Onda ko virus zaraze podforum i trolaju, botaju bjesomučno.
Mi ipak dobro znamo da ih zanima. Kada je treba potkopavati za sitne klupske interese ili gurati svoje igrače sumnjivog kvaliteta. Onda ko virus zaraze podforum i trolaju, botaju bjesomučno.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ne može to krezuba stoka shvatiti.jestamaji je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:24reprezentacija nije ničija već od sviju nas
Doduše naravno da se zajedničkim snagama treba boriti za dobrobit fudbala i saveza, a to je smjena glavonja iz saveza na svaki mogući način, ali ne na ovaj.
Ok. Pustimo nas malo. Pricajmo o njima. Jel to to? Odigrali x sa Eng i Ita, koji su ih btw ubili šakama i samo ih je Bog spasio poraza.MortemHz je napisao/la: ↑16 mar 2024, 08:56Odigraju nulu sa Italijom i Engkeskom dok mi primamo 3 od Islanda i 4 od Luxemburgasamoposmatram je napisao/la: ↑16 mar 2024, 06:38Procjeni sam. Vecina ih igra za dva domaca kluba Kijev i Doneck. Jedino sto im golmani brane za Benficu i Real. Napadac zabio 14 golova za Gironu do sad. Imaju tu i tamo igraca u Bournemouthu, Arsenalu i Chelsea. Svi igraci u najboljim godinama i svi skolovani u istom sablonu 4-3-3.
Jel ima jos nesto?
Pitam to zbog ove njihove arogantnosti kao da su Brazil '02.
-
- Kontakt:
Ništa nije iznad Sarajeva
miniraj sve!
Zbog cega svom klub nanositi štetu i davati povod istom tom Savezu da te kazni?DamirT je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:39+1jestamaji je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:24reprezentacija nije ničija već od sviju nas
Eto, nek naprave belaj veceras protiv Goska slobodno. Ali ne, daj kad nas izyebu, da i mi izyebemo sve ostale. Ako si u nekom ratu sa savezom, nemoj ni dolazit na utakmice.
Sta ocekivati od ljudi koji su otvoreno govorili prije da bi vise htjeli da im je klub uspjesan od reprezentacije![]()
Neredi na utakmici repke, pa ce onda taj isti savez dobiti kazne i zabrane od Uefe. Pa se onda nesto i pokrene.
Mislim samo malo logike momci nista vise

A neces svom klubu, a hoces cijeloj reprezentaciji koju boli qrc za Sarajevom? Pod ovim mislim igracima...Lavcina je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:54Zbog cega svom klub nanositi štetu i davati povod istom tom Savezu da te kazni?DamirT je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:39+1jestamaji je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:24reprezentacija nije ničija već od sviju nas
Sta ocekivati od ljudi koji su otvoreno govorili prije da bi vise htjeli da im je klub uspjesan od reprezentacije![]()
Neredi na utakmici repke, pa ce onda taj isti savez dobiti kazne i zabrane od Uefe. Pa se onda nesto i pokrene.
Mislim samo malo logike momci nista vise![]()
Na kraju krajeva, napravis prekid u cetvrtak i dobije savez kaznu. Ti mislis da te pare nece dobiti od vecih kazni za klubove, pa i kazni za Sarajevo? Kao sto kazes, samo malo logike, nista vise

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da imamo normalne igrace u repci, kojima ne bi tako lako moglo sve stati podkapu onda bi čekali njihovu reakciju. Ovako sta i koga da cekamo?DamirT je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:55A neces svom klubu, a hoces cijeloj reprezentaciji koju boli qrc za Sarajevom? Pod ovim mislim igracima...Lavcina je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:54Zbog cega svom klub nanositi štetu i davati povod istom tom Savezu da te kazni?DamirT je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:39
+1
Mislim samo malo logike momci nista vise![]()
Pozvali smo ostale bh klubove u zajednicki protest i šta smo dobili? Nista. Svi gledaju sebe i boje se kazni pa šute ko zaliveni. Evo prvi primjer od navijača Željezničara. Vec par dana ismijavaju nas klub i ovaj potez protesta, kako nece ici sa njima zajedno u protest, a evo ih sad pjene na odluke sudije protiv Zrinjskog sto igraju i pitaju se dokle ce ih klati. Pa sve dok šutite momci i trpite sve i svasta.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.