NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ni malo nisam optimističan, očekujem sličnu utakmicu kao u Rahiću.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nisam ni ja optimistican danas najviše očekujem x ali hajd da vidimo možda me dematuju momci 

Samo da opet ne bude kao prosle polusezone da do 20 minute gubimo 2-0 i da ne izgledamo kao rastimani orkestar. Nadam se da se to nece ponavljati, barem se meni cini da po Dariom izgledamo kompaktnije i zategnutije nazad.
Ovi cigani ako danas povedu bice jos jedno 5 minuta aktivne igre. Sta su radili ovdje na Bilnom ljetos, ne smijem ni pomislit na sta su spremi tamo.
Ovi cigani ako danas povedu bice jos jedno 5 minuta aktivne igre. Sta su radili ovdje na Bilnom ljetos, ne smijem ni pomislit na sta su spremi tamo.
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Da može bolje može, al opet trebaš imat na umu da je prije bilo i više ljudi koji su aktivnije učestvovali u radu cjelokupnog marketinga.dinodino2019 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 23:16
Nije isto ni priblizno, kada je novi PR uradio neki video intervju s treninga ili nakon utakmice ima tu puno prostora za napredak, ali nije ni ovo lose

On košarku sad ganjadinodino2019 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 18:23PR nesto bolji nego prije, jel se to Maid vratio?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 mar 2024, 17:26Nema komentara na uplatu Robijasa? Niti na rad PR tima?
Nije red kritikovati, ako niste spremni da i pohvalite kada se stvari poprave i postave na svoje mjesto.
-
- Kontakt:
PR puno bolji nego zadnjih par mjeseci, u jednom momentu su informacije tako bile oskudne, tacno se osjeti da postoji promjena neka i da je stranica aktivnija

Kad k'o dijete zavoliš zauvijek ćeš voljeti !
jedan grad, jedan klub
ČELIK ZENICA
jedan grad, jedan klub
ČELIK ZENICA
Basic i Hamzic dvije sestice. Ocekujem dobar protok lopte koliko bude moguce, samo da ne bude propuh nazad.
Srce, čast i ponos!
Jači sastav smo imali u drugoj ligi centar, ovu ekipu će nažalost radnik pregaziti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Prosjek godina današnje cijele ekipe, sa klupom, je 20,6 godina.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
6 i 8, sto bi rekao onaj ludi trener Rijeke, ova ekipa ne igra sa dvije sestice

@Truhlo nemoj brate dragi pretjerivati.. pametno je Dario iskombinovao, mora neko i uci u drugom poluvremenu.. sad ostaje da ae ova djeca dokazu
Ako ne budu "rastimani orkestar" u prvih 20 minuta (kao sto se desavalo u jesenjem dijelu), to je vec napredak. Omoguciti djeci da igraju i skupljaju iskustvo, a kvalitet ce isplivati valjda. 
Naprijed Če!

Naprijed Če!
- nicazedobagro
- Kontakt:
Danas sam optimistican.
Imam neki osjecaj da ce bit 0-2 lagano
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj

Pa ne mogu vjerovati.... Vise smo puta krenuli s centra nego sto je minuta na semaforu.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 16 mar 2024, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je ovo. Nismo ga u prvoj minuti primili, samo u drugoj.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- nicazedobagro
- Kontakt:
Svaka mi cast, bas sam ubo sa predikcijomnicazedobagro je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:55Danas sam optimistican.
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
-
- Kontakt:
Vidjeti da ubuduce igramo od 30.-te minute sve utakmice 

Ma ja odmah gol na početku primili i mi se u ovoj utakmici ne vratismo 

Venom je napisao/la: ↑16 mar 2024, 11:21Samo da opet ne bude kao prosle polusezone da do 20 minute gubimo 2-0 i da ne izgledamo kao rastimani orkestar. Nadam se da se to nece ponavljati, barem se meni cini da po Dariom izgledamo kompaktnije i zategnutije nazad.

Srce, čast i ponos!
Hvala bivšem teneru na fenomenalnoj selekciji igrača.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.