FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nemamo sanse danas, doduse ako oni odigraju onako lose kako znaju, mozemo do boda
Mislim da je previše prica o formaciji i sistemu . Ona se svakako u toku utakmice zna mijenjati. Igrali smo dosad sa 4 2 3 1 ili te varijante pa nam nisu donijele puno . Nas najveci problem je stil igre nebitno koji sistem i formaciju da igramo a mi ga nemamo vec dugo vremena . Nama je stil igre bio da se stopwri dodaju i nabija se lopta nekad na krila kad smo ih imali a sad na Krpica ili Haracica koji obicno odmah naprave faul u napadu ( ovako se igra vec suze vremena nije to problem od jucer ). Sredina terena kod nas skoro da ne postoji to se na gostovanju pogotovo vidi . Ja koliko sam primjetio Bruno pokušava da neki stil igre uvede al to ce sa ovim igračima biti tesko jer neki ne znaju a neki nece a tvrdoglav je da se prilagodi većini ovih neznalica koji su tu i koji nas vode u federalni rang
Konstantno nabijanje, mene to izludi. Bradonja je sigurno 10 puta nabio loptu u Ugljeviku, da li smo jednom uzeli posjed iz toga pitanje je.Hole82 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 11:43Mislim da je previše prica o formaciji i sistemu . Ona se svakako u toku utakmice zna mijenjati. Igrali smo dosad sa 4 2 3 1 ili te varijante pa nam nisu donijele puno . Nas najveci problem je stil igre nebitno koji sistem i formaciju da igramo a mi ga nemamo vec dugo vremena . Nama je stil igre bio da se stopwri dodaju i nabija se lopta nekad na krila kad smo ih imali a sad na Krpica ili Haracica koji obicno odmah naprave faul u napadu ( ovako se igra vec suze vremena nije to problem od jucer ). Sredina terena kod nas skoro da ne postoji to se na gostovanju pogotovo vidi . Ja koliko sam primjetio Bruno pokušava da neki stil igre uvede al to ce sa ovim igračima biti tesko jer neki ne znaju a neki nece a tvrdoglav je da se prilagodi većini ovih neznalica koji su tu i koji nas vode u federalni rang
Ono sto godinama pisem, yebeni aut. Mi aut izvodimo skoro pa minut. A vidjeli smo upravo u Ugljeviku kako to moze bit jednostavno i korisno. Sve je to do kretnje igraca. Staticni smo i nezainteresovani.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne mozes pobjediti najgoru ekipu u ligu, a nadas se pobjedi protiv ponajbolje. 11 utakmica u gostima ne mogu pobjediti nikoga zivog i sad ce odjednom pobjediti Zrinjski i to u gostima
Fascinantan je optimizam kod pojedinaca
svaka cast svakome ko se uzda u onu gomilu bjednika na terenu bez dostojanstva i ponosa.

Fascinantan je optimizam kod pojedinaca

A nije da nemamo nekih opcija nego da se uzdamo u ove balerine i dragog Boga.let3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 12:23Ne mozes pobjediti najgoru ekipu u ligu, a nadas se pobjedi protiv ponajbolje. 11 utakmica u gostima ne mogu pobjediti nikoga zivog i sad ce odjednom pobjediti Zrinjski i to u gostima![]()
Fascinantan je optimizam kod pojedinacasvaka cast svakome ko se uzda u onu gomilu bjednika na terenu bez dostojanstva i ponosa.
Mozda su odlucili da pocnu igrat fudbal i na strani. Nije jos skroz kasno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Čuj kae traži se Zrinjski još. Pa protivnik po mjeri im onda stiže.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zadnja 2 puta kada smo bilo u istoj situaciji i kada smo bili bez pobjede u gostima, oba puta smo taj niz prekidali protiv Zrinjskog, zadnja situacija dok je Mulalic bio trener 1:2let3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 12:23Ne mozes pobjediti najgoru ekipu u ligu, a nadas se pobjedi protiv ponajbolje. 11 utakmica u gostima ne mogu pobjediti nikoga zivog i sad ce odjednom pobjediti Zrinjski i to u gostima![]()
Fascinantan je optimizam kod pojedinacasvaka cast svakome ko se uzda u onu gomilu bjednika na terenu bez dostojanstva i ponosa.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vala mogli su šta ispregovarat sa Mostarcima.. Pa im vratimo sljedeće sezone.
Njima ništa ne znači, nit mogu gore niti mogu dole..
Plus uzmemo pare na kladari
Njima ništa ne znači, nit mogu gore niti mogu dole..
Plus uzmemo pare na kladari

Svake sedmice 500 osoba na jugu, cak ni toliko (cca 5% gledaoca, a jos manji postatak navijaca) svako kolo pune kasu Saveza, a na stetu kluba. Onda ce reci skupili smo za generalnog sponzora, a najmanje su dali oni koji idu na jug, pale baklje i prave ostale kazne. Najvise su dali oni koji to ne rade i idu na druge tribine. Nevjerovatan mentalni sklop nekih ljudi koji se nazivaju navijacima i misle da vole klub.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Sloga odmah povede srecom 

Ma momci dajte malo optimizma . Ove sezone najblize do bodova u gostima smo bili protiv zrinje i borca. Mozda se danas posreci pa dodu neki bodovi . Ali opet samo je jedna sezona bila da smo ovoliko bili losi u gostima i to 2008/09 kad je nastala pjesma nema nema titule nema evrope . Tada bili fazon 2 u bodovima kod kuce a u gostima zadnji imali 2 boda osvojena citavu sezonu . Na kraju sledeca sezona prva titula te zlatne generacije koja je harala bh fudbalom 4 godine . Ljudi su malo previse negativni i pesimisti u doba kad nam treba optimizma i dobrog morala u ovoj teskoj muki .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
A bas mislim da Amoah moze po ovom terenu dobro dati..
Radovac je trebao, ne znam sta ima u planu, ako je rekao da ce drugacije postupati, zasto ih nije kaznio wtf
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Povrijeđeni on i Bizmark.Meraak1921 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 15:05A bas mislim da Amoah moze po ovom terenu dobro dati..
Radovac je trebao, ne znam sta ima u planu, ako je rekao da ce drugacije postupati, zasto ih nije kaznio wtf
Radovac je nedoumica baš.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Pola dovedenih igraca ce prije dobit papire nego upisat nastup u zelji. Sta je s arapom ni na klupi nije, veliki talenat
- NerminFatic
- Kontakt:
Bruno efendija, pa de nam reci ko sada bira utakmice ako kompletna odbrana iz Ugljevika igra? 

- Bersaga
- Kontakt:
Navukoše te Mrki, iskusnije sljedeći put.
@Semper izradiše ti Ticu

Nema Bilbije, rutinski 0:1, Vaha sredinom drugog poluvremena raznosi Jakovljevića u duelu i glavom plasira loptu u mrežu nemoćnog Marića.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Sta je sa Zubanovicem, Adonisom, radovcem ko i zasto dovodi te igrace ?