RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Suljic, Domic, i E. Halilovic nemaju sta traziti u Velezu nakon ljeta.
Ja odavno vise gresaka uzimajuci u obzir provedeno vrijeme na terenu, nisam vidio od ovog trojca. Ima tu jos kandidata, ali ova trojica su nenadyebivi.
Ja odavno vise gresaka uzimajuci u obzir provedeno vrijeme na terenu, nisam vidio od ovog trojca. Ima tu jos kandidata, ali ova trojica su nenadyebivi.
Ja bih tu dodao i Džafića. Mislim da je jedini razlog što već nisu bivši taj što je trener procijenio da su dovoljno dobri da mogu završiti sezonu i izboriti Europu, tako da im ne bi morali plaćati raskide ugovora koji sigurno nisu mali. Na osnovu prvog dijela sezone, razumljiv mi je njegov potez, jer ko bi rekao da će nakon priprema igrati kao da im je neko polomio noge...Objektivac je napisao/la: ↑16 mar 2024, 01:43Suljic, Domic, i E. Halilovic nemaju sta traziti u Velezu nakon ljeta.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Prodajom Brune zaradili smo koliko bi zaradili izlaskom u Evropu tako da mi baš i nisu jasni ovi što to nazivaju nerazumnim potezom.
-
- Kontakt:
Isto sam pomislio kada smo ga prodali. Kontam isto kao da smo se plasirali u evropu sa finansijskog aspekta i nema tima u nasoj ligi koji ga nebi prodao za te pare. Nemamo za cim zaliti
-
- Kontakt:
Bas tako ali to je efekat OMP (objektivne mostarske publike) jer takvi smatraju ako Rahimic ima 3 firme,moze bar jednu prodati i uloziti u Velez,na tom nivou mozga su ovi sto tako pisu.stara narodna poslovica "lako je tudjim gloginje mlatit".
Prodas Brunu u visini izlaska u Evropu
Izadjes u Evropu
Posreci ti se pa prodjes prvo pretkolo
Sezona u plusu i vrlo uspjesna sezona
Ali jok kontaju da mi trebamo Sirokog dobiti 5-0 , a ne lezi nam Siroki vec godinama zbog stila igre koji imaju,jos isbaksuziras sa haskicem i benderom koji se pretvorio u ter stegena u onoj utakmici i ispadnes iz kupa.Da onakvu igru ponovimo protiv Igmana,oni nemaju konje za trku, 3 razlike cemo ih dobiti. Ono je bio dio taktike, sve u napad jer gonjas rezultat,ako budes oprezan svakako ispadas.
Ništa mi nismo kvalitetniji od Širokog,pa mi imamo 6 igrača koji nemaju mjesta u Gošku,Posušju,Slogi.Drugs je stvar što OMP to ne vidi.Još pojedinci znaju da lete u junu i boli ih **** i vuku se po terenu ko kenje.Direktorcic je napisao/la: ↑16 mar 2024, 09:41Bas tako ali to je efekat OMP (objektivne mostarske publike) jer takvi smatraju ako Rahimic ima 3 firme,moze bar jednu prodati i uloziti u Velez,na tom nivou mozga su ovi sto tako pisu.stara narodna poslovica "lako je tudjim gloginje mlatit".
Prodas Brunu u visini izlaska u Evropu
Izadjes u Evropu
Posreci ti se pa prodjes prvo pretkolo
Sezona u plusu i vrlo uspjesna sezona
Ali jok kontaju da mi trebamo Sirokog dobiti 5-0 , a ne lezi nam Siroki vec godinama zbog stila igre koji imaju,jos isbaksuziras sa haskicem i benderom koji se pretvorio u ter stegena u onoj utakmici i ispadnes iz kupa.Da onakvu igru ponovimo protiv Igmana,oni nemaju konje za trku, 3 razlike cemo ih dobiti. Ono je bio dio taktike, sve u napad jer gonjas rezultat,ako budes oprezan svakako ispadas.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sloga 2-0 vodi, poluvrijeme.
Sutrasnja utakmica nam je jedna od najbitnijih u ovoj sezoni, nadam se da cemo proraditi vise.
Zajedno do 3 boda
Sutrasnja utakmica nam je jedna od najbitnijih u ovoj sezoni, nadam se da cemo proraditi vise.
Zajedno do 3 boda
Ne znam jel ko gleda utakmicu Sloga i TC sad je 2:0 za Slogu, ali kakav glup go dadoše TC i to Vidic...E moji Rođeni, a mi TC prošlo kolo nismo mogli dati drugi gol taman da se igralo još 90 minuta.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Kome smeta jaka TC 

oval krmak lolic (golman tuzle) protiv nas branio ko mahnit a danas kita ....zato RODJENI moji sutra idemo svim silama po pobjeduu...
- Bazinga12345
- Kontakt:
I kako Slogu ne remeti što igraju na rezervnom stadionu 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sloga čvrsta ekipa, dobro ukomponovana od iskusnog vuka Jagodića.
Imaju čvrstu i visoku odbranu, nešto slično smo i mi imali sa Brunom i Hrkaćem u tandemu.
Solidni bekovi, iskusni veznjaci i najbolji napadač lige.
Imaju solidno suđenje, ne znam da su se ikad žalili (osim protiv zrinjskog-što je razumljivo).
Nisu oni više ozbiljan kandidat za Evropu, oni su na poziciji koja vodi u Evropu. Sarajevo će vjerovatno biti kažnjeno oduzimanjem bodova što će nama trenutno dobro doći.
Nama je pobjeda protiv Igmana pod moranjem, inače ne znam čemu se dalje nadat.
Sutra napunit stadion da napokon izađemo iz rezultatske krize.
Imaju čvrstu i visoku odbranu, nešto slično smo i mi imali sa Brunom i Hrkaćem u tandemu.
Solidni bekovi, iskusni veznjaci i najbolji napadač lige.
Imaju solidno suđenje, ne znam da su se ikad žalili (osim protiv zrinjskog-što je razumljivo).
Nisu oni više ozbiljan kandidat za Evropu, oni su na poziciji koja vodi u Evropu. Sarajevo će vjerovatno biti kažnjeno oduzimanjem bodova što će nama trenutno dobro doći.
Nama je pobjeda protiv Igmana pod moranjem, inače ne znam čemu se dalje nadat.
Sutra napunit stadion da napokon izađemo iz rezultatske krize.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Karic treci zuti, nece igrat protiv nas.. dobra vijest za nas, jedan od najboljih igraca Zelje
i Hiros
i Hiros
Zadnja izmjena: Mostarwolf1981, dana/u 16 mar 2024, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
- crveniratnik
- Kontakt:
Tuzla hladno prodala tekmu Slogi....onog golmana TC dozivotno bi suspendovao iz fudbala..sramota
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Samo pobjeda sutra. Svi na stadion! 
Karić, Radinović i Hiroš neće igrati protiv nas.
-
- Kontakt:
Hiros
Karić
Radinovic
Nema ih protiv nas
Karić
Radinovic
Nema ih protiv nas
E sad neće igrat protiv nas 100% ...dobio sad crveni karton.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.