Hala Lavor
Bazdi vamos
Hala Lavor
Gle cuda Niksicev isprdak se prvi upeco.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:41Prespavao samoposmatrac Sloga Tuzla![]()
Slabo cete vi ikoga igdje slati ,propali ste kao kauc. Razocarali ste danas skroz protiv najgore ekipe lige.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:42Ostavit Zelju u ligi zbog one lijepe geste sa cvijecem, ili ih poslat u drugu ligu zbog svega ostalog?? Vjerujem da je samo to sad u glavama igraca Zrinjskog
Sta bi sa onakvom ekipom, jel vam ovo zidov mazno pare ili nesto zakuho? Nesto vam debelo ne stimatutankamon1905 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:42Ostavit Zelju u ligi zbog one lijepe geste sa cvijecem, ili ih poslat u drugu ligu zbog svega ostalog?? Vjerujem da je samo to sad u glavama igraca Zrinjskog
Jedino da date autogol i to golman, ovi nasi ne znaju pric golu. Debili.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:42Ostavit Zelju u ligi zbog one lijepe geste sa cvijecem, ili ih poslat u drugu ligu zbog svega ostalog?? Vjerujem da je samo to sad u glavama igraca Zrinjskog
Napustiti tekmu i izdat saopstenje,samo osteo i u kost sa obrazomLeonProfessional je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:36Treba napustiti tekmuMeraak1921 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:28Jel moguce sta sudija radi? Kakve kartone je dao, sta svira sve za faul ?? Boze sacuvaj![]()
Nemoj se vaditi sada da si lozio nisi gledao tabelu. Zaletio si se bio oprosteno ti je
Top topova...
Kasno ste se sjetili. Javno izvinjenje za korona titulu i sve u vezi iste. Pa onda izvinjenje za penale po Bijeljine kada ste velicali Savez, pa onda mozemo sjesti da vam kazemo kako cete se ponasati ubuduce.Lavcina je napisao/la: ↑16 mar 2024, 17:03Ne znam zasto plaču navijači Željezničara? Pošto nece, da idu sa nama zajedno u protest, očito je onda, da im odgovara ovako sudjenje i odnos saveza prema njima.
Djeluju mi kao žene sto ih covjek tuče. Kad im neko kaze, da ga prijavi, ona kaze ma necu promjenit ce se on, ja sam kriva sto je on takav.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, BosnianRahatluk, greenwood, held9, Majestic-12 [Bot], MikiPirs, rishovski, ronaldo99, seha77, StevieG8, tutankamon1905, ultrazonfa, VolimBiH96, worchester i 97 gostiju.