NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Koji god na tabeli da zavrsimo ove godine,treba ovo rastjerati..levat do levata.
Čelik do groba!!!
Sreca pa ide reprezentativna pauza

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Naši ne bi gola pogodili da se igra još jedna utakmica, a postizanje pogotka misaona imenica.
Nismo u stanju ovim rohanima ozbiljne sanse napravit. Na sto smo spali majko draga. Stisnut zube i cuvat zivce do kraja sezone. Samo da opstanak ne dođe u pitanje.
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Posti i dosta Robijasa al grme cijelu utakmicu!NekiForumas je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:12Dosta su lijeni ovu utakmicu, ovdje vise od pola ekipe posti i to isto ima svoje, realno.
Jako loše. Posebno smo odron u prekidima.
-
- Kontakt:
Teško za gledati,sve se čovjek nada ali ništa. Čija je greška pa nam je ekipa lošija nego u DLC? Ovde su neki svrsavali na dolaske Hrelje,Masica....ovo su čisti promašaji. Ako nismo imali cilj napadati PL trebao je ostati Sijerkic i ostali koji imaju 2 posla. Kažu mlada ekipa,mlad je onaj neku noć u Borcu što zabi Sarajevu 2 gola(17g). Sve u svemu nista. Prekidi nista,totalna katastrofa.
Mladost moraju dobit kako znaju i umiju. Ako ne dobiju nek obuku suknje svi kolektivno. Sto se tice gostovanja daj boze da boda do kraja uzmemo.
Srce, čast i ponos!
Iskreno bolje odigrano nego sve ijedna gostujuca prosle polusezone. To sto smo glupa ekipa ko **** pa svaku utakmicu primis gol u 1 minute je druga stvar. posjed lopte 20-80, kontrola meča cijelu utakmicu i 3-4 fenomenalne prilike. Fizicki spremniji od Radnika. Nezasluzen poraz.
Odbacen je Šaric umjesto Karalica i to je velika greska.
Iduca utakmica pobjeda je moranje na silu na silu, da se ne bi priblizili Vitkovicima i Mosevcu opet..
Masic beskoristan..Nemas nijednog napadaca da pojaca napad, katastrofalna selekcija igraca.
Odbacen je Šaric umjesto Karalica i to je velika greska.
Iduca utakmica pobjeda je moranje na silu na silu, da se ne bi priblizili Vitkovicima i Mosevcu opet..
Masic beskoristan..Nemas nijednog napadaca da pojaca napad, katastrofalna selekcija igraca.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne znam sta rec bgm ,ok primili u 1 minuti gol ali ti imas 89 minuta jos i sudijske nadoknade da ti ne mozes izjednacit protiv ovako loseg Radnika.
Radnik.smjesna ekipa dali gol ostalo prehodali zadrzavali loptu ali njihovo pravo a mi smo totalno mrtvi bez zari ideja nista nisacim .
Protiv svake ekipe cemo se napatit eo lagano nas stizu i i Rudar i Tosk ..Nece nam bit lahko a o nekom ulasku u PL smijesno je i pricat.
Radnik.smjesna ekipa dali gol ostalo prehodali zadrzavali loptu ali njihovo pravo a mi smo totalno mrtvi bez zari ideja nista nisacim .
Protiv svake ekipe cemo se napatit eo lagano nas stizu i i Rudar i Tosk ..Nece nam bit lahko a o nekom ulasku u PL smijesno je i pricat.
Masic mi nekako izgleda i bezobrazan,kad napravi grešku ponaša se kao da ga boli neka stvar. Slažem se da smo imali loptu,ali daba kad se ni jedna akcija nije izradila. Mi nismo imali ni jedan zicer a oni jesu 2 ili 3.
-
- Kontakt:
1.Deblokada
2.
3. Da vidimo sto cete gace skidat na svakom gostovanju
4. G ovno moje mlada ekipa jedini mladi ovdje su Begic i ova dvojica sarajlija. Mlad je kadet Dilaver , a ovi nemaju prosperiteta nikakvog u zivotu
Ne mozes ni Damjanovica krivit kad vidis koga od igraca ima na raspolaganju
2.
4. G ovno moje mlada ekipa jedini mladi ovdje su Begic i ova dvojica sarajlija. Mlad je kadet Dilaver , a ovi nemaju prosperiteta nikakvog u zivotu
Ne mozes ni Damjanovica krivit kad vidis koga od igraca ima na raspolaganju
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Eto koliko su me iznervirali da sam post umjesto ovdje stavio na temu slobode 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nevjerovatno šta se njima desi na početku utakmice. Vardo prošlu među najboljima, a danas užasan. Krivac za gol, a kapiten.
Jednostavno na ovakvim utakmicama u ovoj ligi ne smiješ fulat prilike, a mi danas opet 3 4.
Isaković je duša ove ekipe i bez njega smo psihički ****.
Jednostavno na ovakvim utakmicama u ovoj ligi ne smiješ fulat prilike, a mi danas opet 3 4.
Isaković je duša ove ekipe i bez njega smo psihički ****.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma nemaju me vise sta nervirati, kad vidis da je nasa realnost kantonalna liga, mi smo na nivou Nemile, iskreno…
Sramota!
Sramota!
-
- Kontakt:
I salcinovic je namazan.Namjerno nije sa timom sad jer zna da je kriza,je'o takvu legendu Uz klub kao kad je najteze jest jer nigde drugo ne bi mogao igrati