Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ostat ce oni ako Bruno prestane biti tvrdoglav i forsirati ovu mrtvu formaciju sa 3 odnosno u njihovom slucaju 5 pozadi. Ovo je horor koliko koci tim sa ovim sto pokusava ,nemoze se svaka na kontre dobit,sta kad primis prvi gol,onda te nigdje nema sa ovom postavkom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Dok zeljo umire, glas generalnog sponzora se ne cuje!
Zar je toliko tesko izaci iz tala i skinuti se sa sise kluba...
Zar je toliko tesko izaci iz tala i skinuti se sa sise kluba...
A znamo i ko

Zeljo je nekad pobjeđivao na Maksimiru, na Marakani, na Poljudu itd.
Sad ne moze do boda ni protiv Zvijezde iz Ugljevika

- Antipolitika3
- Kontakt:

Momcad im je skup bezveznjaka koji ce zavrsiti u drugoj ligi.
Zvijezda,Igman,Gosk,Tuzla svi imaju bolju igru od Zelje.Jedan kiks na Grbavici i pa pa

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Taman sam te mislio docekati i pitati sta je sa zizovicem kad ono .....Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:55Odavno gora momcad nije igrala pod BB.Mogli su ovoga Peteovica iskontrirat samo tako da su znali ali sreca nasa pa ne znaju.Poraz bi mozda donio otkaz Petrovicu pa mi je malo i zao onog Haracicevog promasaja.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:48Akrapovicu ne jedi ****. Ne moze se svaka utakmica na horuk dobit.
Bas su zreli za federacije![]()
![]()
![]()
Nije mi jasno kako uprava ne vidi da je ovaj nas trener mozda uz Bloudeka i Misu Krsticevica nesto najgore sto nam se dogodilo!?
Zizovica necu tu ubrajat on samo ima pogresnu taktiku![]()

Ide Velez,ide Klafa,da im ga zaklamfaAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:06![]()
![]()
![]()
![]()
Zvijezda,Igman,Gosk,Tuzla svi imaju bolju igru od Zelje.Jedan kiks na Grbavici i pa pa![]()

- BordoBBoja
- Kontakt:
Ostalo je samo ime
Taktika šibicarenja i bod po bod je jedino što je preostalo kada su u gostima.miky_hz je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:58Ostat ce oni ako Bruno prestane biti tvrdoglav i forsirati ovu mrtvu formaciju sa 3 odnosno u njihovom slucaju 5 pozadi. Ovo je horor koliko koci tim sa ovim sto pokusava ,nemoze se svaka na kontre dobit,sta kad primis prvi gol,onda te nigdje nema sa ovom postavkom.
Ovo je jedan žešći skup bezveznjaka i shisha dudlača.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Volimo fudbal.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:06![]()
![]()
![]()
![]()
Zvijezda,Igman,Gosk,Tuzla svi imaju bolju igru od Zelje.Jedan kiks na Grbavici i pa pa![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:12Volimo fudbal.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:06![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Igra on isto i kuci i na strani,al nemoze svaka usr.at.kempes je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:11Taktika šibicarenja i bod po bod je jedino što je preostalo kada su u gostima.miky_hz je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:58Ostat ce oni ako Bruno prestane biti tvrdoglav i forsirati ovu mrtvu formaciju sa 3 odnosno u njihovom slucaju 5 pozadi. Ovo je horor koliko koci tim sa ovim sto pokusava ,nemoze se svaka na kontre dobit,sta kad primis prvi gol,onda te nigdje nema sa ovom postavkom.
Ovo je jedan žešći skup bezveznjaka i shisha dudlača.
Mislim da se mora prilagodit onome sto ima u rosteru,mnogo igraca na neprirodnim pozicijama,novi sistem na koji nisu naucili,nemas igrace za to itd itd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koje strucne reference imaju Bekric i Ibricic da se bave poslovima sportskog direktora ?
Ne znam za sljedecu tekmu na Grbavici, da li da nosimo eksere da se to dobro zakuca ili sta da radimo
, sta vi mislite bi li trebali biti tako zlocesti (sto bi rekli zagrepcani) prema nasem Zeljkanu
? 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vas ćemo lakše dobit nego pitare
Vjeruj mi
Ništa zlonamjerno brato maaajke mi
Samo realno
- TurkishAirlines
Zeljovci, hocete sa nama u borbu protiv saveza? 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ponijeti glogov kolac.
Kada legnu u raku,da ne bi ustajali.

Hajte vi pred Savez, sad cemo mi

Ma mozete vi to i sami, sta ce vam ko

Velež im ide iduće kolo na Grbavicu. Hoćete li navijati za Velež? Ako da hoćeteiskidati dresove, rekvizite itd. sa tavana od Veleža?Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:06![]()
![]()
![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Necemo jer smo mi svjesni da cemo ispasti iz lige iskljucivo svojom krivicom. Nazalost vi trazite razloge u drugima sto ste ispali iz Kupa i što ste 5. u ligi.
Sutra ocekujem pobjedu Zvijezde 09 protiv Borca
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup