Nećete ispasti.
Nažalost.
Insajderska info.

Nećete ispasti.
Ako mogu ikako oba da izgubeH8Z7 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:27Velež im ide iduće kolo na Grbavicu. Hoćete li navijati za Velež? Ako da hoćeteiskidati dresove, rekvizite itd. sa tavana od Veleža?Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:06![]()
![]()
![]()
![]()
Momcad im je skup bezveznjaka koji ce zavrsiti u drugoj ligi.
Zvijezda,Igman,Gosk,Tuzla svi imaju bolju igru od Zelje.Jedan kiks na Grbavici i pa pa![]()
![]()
Ma necete vjerovatno dok je generalni tu,vidis kakav je mir i podrska kao da svake godine totile osvajate a nema vas na mapi godinama,zalosno kako ste postali sluge sistema i ikebane bez mogucnosti da dignete glas i smjenite upravu
Ma hocu, vas cemo izbacit u kupu ako budete igrali
Vise je Zrinjski danas poguran protiv nas
Zalosno velismosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:33Ma necete vjerovatno dok je generalni tu,vidis kakav je mir i podrska kao da svake godine totile osvajate a nema vas na mapi godinama,zalosno kako ste postali sluge sistema i ikebane bez mogucnosti da dignete glas i smjenite upravu
Napustio je RadinovicavalPacidoroP je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:36Vise je Zrinjski danas poguran protiv nas
Nego Borac protiv vas
Ali ne napuštamo mi teren radi 3-4 sumnjiva faula ili 2 preoštro dosuđena žuta kartona
Biće sutra crveno bijele tribine onda.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:31Ako mogu ikako oba da izgubeH8Z7 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:27Velež im ide iduće kolo na Grbavicu. Hoćete li navijati za Velež? Ako da hoćeteiskidati dresove, rekvizite itd. sa tavana od Veleža?Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:06
![]()
![]()
![]()
![]()
Momcad im je skup bezveznjaka koji ce zavrsiti u drugoj ligi.
Zvijezda,Igman,Gosk,Tuzla svi imaju bolju igru od Zelje.Jedan kiks na Grbavici i pa pa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suti dolazi nam sad Hajduk u Mostar prijateljska utakmica,tko ce ostat od komsija
Sutra bi Borac mogao pustit Zvijezdu 09 posto im trebaju oni u ligi i iduce godine ,ionako su vec prvaci a Zvijezda pobjedom moze doci samo na -3 a i igraju najbolji nogomet od davljenika tako da mi Zeljkanu ni 12 mjesto nije daleko.![]()
Ljudi su spremni i glavu izgubit a kamoli crveni dobitTurkishAirlines je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:39Napustio je RadinovicavalPacidoroP je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:36Vise je Zrinjski danas poguran protiv nas
Nego Borac protiv vas
Ali ne napuštamo mi teren radi 3-4 sumnjiva faula ili 2 preoštro dosuđena žuta kartona![]()
Mislim da ne,zabrana vrijedi za sve UEFA clanice.
To ti je kad navijaci nemaju dodira s vodstvom kluba i sve ide normalnim tokom plus nema kurvanja, opijanja i sisa u kasnim satima
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Firebase, mnon46, Proximic i 31 gost.