Na terenu nema ni najmanje autoriteta, ne zna da se zauzme za sebe, ali što bi to i uradio ipak dijeli loptu sa Bookerom i Durantom, pa to je njegov mokri san. Svaka čast Bookeru, odličan igrač - ali neopisivo smeće od čovjeka.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ne kaze niko da treba imati 25 suteva, nego bar 7-8 korisnih lopti da dobije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:35Ja ne znam šta bi vi htjeli da on ima u ovoj ekipi: 20 poena po meču i 25 šuteva? Čovječe igra sa 3 all stara, sa najboljim scorerom koji je hodao planetom, ako ostane na 12-13ppg to je premija i odlično.
Grehota bi bila da on pored njih uzima 25 šuteva.
On je svojim pušikurac mentalitetom vam terena dao jak doprinos manjku šuteva.
Pa bolje da ja Zaza u ozbiljnoj ekipi koja će se boriti za titulu , nego da je Zaza u Portlandu . Ekipa je imala 7 pobjeda zaredom i kada ide , onda se ništa ne dira . Ako sada krenu porazi , e onda treba da pokušaju nešto drugačije .RoninX je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:03Gluperdu vec spremaju za playoff minutazu...((neovisno o sinosnjem prilagodjavanju i povredi palca, KD ce igrati peticu kad bude ozbilljno). Sam je sebe doveo u poziciju da bude Zaza Pachulia pred kraj karijere. Sretan i sa dva poena, sve dok zajedno ide na tusiranje sa KD-om, Bookerom i Bealom.
sutra kad ispadnu u playoffu nece biti krivac ni booker ni kd, bice krivac onaj sto ce imati 7-8 poena u prosjeku. tako to ide s navijacima.VensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:11Pa bolje da ja Zaza u ozbiljnoj ekipi koja će se boriti za titulu , nego da je Zaza u Portlandu . Ekipa je imala 7 pobjeda zaredom i kada ide , onda se ništa ne dira . Ako sada krenu porazi , e onda treba da pokušaju nešto drugačije .RoninX je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:03Gluperdu vec spremaju za playoff minutazu...((neovisno o sinosnjem prilagodjavanju i povredi palca, KD ce igrati peticu kad bude ozbilljno). Sam je sebe doveo u poziciju da bude Zaza Pachulia pred kraj karijere. Sretan i sa dva poena, sve dok zajedno ide na tusiranje sa KD-om, Bookerom i Bealom.
Moje mišljenje je da će u play-offu biti drugačije i da će imati puno više lopti . I da konačno dočeka zdrav play-off![]()
To si u pravu , ali takav mu je posao . Zato je i dobar sa Durantom , kada bude stani pani da bude uz njega .RoninX je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:28sutra kad ispadnu u playoffu nece biti krivac ni booker ni kd, bice krivac onaj sto ce imati 7-8 poena u prosjeku. tako to ide s navijacima.VensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:11Pa bolje da ja Zaza u ozbiljnoj ekipi koja će se boriti za titulu , nego da je Zaza u Portlandu . Ekipa je imala 7 pobjeda zaredom i kada ide , onda se ništa ne dira . Ako sada krenu porazi , e onda treba da pokušaju nešto drugačije .RoninX je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:03Gluperdu vec spremaju za playoff minutazu...((neovisno o sinosnjem prilagodjavanju i povredi palca, KD ce igrati peticu kad bude ozbilljno). Sam je sebe doveo u poziciju da bude Zaza Pachulia pred kraj karijere. Sretan i sa dva poena, sve dok zajedno ide na tusiranje sa KD-om, Bookerom i Bealom.
Moje mišljenje je da će u play-offu biti drugačije i da će imati puno više lopti . I da konačno dočeka zdrav play-off![]()
i onda ce gledat da ga se rijese vec ovo ljeto.
Ma koji je najbolji scorer koji je hodao planetom, **** majku ove mladje generacije mi ubise volju za sportom, poredeci ove male miseve sa Jordanon.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:35Ja ne znam šta bi vi htjeli da on ima u ovoj ekipi: 20 poena po meču i 25 šuteva? Čovječe igra sa 3 all stara, sa najboljim scorerom koji je hodao planetom, ako ostane na 12-13ppg to je premija i odlično.
Grehota bi bila da on pored njih uzima 25 šuteva.
a druga polovina NBA legendibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 20:40Naravno da je KD.
Nikad, ali nikada planetom nije hodao ovakav ofanzivni igrač i strijelac. Ako lažem ja, ne laže pola NBA legendi i trenutnih igrača, čak i Kobe je to sam rekao.
Nemanja86 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 07:47a druga polovina NBA legendibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 20:40Naravno da je KD.
Nikad, ali nikada planetom nije hodao ovakav ofanzivni igrač i strijelac. Ako lažem ja, ne laže pola NBA legendi i trenutnih igrača, čak i Kobe je to sam rekao.![]()
Mislim nebitno, kontam da ga gotiviš, i meni je Durant naravno brutalan igrač, ali te metafore "nikad planetom nije hodao" su baš gen Z fore, koriste se prečesto i uglavnom pretjerano.
UPDATE: Bradley Beal (nasal fracture) and Jusuf Nurkic (left thumb sprain) QUESTIONABLE. Bol Bol (foot) and Damion Lee (knee) OUT. Grayson Allen isn’t on the injury report. #Suns