Bolje kod efendije onog Dudićevog, saljevanje strave je haram.SedrenikHz je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:16Kakav li je kompleks Sarajevo nabilo manjem sarajevskom klubu pa i dok im se klub bori za opstanak oni prozivaju Sarajevo.
Ima nana u visokom salijeva stravu, par drugova koji navijaju za zeljkana islo i kazu pomoglo.
EDIT: umjesto da se zahvaljuju FKS jer im konkurente samara ono i dalje bezobrazno![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nikad poraz, samo lekcija.
-
Paromlinac
Citava prica u 3:0 stala, dovoljno radikalno ?ledesma je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:19Stvar filozofijejoker90 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:1812 gostujućih poraza u nizu ljudi imaju, jednom nogom vec u cvajti/grobu, ali nema nikakvih radikalnih poteza ni uzbuđivanja kod njih osim ako Sarajevo gubi.SedrenikHz je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:16Kakav li je kompleks Sarajevo nabilo manjem sarajevskom klubu pa i dok im se klub bori za opstanak oni prozivaju Sarajevo.
Ima nana u visokom salijeva stravu, par drugova koji navijaju za zeljkana islo i kazu pomoglo.![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ne
11. Je sasvim ok
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gledate li iko od vas navijaca uzivo utakmicu 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ide diploma za tu pobjedu, znamo da vam je to kao osvajanje titule za koju ne znate haman kao Hajduk, tako da radujte se, to vam je i ostalo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ovi seljovci i dalje slave pobjedu u derbiju, a dogidine ce igrati derbi sa stupancicom kako je nekad i Amar najavljivao
Strumf brain be like:
nE mOzEs BiTi i nA fOrUmU i nA uTaKmIcI
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- TurkishAirlines
Tako se to radi kad se igra za komsiju.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- SedrenikHz
- Kontakt:
Oni su na 3G, a 3G ne radi na velikoj zimi, ipak -14…
železničar RS !!!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ni gosti u srijedu ne bi puno bolje prošli da nisu sa sobom poveli sudiju. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Necemo sad jos i o kontinentima. Cekaj da nauce ove osnovne stvari prvo. Kontinenti su ipak veliki zalogajmosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:40Ima ljudi na drugom kontinentu,medjutim to je vec visa matematika za njih.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Koliko su grohnuli, da nam 12 bodova uzmu, opet bi ispred njih bili.SedrenikHz je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:39Oni su na 3G, a 3G ne radi na velikoj zimi, ipak -14…
Ahh, lijepa kisna noc na Kosevu.
Ocekujem da nam se komsije zahvale sto ih drzimo u zivotu.
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 16 mar 2024, 22:44, ukupno mijenjano 2 puta.
- feniksptica
- Kontakt:
Nikakvo hvala od Plavih sto im konkurenta pobjeđujemo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Maradona10
- Kontakt:
Drago mi je da su osim psovki, na forumu počeli i vicevi. Pozitivna stvar. BravoHordasOdMalena je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:41Ni gosti u srijedu ne bi puno bolje prošli da nisu sa sobom poveli sudiju.![]()
Sarajevo je daleko najbolja ekipa, kad je normalno sudjenje igraju poput Real Madrida.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Što manje psovki, a što više realnih komentara kao ovaj moj iznad.Maradona10 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:44Drago mi je da su osim psovki, na forumu počeli i vicevi. Pozitivna stvar. BravoHordasOdMalena je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:41Ni gosti u srijedu ne bi puno bolje prošli da nisu sa sobom poveli sudiju.![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Ih pa vise se nakote na forumu kada Sarajevo izgubi, nego kad Zeljkan dobije.joker90 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:1812 gostujućih poraza u nizu ljudi imaju, jednom nogom vec u cvajti/grobu, ali nema nikakvih radikalnih poteza ni uzbuđivanja kod njih osim ako Sarajevo gubi.SedrenikHz je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:16Kakav li je kompleks Sarajevo nabilo manjem sarajevskom klubu pa i dok im se klub bori za opstanak oni prozivaju Sarajevo.
Ima nana u visokom salijeva stravu, par drugova koji navijaju za zeljkana islo i kazu pomoglo.![]()