Francis, Beganović

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ovo nas je samo ujedinilo i ucinilo jacim. Vidjeli ste i prije utakmice Rozmana sa koliko energije motivise ekipu.
Lopta na jugu greška Eldara (mislim da je Eldar bio). Okreće igrača Goška i umjesto da jakom prizemnom traži nekog u 5ercu on se okreće nazad i vraća loptu Amaru koji totalno iznenađen (igrači u našoj ligi otvoren centaršut za koji se pripreme nisu sposobni pogodit), pokušava centrirati.
Dosao bi nam ko kec na desetku
Syebo sam se za posjetu kad sam ušao i vidio.
Joj brate, konačno jedan vikend da sa radošću mogu krenuti u narednu sedmicu. Igra kakva treba i da bude, očekujem sada aBd samo da rešetamo.Zutti je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:54Konačno pobjeda, ispuhasmo se na Gošku na kraju. Sabrijino suđenje cirkus i na našu i na njihovu štetu. Na početku drugog poluvremena baš se vidjelo da su momci u grču, sreća nije ništa ušlo tad pa se sve dobro završilo. Muhamed prekucao utakmicuFrancis, Hasic, štoperska trojka, Beganović i Hamza dobri.
![]()
Sve u svemu baš čudan osjećaj - završila utakmica Sarajeva, a nisam ljut i nervozan![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, BungaBum, Google Adsense [Bot], johntravolta123, nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, Proximic, Rule_hz, tuitamo i 82 gosta.