Ne vidim ni ja, ali ne bi me čudilo da se to desi, da nas momački zayebu.Amcho1 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 23:13Zašto bi Simona suspendirali? Ako nekoga mogu onda je to Ibričić. Ne vidim šta je Rožman uradio za suspenzije?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 mar 2024, 23:08Dobro odigrano, napokon pobjeda.
Sad samo da prođemo bez strašnih posljedica sa kaznom.
Novčane koliko god, platit će se, yebat ga. Ali samo me strah oduzimanja bodova i eventualne suspenzije. Hajde Ibričić i Mirvić, ne bi bilo strašno, može se lako naći neka alternativa privremena, ali Simona ako suspenduju, to bi bio problem i to veliki.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Rogić u drugom poluvremenu sa onom paradom me podsjeti na onog malca kad mu prođe lopta, pa on pade nakon 2 sec
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
S obzirom na količine padavina, teren odličan!
Gdje li je samo onaj što je prije par dana napisao kako nam je teren na nivou onog u Ugljeviku
Gdje li je samo onaj što je prije par dana napisao kako nam je teren na nivou onog u Ugljeviku
Kad’ jednom prodje sve...
Mogu oni šta hoće, potpunu situaciju objasnio Savo za N1, politika se potpuno uvukla u sport. Isto je i u Srbiji.Amcho1 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 23:13Zašto bi Simona suspendirali? Ako nekoga mogu onda je to Ibričić. Ne vidim šta je Rožman uradio za suspenzije?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 mar 2024, 23:08Dobro odigrano, napokon pobjeda.
Sad samo da prođemo bez strašnih posljedica sa kaznom.
Novčane koliko god, platit će se, yebat ga. Ali samo me strah oduzimanja bodova i eventualne suspenzije. Hajde Ibričić i Mirvić, ne bi bilo strašno, može se lako naći neka alternativa privremena, ali Simona ako suspenduju, to bi bio problem i to veliki.
Hamza > Renan
-
unforgiven87
- Kontakt:
drago mi je zbog Hamze, znajuci ga licno i znajuci koliko vrijedno radi svo vrijeme i koliko je zeljan igre i minuta, a uz to 24/7 vodi zivot procesionalnog fudbalera te iskreno voli Sarajevo, napokon mislim da ulazi u formu i da ce itekako u buducnosti biti sve bolji i bolji jer svakim golom dobija na samopouzdanju
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ubjedljiva pobjeda plus ide pauza idealno
Hamza trecu tekmu zaredom daje i treba sad za sad imati prednost u odnosu na Renana
steta jeftinih kartona
ne treba sad talasati zbog pobjede nego uozbiljiti se maksimalno
sto teza kazna bude mi moramo imati jos veci inat i nastaviti borbu pa kud puklo da puklo
SAVEZ NAPOLJE!
Hamza trecu tekmu zaredom daje i treba sad za sad imati prednost u odnosu na Renana
steta jeftinih kartona
ne treba sad talasati zbog pobjede nego uozbiljiti se maksimalno
sto teza kazna bude mi moramo imati jos veci inat i nastaviti borbu pa kud puklo da puklo
SAVEZ NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo da se Rozmanu ne svidi ovih 3 5 2
Najgluplja postava koju Sarajevo može igrati u ovoj ligi.
Najgluplja postava koju Sarajevo može igrati u ovoj ligi.
Highlight utakmice je vidno drogirani rogic 40 metara od svog gola dok igraci gosk-a trce kontru, njegova nevjerica kad je skontao sta je uradio i maestralna intervencija kyeremeha na liniji
A jbg, ako funkcionise protiv nekih ekipa zasto ne. Ja sam uvijek za prilagodjavanje formacije nego furanja 2-3 iste.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- egocentrik
- Kontakt:
- morsecode
- Kontakt:
Bruku modernih timova igra tu 3-5-2, mladji treneri bas vole tu formaciju i taktiku.
Ali slazem se, samo zbog toga sto mi nemamo roster za to.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Roga je veliki car i pravo dobar momak, e jbg jedino je sto posto sigurno da je malo sifra u glavi i da mu se ovakve stvari mogu desiti. Ali vecina golmana je svakako dilajla teska, pa cak i na vrhunskom nivou
Pa i sam je rekao da je silom prilika igrao tu formaciju. Ni meni se ne svidja ova 352. Cini mi se da je dosta sitnih povreda u ekipi pa je morao da kombinuje.
Inace ja mislim da mi nista losije nismo odigrali ni protiv Igmana, ali to je kad povrdes i das gol na vrijeme pa se ekipa mora otvoriti..
Joj ljudi jesam se smrzo sta je ovo
Gdje su surreal, evander i dezurni pljuvaci? Recite bar nesto negativno
Gdje su surreal, evander i dezurni pljuvaci? Recite bar nesto negativno
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Laganini1986 i 12 gostiju.