U BL uzivo gledao iz loze kako nas sudije masakriraju nije ni rijec nikad rekao,nedaj mi Boze da volim Sarajevo kao ledjende
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Morto sretan rodjendan sa zakasnjenjem
promaklo nam je zabavili se ovim sitnicama oko fudbala
promaklo nam je zabavili se ovim sitnicama oko fudbala
-
- Kontakt:
Nema ljigavca da kad ga izvedu udara nogama i da ode odma kuci,ko mu dade kapitenskuBordotim je napisao/la: ↑17 mar 2024, 00:36To je ekipa i u dobru i u zlu.
Svi za jednog, jedan za sve.
Timski duh
![]()
Pročepilo
Hasic majstorski zabio ali i nepotreban karton dobio tako da ga nema u sljedećoj utakmici.

Hasic majstorski zabio ali i nepotreban karton dobio tako da ga nema u sljedećoj utakmici.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 17 mar 2024, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
**** ti kisu, ne gine mi upala pluca. Jel bio ono penal kad je njihov igrao rukom?? Ako sam dobro vidio svirao je penal pa ponistio odluku?
Inace igra je, u odnosu na prethodna kola odlicna, realizacija pogotovo, ali moze to i bolje. Odbrana je i dalje prespora.
Kyeremeh me, za promjenu, odusevio. Kako vidjeh igrao je u napadu i mislim da mu to odgovara, vidjecemo protiv jacih protivnika. Brzi je i od Renana i od Hamze, pa ako budu protiv nas s jablanima igrali, a mi prestanemo nabijat centarsute, valjat ce nam tu pravo.
Hasic je majstor, treba sve uciniti da ostane kod nas. Djurickovic treba ostati kapiten, mani mi se Anicica. Drago mi je da je i Celik osjetio teren.
Inace igra je, u odnosu na prethodna kola odlicna, realizacija pogotovo, ali moze to i bolje. Odbrana je i dalje prespora.
Kyeremeh me, za promjenu, odusevio. Kako vidjeh igrao je u napadu i mislim da mu to odgovara, vidjecemo protiv jacih protivnika. Brzi je i od Renana i od Hamze, pa ako budu protiv nas s jablanima igrali, a mi prestanemo nabijat centarsute, valjat ce nam tu pravo.
Hasic je majstor, treba sve uciniti da ostane kod nas. Djurickovic treba ostati kapiten, mani mi se Anicica. Drago mi je da je i Celik osjetio teren.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Oduzimanje bodova u prvenstvu zbog utakmice u kupu je prani nonsens. Tu glupost obara brucoš iz Travnika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 mar 2024, 23:08Dobro odigrano, napokon pobjeda.
Sad samo da prođemo bez strašnih posljedica sa kaznom.
Novčane koliko god, platit će se, yebat ga. Ali samo me strah oduzimanja bodova i eventualne suspenzije. Hajde Ibričić i Mirvić, ne bi bilo strašno, može se lako naći neka alternativa privremena, ali Simona ako suspenduju, to bi bio problem i to veliki.
BRAVO SARAJEVO! Rožman, igrači.
Jest da igra nije bila ništa posebno, ali je bilo zalaganja. Bolje nego npr. u derbiju. Sad imamo tri utakmice zaredom sa prolaznom ocjenom. Drago mi je zbog svih strijelaca večeras. Čatakovića i Hasića jer im ne ide baš najbolje, a mogu bolje siguran sam, a Beganoviću fali dobrog samopouzdanja. Valjda ga golovi podignu. Kyeremeh dobar, samo još da je postigao gol bilo bi dobro.
Moram svima nama čestitati što smo stajali na onakvoj kiši.
Vrijedilo je!
Tuzla naredna. Pobjeda!

Moram svima nama čestitati što smo stajali na onakvoj kiši.

Tuzla naredna. Pobjeda!
- TurkishAirlines
Mozda bolje i tako, da bude spreman za Igman, Zelju i Borac.
Negdje bi moro pauzirati, bolje da je to TC
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Imal ko nacin da mi namjesti da pogledam citavu utakmicu..
2 od igmana
1 od ugljevija =3 bobare obezbjedjena evropica..
2 od igmana
1 od ugljevija =3 bobare obezbjedjena evropica..
Kako je lijepo za oko kad ti ovako jednu utakmicu neki igraci proigraju, Francis top danas bio, Beganovic majstorski i sve jos potvrdio sa dva gola, i imam osjecaj Bgm da Hamza polako postaje bas neki tip napadaca koji nam treba, a sve to jer smo ga bar ja mislim “istrpili” malo a i on nas i SŠ. Nadoso je sto bi se reklo, cak sta vise odavno mi je privukao paznju po tom pitanju, vjerujem da bi mogao bit on jedan od onih sto cemo ih cuvat za duze staze, pa ako nista i ko joker s klupe moze posluziti u buducnosti.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nakon dugo vremena, ekipa izgleda kao ekipa. Imaš očito školovanog trenera koji je promjenom sistema večeras uprkos skraćenom rosteru izvukao maksimum maksimuma. Odlična igra, skupljanje samopouzdanja. U narednom kolu idemo Tuzli, što je odlična prilika za potvrdu večerašnje igre. Svaka čast, ekipi, SŠ.
Rogić, crazy man, to njegovo zabavljanje ispred gola, može biti super sve dok ne dođe prvi primljen gol. No, dobar golman što se mene tiče.
Zadnja trojka, vrlo dobra partija, dosta terena su nekada osvajali, jedina mana što Soldo i Aničić kao krajnji štoperi nisu potezali za.promjenama strane kada imaju loptu u nogama, često bi bio suprotni bek sam. Ako se ostane na ovom sistemu to se mora koristiti. Radović, dobar, kao i Beganović. Oni mogu profitirati preko ovog sistema, večeras je to bio Beganović sa dva gola, možda nekada bude Radović. Dva beka koja su za ovu ligu prema naprijed odlični, ali nazad štopka (labilni), a ovim sistemom sa 3 štopera to vrlo lako zamaskiraš. Buljubašić,.odličan. Govorim kako se on mora forsirati kao veznjak ispred štopera i to pokazuje iz utakmice u utakmicu. Agresivan, dobro čitanje igre, u duelima vrlo dobar. Pišu pas igra mu loša. I to mu je vrlo dobro. Ima odličan pas, pa prošle polusezona vrhunska asistencija za Ziljkića protiv Posušja, nekada odlično pronađe saigrača (iz teških situacija, izmisli pas). Neko je spomenuo kako mu ja mana dinamika pasa (ubrzati/usporiti igru), to stoji. Ali, to diktiranje tempa jako teško možeš naučiti kod nas, iskustvom igranja će to sigurno doći kod njega. Sigurno, da je Buljubašić jedan od kompletnijih veznjaka, i njegovim forsiranjem i pravovremenom prodajom i izborom narednog kluba, i on i Sarajevo mogu profitirati mnogo. Julardžija i Mustafić dobri. Hasić, odličan, magija. Pod svaku cijenu treba zadržati ovog momka. Čataković,ma najbolji špic lige. Večeras i samo učestvovanje u igri u polju je odlično, nekad se spuštao i na našu polovicu. Ove sezone za 780 minuta 7 golova.
Večeras treba i pohvaliti i Francisa. Od svih pozicija krila jednog, krila drugog, beka, wingbeka. Ništa. Večeras, ta neka špic rola, gdje je bitno samo da ima prostora da.on može istrčati, iskoristiti brzinu i napravit višak je donijela nešto.
Rogić, crazy man, to njegovo zabavljanje ispred gola, može biti super sve dok ne dođe prvi primljen gol. No, dobar golman što se mene tiče.
Zadnja trojka, vrlo dobra partija, dosta terena su nekada osvajali, jedina mana što Soldo i Aničić kao krajnji štoperi nisu potezali za.promjenama strane kada imaju loptu u nogama, često bi bio suprotni bek sam. Ako se ostane na ovom sistemu to se mora koristiti. Radović, dobar, kao i Beganović. Oni mogu profitirati preko ovog sistema, večeras je to bio Beganović sa dva gola, možda nekada bude Radović. Dva beka koja su za ovu ligu prema naprijed odlični, ali nazad štopka (labilni), a ovim sistemom sa 3 štopera to vrlo lako zamaskiraš. Buljubašić,.odličan. Govorim kako se on mora forsirati kao veznjak ispred štopera i to pokazuje iz utakmice u utakmicu. Agresivan, dobro čitanje igre, u duelima vrlo dobar. Pišu pas igra mu loša. I to mu je vrlo dobro. Ima odličan pas, pa prošle polusezona vrhunska asistencija za Ziljkića protiv Posušja, nekada odlično pronađe saigrača (iz teških situacija, izmisli pas). Neko je spomenuo kako mu ja mana dinamika pasa (ubrzati/usporiti igru), to stoji. Ali, to diktiranje tempa jako teško možeš naučiti kod nas, iskustvom igranja će to sigurno doći kod njega. Sigurno, da je Buljubašić jedan od kompletnijih veznjaka, i njegovim forsiranjem i pravovremenom prodajom i izborom narednog kluba, i on i Sarajevo mogu profitirati mnogo. Julardžija i Mustafić dobri. Hasić, odličan, magija. Pod svaku cijenu treba zadržati ovog momka. Čataković,ma najbolji špic lige. Večeras i samo učestvovanje u igri u polju je odlično, nekad se spuštao i na našu polovicu. Ove sezone za 780 minuta 7 golova.
Večeras treba i pohvaliti i Francisa. Od svih pozicija krila jednog, krila drugog, beka, wingbeka. Ništa. Večeras, ta neka špic rola, gdje je bitno samo da ima prostora da.on može istrčati, iskoristiti brzinu i napravit višak je donijela nešto.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vrh sve, ali horde 

Taman ce Kyeremeh uletiti na njegovo mjesto. Ovaj tim bi ja izveo protiv Tuzle: Iliev, Beganovic, Anicic, Đuričković, Radovic, Buljubasic, Julardzija, Mustafic, Kyeremeh, Pena i Čataković.
-
- Kontakt:
Bravo ekipa bravo sjever!Ubjedljivo broj 1 u drzavi trenutno
Imamo nedostataka ali ova zamisao 352 ne cini se lose.Hamza evo 3.utakmica u nizu strijelac.Bas podigao formu,ako ovako nastavi mogao bi Renana na klupu preseliti.Zanimljivo,imaju isti broj golova u ligi a Hamza duplo manje minuta.Bekovi moraju vise i brze ucestvovati u napadu,ubacivati se i traziti prostor.Cim je Beganovic poceo to raditi krenuse i golovi.Buljubasic izdominirao.Pohvale i za Kyermeha koji se popravio
Imamo nedostataka ali ova zamisao 352 ne cini se lose.Hamza evo 3.utakmica u nizu strijelac.Bas podigao formu,ako ovako nastavi mogao bi Renana na klupu preseliti.Zanimljivo,imaju isti broj golova u ligi a Hamza duplo manje minuta.Bekovi moraju vise i brze ucestvovati u napadu,ubacivati se i traziti prostor.Cim je Beganovic poceo to raditi krenuse i golovi.Buljubasic izdominirao.Pohvale i za Kyermeha koji se popravio
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, benko21, Google Adsense [Bot], laznokrilo, MokraKifla, muhamedhulk, Pablo11 i 66 gostiju.