Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
DamirT
-
Kontakt:
Lavcina je napisao/la: ↑16 mar 2024, 17:00
DamirT je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:55
Lavcina je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:54
Zbog cega svom klub nanositi štetu i davati povod istom tom Savezu da te kazni?
Neredi na utakmici repke, pa ce onda taj isti savez dobiti kazne i zabrane od Uefe. Pa se onda nesto i pokrene.
Mislim samo malo logike momci nista vise
A neces svom klubu, a hoces cijeloj reprezentaciji koju boli qrc za Sarajevom? Pod ovim mislim igracima...
Da imamo normalne igrace u repci, kojima ne bi tako lako moglo sve stati podkapu onda bi čekali njihovu reakciju. Ovako sta i koga da cekamo?
Pozvali smo ostale bh klubove u zajednicki protest i šta smo dobili? Nista. Svi gledaju sebe i boje se kazni pa šute ko zaliveni. Evo prvi primjer od navijača Željezničara. Vec par dana ismijavaju nas klub i ovaj potez protesta, kako nece ici sa njima zajedno u protest, a evo ih sad pjene na odluke sudije protiv Zrinjskog sto igraju i pitaju se dokle ce ih klati. Pa sve dok šutite momci i trpite sve i svasta.
Pa tako nam je i u cijelog drzavi. Najmanji problem je fudbal.
Ali evo i da se udruze klubovi, ko garantuje da nece biti ovog guranja odredjenih klubova i nakon toga? Opet bi tu bio interes svakog kluba za sebe, jer nam 90% klubova zivotari i uzet ce bilo koju paru, samo da prezive.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
-
Kontakt:
Postao/la 19vendetta87 » 16 mar 2024, 17:08
Da imamo normalne igrace u repci, kojima ne bi tako lako moglo sve stati podkapu onda bi čekali njihovu reakciju. Ovako sta i koga da cekamo?
Pozvali smo ostale bh klubove u zajednicki protest i šta smo dobili? Nista. Svi gledaju sebe i boje se kazni pa šute ko zaliveni. Evo prvi primjer od navijača Željezničara. Vec par dana ismijavaju nas klub i ovaj potez protesta, kako nece ici sa njima zajedno u protest, a evo ih sad pjene na odluke sudije protiv Zrinjskog sto igraju i pitaju se dokle ce ih klati. Pa sve dok šutite momci i trpite sve i svasta.
Kad ste tako pošteni što Mirvić nije izašao sa saopštenjem da su penali u 1/8 finala bili neregularni, te da je Sloboda nepravedno izgubila?
Vama je uredu kad vama sudija šilji, tad ništa ne vidite i sve vam je u redu, a kad vas sudija zakolje, trebaju svi u bojkot zbog vas...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Chevalier
-
Kontakt:
Devedesetka je napisao/la: ↑16 mar 2024, 16:48
Chevalier je napisao/la: ↑16 mar 2024, 12:34
Mrzim ove pitare, a većina su takvi, što misle da je FKS iznad Reprezentacije.
Spremni su zarad ovog svog sukoba sa Savezom, minirati pripreme/atmosferu oko reprezentacije.
Reprezentacija je IZNAD SVEGA!
Iznad klubova, liga, saveza…
Ništa nije iznad Sarajeva
miniraj sve!
Hahahahahahhaa

-
Lavcina
-
Kontakt:
Nemojte bezveze kupovati karte ide prekid utakmice i onako.
Oj Vico ti mala pico

-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 17 mar 2024, 02:10
19vendetta87 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 17:08
Kad ste tako pošteni što Mirvić nije izašao sa saopštenjem da su penali u 1/8 finala bili neregularni, te da je Sloboda nepravedno izgubila?
Vama je uredu kad vama sudija šilji, tad ništa ne vidite i sve vam je u redu, a kad vas sudija zakolje, trebaju svi u bojkot zbog vas...
Sto iste izasli sa saopstenjem nakon korona titule,pa onda kad ste prije toga kukali da vam se otela titula,pa sad kukate stalno na sudjenje,sto ne izadjete sa saopstenjem vegetice nasa? Mozda Mirvic da napise saopstenje za vas?
-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 17 mar 2024, 02:16
Horoz je napisao/la: ↑16 mar 2024, 15:33
Reče moderator sa hz u imenu - navijače Sarajeva ne zanima reprezentacija.
Mi ipak dobro znamo da ih zanima. Kada je treba potkopavati za sitne klupske interese ili gurati svoje igrače sumnjivog kvaliteta. Onda ko virus zaraze podforum i trolaju, botaju bjesomučno.
Kokosaru slabo ti pamcenje? Kad ste pozivali na proteste protiv Usanovica i kompanije znas li sta je bilo i gdje ste bili? Dosle HZ i Manijaci i nesto malo ostalih grupa u Sarajevo na proteste,kad je murija pocela da udara HZ i Manijaci stali ostali pobijegli,nama odvalili bubrege,masu ljudi dobilo prijave da bi vi mogli piskarat savez napolje to je sve sto mozete,bez HZ i Manijaka se slikat mozete,pjevajte pjesmice i to je to. Cuj mi igrace u repku guramo hahah guraju ih razni ljudi,menageri kao sto su Ziljkica tj njegov haver Vico,podrzite Vicinu repku ako dozvolimo da dodju u Sarajevo,ugostite ih u BL
-
Rosicky
-
Kontakt:
Najnebitniji navijaci dva najpoznatija kluba u nekoj drzavi
-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 17 mar 2024, 03:08
Rosicky je napisao/la: ↑17 mar 2024, 02:51
Najbolji,najaci i sve ostalo,ucite slobodno baustelci kako se navija,prave koreografije mada vi pratite Celzi,Bayern i slicne i jednom godisnje odete repku gledat,vidjeli smo vas kad su protesti bili,vjerovatno si ovako bodrio preko foruma. Ide hladno hendikep na Ukrainu da se uzme kes. Izvini sad mi javise da si u BG bio u prvim redovima,nemoj sta zamjerit ljubi te Facko
-
Arvid
-
Kontakt:
RajvoSA03 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:45
Pitari ne mogu organizovano navijanje na svom stadionu povesti, a kamoli protest protiv saveza u barazu

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Lavcina
-
Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 03:08
Rosicky je napisao/la: ↑17 mar 2024, 02:51
Najbolji,najaci i sve ostalo,ucite slobodno baustelci kako se navija,prave koreografije mada vi pratite Celzi,Bayern i slicne i jednom godisnje odete repku gledat,vidjeli smo vas kad su protesti bili,vjerovatno si ovako bodrio preko foruma. Ide hladno hendikep na Ukrainu da se uzme kes. Izvini sad mi javise da si u BG bio u prvim redovima,nemoj sta zamjerit ljubi te Facko
Ovaj @krosicky je srbenda odatle mu mržnja
-
Varg
-
Kontakt:
podrzavam sarajevo iz razloga sto nam treba stabilan bosnjacki klub koji ce praviti igrace za repku, ali reprezentacija je iznad svega, ako bilo sta pokusaju treba ih izbaciti iz lige ako su spremni na svoju državu da idu
-
Horoz
-
Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 02:16
Mi ipak dobro znamo da ih zanima. Kada je treba potkopavati za sitne klupske interese ili gurati svoje igrače sumnjivog kvaliteta. Onda ko virus zaraze podforum i trolaju, botaju bjesomučno.
Kokosaru slabo ti pamcenje? Kad ste pozivali na proteste protiv Usanovica i kompanije znas li sta je bilo i gdje ste bili? Dosle HZ i Manijaci i nesto malo ostalih grupa u Sarajevo na proteste,kad je murija pocela da udara HZ i Manijaci stali ostali pobijegli,nama odvalili bubrege,masu ljudi dobilo prijave da bi vi mogli piskarat savez napolje to je sve sto mozete,bez HZ i Manijaka se slikat mozete,pjevajte pjesmice i to je to. Cuj mi igrace u repku guramo hahah guraju ih razni ljudi,menageri kao sto su Ziljkica tj njegov haver Vico,podrzite Vicinu repku ako dozvolimo da dodju u Sarajevo,ugostite ih u BL
Ja se sjećam samo jednog protesta, ispred saveza u Ferhadiji. Bio sam i tada nije bilo navijača Sarajeva i Želje, niti je bilo obračuna s policijom.
Nema šanse da bi navijači reprezentacije vas zvali da pomognete, kad ne bi odmagali bilo bi super.
Kao što ste se upravo natovarili da rušite reprezentaciju za klupske sumnjive interese.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 17 mar 2024, 13:24
Horoz je napisao/la: ↑17 mar 2024, 09:23
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 02:16
Ja se sjećam samo jednog protesta, ispred saveza u Ferhadiji. Bio sam i tada nije bilo navijača Sarajeva i Želje, niti je bilo obračuna s policijom.
Nema šanse da bi navijači reprezentacije vas zvali da pomognete, kad ne bi odmagali bilo bi super.
Kao što ste se upravo natovarili da rušite reprezentaciju za klupske sumnjive interese.
Mislis na one kad au Iljo i Munib bili?
Doslovno 90% skupa bili navijaci zelje i sarajeva, evo bila su dva sigurnao, ja i jaran

Po jedan za svaki klub
Policija stajala dok neko ne razbi prozor onda krenuse gurat od begove prema dole...ko je pao il zaosto bgm nije dobro proso.
Zao mi je momka i dan danas al moram podjelit jednu komicni scenu, bjezi raja na sve strane i nakav brat kako trci sjeda u bastu kafica mislim da se tad zvao alfonso sad je mtropolis tu...i sjeda nekim ljudima kao pije kafu nije bio na prtestu..na njegovu zalost provale ga drotovi kako je sjeo tako je i pao sa stolicr

=\_1921_/=
-
Ghuraba
-
Kontakt:
Prebacite se negdje drugo s tim besmislenim raspravama.
Izgleda da je i Bilbija upitan za Ukrajinu.

Salu na stranu, ali nije mi nikako jasno kako Stevanovic nije mogao upasti na spisak umjesto likova poput Nemanje. Ovako doslovno nemamo nijedno krilo (desno pogotovo), a imamo haman 3 beskorisna napadaca. U nekim okolnostima ako shvatis da su te ljudi procitali s 2 centarfora, jedino sto ti preostane je presaltati se na 4-3-3 (tj. da probas preko centarsuteva s krila), gdje bi Demirovic inekako mogao ici lijevo, a Stevanovic da ide desno.
-
Surreal
-
Kontakt:
Uvijek smo igrali dobro kada od nas niko ništa ne očekuje, poznavajući nas - ide neka senzacionalna pobjeda protiv Ukrajine, neviđeni hajc, raja već krene gledati smještaj, a onda nas naguzi island.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
RajvoSA03
-
Kontakt:
Ghuraba je napisao/la: ↑17 mar 2024, 13:42

Salu na stranu, ali nije mi nikako jasno kako Stevanovic nije mogao upasti na spisak umjesto likova poput Nemanje. Ovako doslovno nemamo nijedno krilo (desno pogotovo), a imamo haman 3 beskorisna napadaca. U nekim okolnostima ako shvatis da su te ljudi procitali s 2 centarfora, jedino sto ti preostane je presaltati se na 4-3-3 (tj. da probas preko centarsuteva s krila), gdje bi Demirovic inekako mogao ici lijevo, a Stevanovic da ide desno.
Ima Hamula

92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 17 mar 2024, 14:03
Nemam neki poseban razlog al mislim da ce hueinbasic bit veoma bitan faktor i da ce top odigrat, sad hocemol proc vidjecemo

slobodno me ismijavajte ak fulim

=\_1921_/=
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 17 mar 2024, 14:05

Jel ikom ikad palo da probamo igrat formaciju gdje krila nisu neki faktor kad ih vec nemamo

=\_1921_/=
-
DamirT
-
Kontakt:
RajvoSA03 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 13:56

Ima Hamula

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.