Po cemu je to Sarajevo bosnjacki klub ? Nit su ga osnovali bosnjaci, nit su igraci u vecini bosnjaci, niti za njega navijaju samo Bosnjaci ? Samo je jedan naci klub u BiH,a to je Široki.dzemil je napisao/la: ↑16 mar 2024, 07:42Bravo na odgovoru. Za mene ljudi koji smatraju da su im Borac ili Zrinjski 'braća' i koji daju prednost tim timovima naspram Sarajeva, Želje, TC, Čelika, Veleža itd. su domaći izdajnici i samo naslijeđuju i sprovode dnevnu politiku istih struktura koje su napravile masakr na Markalama, Kapiji i sve druge zločine po Bosni i koji su otvoreni neprijatelji ove zemlje. Kao da je politika Borca ili Zrinjskog drugačija od dušmanskih i nacionalističkih politika koji se vode protiv ove zemlje. Pa jedino Sarajevo je trenutno konkurentno Borcu i Zrinjskom, bez obzira na loše rezultate, pa hajde da i to sjebemo što ima od 'bošnjačkih' klubova pošto smo i sjebali i reprezentaciju i sve drugo u ovoj zemlji. Ostaje još da krenu da ponovo ubijaju i vrše zločine i onda nepismeni ljudi koji sve to ne vide daju prednost onome ko ga je do juče granatirao i želio ubiti. Doduše, ima sigurno onih koji bi im se naguzili za vlastitu dobrobit.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 01:05Slažem se sa većinom, ali napisati da je Vico dobar predsjednik jer je napravio terene, uvodi VAR i jer nas eto "pazi" sa suđenjem može samo neko ko je ili njihov ili izdajnik ove zemlje.
Da nam titulu namjesti, on je najveće smeće koje je hodalo savezom (veće smeće i od domaćih izdajnika) i niko normalan ga ne može podržati osim navijača Borca, njegove porodice i srpskih agresora.
To je isto kao kada navijači i slčino kritikuju svoju upravu, rukvodstvo, igru igrača, trenera...da li to znači ako su nezadovoljni svim tim da će prestati da navijaju za svoj klub i početi navijati za drugi. Pa niko to ne radi, osim šupaka, izdajnika i stoke sitnog zuba.
Borac je simbol genocida, kao i Zrinjski, ništa manje. Da li se okrećemo ljudima koji su nas do juče htjeli ubiti, a ustajemo protiv vlastitog kluba i biramo drugi zbog loših rezultata i uprave?
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ne govorim iskljućivo o bošnjacima, nego o svima koji su na fonu cjelovite i jedinstve države i koji žele da žive jedni sa drugima u ovoj zemlji. Pričam o jednoj ideji, a nažalost, največim dijelom samo bošnjaci žele takvu ideju. Ako je i Široki takav, ja od srca pozdravljam , kao i svaki drugi klub koji nije na fonu fašizma i ultranacionalizma povezanim sa genocidom i istrebljenjem jednog naroda. Sport je nažalost i politika, kao što sam ranije napisao.Mortus je napisao/la: ↑17 mar 2024, 07:22Po cemu je to Sarajevo bosnjacki klub ? Nit su ga osnovali bosnjaci, nit su igraci u vecini bosnjaci, niti za njega navijaju samo Bosnjaci ? Samo je jedan naci klub u BiH,a to je Široki.dzemil je napisao/la: ↑16 mar 2024, 07:42Bravo na odgovoru. Za mene ljudi koji smatraju da su im Borac ili Zrinjski 'braća' i koji daju prednost tim timovima naspram Sarajeva, Želje, TC, Čelika, Veleža itd. su domaći izdajnici i samo naslijeđuju i sprovode dnevnu politiku istih struktura koje su napravile masakr na Markalama, Kapiji i sve druge zločine po Bosni i koji su otvoreni neprijatelji ove zemlje. Kao da je politika Borca ili Zrinjskog drugačija od dušmanskih i nacionalističkih politika koji se vode protiv ove zemlje. Pa jedino Sarajevo je trenutno konkurentno Borcu i Zrinjskom, bez obzira na loše rezultate, pa hajde da i to sjebemo što ima od 'bošnjačkih' klubova pošto smo i sjebali i reprezentaciju i sve drugo u ovoj zemlji. Ostaje još da krenu da ponovo ubijaju i vrše zločine i onda nepismeni ljudi koji sve to ne vide daju prednost onome ko ga je do juče granatirao i želio ubiti. Doduše, ima sigurno onih koji bi im se naguzili za vlastitu dobrobit.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 01:05Slažem se sa većinom, ali napisati da je Vico dobar predsjednik jer je napravio terene, uvodi VAR i jer nas eto "pazi" sa suđenjem može samo neko ko je ili njihov ili izdajnik ove zemlje.
Da nam titulu namjesti, on je najveće smeće koje je hodalo savezom (veće smeće i od domaćih izdajnika) i niko normalan ga ne može podržati osim navijača Borca, njegove porodice i srpskih agresora.
To je isto kao kada navijači i slčino kritikuju svoju upravu, rukvodstvo, igru igrača, trenera...da li to znači ako su nezadovoljni svim tim da će prestati da navijaju za svoj klub i početi navijati za drugi. Pa niko to ne radi, osim šupaka, izdajnika i stoke sitnog zuba.
Borac je simbol genocida, kao i Zrinjski, ništa manje. Da li se okrećemo ljudima koji su nas do juče htjeli ubiti, a ustajemo protiv vlastitog kluba i biramo drugi zbog loših rezultata i uprave?
i za one koji 'grle' Borac ili bilo šta radi interesa ili pomoći, pa ima izreka, 'Ne vjeruj Danajcima ni kad poklone nose.' Eno pozvali su glupsona Hadžibegića na onu proslavu, vjerovatno da ga nagrade što im je pomogao u cilju razmontiranja repke svojom nestručnošću. Ne budimo naivni.
-
- Kontakt:
@dzemil forum ARBiH 92-95 ti je na drugom mjestu.
Mani nas tvojih ideologija i kakvi su klubovi u Bosni i ko ima kakvu politiku i šta i kako treba oko toga. Pričamo isključivo o sportu, a Borac će ti valjati više nego Sarajevo. Zrinjski isto. Borac nam je valjao par puta i nikad nas nije zavalio, a na Koševu i Grbavici redovno pokradeni, ranijih sezona ni na Tušnju nisi rahat kad ti oni dolaze jer znaš da će te povaliti. To što ti tu činjenicu povezuješ sa genocidom je cirkus. Podržati Sarajevo je pucanje sam sebi u koljena, jer oni ako dobiju ovu borbu i vrati se "bošnjački" savez, mi PL nećemo dugo gledati. I tu ćemo sa takvim savezom vjerovatno biti najviše oštećen klub. Ali vidim koliko poznaješ sportska dešavanja i da o njima sudiš po genocidu pa ti nije zamjeriti.
Danas po 3 boda ako Bog da

Mani nas tvojih ideologija i kakvi su klubovi u Bosni i ko ima kakvu politiku i šta i kako treba oko toga. Pričamo isključivo o sportu, a Borac će ti valjati više nego Sarajevo. Zrinjski isto. Borac nam je valjao par puta i nikad nas nije zavalio, a na Koševu i Grbavici redovno pokradeni, ranijih sezona ni na Tušnju nisi rahat kad ti oni dolaze jer znaš da će te povaliti. To što ti tu činjenicu povezuješ sa genocidom je cirkus. Podržati Sarajevo je pucanje sam sebi u koljena, jer oni ako dobiju ovu borbu i vrati se "bošnjački" savez, mi PL nećemo dugo gledati. I tu ćemo sa takvim savezom vjerovatno biti najviše oštećen klub. Ali vidim koliko poznaješ sportska dešavanja i da o njima sudiš po genocidu pa ti nije zamjeriti.
Danas po 3 boda ako Bog da
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
@sky daj nam zastaveee
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
@dzemil ili promjeni pricu ili da se pozdravljamo. Ovo je sportski forum ipak. Živjeli
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Hajmo manekeni, red je za pobjedu u gostima 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nadam se da će manekeni moći napraviti pritisak u trajanju barem 5 minuta na odbranu Jedinstva danas.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trebaju tebe stavit za motivatora ekipe. Sa takvim entuzijazmom, ne gine nam svaki vikend pobjeda

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Iskreno, sve osim poraza od 2 razlike će me iznenadit.
Idemo pobjedaaaaaaaaa
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Hajde uvijek se moze rec da smo mi navikli igrat samo na hibridu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Pozdrav za nasu dobru Krajinu i Bihać.
Mi do PL, vi do opstanka i svi zadovoljni.
Volim tebe, više od sebe
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
Kosto veliki navijac Slobode kaze

Kosto veliki navijac Slobode kaze
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.