NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Jel tebe vise brine poraz protiv Radnika ili dug prema UINO ili reprogram prema PU?
-
- Kontakt:
Ja sam dio većine, običan navijač. Svaki poraz mi pokvari vikendPonosniSmogovci je napisao/la: ↑17 mar 2024, 09:04Jel tebe vise brine poraz protiv Radnika ili dug prema UINO ili reprogram prema PU?
Super da ti ima šta pokvariti vikend.
Ljude ovdje treba svaki dan podsjećati da smo bili pred gašenjem i da je najveći uspjeh članskog modela to što postojimo kao klub sa svojom historijom i tradicijom.
Ljude ovdje treba svaki dan podsjećati da smo bili pred gašenjem i da je najveći uspjeh članskog modela to što postojimo kao klub sa svojom historijom i tradicijom.
Ne samo to. Apsolutno bilo ko se smatra navijačem ima pravo da mu se mišljenje ne podudara sa trenutnom upravom i ovih 500-600 članova. Ovaj model poslovanja kluba upravo to nam omogućava da ako se sa nečim ne slažemo i da smatramo da možemo bolje i drugačije da formirano tim ljudi, ponudimo. Posebno ako imamo većinu. Mene licno boli pristup pojedinih igrača i boli me to što misle ako igraju za Čelik da će se bodovi sami donositi, a poraz ko poraz na terenu, bilo ih je i bit će.
Meni bi vikend uljepšalo kad bi znao da će vodovod otpisati dio dugovanja i da će to biti stavka manje u oporavku kluba. To bi značilo korak bliže vrhu i korak dalje sa dna.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Pa kome ne pokvari pisam ga usta ali treba biti svjestan prioriteta.Asimdemineri je napisao/la: ↑17 mar 2024, 09:12Ja sam dio većine, običan navijač. Svaki poraz mi pokvari vikendPonosniSmogovci je napisao/la: ↑17 mar 2024, 09:04Jel tebe vise brine poraz protiv Radnika ili dug prema UINO ili reprogram prema PU?
Sve dileme se rjesavaju argumentima.Asimdemineri je napisao/la: ↑17 mar 2024, 08:41Koliko se dobilo članskim modelom, toliko se i izgubilo.Truhlo je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:41E moj @steelman, evo na ljeto punimo 4 godine stabilizacije, izgradnje mentaliteta, članskog modela i ostalo i nismo se milimetar u mentalitetu pomjerili, ni yebeni milimetar. 500 članova, kao u kantonu, nadolazeće utakmice, ista ekipa na jugu, istih 500 hard core čelikovaca na zapadu. Istih 500 ljudi kupuje više karata, donira, pokreće i uzima učešće u akcijama. 500 ljudi prije 4 godine, 500 ljudi protiv Kaknja narednu utakmicu. Toliko o tome, ovo je Bosna/Balkan, bez rezultata na terenu u očima širokih narodnih masa, mi smo propali klub. Boli kara široke narodne mase za turnire, za PDV, za ViK, za reprogram. Tako bilo i tako će biti narednih 200 godina. 500 duša je tu iz ideala i priče, ako hoćeš podršku širokih narodnih masa, onda tim masama moraš ponuditi ono što hoće i ono što ih privlači.
Ako uzmeš da Čelik na jednoj društvenoj mreži ima 13 hiljada pratioca, da u Zenici trenutno živi između 60-70 hiljada ljudi i da se oko projekta "oporavak Čelika" već četiri godine vrti 500 (plus-minus) ljudi. Kada vidiš broj ljudi koji su bili na zadnjoj skupštini, shvatiš da pola članova daje pare iz kurioziteta (evo vam 60 maraka i da vas ne gledam).
Onda pored mentaliteta koji jest problematičan naročito u Zenici, treba postaviti pitanje da li je taj projekat održiv obzirom da se već 4 godine skoro pa i ne vidi napredak? Vraćanje dugova je nažalost nevidljivo ne vidi se na terenu, ne priča se među navijačima.
Najveći je problem, što u tih 500 ljudi nema nijednog čovjeka koji suprotno misli, svi vjeruju u taj projekat, ali ukoliko ne vjeruješ ti nisi pravi navijač. Ukoliko tebe kao navijača više sikira nemoć protiv Radnika, a ne dug prema vodovodu ti nisi pravi navijač i kao takav ti imaš problem sa mentalitetom, što pravi kontraefekat. Svaka uprava Čelika od rata je imala na neki način pritisaka, ovoj grupi već 4 godine niko ništa ne govori, niko ih ne pita ništa niti kritikuje. Jednoumlje vlada oko kluba i vidjet ćemo dokle će nas sve to dovesti....
@Truhlo
Ne slazem s tvojom konstatacijom. Mogu se sloziti s tim dijelom da ljude privlaci rezultat i to nije nikakvo izmisljanje tople vode u svijetu fudbala, ali kad je klub u situaciji da mu treba vise vremena da rezultati postanu prioritet onda je takvo razmisljanje da se moralo prilagoditi rezultatima u stvari linija lakseg otpora. I sta dobijes, to je upravo ovo trenutno da cim nema igre i rezultata gubis tu energiju oko kluba. Imas ljude koji ce dolaziti kad ide i nece biti tu cim ide losije. Nas klub zavisi od vjernosti i jedini bitan faktor koji bi trebao odlucivati o toj podrsci je taj da li klub zdravo radi. Ako zdravo radi onda podrska treba biti neupitna. Podrska djelima, clanstvom, podrskom na stadionu i u skladu sa mogucnostima.
Trenutno su mnogi detalji oko oporavka kluba prosli kao obicna informacija, dok s druge strane imamo slike Masica, Karalica and co. kako vriste na sve strane svake sedmice. Primjera radi, smanjenje duga prema UINO ne mozes uopste naci na zvanicnom sajtu, a to je informacija koja vrijedi da se spomene iz vise uglova i da se ljudima priblizi sto vise da se finansijski problemi kluba umanjuju, da se ljudima ponavlja da se na taj nacin klub blizi oporavku kad ce se moci posvetiti onom sto mnogi zele, a to je teren. Kad ljudima trubis i konstantno ponavljas neke stvari, pocnu shvatati, a ako samo informises jednom i pustis onda se to ne upija. To je pitanje i pristupa.
Nije dovoljno informisati nego crtati, ponavljati i biti konstantan u tome. O tom se trenutno najmanje razmislja, a na taj nacin klub ima mogucnost da budi svijest. Posebno otkako je klub bio najavio napad na 1. federalnu ligu, rezultati su fokus i to je jasno vidljivo cak i na ovom forumu. Razumijem da klub ima male kapacitete, takodje i to da se nakon ogromne kolicine truda valjda podrazumijeva da ce ljudi vise razumjeti situaciju, ali moramo shvatiti da ljudi brzo zaboravljaju, da je danas vrijeme brzih informacija, naslova i povrsine. Ono sto je aktuelno danas, sutra nije, a kod nas su prioriteti aktuelni konstantno i ljudima se to mora stalno ponavljati. Ovaj klub mora napadati srz. Kao sto se nekad stavljao naglasak na bojkot, statut, reprogram, kantonalnu ligu itd. Da se nije stavljao naglasak, ne bi ni to proslo. Znaci pitanje volje i odlucnosti. Ako ljudima stavljas veliki naglasak na igrace onda si ih svjesno prebacio na rezultate i zato ispastas kad su rezultati losi. Da ljudima konstantno budis svijest da svojom podrskom ubrzavaju oporavak kluba bilo bi i onih koji bi to prihvatali. Ovako ostajes na toj standardnoj kriticnoj masi koja se zanima i konta stvar. Medjutim, cilj je tu kriticnu masu siriti da vise ljudi shvata problematiku i da vise ljudi ima taj motiv da konstantno uzima ucesce svojim djelima i na taj nacin daju doprinos napretku kluba.
Pitanje napretka naseg kluba je pitanje svijesti i to je segment u koji treba najvise ulagati, a nekako se najmanje radi na tom. Sto veca kriticna masa koja ima razvijenu svijest o klubu odlucuje i o buducnosti kluba. I ne slazem se da napredak nije vidljiv. Nekad je bio domet Uprava napolje i hocemo Cizmu, danas ljudi ulaze u detalje i strukturu problema. Ne svi, ali postoji kriticna masa. Sad je stvar da tu kriticnu masu treba siriti. To je proces u koji se mora ulagati sto vise, a ucinjen je odredjen zaokret koji ne ide u tom smjeru nego koji se vise naginje na rezultat.
@asimdemineri
Koje su nama kao crno-crvenoj zajednici trenutno opcije osim clanskog modela? Dati opet klub sumnjivim likovima koji ce ponovo zaduziti klub? Dosad nije ozbiljna alternativa ponudjena.
Kazes nije vidljiv napredak. Ako napredak nije to sto se klub nije ugasio i rijesio gomile dugova od radne zajednice, igraca, brojnih povjerioca da sad ceka nakon dvije decenije da se odblokira racun i da je skoro rijesio i pitanje duga prema UINO, a sto je sveukupno teret koji ne dozvoljava da se ulaze u ekipu onda sta je napredak?!
Ko zeli preko noci rjesenje svih problema za ono sto se devastiralo u dvije decenije onda nije realan. Strpljenje ocito nije jaca strana.
Jednoumlje je kad nema diskusije. Klub nudi mogucnost da svako postane clan i iznese svoj stav na skupstini. Tu sigurno postoji situacija medju clanovima gdje se uglavnom ljudi slazu i podrzavaju napore u teskoj situaciji, ali svako ima mogucnost da kaze sta zeli i bude u kontru ako vjeruje da je to za dobrobit kluba. Svaki iskreni Čelikovac treba da stane iza svog stava. Sjetite se vremena kad niko osim podobnih nije mogao apsolutno nikako djelovati. Ako poredimo, bez ikakvog preuvelicavanja, nebo i zemlja. Ovdje diskutujemo i ne vidim da se slazemo u svemu. Onaj ko zeli iznijeti svoj stav ce upravo kao ti sad to uraditi. Argumenti su tu da odluce sta je bolje, ali ko zeli iznijeti stav, pohvalu, kritiku uvijek moze naci nacin. Klub je otvoren i to je najbitnije, a sad sto mi ne koristimo svoje mogucnosti zbog letargije, indolentnosti, manjka volje mozemo samo sebe kriviti. Valjda je najbolje bilo pustiti da bude to neki novi Čelik, da neko pumpa sumnjivi kapital i da koristi taj vjestacki instant produkt za pranje love i svoj interes, da ljudi dolaze na stadion iskljucivo zbog kotrljanja lopte i svi sretni. Ipak, ne bi bili sretni, jer Čelik je mnogo vise, predstavlja set vrijednosti ovog grada. I to valjda treba da bude ponos svakog onog ko iskreno voli Čelik i da se zbog tog zauzima za svoj klub.
Samo trcanje za rezultatima pod svaku cijenu bi tek nosilo rasulo kao i u proslosti i Zenica bi izgubila jednu od svojih najvecih vrijednosti, Čelikovu tradiciju! Sad je na korak da stane na zdrave noge, ali klub zasluzuje podrsku bez obzira na rezultate na terenu, pa bar jos neko vrijeme. Do svih nas je kakav cemo klub imati u buducnosti i to je jedina istina.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Moramo se više okrenuti rezultatima i ekipi.Bez rezultata nema publike a članski model neće biti održiv.I sada je zimski prelazni rok određen nista s nicim bez obzira sto je zimski rok težak ali se radi kao u kantonalnoj ligi da smo, hajde samo da se ima objaviti sta.Vršajević je tu ali nije tu, Salcinovic isto itd. ista priča u krug.Jedno s drugim mora ići, ovako kako je uprava zamislila neće ići, jer naletili smo na neočekivani problem sa računom, prije godinu se najavljivao odlokiran račun i jbg znamo kako raja to uzme i onda im je članstvo najbolji pokazatelj, jer lagano je u padu učlanjivanje u klub i manje zaintersovanaost kako se da primjetiti, patimo se da prebacimo 500 članova, smješna priča.Većinu boli kar za ViKom niti ko to prati niti zna koliko se duguje, zna se svugdje u svijetu sta publiku zanima, to je na njima u klubu da to rješavaju kako znaju, a ujedno moraš htio ti ili ne na terenu pokazati koliko toliko i to je svugdje tako, ali nam ta vecina donosi novac, a mi možemo palamudit bez toga nema kluba, svakako su nam vrata svugdje zatvorena dok ne skinemo blokadu.
@Steelman možeš ti pričat pticama na grani ali ti ne možeš promjeniti razmišljanje većini i pomiri se sa tim.Što ti Truhlo kaže 4 godine se priča ta priča i jedni te isti se ljudi vrte tu 4 godine, e ta priča tvoja pije vode u toj manjini.Ja ne kažem da se ne slažem s tobom, ali tako to hoda kao što i sam vidiš.
@Steelman možeš ti pričat pticama na grani ali ti ne možeš promjeniti razmišljanje većini i pomiri se sa tim.Što ti Truhlo kaže 4 godine se priča ta priča i jedni te isti se ljudi vrte tu 4 godine, e ta priča tvoja pije vode u toj manjini.Ja ne kažem da se ne slažem s tobom, ali tako to hoda kao što i sam vidiš.
-
- Kontakt:
Pa onda se mi nismo dovoljno dobro opekli u ovih zadnjih 20 godina. Klub ne smije posustajat pred ambicijama i ocekivanja rezultata koji nisu u skladu s finansijskom slikom.
Na ljeto se posustalo pa se evo sad ispasta. Znaci po tvom bi se trebalo skrsit u ovom momentu para i para na igracki kadar kako bi privukao tu vecinsku grupu navijaca od koje pa sigurno 75% pokusava i dan danas uci besplatno na utakmice. Evo zamislimo napravimo najjacu ekipu u historiji kluba. Suvereno osvojimo kup bez primljenog gola, predamo za licencu pod punom euforijom i nakon par dana dobijemo odbijenicu jer je VIK aktivirao blokade. To je realnost i to su prioriteti.
Svijest se mora mijenjati. Mora se bit svjesno da je ovaj klub prije par godina bio zakopan pod zemljom s skoro postavljenim nisanima, a danas mu malo fali da stane na noge. Ne trebamo mu mi bit teret koji ce ga vuci opet pod zemlju.
Slazem se nije lijepo gubiti od Rahica, Hadzica, Kosove itd nije lako gledati driblinge i neprobijanja Karalica ali 20 godina ne rada u svim sferama kluba se nazalost ne moze promijeniti preko noci.
Na ljeto se posustalo pa se evo sad ispasta. Znaci po tvom bi se trebalo skrsit u ovom momentu para i para na igracki kadar kako bi privukao tu vecinsku grupu navijaca od koje pa sigurno 75% pokusava i dan danas uci besplatno na utakmice. Evo zamislimo napravimo najjacu ekipu u historiji kluba. Suvereno osvojimo kup bez primljenog gola, predamo za licencu pod punom euforijom i nakon par dana dobijemo odbijenicu jer je VIK aktivirao blokade. To je realnost i to su prioriteti.
Svijest se mora mijenjati. Mora se bit svjesno da je ovaj klub prije par godina bio zakopan pod zemljom s skoro postavljenim nisanima, a danas mu malo fali da stane na noge. Ne trebamo mu mi bit teret koji ce ga vuci opet pod zemlju.
Slazem se nije lijepo gubiti od Rahica, Hadzica, Kosove itd nije lako gledati driblinge i neprobijanja Karalica ali 20 godina ne rada u svim sferama kluba se nazalost ne moze promijeniti preko noci.
Uramit ovo sto si napisaoPonosniSmogovci je napisao/la: ↑17 mar 2024, 12:38Pa onda se mi nismo dovoljno dobro opekli u ovih zadnjih 20 godina. Klub ne smije posustajat pred ambicijama i ocekivanja rezultata koji nisu u skladu s finansijskom slikom.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Svi vole partijanje, jahte, kruzere, provod...al niko ne voli kad mu se na kraju racun donese. To smo mi bili 20 godina, pa kad nam je "konobar" na kraju podvukao refu, mnogi se prave grbavi.
I sad bi opet, daj provod, daj tika-taku na terenu, daj da pjevam "j...m te Sarajvo", daj "gazi strumpfove" (mada ovo mozda dogodine da se pjeva
), a nema nas za sta ker ugristi. Ali to "nasu raju ne zanima". Ma j...m ja "nasu raju", 90% njih nema na spiskovima clanova nijedne ove godine. Sta su to oni Bogom dani "navijaci" kojima se mora obezbjediti zdrav klub, da bi oni bili sretni, a da qrcom ne pomaknu.
Dobro mi ista i imamo.
Nama ekipa, kakva je takva je. Za bolje trenutno nema para, a realno nema ni potrebe. Naprijed ne mozemo, ispasti necemo. Zato je bolje snagu i finansije usmjeriti na ono sto mozemo skinuti s grbace.
Ovu pricu, rezultati donose povecanje posjete okacite macku o rep. Ovo moze biti krilatica klubovima koji imaju stabilnu finansijsku situaciju, pa im je jedina briga hoce li mu doci 3 hiljade ili 7 hiljada na stadion. Mi se jos krpimo sa onim sto imamo, kako znamo i umijemo. Zar stvarno mislite da bi mi imali najmladji sastav u historiji kluba, da je situacija finansijski povoljna. Jos neko vrijeme ce igracki kadar biti taj koji trpi, ali ima svjetlo na kraju tunela, samo treba strpljenja da se dodje do njega.
I sad bi opet, daj provod, daj tika-taku na terenu, daj da pjevam "j...m te Sarajvo", daj "gazi strumpfove" (mada ovo mozda dogodine da se pjeva

Dobro mi ista i imamo.
Nama ekipa, kakva je takva je. Za bolje trenutno nema para, a realno nema ni potrebe. Naprijed ne mozemo, ispasti necemo. Zato je bolje snagu i finansije usmjeriti na ono sto mozemo skinuti s grbace.
Ovu pricu, rezultati donose povecanje posjete okacite macku o rep. Ovo moze biti krilatica klubovima koji imaju stabilnu finansijsku situaciju, pa im je jedina briga hoce li mu doci 3 hiljade ili 7 hiljada na stadion. Mi se jos krpimo sa onim sto imamo, kako znamo i umijemo. Zar stvarno mislite da bi mi imali najmladji sastav u historiji kluba, da je situacija finansijski povoljna. Jos neko vrijeme ce igracki kadar biti taj koji trpi, ali ima svjetlo na kraju tunela, samo treba strpljenja da se dodje do njega.
S ovim se ne slažem.phillies je napisao/la: ↑17 mar 2024, 13:33Svi vole partijanje, jahte, kruzere, provod...al niko ne voli kad mu se na kraju racun donese. To smo mi bili 20 godina, pa kad nam je "konobar" na kraju podvukao refu, mnogi se prave grbavi.
I sad bi opet, daj provod, daj tika-taku na terenu, daj da pjevam "j...m te Sarajvo", daj "gazi strumpfove" (mada ovo mozda dogodine da se pjeva), a nema nas za sta ker ugristi. Ali to "nasu raju ne zanima". Ma j...m ja "nasu raju", 90% njih nema na spiskovima clanova nijedne ove godine. Sta su to oni Bogom dani "navijaci" kojima se mora obezbjediti zdrav klub, da bi oni bili sretni, a da qrcom ne pomaknu.
Dobro mi ista i imamo.
Za pare za koje su ljetos dovedeni svi igrači, mogla se oformit koliko toliko izbalansirana ekipa za sredinu do vrh tabele, a ne ova sklepotina od ekipe bez krila, veznjaka i ok centarfora.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ako ce ova najveći sportski brend Zenice,ZDK tavoriti po dnu tabele 1LF onda trebamo ostati u Kantonalnoj. Ja mislim da se ozbiljno trebaju zapitati sportski radnici,ministri,načelnici Boga mi I privrednici kako je moguće da ZDK nema ni jednog premijerligasa u nogometu? Kako HNK ,Sarajevski kanton guraju svoje brendove milionima(duplo Sar,Zelj,Zr,Vel),a ZDK ne može jednog?
@NightWatch
Dovedena su tri krila koliko me sjecanje sluzi (Saric, Piljug, Hrelja), koji po imenima, za ovu ligu, nisu bili macak u vreci. Nazalost, nisu pokazali ono sto se od njih ocekivalo. Ako se tome doda i Mehic, koji nije s glavom dobar, moze se reci da malo toga do naseg kluba. Meni je islo na zivce sto se prilikom pripremnih utakmica bukvalno mjenjao citav sastav u poluvremenu (cini mi se da je tako bilo i na generalnoj probi), sto za posljedicu je dovelo do totalne neuigranosti ekipe. Kad pogledamo sadasnji sastav, vecina igraca su oni koji su igrali i u Centru, a ni tu nismo bas dominirali svaku utakmicu. Ocekivalo se da ce pojedini igraci podignuti formu i kvalitet igre, ali to se nazalost nije desilo. Zato na ljeto ce biti potreban remont i nekim se igracima zahvaliti.
Meni licno najvise je zao Bronje, sto nije mogao dobiti priliku da potpise i zaigra za nas, ali i to je do "vise sile" i nije do kluba.
Dovedena su tri krila koliko me sjecanje sluzi (Saric, Piljug, Hrelja), koji po imenima, za ovu ligu, nisu bili macak u vreci. Nazalost, nisu pokazali ono sto se od njih ocekivalo. Ako se tome doda i Mehic, koji nije s glavom dobar, moze se reci da malo toga do naseg kluba. Meni je islo na zivce sto se prilikom pripremnih utakmica bukvalno mjenjao citav sastav u poluvremenu (cini mi se da je tako bilo i na generalnoj probi), sto za posljedicu je dovelo do totalne neuigranosti ekipe. Kad pogledamo sadasnji sastav, vecina igraca su oni koji su igrali i u Centru, a ni tu nismo bas dominirali svaku utakmicu. Ocekivalo se da ce pojedini igraci podignuti formu i kvalitet igre, ali to se nazalost nije desilo. Zato na ljeto ce biti potreban remont i nekim se igracima zahvaliti.
Meni licno najvise je zao Bronje, sto nije mogao dobiti priliku da potpise i zaigra za nas, ali i to je do "vise sile" i nije do kluba.
Bilo, prošlo, ne treba crnačiti toliko, potrebna nam je pobjeda hitno jer se mozemo dovesti u nezgodnu situaciju.
Nadam se da će utakmica biti poslije iftara u subotu ako je moguce ikako, taman najavljeno +25 za vikend. Pobjeda da se smire malo strasti i da se odaljimo malo više od dna tabele. Za mir u kuci.
Nadam se da će utakmica biti poslije iftara u subotu ako je moguce ikako, taman najavljeno +25 za vikend. Pobjeda da se smire malo strasti i da se odaljimo malo više od dna tabele. Za mir u kuci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Utakmica je u nedjelju u 15:30h.avenija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:15Bilo, prošlo, ne treba crnačiti toliko, potrebna nam je pobjeda hitno jer se mozemo dovesti u nezgodnu situaciju.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Tek kad Čelik objavi satnicu i dan vjerujem do tada sve nagadjanje.Convicts je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:50Utakmica je u nedjelju u 15:30h.avenija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:15Bilo, prošlo, ne treba crnačiti toliko, potrebna nam je pobjeda hitno jer se mozemo dovesti u nezgodnu situaciju.
Isto je pisalo i protiv Stupčanice u 15 h..
-
- Kontakt:
Nedjelja je tekma sigurno jos samo termin nije zvanicanavenija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 19:01Tek kad Čelik objavi satnicu i dan vjerujem do tada sve nagadjanje.Convicts je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:50Utakmica je u nedjelju u 15:30h.avenija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:15Bilo, prošlo, ne treba crnačiti toliko, potrebna nam je pobjeda hitno jer se mozemo dovesti u nezgodnu situaciju.
Isto je pisalo i protiv Stupčanice u 15 h..
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Neko yebeno bira termine da mene zayebe...yebem li ga.
Šta je ne odgovara ni 18:30 ako je već u nedelju?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.