FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
46%
3. Sredinu tabele
32
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 181

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2024, 11:17

Još uvijek sam pod dojmom Haračićevog promašaja. Prosto nevjerovatno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 17 mar 2024, 11:23

Virtu4l je napisao/la:
17 mar 2024, 11:17
Još uvijek sam pod dojmom Haračićevog promašaja. Prosto nevjerovatno.
Bukvalno je to ta situacija u kojoj je teže promašit nego zabit'.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 mar 2024, 11:57

Da bojkotuje i da je namjerno želio profulati, kladim se da bi u 9 od 10 onakvih situacija zabio gol, makar slučajno.

Jest da mi je iskidao živce i da sam znao da ćemo zijaniti nakon toga (mada to nije bilo teško zaključiti), ali eto opet nekako yebajiga, ista meta isto odstojanje kao i prošlo kolo, računajući da Igman neće dobiti Velež večeras.

Mi se jednostavno moramo okrenuti domaćim tekmama i neke bodove ganjat u gostima protiv konkurenata (Igman, Gošk), a ovo ostalo poseri ga, ako je trebao fulat nek je fulao protiv Zrinjskog u Mostaru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 17 mar 2024, 12:38

Nije to ni bilo toliko lose ali i Bruno se mora malo popraviti
Izmjene raditi ranije,juce kisa,natopito sve umorni su mi samo jednu izmjenu...
Dati sansu mladima,ljudi posalju momka sa 17 godina na Kosevo od prve minute a ni juce u odsustvu Amoaha i Bizmarka ni na KLUPI nema Zubanovica i Babaluka a realno su mogli igrati
Haracic jbg desi se on nije igrax za Zelje hvala na svemu al nije to to
Mozda 15 ak minuta zadnjih na neki skok ili nesto....
Ima jos 30 bodova nije gotovo

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 mar 2024, 13:25

Brkooo je napisao/la:
16 mar 2024, 23:57
Ako iz uprave citaju forum, podnesite ostavke, mrtvi ublehasi.

Nasa skupstina je nas glavni i kljucni problem jer je previse glomazna, nije ucinkovita i puna je nesposobnih ljudi. Skupstina je bukvalno ogledalo kluba, u svakom segmentu i u svakoj pori kluba je totalni amaterizam. Potrebno je i da ovi ublehasi napuste klub. Isto vazi i za direktoricu.

U iole normalnim klubovima, u ovom trenutku kad ide reprezentativna pauza, vec bi bila najavljena vanredna skupstina i vec bi se radilo aktivno, pozivali bi se javno svi finansijski jaki ljudi da pomognu i udju u klub ali nazalost u Zelji to nije slucaj. Ja sam mozda kriv, jer previse ocekujem, od debila koji odrze redovnu skupstinu i tek naredni dan obavijeste navijace o tome..

Mi smo bukvalno kao BH Telecom, puni ublehasa, mrtvih neradnika, lezihljebovica, ljudi koji nemaju pojma sto su uopste tu, suti, guraj pod tepih, nek samo dani prolaze. Kad nekome iz telekoma spomenes privatizaciju, kosa mu se na glavi digne, misli da ga vrijedjas i da mu udaras na "hljeb", e tako je i u Zelji. Tuzno, jadno i bijedno.

Vise od godinu dana je proslo od kako su slagali za biletarnicu, kao da ista kosta milione. Nesposobnost level pro i jos nakon toga nemaju obraza da sami podnesu ostavke.

Poceo mi je i Bruno ici na qrac, sto vise filozofiras bolan sa 3-5-2 formacijom. Prilagodi se ekipi, nemoj izmisljati toplu vodu. Stavi igrace u 4-2-3-1 formaciju(jedina formacija koju znaju igraci u ovoj ligi), izaberi najbolje igrace za tu formaciju i to je to. Zar trazim puno **** mu dan, a ne da ti Hiros igra defanzivnog veznjaka a Haracic da glumi neko krilo a lik spor do bola i tako svaku utakmicu neko izmisljanje pozicija, komplikovanje i neke glupe izmjene..
Bruno ne igra 3-5-2 uopste...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 17 mar 2024, 13:26

Misljenja sam da se Dzeno trebao pustiti da ostvari transfer u Poljsku, to bi bilo najbolje i po njega i po klub. Naravno, ne krivim ga za jucerasnji promasaj, teren je bio previse natopljen, a i svakome se moze desiti, pa i on bi volio da ga je zabio..
Sta je tu je, imamo mnogo srece sto se previse ekipa bori za opstanak i sto se ne zna ko je u goroj formi. Ako otpisemo Zvijezdu koja je glavni kandidat za putnika u nizi rang, preostaju jos 4 ekipe i cilj je samo ne biti najgori, a sigurno to nismo. Doci ce po koji bod i na strani i kod kuce i vjerujem da cemo opstanak izboriti 2/3 kola prije kraja prvenstva. VTŽ!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 17 mar 2024, 13:50

Ma jok, gdje ces Dzenu kriviti za onaj promasaj. Nije on kriv sekunde. Kriva je moja rahmetli nena.
Pročepit će negdje.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 mar 2024, 13:54

lakilone je napisao/la:
17 mar 2024, 13:26
Misljenja sam da se Dzeno trebao pustiti da ostvari transfer u Poljsku, to bi bilo najbolje i po njega i po klub. Naravno, ne krivim ga za jucerasnji promasaj, teren je bio previse natopljen, a i svakome se moze desiti, pa i on bi volio da ga je zabio..

Brate, kakav crni teren, perfektna lopta od Sulje, sve je dobio na tacni. Samo treba ubaciti loptu u gol, nista vise, a ne ni to moze jbg. Lik je amater koja sa 5 metara ne zna zabiti mrtvi zicer. I na Grbavici protiv Zrinjskog je profulao isto mrtvi zicer 1 na 1 sa golmanom, tad nije padala kisa, pusti ba teren i te price... Znaci, kloc neviđeni. Zbog takvih parmaka mi nikoga ne mozemo ni pobjediti u ovom jadu od lige, ljudi ce oboliti zbog takvih.

Ali jednu stvar si u pravu. Ne treba kriviti njega, nego onoga ko ga je doveo u Zelju.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 mar 2024, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 17 mar 2024, 14:00

let3 je napisao/la:
17 mar 2024, 13:54
lakilone je napisao/la:

Brate, kakav crni teren, perfektna lopta od Sulje, sve je dobio na tacni. Samo treba ubaciti loptu u gol, nista vise, a ne ni to moze jbg. Lik je amater koja sa 5 metara ne zna zabiti mrtvi zicer. I na Grbavici protiv Zrinjskog je profulao isto mrtvi zicer 1 na 1 sa golmanom, tad nije padala kisa, pusti ba teren i te price... Znaci, kloc neviđeni. Zbog takvih parmaka mi nikoga ne mozemo ni pobjediti u ovom jadu odl ige, ljudi ce oboliti zbog takvih.

Ali jednu stvar si u pravu. Ne treba kriviti njega, nego onoga ko ga je doveo u Zelju.
Slazem se brate, nije mu ovo prvi put, al opet kontam nemamo nista od toga ni da ga kritikujemo kad znamo da nazalost boljeg nemamo. Vidjet cemo kakav ce biti taj Bismark, valjda bude spreman do Veleza.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 17 mar 2024, 14:28

lakilone je napisao/la:
17 mar 2024, 14:00
let3 je napisao/la:
17 mar 2024, 13:54
lakilone je napisao/la:

Brate, kakav crni teren, perfektna lopta od Sulje, sve je dobio na tacni. Samo treba ubaciti loptu u gol, nista vise, a ne ni to moze jbg. Lik je amater koja sa 5 metara ne zna zabiti mrtvi zicer. I na Grbavici protiv Zrinjskog je profulao isto mrtvi zicer 1 na 1 sa golmanom, tad nije padala kisa, pusti ba teren i te price... Znaci, kloc neviđeni. Zbog takvih parmaka mi nikoga ne mozemo ni pobjediti u ovom jadu odl ige, ljudi ce oboliti zbog takvih.

Slazem se brate, nije mu ovo prvi put, al opet kontam nemamo nista od toga ni da ga kritikujemo kad znamo da nazalost boljeg nemamo. Vidjet cemo kakav ce biti taj Bismark, valjda bude spreman do Veleza.
Pa bas zato sto je teren natopljen i lopta teska trebalo je bez problema da zabije, a ne da prebaci gol.. Naseg Zelju samo mi mozemo izvuci na domacim tekmama. Svi na Grbavicu protiv pijacara. Petak 20:00h, 29.03.
Fk Željezničar.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 17 mar 2024, 15:59

Znači ove polusezone već 5.zicera koje je teže promašiti nego pogoditi..
Amoah i Haračić-Zrinjski
Boljević-Zvijezda
Cocalic i Haračić-Zrinjski

Da su jedan od ovih pet, na bilo kojoj utakmici pogodili, mi bi imali 3.boda više.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 17 mar 2024, 16:43

avalPacidoroP je napisao/la:
17 mar 2024, 15:59
Amoah i Haračić-Zrinjski
Boljević-Zvijezda

Da su jedan od ovih pet, na bilo kojoj utakmici pogodili, mi bi imali 3.boda više.
Ne treba zaboraviti ni Ovčinu protiv Zrinjskog, po mom mišljenu zicer broj 1.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 17 mar 2024, 16:52

Bersaga je napisao/la:
17 mar 2024, 16:43
Amoah i Haračić-Zrinjski
Boljević-Zvijezda

Auu..ja i zaboravio. Po mom mišljenju broj 2.,iza Dženinog jučer.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 17 mar 2024, 17:11

17 mar 2024, 16:52
Bersaga je napisao/la:
17 mar 2024, 16:43
Amoah i Haračić-Zrinjski
Boljević-Zvijezda

Auu..ja i zaboravio. Po mom mišljenju broj 2.,iza Dženinog jučer.
Amoah na derbiju nakon poklona penerande, uzet cemo u obzir da nije toliko lagano bilo,ali da je imao mozga odmah bi sutao.
Fk Željezničar.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 17 mar 2024, 17:35

Imao je i Cocalic jucer dobru sansu na pocetku. Gotovo, yebi ih. Nek se oporave svi u toku ove pauze, nek i Bruno malo promjeni postavku i bice bolje. Protiv Veleza smo svakako osakaceni igranjem Drlje, nemamo se cemu nadati :mrgreen:

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 17 mar 2024, 17:49

https://www.klix.ba/sport/nogomet/mirvi ... /240317071 ako se iko odazove na ovo iz nase uprave . Odmah citava uprava ima da leti nikad be treba u suradnju sa najvecim dusmanima .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 17 mar 2024, 17:58

Amoah i Haračić-Zrinjski
Boljević-Zvijezda

Da ne pričamo da su navedeni sposobni dati gola, imali bi smo sigurno 8 bodova više, bili 7., gledali kako skinuti tih 7 bodova iza Sloge ili 8 bodova Veleža. Ali eto, imamo ove prikaze od igrača.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 mar 2024, 18:19

MrAmarOsim je napisao/la:
17 mar 2024, 17:58
Amoah i Haračić-Zrinjski
Boljević-Zvijezda

Da ne pričamo da su navedeni sposobni dati gola, imali bi smo sigurno 8 bodova više, bili 7., gledali kako skinuti tih 7 bodova iza Sloge ili 8 bodova Veleža. Ali eto, imamo ove prikaze od igrača.
Polako dolazimo do zakljucka da nije sve do obrane. Da nisu krivi deruzrni krivci koji su se ovdje najvise pljuvali - Coca, Drina, Galic, Kosoric, Jasarevic itd.
Ima nesto i do nesposobnoh kloceva iz napada, koji isto tako unistavaju Zelju iz kola u kolo.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 17 mar 2024, 18:41

Jel moguce da idemo na sastanak kod pitara??

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 mar 2024, 18:48

Ti ides kod svojih. Sta je tu lose po tebe ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac, Proximic, sebalos, svemalim1 i 81 gost.