Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Skoro pun stadion Posusja, opstina sa 20 000 stanovnika. Primjer samo 3 ili 4x vise gledalaca nego Zrinjski Borac ili Zrinjski Zeljo pa čak vise nego Kup Sarajevo Borac ili Sarajevo Gosk.. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Kakav je naziv za klub koji je gori od toga kluba koji je "sprdnja"?
A sve cinjenice upucuju da postoje i gori od kluba koji je "sprdnja"?
Samo realan odgovor molim te?

- feniksptica
- Kontakt:
Kako ocajnicki potez saveza da otpuste sve koji imaju veze s Sarajevom.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma mi smo odron na putu jarane, to je naziv koji trazis . To svi pisemo na svojoj temi, mozes i provjeriti. Uostalom, tabela sve govori.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 mar 2024, 15:46Kakav je naziv za klub koji je gori od toga kluba koji je "sprdnja"?
A sve cinjenice upucuju da postoje i gori od kluba koji je "sprdnja"?
Samo realan odgovor molim te?![]()
Ali klub kojem Marin Galic zabije dva gola, treba da se zapita malo o sebi i svojim dometima

- skullcrusher
- Kontakt:
Sve se to da tuziti i naplatiti ne sumnjam da ce ih tuzit za ovofeniksptica je napisao/la: ↑17 mar 2024, 15:47Kako ocajnicki potez saveza da otpuste sve koji imaju veze s Sarajevom.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Je li ovo navijač odron kluba, sa odron upravom u kojoj niko ne preuzima odgovornost ni za sta, gdje se smjenjuju Nazif, Jusuf i koznakakve ublehe koje obećavaju svašta nešto, koji konstantno plače i kmeči zašto da vjerujemo Hasiću,o čijim djelima tokom i poslije rata ne treba pričati, koji tvrdi da su te iste karikature iz uprave prodale klub Vici za par desetina hiljada KM?
Ne vidim dobro je li on, zabranio mi je da ga citiram 'arane
Ne vidim dobro je li on, zabranio mi je da ga citiram 'arane
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Evo onoga Semsudinovog sektasa, spreman da nas po 286 put zatrpa sa njegovim citatima 

Posušje je klub iz naroda, političke prčije nisu interesantne ljudima.
-
- Kontakt:
Ma nema osnove nikakve za tužbu.skullcrusher je napisao/la: ↑17 mar 2024, 15:54Sve se to da tuziti i naplatiti ne sumnjam da ce ih tuzit za ovofeniksptica je napisao/la: ↑17 mar 2024, 15:47Kako ocajnicki potez saveza da otpuste sve koji imaju veze s Sarajevom.
Pa njena selekcija je primila 5 komada u zadnjoj utakmici i nisu se plasirali u A diviziju, legitiman razlog za otkaz.
A osim zadnje utakmice još je tu bilo poraza a smjenom stručnog štaba ide sve novo.
Pa ovi su Mehu Kodru smjenili poslije dvije utakmice i nikom ništa.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Biće disciplinska slijedece srijede taman da prekratimo. Biće oduzimanja bodova ovo ono pravit će se kalkulacije, ako nas puno oderu biće ovima drago možda i ostanu u ligi. Ima sve svoje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nevjerovatni su. Svaka im čast. 5. na tabeli prosječne posjete ove sezone, do kraja hladno top 4. Kad su vrijeme i protivnik dobri vrte se između 2000-4000 po utakmici što je za njih odlično, a prosjek im syebava posjeta kad je loše vrijeme ili ako se još poklopi totalno neatraktivan protivnik onda je užas. Sve u svemu za svaku pohvalu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Imaju propisi jasni za onakav prekrsaj koji ste napravili. Ne mogu vas derati vise od 12 bodova i 2 godine kazne za trojac Mirvic Rozman Ibricic.jurisicduska je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:01Biće disciplinska slijedece srijede taman da prekratimo. Biće oduzimanja bodova ovo ono pravit će se kalkulacije, ako nas puno oderu biće ovima drago možda i ostanu u ligi. Ima sve svoje.
Ali evo od mene prognoza pa cemo vidjeti. Mislim da će disciplinsku odgoditi poslije Ukrajine.
Oduzimanje 3 boda. 20 000 KM kazne, Oliveira zasluzeno 3 utakmice kazne i 6 mjeseci iskljucenje Mirvića Rožmana i Ibricica iz fudbala. To je minimalna kazna i sumnjam da će sta vise biti. Po propisima to je neki minimalac.
E sad mnogo je nekih lica i privatnih sekjuritija bilo na terenu i psovalo i guralo sudiju pa je moguce da se zatvori i stadion na jednu, dvije utakmice.
-
- Kontakt:
Kad ostali nece mi cemo to rijesiti i narkomana u savezu,jedini javno i glasno stvari nazvali pravim imenom a ne sve nesto izmedju redova kao ostali. Za Hurem ce biti takva tuzba da cemo sve ove kazne sa kamatom naplatitiskullcrusher je napisao/la: ↑17 mar 2024, 15:54Sve se to da tuziti i naplatiti ne sumnjam da ce ih tuzit za ovofeniksptica je napisao/la: ↑17 mar 2024, 15:47Kako ocajnicki potez saveza da otpuste sve koji imaju veze s Sarajevom.

- egocentrik
- Kontakt:
Finansijska kazna, 6 bodova i iskljucenje za Ibricica a ostalo macku o rep dusmaneavenija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:13Imaju propisi jasni za onakav prekrsaj koji ste napravili. Ne mogu vas derati vise od 12 bodova i 2 godine kazne za trojac Mirvic Rozman Ibricic.jurisicduska je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:01Biće disciplinska slijedece srijede taman da prekratimo. Biće oduzimanja bodova ovo ono pravit će se kalkulacije, ako nas puno oderu biće ovima drago možda i ostanu u ligi. Ima sve svoje.
Ali evo od mene prognoza pa cemo vidjeti. Mislim da će disciplinsku odgoditi poslije Ukrajine.
Oduzimanje 3 boda. 20 000 KM kazne, Oliveira zasluzeno 3 utakmice kazne i 6 mjeseci iskljucenje Mirvića Rožmana i Ibricica iz fudbala. To je minimalna kazna i sumnjam da će sta vise biti. Po propisima to je neki minimalac.
E sad mnogo je nekih lica i privatnih sekjuritija bilo na terenu i psovalo i guralo sudiju pa je moguce da se zatvori i stadion na jednu, dvije utakmice.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Ajde ti lagano na svoju temu,zaboravio sam koliko ste paglu jer vas dugo nije bilo. Moze Vico sta pozeli trenutno al nek oduzme bodove zbog izlaska iz Kup utakmice,nek sam sebi zagorca zivot. To se obori odmaavenija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:13Imaju propisi jasni za onakav prekrsaj koji ste napravili. Ne mogu vas derati vise od 12 bodova i 2 godine kazne za trojac Mirvic Rozman Ibricic.jurisicduska je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:01Biće disciplinska slijedece srijede taman da prekratimo. Biće oduzimanja bodova ovo ono pravit će se kalkulacije, ako nas puno oderu biće ovima drago možda i ostanu u ligi. Ima sve svoje.
Ma izgrlit će se i izljubit Mirvić i Vico opet, ne može to prijateljstvo neki Musa da sabotira.
-
- Kontakt:
6 bodova mozda po Vicinom pravilniku,kup utakmica nikakvi crni bodovi,mada nebi me cudilo al eto nek stisne.egocentrik je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:20Finansijska kazna, 6 bodova i iskljucenje za Ibricica a ostalo macku o rep dusmaneavenija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:13Imaju propisi jasni za onakav prekrsaj koji ste napravili. Ne mogu vas derati vise od 12 bodova i 2 godine kazne za trojac Mirvic Rozman Ibricic.jurisicduska je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:01
Biće disciplinska slijedece srijede taman da prekratimo. Biće oduzimanja bodova ovo ono pravit će se kalkulacije, ako nas puno oderu biće ovima drago možda i ostanu u ligi. Ima sve svoje.
Mi svog predsjednika nismo ufatili u intimnim odnosima sa Vicom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:25Pa nismo mi Robija sabani,uvijek su vas za male pare ka.rali
-
- Kontakt:
Vazda ste imali dobar smisao za humor. Jedini javno i glasno rekli i nazvali stvari pravim imenom,ne samo sada nego uvijek kad god je u pitanju nas klub,od spasavanja od bankrota,do raznih afera,lopova itd za razliku od vas,cutite i trpite i manje pisite. Majke mi tacno sam zaboravio koliko ste glupi i koliki sabani.chily-rz je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:27Mi svog predsjednika nismo ufatili u intimnim odnosima sa Vicom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:25Pa nismo mi Robija sabani,uvijek su vas za male pare ka.rali
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 17 mar 2024, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mirvic usao na teren i unosio se sudiji u lice sa svojim privatnim obezbijedjenjem, pozivao igrače da napuste travnjak. Sad skontaj šta je Hasic iz Veleža napravio i kakvu je kaznu dobio. Mirvic je napravio 3X veći prekršaj ako ćeš realno sagledati stvari. Uostalom dao sam prognozu pa se javim nakon disciplinske.egocentrik je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:20Finansijska kazna, 6 bodova i iskljucenje za Ibricica a ostalo macku o rep dusmaneavenija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:13Imaju propisi jasni za onakav prekrsaj koji ste napravili. Ne mogu vas derati vise od 12 bodova i 2 godine kazne za trojac Mirvic Rozman Ibricic.jurisicduska je napisao/la: ↑17 mar 2024, 16:01