"Upravo tako
Nismo ti mi plava fekalija da ne smijemo pisnuti u strahu od izbacivanja iz lige zbog silni dugova.Mi vam se necemo uvlaciti u pakas ko sto oni rade od prvog dana.
Oni su jadovi i pic.ketine,Mi smo Sarajevo!
Najveci klub u drzavi sa najbrojnijom armijom navijaca.On ako je mislio da moze doci na Kosevo pokrast i otici uz par zvizduka sa tribine prevario se.Puno veci mangupi od bezveznjaka Vice Zeljkovica koji je apsolutno niko i nista u svijetu fudbala a i ovako kar.ina teska koja bi dobijala samare po gradu svakodnevno da se ne krije u svom cetnickom leglu,nisu nam mogli nista a ne on.
Imamo desetine i desetine hiljada ljudi uz sebe u svakom momentu i vlasnika koji ce uraditi sve od sebe da bagru zaviju crno.Angazovao je vec vrhunske advokate koji rade na tome.
A o podrsci i jedinstvu sa navijacima govori ovo:
"Imaš šest utakmica u nizu bez pobjede, ulaziš iz svlačionice u sedmu, a onda gromoglasni aplauz koševske publike, nešto što se rijetko ili nikad i nikom' nije desilo.
Bravo Koševo, bravo Horde Zla!

"
Iz ovog rata cemo izaci kao pobjednici,u to i ne sumnjam.Samo moramo bit istrajni i zajedno u ovome kao sinoc sto smo pokazali.Nasi su!"
Ako se ikada u svom životu nađete u neprijatno glupoj situaciji, sjetite se ovog posta. Momentalno ćeš shvatiti da je ipak samo ljudska glupost neograničena, sve ostalo ima granicu. O strastvenim poljupcima vice i mirvya, ajli i vico šefe, ne bih, ali naveo bih interesantan dio o šest utakmica u nizu bez pobjede, valjda pisac shodno časovima privrženosti klubu koji se održavaju u Bulevaru Ivice Osima već godinama unazad, je nekako uspio da zaboravi činjenicu da je komšija iz doline ćupova ipak : "nešto što se rijetko ili nikad i nikom' nije desilo".