FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

MaGiCa
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2011, 23:14

Moje je misljenje da niko nije veci od Piksete, pa ni Dzaja (kog je tvoj Carlo Garganese sa goal.com-a stavio u bestXI svih vremena na evropskim prvenstvima, ispred Nedveda :lol: ).
Istina jeste da je Susic bio strasan igrac, i da su ga mnogi cenili. Liedholm ga je smatrao za najboljeg evropskog igraca u tom periodu. Za mene licno, on je ostao igrac za male tekme i za male klubove. Nesto kao C.Ronaldo - izivi se na boraniji, a u bitnim tekmama ga nema nigde. Piksi je bio kao Maradona, ultimate clutch performer, koga velicine protiv kojih je igrao nisu nimalo sputavale. Njegova je jedina greska bila, sto nije presao u Milan, vec u OM. O tome je i Boris pisao za sportske.net. Tu je sve krenulo naopako po njega. ;)
Znam za Don Luciana, Torino i Susica, Jbga, smrad bio, smrad i ostao. Od radnika zeleznice se svasta da ocekivati. :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 23:36

A jbg...ne mozes tako reci za Papeta
ostao igrac za male tekme i za male klubove
Znas kakva su pravila bila..do 28 godine nisi mogo vani..bio je u Sarajevu a Yugoslovenska liga je bila izuzetno kvalitetna,sta je trebo..u zvezdu,jok :P ...poslije ga je zajebalo to za Italiju i dobio je suspenziju i ode u PSG...gdje je vodio klub do prve titule,nedugo nakon osnivanja...a Bgm ni francuska liga nije tad bila zanemariva...cime je to jos vece...

Vjerovatno bi se o njemu vise pricalo da je igrao za vece klubove,mozda bi cak bio i najbolji igrac toga vremena...al jbg...

da ne govorim kakva je to ljudina i kako je miran,stalozen a takva je velicina...ko pojava fascinira...jbt poslije tekme sa Slovackom prialze mu oni njihovi novinari i autogram uzimaju :) a ovi nasi idioti ga ovdje pljuju....

A to male tekme...razvalio je i tvoje talijane i argentinu sa po 3 gola..pa ko je jos njima dao po 3 gola..mislim da ga nema :P

Ne sam Safete... :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2011, 23:49

sarajlija89 je napisao/la:A jbg...ne mozes tako reci za Papeta
ostao igrac za male tekme i za male klubove
Znas kakva su pravila bila..do 28 godine nisi mogo vani..bio je u Sarajevu a Yugoslovenska liga je bila izuzetno kvalitetna,sta je trebo..u zvezdu,jok :P ...poslije ga je zajebalo to za Italiju i dobio je suspenziju i ode u PSG...gdje je vodio klub do prve titule,nedugo nakon osnivanja...a Bgm ni francuska liga nije tad bila zanemariva...cime je to jos vece...

Vjerovatno bi se o njemu vise pricalo da je igrao za vece klubove,mozda bi cak bio i najbolji igrac toga vremena...al jbg...

da ne govorim kakva je to ljudina i kako je miran,stalozen a takva je velicina...ko pojava fascinira...jbt poslije tekme sa Slovackom prialze mu oni njihovi novinari i autogram uzimaju :) a ovi nasi idioti ga ovdje pljuju....

A to male tekme...razvalio je i tvoje talijane i argentinu sa po 3 gola..pa ko je jos njima dao po 3 gola..mislim da ga nema :P

Ne sam Safete... :lol: 8-)
bold1 - pa sa bratom zajedno, da preuzmu krila od Bobe Jankovica i Dzaje. :lol:
bold2 - u prijateljskim utakmicama. ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 23:51

Dosta vam je Sejo bio :lol: :mrgreen:

Eh, ma svejedno..valja dat po 3 gola takvim reprezentacijama..nije to malo :)

Joj sutra ce nas Devil napast zbog spama :lol: :lol: mada,ima veze sa zvezdom jbg.... :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2011, 23:56

sarajlija89 je napisao/la:Dosta vam je Sejo bio :lol: :mrgreen:

Eh, ma svejedno..valja dat po 3 gola takvim reprezentacijama..nije to malo :)

Joj sutra ce nas Devil napast zbog spama :lol: :lol: mada,ima veze sa zvezdom jbg.... :mrgreen:
Kaze mi cale, da je Zvezda davala tada velike pare i za Susica i za Bazdarevica i jedino njih nije uzela, od svih igraca koje je zestoko jurila. Slave Zungul je hteo da pobegne, recimo, iz Splita u Zvezdu, ali mu ovi nisu dali, pa je otisao u Ameriku.
Jbga, Pape nije hteo da igra ni u jednom drugom domacem klubu. To je za respekt. Iako bi bio mnogo jaci igrac da je presao u istu. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 mar 2011, 00:33

Ko je zaduzen da moderira ovu temu, nek zavede red ovde. Ovaj Realov mali se raspistoljio, kao da mu je ovo tema o kafani, a ne o najvecem klubu ovih prostora. :D

[youtube][/youtube]

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 mar 2011, 00:36

Molim lijepo cura je clan SD CZ, odnosno ZOK CZ i mislim da mozemo pricat o njoj na ovoj temi <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 mar 2011, 16:01

slikaslikaslika
Crvena Zvezda-ZEnit
Sreda 23.mart 18:00
Stadion Marakana
Prenos:Sport Klub

Nastupila je pauza u prvenstvu,ali za nas nije,u dva dana cemo odigrati dve prijateljske tekme sa nasom "bracom",prvo sa profesionalnom bracom :lol: ,te pravom bracom.Ova utakmica je prva od tih prijateljskih susreta koju organizuje Gazpromnjeft koji ce sutra u punom sastavu doci na Marakanu sa sve Vladimirom Putinom da odgledaju ovaj mec te sklope koji poslovni dogovor.Ovo nece biti susret prvih timova prema poslednjim informacija.Sa jedne strane nastupice FK Sopot pojacan nekim omladincem bez Rudica,Stojkovica,Spajica,Dragicevica i Djordjevica,a sa druge strane ce biti mladi tim Zenita predvodjen velikim nadama Zaitsevom,Kostinom,Teleginom,Batovom...
Bice lepo videti odgledati ovu tekmu i nadam se dobroj utakmici pred bar 10000 gledalaca,tim vise sto se najavljuje solidno vreme,te besplatan ulaz za tri tribine(jug zatvoren).
Treba doci u vecem broju i podrzati ove klince.

slika-slika
Olympiakos-Crvena Zvezda
Cetvrtak 24.mart,18:00
Stadion Karaiskakis,Pireus

Prenos:Sport Klub

Dan nakon utakmice sa Zenitom,nas tim ce na put u "redovnu" posetu Pireju nasoj braci.Za razliku od utakmice sa Zenitom ovde ce priliku da dobije prvi tim(bar mislim tako),lisen usluga Vesovica,Mijailovica,Adya,Cosica,Ninkova koji su na reprezentativnoj listi.Prenos ce biti na Sport Klubu tako da mozemo uzivati i ovde u sjajnoj atmosferi na Karaiskakis stadionu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 mar 2011, 17:24

Mene ce Sanja u VIP lozu da uvede :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 mar 2011, 19:32

Trazio sam ovaj snimak godinama i danas ga nadjoh.

[youtube][/youtube]

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 mar 2011, 22:16

Ja imam taj skraceni snimak cca 40 minuta,ali pravo trazim celu utakmicu.

p.s.Za sutra u konkurenciji za tim su:
Knežević, Caković, D. Srnić, Stojković, Pavlović, Kovačević, Mitrušić, Spajić, Aritonović, Miletić, Spasić, Nikolić, Stepanović, Čaušić, Denković, Đuričković, Rajić, Luković, Vukosavljević, Zorica, Stojiljković i Požar. a trener ce da bude Dusan Kljajic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 mar 2011, 00:37

MaGiCa je napisao/la:Kaze mi cale, da je Zvezda davala tada velike pare i za Susica i za Bazdarevica i jedino njih nije uzela, od svih igraca koje je zestoko jurila. Slave Zungul je hteo da pobegne, recimo, iz Splita u Zvezdu, ali mu ovi nisu dali, pa je otisao u Ameriku.
Jbga, Pape nije hteo da igra ni u jednom drugom domacem klubu. To je za respekt. Iako bi bio mnogo jaci igrac da je presao u istu. ;)
Tuce i Bajević isto tako nisu otišli u Zvezdu. Tuci su nudili prazan ček, samo da napiše koliko hoće para. ;)
Who dares, wins !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 mar 2011, 13:06

alan_kardec je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la: Ako ne da dadnes ime dabogda zvezda nikad prva ne bila, dabogda tagoea i dijaru sanjali svaku noc , sve dok mi ne kazes ime te trebe !
:o :o :o
Sve, samo to ne! Hebeno kleteš. :mrgreen:

Evo ako @devil neće ja ću ti reći samo da se kletva ne obistini. :mrgreen:
Ovo je odbojkašica Zvezde, Sanja Malagurski, `90. godište.
Moram da se pohvalim da sam je lično upoznao na jednom rođendanu. :D Na ovoj @devilovoj slici i nije nešto, uživo je mnogo ljepša. 8-)
Vidis devile sta uradi sa onim avatarom :evil: :evil: :evil: :evil:

Sanja dominira!

p.s. blago tebi Alane :oops: :oops: :oops: :oops:
nema potpisa

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 mar 2011, 14:28

Normala da Sanjica dominira sunce moje lijepo :oops:

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 23 mar 2011, 16:05

[youtube][/youtube]

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 23 mar 2011, 20:48

legenda reala je napisao/la:Zar Crvena Zvezda još postoji :lol: :lol:

Nego kakav je raspored možete li do titule ;)
Dok je ova vlast u Srbiji,teško. :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 23 mar 2011, 21:31

[youtube][/youtube]

" ОООООООО
" ОООООООО
"..................................
- " $...

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 23 mar 2011, 23:46

Jesam Grobar koji ne podnosi konu,al za ovu poruku sjevera SVAKA ČAST!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 mar 2011, 01:37

Od ovih omladinaca najviše su mi se svidjeli onaj desni bek Stojković, Zorica i igrač sa brojem 11. Imamo dosta talentovanih igrača, samo ih treba sačuvati u Zvezdi dovoljno dugo da bar odigraju po godinu-dvije u prvom timu.

tikvan je napisao/la:
Pošto ne znam ruski, možeš li prevesti šta piše u ovoj poruci?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 mar 2011, 10:17

Pošto ne znam ruski, možeš li prevesti šta piše u ovoj poruci?
Ево % " & $.
"" &, " & %, " " јој, ",$ ' " % се " " $ - се ", " $ је ?".
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.