FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Denis Ćorić aktualni trener Posušja ima ponudu Sarajeva
-
- Kontakt:
?MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:13Denis Ćorić aktualni trener Posušja ima ponudu Sarajeva
Koliko znam mi imamo trenera kojem su dali apaolutnu podrsku i on vec pravi plan za ljetni rok
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sigurno će doći i komšije jer se i Kanton uključio. I to ne radi nas nego radi sebe i veze sa Kantonom.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
HahahahahahahhahaMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:13Denis Ćorić aktualni trener Posušja ima ponudu Sarajeva
Bolje da ne pisem nista samo mi se gadi sve. I sto klub ispašta nečiji neprofesionalizam, neznanje i glupostNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:54Ko i sta mu sapce? Nije valjda ova sto nema direktnih veza sa SarajevomPantelija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:39Strasno je da se nas klub spušta na nivo četnika iz banjaluke... Mislio sam da nikada necu to dozivjeti od sarajeva ali mirvic je uspio i to da uradi... Svaka cast, treba i to znati.
Jadno je i zalosno da u klubu rad, profesionalizam i odgovornost ne znace nista i da ono sto amerikancu mala šapne on uradi... Necemo mi daleko.![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mirva do kraja 

Ma malo ko ce doci, mirvic to isto zna, zato i jest ovo ovako na vrat na nos organizovano i sa kratkim rokom. Zna on da se to treba raditi na drugi nacin
- Maroon1946
- Kontakt:
Zeljo, Velez, TC, Igman. Sumnjam da bi Posusje i Gosk dosli.
Bolje je onda da Rožman ostane.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:13Denis Ćorić aktualni trener Posušja ima ponudu Sarajeva
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hajde brate napiši, jbg. Koji nam je sad klinac?Pantelija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:25Bolje da ne pisem nista samo mi se gadi sve. I sto klub ispašta nečiji neprofesionalizam, neznanje i glupostNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:54Ko i sta mu sapce? Nije valjda ova sto nema direktnih veza sa SarajevomPantelija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:39Strasno je da se nas klub spušta na nivo četnika iz banjaluke... Mislio sam da nikada necu to dozivjeti od sarajeva ali mirvic je uspio i to da uradi... Svaka cast, treba i to znati.
Jadno je i zalosno da u klubu rad, profesionalizam i odgovornost ne znace nista i da ono sto amerikancu mala šapne on uradi... Necemo mi daleko.![]()
Bravo El Presidente! Sve predrasude o tebi padaju u vodu, samo naprijed naša podrška nece izostati!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa morao je najkasnije do utorka nesto pokusati. U srijedu je vec bivsi. Moze Ajla da pegla kosulje i pakuje kofere,let za USA ceka

A sto se Hurem tice,dobra je ona za svoj posao-bila. Ali rat je a u ratu se gine.
Samo trebamo doviti Allahu velikom,Gospodaru svjetova,da nam debeli americki ublehas ne naudi klubu.
Uvijek veselo kod nasMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:46Hajde brate napiši, jbg. Koji nam je sad klinac?Pantelija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:25Bolje da ne pisem nista samo mi se gadi sve. I sto klub ispašta nečiji neprofesionalizam, neznanje i glupostNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:54
Ko i sta mu sapce? Nije valjda ova sto nema direktnih veza sa Sarajevom![]()
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 17 mar 2024, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
- TurkishAirlines
Pratim 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ne moze on biti "bivsi", on ostaje vlasnik kluba, ne moze mu savez to oduzeti. Samo ce postaviti nekog da bude v.d. ako ga suspenduju. To bi jedan antikloc trebao znatiAntikloc je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:47Pa morao je najkasnije do utorka nesto pokusati. U srijedu je vec bivsi. Moze Ajla da pegla kosulje i pakuje kofere,let za USA ceka![]()
A sto se Hurem tice,dobra je ona za svoj posao-bila. Ali rat je a u ratu se gine.
Samo trebamo doviti Allahu velikom,Gospodaru svjetova,da nam debeli americki ublehas ne naudi klubu.
Hoće li ko banovati ova ghovna?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Mislis suvlasnk.. Drugi suvlasnik je mnogo zaheban,bas mnogo. Moze da postavi VD-a mozda,zavisi sta ce mu Amidza reci a moze i da proda dionice,cemu se toplo nadam. To bi bio najveci dan FKS od dana osnivanjaboki86 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:51Ne moze on biti "bivsi", on ostaje vlasnik kluba, ne moze mu savez to oduzeti. Samo ce postaviti nekog da bude v.d. ako ga suspenduju. To bi jedan antikloc trebao znatiAntikloc je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:47Pa morao je najkasnije do utorka nesto pokusati. U srijedu je vec bivsi. Moze Ajla da pegla kosulje i pakuje kofere,let za USA ceka![]()

Zeljo nece doci sigurno. njima je Vico obecao pare za juznu tribinu i oni se toga nece odreciMaroon1946 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:36Zeljo, Velez, TC, Igman. Sumnjam da bi Posusje i Gosk dosli.
A i duguju još pare za licencu i nadaju se da će im Vico opet dati za licencu ako zagusti a hoće sigurno.Arhitekt je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:56Zeljo nece doci sigurno. njima je Vico obecao pare za juznu tribinu i oni se toga nece odreciMaroon1946 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:36Zeljo, Velez, TC, Igman. Sumnjam da bi Posusje i Gosk dosli.
Kaži Druže? Šta reći koju poslugu porati? Šta smo sada zglajzali?Pantelija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:25Bolje da ne pisem nista samo mi se gadi sve. I sto klub ispašta nečiji neprofesionalizam, neznanje i glupostNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:54Ko i sta mu sapce? Nije valjda ova sto nema direktnih veza sa SarajevomPantelija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:39Strasno je da se nas klub spušta na nivo četnika iz banjaluke... Mislio sam da nikada necu to dozivjeti od sarajeva ali mirvic je uspio i to da uradi... Svaka cast, treba i to znati.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, boki86, bosnas_, Bosniacum Lilium, casual033, Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, Kaunas, keli, ledesma, mnon46, mosarajvosa83, napoleon72, nedimmmm1337, Noke995, riki46, Rodman, Serha, skoJaa i 181 gost.