Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Vise ih se javilo na forum nego sto ih je u Bihacu bilo
-
- Kontakt:
U Bihaću fina brojka bila. Kad se uzme u obzir na udaljenost, moglo bi se rec i odlicna.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 20:46Vise ih se javilo na forum nego sto ih je u Bihacu bilo
Vrijeme je da se počnete brinuti o svom opstanku, koji je ozbiljno ugrozen, a ne o tome koliko ljudi prati Slobodu.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Smogovci 

Slazem se u potpunosti. Opet je cinjenica da ste nevidjeni pacenici. A ocito je da je tebe briga jer komentarises to u toku i nakon utakmice.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa mnogi su mislili da ćemo pustit tekmu stupcanici pa jesmo li pustli?sviunapad1010 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 18:01U iskušenju su dolazi Mušija iduće kolo s eurimachily-rz je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:55Nema razlike osim u tome da smo mi tu priču završili i okrenuli novi list, niko se ne ponosi naštimanim utakmicama, takve stvari i takav pristup i rezonovanje su nas i doveli do kantonalne lige.DamirT je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:49
Druze, nas sudije kolju od osnutka lige. Cak i kod kuce su znali suditi protiv nas. Makar tu mozes svirati pa koliko toliko normalno, ne trazi ti niko da izmislis 2 gola za nas.
A koliko se ne varam, vi ste ovdje prosle godine pisali kako ste pravili ugovore 3 za 3. Tako da ne znam kakva je razlika izmedju ovog naseg i tog vaseg? Ali ces ti sad opet neki izgovor naci.
Ono na što se ponosim je sadašnja garnitura ljudi u koje nemam sumnje da vode klub pošteno i uvijek sam za to pa makar nam trebalo pet godina da se vratimo u najjači rang.![]()
Care nije im niko ni imao ponuditi ništa u kantonalnoj ligi
Sto se tice Muslije malo proguglajte nas odnos od prije 3 godine pa će vam sve biti jasno
Kažem da nije briga one koje bi trebalo da bude, ja sam svakako nebitan i da je naštimano nešto i da nije, nisam neko u nadležnosti da to istraži i procesira ako treba.
Pacenik kao i svaki smrtnik jesam ali vjerujem da sam realan u priči sa pokojnim Blaževićem i njegovoj stvarnoj ulozi na klupi Slobode. Iskreno, ne želim na takav način najjači rang, pošteno i časno u svakoj utakmici pa ko zasluži nek i dobije. Nemam problema da gubimo u Rahićima ako su ljudi već bili bolji od nas.
-
- Kontakt:
bijo sam danas na tekmi odlicna tekma sa mnostvo prilika
sloboda bolji klub za nijansu zelim im brz ulazak u pl gdje i pripadaju
gospodski klub a i navijaci fino su se ponasali ne kao seljaci neki fin odnos i postovanje i kultura nisu kao neki djecu udarali po tribinama i respekt za to
bujrum uvjek u krajinu
sto se mog jedinstva tice borba ce biti za opstanak al mislim da ostajemo jer ima 3-4 ekipe slabije od nas i to ce vrjeme pokazat
u svakom slucaju sretno objema ekipama
sloboda bolji klub za nijansu zelim im brz ulazak u pl gdje i pripadaju
gospodski klub a i navijaci fino su se ponasali ne kao seljaci neki fin odnos i postovanje i kultura nisu kao neki djecu udarali po tribinama i respekt za to
bujrum uvjek u krajinu
sto se mog jedinstva tice borba ce biti za opstanak al mislim da ostajemo jer ima 3-4 ekipe slabije od nas i to ce vrjeme pokazat
u svakom slucaju sretno objema ekipama
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisu svi smrtnici paćenici. Ti npr jesi. U cistoj utakmici vristite da je namjesteno s vise strana. Lijecite se.chily-rz je napisao/la: ↑17 mar 2024, 21:21Kažem da nije briga one koje bi trebalo da bude, ja sam svakako nebitan i da je naštimano nešto i da nije, nisam neko u nadležnosti da to istraži i procesira ako treba.
Pacenik kao i svaki smrtnik jesam ali vjerujem da sam realan u priči sa pokojnim Blaževićem i njegovoj stvarnoj ulozi na klupi Slobode. Iskreno, ne želim na takav način najjači rang, pošteno i časno u svakoj utakmici pa ko zasluži nek i dobije. Nemam problema da gubimo u Rahićima ako su ljudi već bili bolji od nas.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kmecanje Zenicana kmecavaca se nastavlja, jos malo pa se borite grcevito za opstanak, sreca pa smo vam mi opet izasli u susret da Jedinstvo ne pidje na 3 boda manje, opet smo vam valjali

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ok, Jesul paćenici i ovi tvoji što su kod 0-1 za Stupcanicu govorili da je prodano? Jesil paćenici i oni tvoji što su govorili da je Mujkan naštimao raspored Slobodi ili od neki dan što su govorili da ste završili sudije u Kaknju ?
Jedino što sam pitao je za golmana jer sam gledao pola sata i vidio prvi gol Slobode gdje golmanu Jedinstva ispada lopta iz ruku na nogu igrača Slobode, ljudi odgovorili da je golman mlad i neiskusan i to je to.
Dali ste gol jer smo vam mi dali pare da zapnete na poluvremenu, pravis se da ne znas haha
Ma jok nemamo mi para, samo je Mujkan i Husic imao

Mujkan je bio spreman dat deset milja za bod u Zenici ali nije niko Aliju javio, izbi nam lovu u devedeset i trećoj ali halal bilo, vrijedilo je.
glupa tema reealno govorimo o nekim paraama ne zna se ko manje ima hahah
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 8 gostiju.