U utorak...a odgovor za ovog što me stavio na ignore, mosarajvosa,pa nek mu neko prenese, nebitno jel kup ili liga sve je to pod okriljem fudbalskog saveza BIH....
Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: bagniadiluca, dana/u 17 mar 2024, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
LETS GO FIGHTER
Svjesni smo svega. I da smo blizu najgoreg moguceg scenarija. Problem kod nas lezi u 0 bodova u gostima. U proljetnom dijelu nas sudije i nisu ostetile, za sada. Kako ce biti u buducnosti ne znam.TurkishAirlines je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:11A cekaj, jeste li vi svjesni da vam Borac dolazi zadnju utaknicu u sezoni? Da li ste svjesni ako vam bude trebao bod ili 3, da ce vas yebati?
Ja vjerujem da vi jos ne znate u kakvoj ste situaciji
Mislim da je do nas sve, ako se ovako nastavi. Vi ste napravili cirkus od kupa i pozvali u rat savezu. A kada vas je gurao ove sezone taj isti savez u par utakmica sutilo se. Kad gori treneru i sd onda idu ratovi. Kakvi vi i crni ratovi savezu.
- invincible1921
- Kontakt:
Sad ono kazna izbace vas iz kupamosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:36Da vidimo i to cudo da ti zbog kup utakmice oduzmu bodove. Bice posla za advokate saveza dosta.

=\_1921_/=
Jedva cekam

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Vrijeme je da nam nabacite željkana na volej u prvu ligu federacije

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Nema to veze sa kupom nego sa tekmama protiv Borca,nepostojeci penali,golovi iz ofsajda. Vazno je da vi vjecno cutite i kukate na forumima. Sto niste izasli javno kad pricate da su vam titule ukrali,zasro niste sastanak napravili i pozvali klubove vec vjecno ikebane obicne bili.Tempero je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:37Svjesni smo svega. I da smo blizu najgoreg moguceg scenarija. Problem kod nas lezi u 0 bodova u gostima. U proljetnom dijelu nas sudije i nisu ostetile, za sada. Kako ce biti u buducnosti ne znam.TurkishAirlines je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:11A cekaj, jeste li vi svjesni da vam Borac dolazi zadnju utaknicu u sezoni? Da li ste svjesni ako vam bude trebao bod ili 3, da ce vas yebati?
Mislim da je do nas sve, ako se ovako nastavi. Vi ste napravili cirkus od kupa i pozvali u rat savezu. A kada vas je gurao ove sezone taj isti savez u par utakmica sutilo se. Kad gori treneru i sd onda idu ratovi. Kakvi vi i crni ratovi savezu.
Pošto se radilo o kupu, ne vjerujem u oduzimanje bodova, jer nije bilo prvenstvo u pitanju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:36Da vidimo i to cudo da ti zbog kup utakmice oduzmu bodove. Bice posla za advokate saveza dosta.
Jedino što možete dobiti jeste zabrana igranja kupa naredne sezone.
Ali pošto živimo u društvu kakvom živimo, sve je moguće.
-
- Kontakt:
Odluka saveza o kazni za Sarajevo u utorak, Mirvic sazvao sastanak isto u utorak? Ako ujutro rano, savez kazni Mirvica sa isključenjem iz BiH fudbala na 6/12 mjeseci, u kojem svojstvu i na osnovu čega će Mirvic napraviti taj sastanak, kao predstavnik koga/čega? Samo pitam...
-
- Kontakt:
Mi vama zeljkana, a vi nama BP za euro utakmice na ljeto po jeftinijoj cijeni, ako je izborimo. Msm da je posteno

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Tesko, oni ce ginuti kao nikada prije. A i zadnje dvije na Grbavici su odigrali jako dobro
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ajde da se imas cemu radovat,da ti uljepsamo dan.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:39Jedva cekam![]()
Hvala bratemosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:43Ajde da se imas cemu radovat,da ti uljepsamo dan.
Nadam se da ce biti jako lijep dan
RA & HZ
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ima li neko dobrog pamćenja da nam iz glave navede koji su klubovi sve kažnjeni oduzimanjem bodova u ovoj ćemernoj ligi kako postoji, i šta je prethodovalo tome ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- TurkishAirlines
Kad je nas savez gurao u ovoj sezoni?Tempero je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:37Svjesni smo svega. I da smo blizu najgoreg moguceg scenarija. Problem kod nas lezi u 0 bodova u gostima. U proljetnom dijelu nas sudije i nisu ostetile, za sada. Kako ce biti u buducnosti ne znam.TurkishAirlines je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:11A cekaj, jeste li vi svjesni da vam Borac dolazi zadnju utaknicu u sezoni? Da li ste svjesni ako vam bude trebao bod ili 3, da ce vas yebati?
Pa bilo je odluka na strani Sarajeva, naravno, ali smo puno vise osteceni.
Nije stvar kada sudija pogresi, nego kad to namjerno i po uputama radi.
Pa nama da je cilj bio zataskati losu igru, mi bi se podigli jos protiv zvijezde, gdje su priznali gol zvijezdi bez obzira sto je bio 2+ metra u ofsajdu.
Pa su Igmanu dosudili penal, niko nije pricao o penalu koliko smo mi losi.
Ali ono peotiv Borca je namjenski uradjeno, i samo onaj ko je bio na stadionu zna sta je sudija radio.
Pa samo peotiv borca u 3 tekme je bilo bar 10 kardinalnih, namjernih gresaka sudije. A baska sto svaki kontakt se jednim svira a drugim ne.
Ali eto, onako ofirno ni vico nije trebao da radi tako da sigurno mu nece biti jednostavno
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 17 mar 2024, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Maradona10 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:42Odluka saveza o kazni za Sarajevo u utorak, Mirvic sazvao sastanak isto u utorak? Ako ujutro rano, savez kazni Mirvica sa isključenjem iz BiH fudbala na 6/12 mjeseci, u kojem svojstvu i na osnovu čega će Mirvic napraviti taj sastanak, kao predstavnik koga/čega? Samo pitam...
Procedura je to , svakako jedva cekamo da vidimo sta ce se odluciti po pitanju toga....

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Pa kaznjeni smo mi doduse mi smo bas pizdariju napravili. Vi ste pickasto sve to gledali samo kretenski izasli sa terena u 93 da se probate oprat pred svojim navijacima. Mozda vas ne kazne
Ide Bilino besplatno ako gurnete plavog krimosa na mjesto koje zaslužujenekoIzMostara je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:43Mi vama zeljkana, a vi nama BP za euro utakmice na ljeto po jeftinijoj cijeni, ako je izborimo. Msm da je posteno![]()

Novci nam ne trebaju, privodimo kraju dugovanja

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pazite prvo da vi ne ispadnete u trecu liguTruhlo je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:48Ide Bilino besplatno ako gurnete plavog krimosa na mjesto koje zaslužujenekoIzMostara je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:43Mi vama zeljkana, a vi nama BP za euro utakmice na ljeto po jeftinijoj cijeni, ako je izborimo. Msm da je posteno![]()
![]()
Novci nam ne trebaju, privodimo kraju dugovanja![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Kaznili su nas protiv Borca kad je navijac uletio na teren,naravno navijac Borca uleti i razbije glavu nasem igracu i posalje ga u bolnicu i bodovi im nisu oduzeti,toliko o nasim protekcijama u savezu
- TurkishAirlines
Pa nije slucajno utorak dan kad se mjenja fudbal u BiHMaradona10 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:42Odluka saveza o kazni za Sarajevo u utorak, Mirvic sazvao sastanak isto u utorak? Ako ujutro rano, savez kazni Mirvica sa isključenjem iz BiH fudbala na 6/12 mjeseci, u kojem svojstvu i na osnovu čega će Mirvic napraviti taj sastanak, kao predstavnik koga/čega? Samo pitam...

Jes da utorkom ne treba ni nokte sjeci

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, Simi i 33 gosta.