FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sejo Brajlović će se odazvat.
- MocMahale444

Nego promakao ti je Amazon

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne dam dusmanima mira Muha moj dobri, nisam dao kad nam je islo dobro a necu dati pogotovo kad nam je lose. Mogu nam ga oglabati!
Cuj @Donna ima novi acc, kako mi je to promaklo fkt
Nisam to uspio upratiti, nisam ni ja savrsen
i on ga moze oglabati onim sto je pisao za njih da urlaju a sto jucer odradise odlicno gostovanje, kad ih se zna kritikovati red je i da se pohvale 
Cuj @Donna ima novi acc, kako mi je to promaklo fkt

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
A jasta, uocit ces uljeza vrlo brzo
Sempa je navijac OlimiCa nekad bio, nije to tarpi nit je naš.
Sto se navijaca tice tu je Nodi najjaci, nece nista pod tepih.
Da otvori prostora dusmanima za hajku.

Sempa je navijac OlimiCa nekad bio, nije to tarpi nit je naš.
Sto se navijaca tice tu je Nodi najjaci, nece nista pod tepih.
Da otvori prostora dusmanima za hajku.
Hajde, naletiće i on na zicer nekad
Ko zna, vidiš da je svašta moguće pa da i on pređe na neku od strana, šteta po njega što je izabrao lošu a po administraciju ovog foruma što ga trpi ali dobro, sjetiće se @admin nekad da ga banuje... za jedno 20-30 godina
Pa samo se pljuje ovdje, uglavnom opravdano ne mogu duše griješiti ali moraju se neke stvari pohvaliti, pogotovo što @Semper i čarapa mrze grupu, iz tog razloga treba maksimalno tjerati inat njima dvojici i hvaliti sve živo
Žohari

Ko zna, vidiš da je svašta moguće pa da i on pređe na neku od strana, šteta po njega što je izabrao lošu a po administraciju ovog foruma što ga trpi ali dobro, sjetiće se @admin nekad da ga banuje... za jedno 20-30 godina

Pa samo se pljuje ovdje, uglavnom opravdano ne mogu duše griješiti ali moraju se neke stvari pohvaliti, pogotovo što @Semper i čarapa mrze grupu, iz tog razloga treba maksimalno tjerati inat njima dvojici i hvaliti sve živo

Žohari

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
NEPact1921 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:49https://www.klix.ba/sport/nogomet/mirvi ... /240317071 ako se iko odazove na ovo iz nase uprave . Odmah citava uprava ima da leti nikad be treba u suradnju sa najvecim dusmanima .

Nasim bi bilo pametnije da organiziju interni sastanak gdje cemo raspravljati kako ostati u ligi.
A sastanak svih klubova kojeg bi zakazala treca strana i koji bi bio odrzan u junu podrzavam. Ovako je cisti populizam i maskiranje njihovih problema za koje znamo da su do te utakmice lizali pakas vici i savezu a prije toga i begicu
A sastanak svih klubova kojeg bi zakazala treca strana i koji bi bio odrzan u junu podrzavam. Ovako je cisti populizam i maskiranje njihovih problema za koje znamo da su do te utakmice lizali pakas vici i savezu a prije toga i begicu
Haračić niti jednom nije iskoristio šansu koju je dobijao od prve minute, skoro sve što je uradio - uradio je kada je ulazio s klupe.
Dvije godine sam mislio da je problem naših napadača to što su uglavnom uvijek odsječeni, to što nemaju upotrebljivih lopti, ali ipak je malo i do kvaliteta.
Krpić sve nadoknadi trkom, pritiskom, vraćanjem u naš 16erac kad su prekidi, ali Haračić je zaista beskoristan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dovoljno je uporediti skok igru Krpica u derbiju i Haracica protiv zvijezde. Nijedan skok nije uzeo Haracic dok Krpic je sve pokupio na derbiju, strasno bitan igrac gore umjesto Dzene, odmah Charlesa gurati ne mogu podnijeti Dzenu vise. Pijacare mlatnuti volio bi vise nego ista, najsmrdljivija ekipa.Virtu4l je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:36Haračić niti jednom nije iskoristio šansu koju je dobijao od prve minute, skoro sve što je uradio - uradio je kada je ulazio s klupe.
Dvije godine sam mislio da je problem naših napadača to što su uglavnom uvijek odsječeni, to što nemaju upotrebljivih lopti, ali ipak je malo i do kvaliteta.
Krpić sve nadoknadi trkom, pritiskom, vraćanjem u naš 16erac kad su prekidi, ali Haračić je zaista beskoristan.
Fk Željezničar.
A ko je prebacio loptu glavom do Boljevica u 100% šansi?Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 02:19Dovoljno je uporediti skok igru Krpica u derbiju i Haracica protiv zvijezde. Nijedan skok nije uzeo Haracic dok Krpic je sve pokupio na derbiju, strasno bitan igrac gore umjesto Dzene, odmah Charlesa gurati ne mogu podnijeti Dzenu vise. Pijacare mlatnuti volio bi vise nego ista, najsmrdljivija ekipa.Virtu4l je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:36Haračić niti jednom nije iskoristio šansu koju je dobijao od prve minute, skoro sve što je uradio - uradio je kada je ulazio s klupe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jel moguce da u situaciji kad smo 11 na tabeli,najgore lige na svijetu,neki imaju obraza da brane nekog od igraca,ljudi u upravi,bilo koga u klubu.Fkt me zanima za koji klub ti ljudi navijaju i zasto pisu na ovoj temi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Meni se cini da je i kod gola on prebacio glavom loptu za Amoahabhsport je napisao/la: ↑18 mar 2024, 04:15A ko je prebacio loptu glavom do Boljevica u 100% šansi?Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 02:19Dovoljno je uporediti skok igru Krpica u derbiju i Haracica protiv zvijezde. Nijedan skok nije uzeo Haracic dok Krpic je sve pokupio na derbiju, strasno bitan igrac gore umjesto Dzene, odmah Charlesa gurati ne mogu podnijeti Dzenu vise. Pijacare mlatnuti volio bi vise nego ista, najsmrdljivija ekipa.Virtu4l je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:36
Haračić niti jednom nije iskoristio šansu koju je dobijao od prve minute, skoro sve što je uradio - uradio je kada je ulazio s klupe.
Dobar je Haracici samo kad igramo s dva napadaca
On sam tesko sta da moze napraviti previse spor jedino to sto glavom spusti loptu ali da sam igra od prve to ne ide nikako
On sam tesko sta da moze napraviti previse spor jedino to sto glavom spusti loptu ali da sam igra od prve to ne ide nikako
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 mar 2024, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Moja greska ipak je uzeo jedan od 50 skokova.nindza je napisao/la: ↑18 mar 2024, 10:58Meni se cini da je i kod gola on prebacio glavom loptu za Amoahabhsport je napisao/la: ↑18 mar 2024, 04:15A ko je prebacio loptu glavom do Boljevica u 100% šansi?Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 02:19
Dovoljno je uporediti skok igru Krpica u derbiju i Haracica protiv zvijezde. Nijedan skok nije uzeo Haracic dok Krpic je sve pokupio na derbiju, strasno bitan igrac gore umjesto Dzene, odmah Charlesa gurati ne mogu podnijeti Dzenu vise. Pijacare mlatnuti volio bi vise nego ista, najsmrdljivija ekipa.
Fk Željezničar.
Ma sve i jedan igrač kloc.
Samo me zanima odakle više neko opravdanje za njihove igre.
Na proljeće jedino se Boljević može istaći da je pojačanje i mali Karić. Ostali svi katastrofa.
Samo me zanima odakle više neko opravdanje za njihove igre.
Na proljeće jedino se Boljević može istaći da je pojačanje i mali Karić. Ostali svi katastrofa.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- kontrasviju
- Kontakt:
Ako ima ovih što misle da smo se trebali odazvati, molim ih opet da pročitaju šta se piše i želi našem klubu. Kakvim nas imenima časte, čemu se nadaju i slično.
Bravo za ljude iz kluba koji su ovo odbili.
Sastanak može na ljeto kada se završi sezona i kada svi budemo na nuli i ako će ga organizovati treća strana. U ovim igrankama Mirvića, gdje pokušava da opravda na desetine miliona uloženih koje su rezultirale sa završavanjem na 4. mjestu sa 30 bodova manje u odnosu na prvog, ja se nadam da mi nećemo učestvovati.
Bravo za ljude iz kluba koji su ovo odbili.
Sastanak može na ljeto kada se završi sezona i kada svi budemo na nuli i ako će ga organizovati treća strana. U ovim igrankama Mirvića, gdje pokušava da opravda na desetine miliona uloženih koje su rezultirale sa završavanjem na 4. mjestu sa 30 bodova manje u odnosu na prvog, ja se nadam da mi nećemo učestvovati.
1921
Volim te Željo!Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 02:19Dovoljno je uporediti skok igru Krpica u derbiju i Haracica protiv zvijezde. Nijedan skok nije uzeo Haracic dok Krpic je sve pokupio na derbiju, strasno bitan igrac gore umjesto Dzene, odmah Charlesa gurati ne mogu podnijeti Dzenu vise. Pijacare mlatnuti volio bi vise nego ista, najsmrdljivija ekipa.Virtu4l je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:36Haračić niti jednom nije iskoristio šansu koju je dobijao od prve minute, skoro sve što je uradio - uradio je kada je ulazio s klupe.
Velež je **** od kluba.
- mamonelafo
- Kontakt:
Ne znam koja je logika iza tvog profila, @Deco, ali vidio sam prethodnu poruku koju si preinačio vrlo brzo. Zamolio bih te da se udaljiš sa teme.Deco je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:01Volim te Željo!Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 02:19Dovoljno je uporediti skok igru Krpica u derbiju i Haracica protiv zvijezde. Nijedan skok nije uzeo Haracic dok Krpic je sve pokupio na derbiju, strasno bitan igrac gore umjesto Dzene, odmah Charlesa gurati ne mogu podnijeti Dzenu vise. Pijacare mlatnuti volio bi vise nego ista, najsmrdljivija ekipa.Virtu4l je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:36
Velež je **** od kluba.

Ako nekoga zanima, pisao je kako će nas izbacit u federalnu za 12 dana.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- MocMahale444
Eskobar se provaljuje.
Suljo od Bajrama nije dao gola, pravis od njega igracinu.
Suljo od Bajrama nije dao gola, pravis od njega igracinu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, rimljanin90, Tatamata1946 i 26 gostiju.