O cemu se radi, mozes li pojasniti?Pantelija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:39Strasno je da se nas klub spušta na nivo četnika iz banjaluke... Mislio sam da nikada necu to dozivjeti od sarajeva ali mirvic je uspio i to da uradi... Svaka cast, treba i to znati.
Jadno je i zalosno da u klubu rad, profesionalizam i odgovornost ne znace nista i da ono sto amerikancu mala šapne on uradi... Necemo mi daleko.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kljajic zivi i radi u Cazinu.
@panto da nismo i mi poceli sudije zavrsavati?
@panto da nismo i mi poceli sudije zavrsavati?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Posto Zeljeznicar u dobroj mjeri egzistira na pomoci Opstine, Kantona i FBIH neka ovi SDP-ovci urade nesto malo konkretnije od statusa na fb!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- luckystrike
- Kontakt:
Nije negativa. Smirivanje strasti.fera je napisao/la: ↑17 mar 2024, 08:50Nije to zanosenje nego inat proradio. Normalno da ce biti jos poraza posebno s obzirom da ce nas sudije klati. I Sabrija nas je ostetio ali mislim vise iz razloga sto je nesposoban i ne zna.suditi nego po nekom zadatku.luckystrike je napisao/la: ↑17 mar 2024, 06:20Jedna pobjeda i zanosimo se. Sabura. Do postignutog gola sadržaj nikakav. Da je zbog poigravanja bilo 2 1, možda bi smo i sad mooda jeli.
I da ne bude sve bajno, kao kiša koja ni sekunde nije stala, kivan sam na Miomira i jeftin žuti, sasvim bespotreban na 3-0. Nije ni Ajdinov ništa više rezonski al' njemu praštam.
Kako stojimo s opomenama za iduću? Iliev se vraća, kažu Hasić automatska, koliko je Renanu određeno ili nije još?
Hasic nas nosio prvo poluvrijeme rijesio manje vise utakmicu, kasnije Kyeremeh prvo spasio cist gol pa poslije toga zasluzan za dva postignuta.
Mislim da nije fer pored svih problema kroz koje smo prosli da se trazi neka dlaka u jajetu nakon sinocnje pobjede. Ti ako nisi zadovoljan ja ne znam jesi mozda prespavao zadnjih mjesec dana pa neku negativu prosipas kad nije ni mjesto ni vrijeme za to.
Ne smijemo se zanijeti da je ovo bilo nešto spektakularno. Rezultat je odličan, ali ne odražava igru.
Razumijem grč, pritisak, loši uslovi, i falilo je par igrača, ali nam se vuku pojedinosti mjesecima.
Spora tranzicija, spor protok lopte. Nedostaje kreativnosti, nema automatizama, loše kretanje bez lopte.
Ima dosta segmenata za popraviti, povlače se dugo a nisu nuklearna fizika.
Bespotrebna bojazan. Krenuli smo i nema nazad! Evropa sad manje vise, ako se ovo zahukta i UEFA napokon shvati ovo ozbiljno u Evropu nece niko, pogotovo ako se pokrene ozbiljan postupak protiv saveza. U slucaju da se bas digne na veci nivo i pronadju se orasi u dzepovima, sto opste ne sumnjam da ih ima, mozemo slobodno ockivati da nas sve skupa UEFA suspenduje i na jedno dvije tri godine, onda ce tek biti cirkus igrati ni zasta. Al bez obzira na posljedice dok se vico i kriminalci ne sruse, ne treba popustiti!!!ajdohordas je napisao/la: ↑17 mar 2024, 20:24Malo je loš tajming za ovaj sastanak i možda, kažem možda smo malo požurili sa sastankom. Sada je svima prpa, kone ako se odazovu mogu ih istjerat u federalnu znam 100% da im je takav stav, nas će svakako gledat da istjeraju iz Evrope a Velež ako se odazove i njih također. TC i Igman ce takodjer biti pod određenim pritiskom zbog mogucih kalkulacija i izbacivanja kroz ligu u niži rang.
Možda smo trebali izgurati nekako ovu sezonu, probat domoći se Evrope, zaradit nešto keša i popravit koeficijent pa onda u pauzi organizovat sastanke kad smo svi na nuli i na početku.
Ovako nisam baš nešto optimističan po pitanju odaziva klubova. Daj Bože da griješim i da sutra bude bar 5 klubova na odazivu ali jako teško...
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Sve je to lijepo, bajno i krasno i svaka vama čast na optimizmu i vjerovanju da će se UEFA i FIFA i sve ostale organizacije umiješati u ovo... i ja bih volio više nego išta. Samo jedna mala napomena... ker Vico Zeljković je član upravnog odbora sportskog udruženja UEFE, a član je i uefinog komiteta nacionalnih saveza. Pored svega toga, on je skoro pa kućni prijatelj sa Čeferinom.hz033 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 00:39Bespotrebna bojazan. Krenuli smo i nema nazad! Evropa sad manje vise, ako se ovo zahukta i UEFA napokon shvati ovo ozbiljno u Evropu nece niko, pogotovo ako se pokrene ozbiljan postupak protiv saveza. U slucaju da se bas digne na veci nivo i pronadju se orasi u dzepovima, sto opste ne sumnjam da ih ima, mozemo slobodno ockivati da nas sve skupa UEFA suspenduje i na jedno dvije tri godine, onda ce tek biti cirkus igrati ni zasta. Al bez obzira na posljedice dok se vico i kriminalci ne sruse, ne treba popustiti!!!ajdohordas je napisao/la: ↑17 mar 2024, 20:24Malo je loš tajming za ovaj sastanak i možda, kažem možda smo malo požurili sa sastankom. Sada je svima prpa, kone ako se odazovu mogu ih istjerat u federalnu znam 100% da im je takav stav, nas će svakako gledat da istjeraju iz Evrope a Velež ako se odazove i njih također. TC i Igman ce takodjer biti pod određenim pritiskom zbog mogucih kalkulacija i izbacivanja kroz ligu u niži rang.
Možda smo trebali izgurati nekako ovu sezonu, probat domoći se Evrope, zaradit nešto keša i popravit koeficijent pa onda u pauzi organizovat sastanke kad smo svi na nuli i na početku.
Ovako nisam baš nešto optimističan po pitanju odaziva klubova. Daj Bože da griješim i da sutra bude bar 5 klubova na odazivu ali jako teško...
Tako da bez obzira kakav je ker bez dana ozbiljnog fudbalskog iskustva i bez obzira iz kakve žabokračine od lige i repke dolazi, on uživa neki status i povjerenje čelnih ljudi evropskog nogometa.
Samo je bitno da se sutra sto vise klubova odazove i da se zajednickim snagama pokusa nesto napraviti.
Bio je Ceferin jako dobar sa Begicem.
Bio je i Dino Selimovic član nečega u UEFA.Nista to vode
ne pije.Ceferin je kao Nazalost vecina visokih funkcionera
Članova UEFA i FIFA u mutnim vodama.Svi su oni samo
Ljudska bića i kada su na poziciji u fudbalu gdje se vrte
Ogromne sume novca okolo njih,tesko je odoliti izazovu.
Zato ide korupcija i ostale kriminalne radnje.
Uefa ima ogromne budjete i cilj svakog člana je da
1)Bude ponovo re-izabran na funkciju
2)da se uvali u neku od funkcija jer tako jača moć
3)Onda idu talovi i lopovluci
Vecina Predsjednika Saveza se nadaju da udju u vrh UEFA
Jer tu je moć i lova.
Ceferin uopste nije trebao biti Predsjednik UEFA,nego jedan
Bivši vrhunski nogometaš!Taj nije htio da prihvati odgovornost
iz personalnih razloga i Balkanski blok koji se stvorio pojačan
sa Rusijom i njenim satelitima je kao drugu opciju izabrao
Slovenca za Predsjednika.Bilo je u tom momentu samo važno
Ne dozvoliti Skandinavsko-anglosaksonskom bloku da ne pobjede.
Johansonima i sl.
Ceferin se okružio sa ljudima iz bivše YU.Imali smo tu
Bobana koji se presaltao iz FIFA u UEFA,pa imamo sad
Aljosu Asanovića sve bivse vrhunske nogometaše.Ali smo
Imali i Kokezu iz Srbije koji je bio Predsjednik FSS.To vam je
Lik koji je zbrisao u Domenikansku Republiku i krije se u
Njenim djunglama.Lik je pokro oko 640 miliona €ura.
Kad su ga pitali o pokradenom novcu on im je odgovorio da
Nisu upravu.”Ukrao sam 2 milijarde €640 za sebe,a ostalo
za Vucica!
Kokeza je sa Šukerom i Ceferinom napravio par čavrlama
Prije nekoliko godina.Od tada ga srpska mafija ima za muda i
Kontrolise ga preko njegove desne ruke:

Sve se već odavno zna.
Samo neko jako treba da zatrese pravo drvo,pa će trule
Jabuke same pocet padat.
Umišljeni Vicko magare malo Dodikovo misli da je nešto
Jak i pametan.Prosla mu fora sa balijama iz Saveza.
Al’previse fursata uze.Privatizovao Ligu,pa sada i
reprezentaciju BiH.Osilio se,zagrizo bas velik komad
Mesa.Bit će šta biti mora!
Bio je i Dino Selimovic član nečega u UEFA.Nista to vode
ne pije.Ceferin je kao Nazalost vecina visokih funkcionera
Članova UEFA i FIFA u mutnim vodama.Svi su oni samo
Ljudska bića i kada su na poziciji u fudbalu gdje se vrte
Ogromne sume novca okolo njih,tesko je odoliti izazovu.
Zato ide korupcija i ostale kriminalne radnje.
Uefa ima ogromne budjete i cilj svakog člana je da
1)Bude ponovo re-izabran na funkciju
2)da se uvali u neku od funkcija jer tako jača moć
3)Onda idu talovi i lopovluci
Vecina Predsjednika Saveza se nadaju da udju u vrh UEFA
Jer tu je moć i lova.
Ceferin uopste nije trebao biti Predsjednik UEFA,nego jedan
Bivši vrhunski nogometaš!Taj nije htio da prihvati odgovornost
iz personalnih razloga i Balkanski blok koji se stvorio pojačan
sa Rusijom i njenim satelitima je kao drugu opciju izabrao
Slovenca za Predsjednika.Bilo je u tom momentu samo važno
Ne dozvoliti Skandinavsko-anglosaksonskom bloku da ne pobjede.
Johansonima i sl.
Ceferin se okružio sa ljudima iz bivše YU.Imali smo tu
Bobana koji se presaltao iz FIFA u UEFA,pa imamo sad
Aljosu Asanovića sve bivse vrhunske nogometaše.Ali smo
Imali i Kokezu iz Srbije koji je bio Predsjednik FSS.To vam je
Lik koji je zbrisao u Domenikansku Republiku i krije se u
Njenim djunglama.Lik je pokro oko 640 miliona €ura.
Kad su ga pitali o pokradenom novcu on im je odgovorio da
Nisu upravu.”Ukrao sam 2 milijarde €640 za sebe,a ostalo
za Vucica!
Kokeza je sa Šukerom i Ceferinom napravio par čavrlama
Prije nekoliko godina.Od tada ga srpska mafija ima za muda i
Kontrolise ga preko njegove desne ruke:

Sve se već odavno zna.
Samo neko jako treba da zatrese pravo drvo,pa će trule
Jabuke same pocet padat.
Umišljeni Vicko magare malo Dodikovo misli da je nešto
Jak i pametan.Prosla mu fora sa balijama iz Saveza.
Al’previse fursata uze.Privatizovao Ligu,pa sada i
reprezentaciju BiH.Osilio se,zagrizo bas velik komad
Mesa.Bit će šta biti mora!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- BordoBBoja
- Kontakt:
Je li istina da rozman ne da bekovima da prelaze polovicu?
- kupus army
- Kontakt:
Izgleda da jeste, cuo sam da je kaznio Beganovica za golove u subotu!BordoBBoja je napisao/la: ↑18 mar 2024, 03:40Je li istina da rozman ne da bekovima da prelaze polovicu?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma u pravu je @ajdohordas, kakva UEFA ba. Pa Vico ce ti sutra predstavit terene koje je uradio (a znamo da UEFA pada na razvoj infrastrukture) i to je to. Ustalom, za nekog ko na prvu gleda te greske, na Borcevim utakmicama i generalno utakmicama nase lige se ne desava nista sto se ne desava u svakoj ligi Evrope. Englezi uz svu tehnologiju imaju "gore" greske svako kolo, doslovno potezi kakvi se nigdje u svijetu ne vide. Ovako neko mora pregledat 90 minuta svake utakmice da bi vidio u cemu je problem. Ovo se moze samo unutar drzave rijesit, a neko uplitanje stranaca treba u startu prekrizit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
A i te terene ce iskihati nekad kad to neko bude cesljao,i tu se ogromna lova uzela,vidjeli smo na Koševu kakav se materijal stavljao i kakvi su problemi bili ,klasika kupis jeftin materijal zavedes ga pod full cijenu razliku sebi u dzep,pa sami tenderi oko izvodjaca radova tih terena gdje su odbijane dokazane firme itd itd,i to ce doci na red nekad i tu su velike pare otisle u privatne djepove.napoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 04:12Ma u pravu je @ajdohordas, kakva UEFA ba. Pa Vico ce ti sutra predstavit terene koje je uradio (a znamo da UEFA pada na razvoj infrastrukture) i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Ma logicno, al ako se ikad bude cesljalo. Jbg, na kraju ce opet bit, pojeo vuk magarca. Ako se neko sjeca onog horora od terena na SP2014, trava puna pijeska nekog, pa su bile afere da su fakticki robove dovlacili da to rade. Brazil nikako nije bio "sposoban" da organizuje to SP. I na kraju nista od svega. I FIFA i UEFA su kriminalne hobotnice. Necemo mi nista od njih hajrovat. Samo ako nesta mi unutar drzave uspijemo izganjat.miky_hz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 04:37A i te terene ce iskihati nekad kad to neko bude cesljao,i tu se ogromna lova uzela,vidjeli smo na Koševu kakav se materijal stavljao i kakvi su problemi bili ,klasika kupis jeftin materijal zavedes ga pod full cijenu razliku sebi u dzep,pa sami tenderi oko izvodjaca radova tih terena gdje su odbijane dokazane firme itd itd,i to ce doci na red nekad i tu su velike pare otisle u privatne djepove.napoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 04:12Ma u pravu je @ajdohordas, kakva UEFA ba. Pa Vico ce ti sutra predstavit terene koje je uradio (a znamo da UEFA pada na razvoj infrastrukture) i to je to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Slazem se jedino sa dijelom kakva UEFA, ljudi misle gore olicje postenosti. Dabogda ista da postignemo.napoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 04:12Ma u pravu je @ajdohordas, kakva UEFA ba. Pa Vico ce ti sutra predstavit terene koje je uradio (a znamo da UEFA pada na razvoj infrastrukture) i to je to. Ustalom, za nekog ko na prvu gleda te greske, na Borcevim utakmicama i generalno utakmicama nase lige se ne desava nista sto se ne desava u svakoj ligi Evrope. Englezi uz svu tehnologiju imaju "gore" greske svako kolo, doslovno potezi kakvi se nigdje u svijetu ne vide. Ovako neko mora pregledat 90 minuta svake utakmice da bi vidio u cemu je problem. Ovo se moze samo unutar drzave rijesit, a neko uplitanje stranaca treba u startu prekrizit.
Ali, kako se nista ne desava na utakmicama Borca? Pa napravi kompilaciju penala i ofsajda samo u proteklih 5 godina i imas klip od barem 10min. Da ne ulazimo u siljenja prekrsaja i zutih itd. Sakacenja svake ekipe koja igra s njima naredno kolo itd itd. To se sigurno ne desava nigdje u svijetu.
Terene nek spomene, super imamo i tu sta za reci sigurno. Nek samo uzmu kako se izabrao izvodjac.
Ima tu itekako materijala, samo da ce se nesto postici, tesko!
Vezano za zadnju utakmicu slazem se sa ajdohordas, nije to ni blizu rezultata bilo. Realno 2-0 ili 2-1 jesmo zasluzili i tjt. Meni cak protiv Igmana vise energije na terenu i kreativnosti, al kad te majmun presjece sa penalom mi tu klonemo.
Tanko je to sve da se ne lazemo, ali ok situacija je takva od ziljkica pa do sudjenja, katastrofa. Mirvic definitvno ko po mrvama da je hodao, nesta tu smrdi, ne moze ovo vise biti slucajnost da ga bas ovoliko ne ide, ne znam fkt.
Bolje jeste ove zadnje 3 tekme ali ni blizu nekog nivoa.
Tanko je to sve da se ne lazemo, ali ok situacija je takva od ziljkica pa do sudjenja, katastrofa. Mirvic definitvno ko po mrvama da je hodao, nesta tu smrdi, ne moze ovo vise biti slucajnost da ga bas ovoliko ne ide, ne znam fkt.
Bolje jeste ove zadnje 3 tekme ali ni blizu nekog nivoa.
- napoleon72
- Kontakt:
U zadnjih pet godina mozes napravit slicnu kompilaciju za Real, City, Juventus, Zvezdu... Kazem ti, te "ocite" greske su ceste u svakoj ligi svijeta. Posebno kad uzmes u obzir da ih imas u svakom kolu i na ostalim utakmicama nase lige. Problem su ove "sitne" greske, sjeckanje igre, faul na svaki kontakt, omjer faula 6-40 u Banjoj Luci itd. A za to ne mozes napravit kompilaciju, neko treba da sjede i gleda utakmice redom da vidi sve nepravilnosti. Borac itekako mudro krade, mnogo pametnije nego npr Zeljeznicar u vakat sa Osimom i Brkovicem.nokee je napisao/la: ↑18 mar 2024, 08:29Slazem se jedino sa dijelom kakva UEFA, ljudi misle gore olicje postenosti. Dabogda ista da postignemo.napoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 04:12Ma u pravu je @ajdohordas, kakva UEFA ba. Pa Vico ce ti sutra predstavit terene koje je uradio (a znamo da UEFA pada na razvoj infrastrukture) i to je to. Ustalom, za nekog ko na prvu gleda te greske, na Borcevim utakmicama i generalno utakmicama nase lige se ne desava nista sto se ne desava u svakoj ligi Evrope. Englezi uz svu tehnologiju imaju "gore" greske svako kolo, doslovno potezi kakvi se nigdje u svijetu ne vide. Ovako neko mora pregledat 90 minuta svake utakmice da bi vidio u cemu je problem. Ovo se moze samo unutar drzave rijesit, a neko uplitanje stranaca treba u startu prekrizit.
Ali, kako se nista ne desava na utakmicama Borca? Pa napravi kompilaciju penala i ofsajda samo u proteklih 5 godina i imas klip od barem 10min. Da ne ulazimo u siljenja prekrsaja i zutih itd. Sakacenja svake ekipe koja igra s njima naredno kolo itd itd. To se sigurno ne desava nigdje u svijetu.
Terene nek spomene, super imamo i tu sta za reci sigurno. Nek samo uzmu kako se izabrao izvodjac.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Za bunu nikad nije vrijeme i za bunu je uvijek vrijeme! Budemo li kontali je l' najbolje kad šljiva probehara, ili kad se bostan obere, nećemo nikad krenut. I ne treba se uopšte uzdati u Uefu i/ili Fifu. Kad se buniš, uzdaš se sam u sebe. A onda, kad tvoja pobuna upadne u oči, onda objašnjavaš što, kako i zašto. Uefa će reagovati samo ako postojeći Savez ne mogne ispuniti svoje pbaveze i isporučiti im ono što Uefa traži. E, ako mi budemo razlog tog nefunkcionisanja Saveza, tek onda će se Uefa upitati šta se to dešava tamo.
Zato, ako treba, a treba i novu ligu osnovati! Nema povlačenja, nema presa što onomad Rambo reče i sruši kamenom helikopter.
Zato, ako treba, a treba i novu ligu osnovati! Nema povlačenja, nema presa što onomad Rambo reče i sruši kamenom helikopter.
Problem F.K.Sarajeva i Mirvica N/FSBiH je Kreirao još
Prije par godina kada smo bili u zamahu sa Dudicem,a
Savez nas na silu otjera u Zenicu.
Ne dade nam da odigramo (super)vaznu tekmu sa Tuzlom.
Otjerase nas u Zenicu na brzinu,a teren počeli na Kosevu
Praviti par mjeseci poslije i tako čitavih 8?!
Znamo kako je završila tekma sa Tuzlom i kako nastade
(Opet)raspad sistema.
Već tada se trebalo dici i protestirati zbog nerazumne odluke
Saveza!Islo se linijom manjeg otpora i hebiga sada!
Prije par godina kada smo bili u zamahu sa Dudicem,a
Savez nas na silu otjera u Zenicu.
Ne dade nam da odigramo (super)vaznu tekmu sa Tuzlom.
Otjerase nas u Zenicu na brzinu,a teren počeli na Kosevu
Praviti par mjeseci poslije i tako čitavih 8?!
Znamo kako je završila tekma sa Tuzlom i kako nastade
(Opet)raspad sistema.
Već tada se trebalo dici i protestirati zbog nerazumne odluke
Saveza!Islo se linijom manjeg otpora i hebiga sada!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Ma ne slazem se opet. Pored tih sjeckanja igre i neofirnog navlacenja koje spominjes ima tu masa velikih gresaka koje se mogu napraviti. Jedini klub koji nije ma ni slucajnom greskom ostecen ko recimo mi prva 2 kola penal plus gol iz ofsajda. Al hajd da ne razglabamo dalje, znamo svi kako im se sudi.napoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 08:42U zadnjih pet godina mozes napravit slicnu kompilaciju za Real, City, Juventus, Zvezdu... Kazem ti, te "ocite" greske su ceste u svakoj ligi svijeta. Posebno kad uzmes u obzir da ih imas u svakom kolu i na ostalim utakmicama nase lige. Problem su ove "sitne" greske, sjeckanje igre, faul na svaki kontakt, omjer faula 6-40 u Banjoj Luci itd. A za to ne mozes napravit kompilaciju, neko treba da sjede i gleda utakmice redom da vidi sve nepravilnosti. Borac itekako mudro krade, mnogo pametnije nego npr Zeljeznicar u vakat sa Osimom i Brkovicem.nokee je napisao/la: ↑18 mar 2024, 08:29Slazem se jedino sa dijelom kakva UEFA, ljudi misle gore olicje postenosti. Dabogda ista da postignemo.napoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 04:12Ma u pravu je @ajdohordas, kakva UEFA ba. Pa Vico ce ti sutra predstavit terene koje je uradio (a znamo da UEFA pada na razvoj infrastrukture) i to je to. Ustalom, za nekog ko na prvu gleda te greske, na Borcevim utakmicama i generalno utakmicama nase lige se ne desava nista sto se ne desava u svakoj ligi Evrope. Englezi uz svu tehnologiju imaju "gore" greske svako kolo, doslovno potezi kakvi se nigdje u svijetu ne vide. Ovako neko mora pregledat 90 minuta svake utakmice da bi vidio u cemu je problem. Ovo se moze samo unutar drzave rijesit, a neko uplitanje stranaca treba u startu prekrizit.
Slazem se, ali itekako se mogu kompilacije napraviti. Stavise imas crno na bijelo omjer faulova protiv timova koji igraju sa Borcem.napoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 08:42U zadnjih pet godina mozes napravit slicnu kompilaciju za Real, City, Juventus, Zvezdu... Kazem ti, te "ocite" greske su ceste u svakoj ligi svijeta. Posebno kad uzmes u obzir da ih imas u svakom kolu i na ostalim utakmicama nase lige. Problem su ove "sitne" greske, sjeckanje igre, faul na svaki kontakt, omjer faula 6-40 u Banjoj Luci itd. A za to ne mozes napravit kompilaciju, neko treba da sjede i gleda utakmice redom da vidi sve nepravilnosti. Borac itekako mudro krade, mnogo pametnije nego npr Zeljeznicar u vakat sa Osimom i Brkovicem.nokee je napisao/la: ↑18 mar 2024, 08:29Slazem se jedino sa dijelom kakva UEFA, ljudi misle gore olicje postenosti. Dabogda ista da postignemo.napoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 04:12Ma u pravu je @ajdohordas, kakva UEFA ba. Pa Vico ce ti sutra predstavit terene koje je uradio (a znamo da UEFA pada na razvoj infrastrukture) i to je to. Ustalom, za nekog ko na prvu gleda te greske, na Borcevim utakmicama i generalno utakmicama nase lige se ne desava nista sto se ne desava u svakoj ligi Evrope. Englezi uz svu tehnologiju imaju "gore" greske svako kolo, doslovno potezi kakvi se nigdje u svijetu ne vide. Ovako neko mora pregledat 90 minuta svake utakmice da bi vidio u cemu je problem. Ovo se moze samo unutar drzave rijesit, a neko uplitanje stranaca treba u startu prekrizit.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ErosViverosViv, Hajdeee, HariTz, JavierBosnia, jurisicduska, kogmagie46, MSOZ101, NazorUso, ronaldo99, SilaMoc1946, skoJaa, supervizor, Turo i 180 gostiju.