Grupa prati političku kuravu tj.N/KZeljkana

Zato politika i policija u Kantonu Sarajevo štiti mitomane!
Rade prljave poslove za njih!
GOLemo BA.

Brate razumijem sve ali sto slika racuna iz telemaha?
Za ocekivati je:(1) Igrač ili sportski radnik koji nagovara tim da iz bilo kojih razloga napusti teren
ili da ne započne igranje utakmice, biće kažnjen:
b) sportski radnik, zabranom vršenja funkcije od šest mjeseci do godinu
dana i novčanom kaznom od 1.000 KM do 2.000 KM.
(5) Ako se prihvati nagovaranje pa cijeli tim napusti teren, odnosno ne otpočne
utakmicu, pa ista bude prekinuta, klub će biti kažnjen oduzimanjem od 3 do 12 bodova
odnosno od 3 do 12 negativnih bodova.
Mene cudi jedino GOŠK, koji je prosao isto od Muse i saveza i čiji predsjednik je vec najebao.
Ma to je on, ovo je jutrosnja slika iz Restorana Ušće u Zenici.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 mar 2024, 12:16Desetaru ko je Huso Hasanovic iz Zenice i odakle njegov racun od 29 maraka iz telemacha hahahahaha
Ne smiju se zamjeriti velikom šefu. Imaće siguran opstanak šuti i ne talasaj. Mada polako doći će i na njih red da opet skoknu do federalkefeniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 12:34Mene cudi jedino GOŠK, koji je prosao isto od Muse i saveza i čiji predsjednik je vec najebao.
I da jeste sta ima veze to je nas desetaravenija je napisao/la: ↑18 mar 2024, 12:35Ma to je on, ovo je jutrosnja slika iz Restorana Ušće u Zenici.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 mar 2024, 12:16Desetaru ko je Huso Hasanovic iz Zenice i odakle njegov racun od 29 maraka iz telemacha hahahahaha
![]()
A mozda je "najebao" jer je zasluzio tu kaznu?feniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 12:34Mene cudi jedino GOŠK, koji je prosao isto od Muse i saveza i čiji predsjednik je vec najebao.
Taj je vise kafa sa kiselom vodom obavezno popio po Zenici od mene. Sada nema kisele vode sto je zabrinjavajuće.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 mar 2024, 12:39I da jeste sta ima veze to je nas desetaravenija je napisao/la: ↑18 mar 2024, 12:35Ma to je on, ovo je jutrosnja slika iz Restorana Ušće u Zenici.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 mar 2024, 12:16Desetaru ko je Huso Hasanovic iz Zenice i odakle njegov racun od 29 maraka iz telemacha hahahahaha
![]()
Mada sumnjam odakle njega sa Zenicom desetar je iz svrakinog![]()
Zbog Muse predsjednik jednog kluba najebo, vjerovatno ce i drugi predsjednik drugog kluba.Suvorov je napisao/la: ↑18 mar 2024, 12:39A mozda je "najebao" jer je zasluzio tu kaznu?feniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 12:34Mene cudi jedino GOŠK, koji je prosao isto od Muse i saveza i čiji predsjednik je vec najebao.
Kao što rekoh
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 4 gosta.