Premijer liga BiH - aktuelno

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 mar 2024, 13:25

Ko je ocekivao da se drugi klubovi ovome pridruziti je naivniji od francuske sobarice. Kako sam pisao i na nasoj temi, ovo je ili zestok kiks Mirvica ili pokusaj da se opere (i on i ostali u klubu) za ovu sezonu. Ne znam sta je gore, znam samo da cemo mi najvise ispastati na kraju. Na mene se ljute kad ovo kazem, ali nazalost je istina i to je bilo ocigledno od prvog momenta.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 mar 2024, 13:26

Kakva prica. Gore od politicara.

Moze al kad se zavrsi sezona. Sad nas nemojte u teskoj smo situaciji, ako odigramo dobro izvan terena i pokažemo se Vici mozda nas ostavi u ligi. Necemo se sad zamjerat. Tek kad osiguramo opstanak onda ćemo biti dovoljno hrabri.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 mar 2024, 13:27

svrakino1921 je napisao/la:
18 mar 2024, 13:18
slika

Ne dolaze na sastanak

Čelnici Željezničara odbili poziv Mirvića
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Al zašto za nas objava kad su sami rekli Pitari da nismo bitni
Šta ako ne dođe niko od ostalih klubova a nas objavili

Odmah tužba kluba portalima

Sve nismo bitni a .....

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 18 mar 2024, 13:28

boki86 je napisao/la:
18 mar 2024, 13:22
Vi ste jos gori sto ste mislili da ce se odazivati. Liga je pravi odraz stanja u drzavi, tako je kako je. Svi imaju orahe u dzepu i nesto za izgubiti. Reintegrisane razumijem, oni se bore za opstanak+podanicki mentalitet, oni se moraju saginjati, htjeli ili ne
Kriminal teski sve zahvaljuci tri stranke one su uvukle kriminal u sport
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 18 mar 2024, 13:28

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 mar 2024, 13:24
riGonTM je napisao/la:
ne treba bit ničija marioneta, a Mirvic je toliki glupan sto je uradio ovo, da ce samo jos vise naštetit Sarajevu jer nece nista dobit s ovim potezom, pogotovo zbog toga sto mu se z trenutnoj situaciji nece niko odazvat. ja kazem, moze sastanak, ali na POCETKU sezone, ne sada kada njima treba. sad sam jos vise uvjeren da ce ih vico povalit sto vise moze, a s tim je vec i poceo… otkazao kamp u Butmiru, otjerao Samiru s mjesta selektorice repke bez ikakvog razloga jer eto moze mu se. sad se ceka kazna disciplinske, a iskren da vam budem, ne bi me iznenadilo da ih toliko sjebe da se nadju ispod nas na tabeli…

ovo pisem objektivno, nadam se da ce normalni navijaci Sarajeva skontati sta sam napisao.
Ma tajming je loš, ali mi da pozovemo sve klubove na početku sezone, vi bi rekli da nije dobar trenutak i da treba dobar plan. A ovako samo imate argument više što nećete doći.
prije pocetka svi bi se odazvali, vjeruj mi (osim borca, sloge i zvijezde), u to sam siguran. mirvic je ovo napravio, bar po mom razmišljanju, da opere sebe i strucni stab, ne vidim nikakav drugi razlog. brate vi imate ekipu u vrijednosti od 10 miliona eura, imali ste 6 utakmica u nizu bez pobjede (zadnji put pobijedili GOSKa u decembru i sad opet goska dobili) i nisu znali sta ce i Ajmo kao pobunu. sad oni misle da su se izvukli, jer niko ne prica o lošim rezultatima i lošim predstavama, nego se oni predstavljaju kao heroji sad…
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 mar 2024, 13:29

Suvorov je napisao/la:
18 mar 2024, 13:25
FoSte95 je napisao/la:
18 mar 2024, 12:32
Hrvatski i srpski klubovi očekivani neće prisustvovati (naravno zadovoljni radom Saveza).

Na stranu sve razmirice među probosanskim klubovima ovo bi im trebao biti crveni alarm da se svi odazovu na sastanak
Zar klubovi imaju nacionalnost?
Nemoj da se pravimo ludi. Pogledaj grbove klubova pa vidi imaju li nacionalnost klubovi iz RSa i Zapadne Hercegovine

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2024, 13:29

feniksptica je napisao/la:
18 mar 2024, 13:26

Moze al kad se zavrsi sezona. Sad nas nemojte u teskoj smo situaciji, ako odigramo dobro izvan terena i pokažemo se Vici mozda nas ostavi u ligi. Necemo se sad zamjerat. Tek kad osiguramo opstanak onda ćemo biti dovoljno hrabri.
Hajd sto vas Zeljo odyeba, ali sto vas i ostalih 10 klubova skide s qrca :lol:

Mirvic se zaletio ko sivonja i gledaj sad bruke. Nigdje nikoga da dođe.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 mar 2024, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 18 mar 2024, 13:30

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
Ko je ocekivao da se drugi klubovi ovome pridruziti je naivniji od francuske sobarice. Kako sam pisao i na nasoj temi, ovo je ili zestok kiks Mirvica ili pokusaj da se opere (i on i ostali u klubu) za ovu sezonu. Ne znam sta je gore, znam samo da cemo mi najvise ispastati na kraju. Na mene se ljute kad ovo kazem, ali nazalost je istina i to je bilo ocigledno od prvog momenta.
U sustini sve tacno sto je napisano.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 18 mar 2024, 13:31

FoSte95 je napisao/la:
18 mar 2024, 13:29
Suvorov je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:
Hrvatski i srpski klubovi očekivani neće prisustvovati (naravno zadovoljni radom Saveza).

Na stranu sve razmirice među probosanskim klubovima ovo bi im trebao biti crveni alarm da se svi odazovu na sastanak
Nemoj da se pravimo ludi. Pogledaj grbove klubova pa vidi imaju li nacionalnost klubovi iz RSa i Zapadne Hercegovine
Mostar nije u Zapadnoj Hercegovini, a boga mi nije ni Gabela.
Suvorov je napisao/la:
18 mar 2024, 13:28
Rigoletto je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:
18 mar 2024, 13:21

Vi ste prije svega proustaški klub
Probosanskohercegovački* molit ću lijepo. Doć ćemo ako ćete nam službeno uručiti cvijeće kao aktualnom šampionu i platit ćevape kod Želje
Uz cvijece moraju dozvoliti da ih Jakovljevic vrijedja kao njihove komsije. :mrgreen:
Nema s jakovom zaje.bancije
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Stanley
Kontakt:

Post Postao/la Stanley » 18 mar 2024, 13:32

Suvorov je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:

Da, npr. tvoj klub predstavlja jedan narod.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 18 mar 2024, 13:33

FoSte95 je napisao/la:
Suvorov je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:

Lepi su.
Kako onda ovi probosanski nemaju nista probosansko na grbu?

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 18 mar 2024, 13:33

Kao i obično, svako svoju guzicu gleda. Jučer mi, sutra neko drugi. Nema ovdje spasa, kako za državu tako i za fudbal

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 mar 2024, 13:33

let3 je napisao/la:

Hajd sto vas Zeljo ****, ali sto vas i ostalih 10 klubova skide s qrca :lol:

A ako se stavljate u isti kos s srp i hrv klubovima vas je problem.

Velez vjerovatno nece iz inata, jer su prosli put prosli najgore. TC neće jer imaju Azmira u savezu a i para za izvanterenske radnje. Igman uz dužno postovanje prema njima nije neko ime ni da se ukljuci ni da odbije. Jedino vi odbijate jer mislite da ćete time dobit Vicinu ljubav i opstanak
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 18 mar 2024, 13:34

Zutti je napisao/la:
18 mar 2024, 13:20
NoDi80 je napisao/la:
18 mar 2024, 13:17
Zutti je napisao/la:
18 mar 2024, 13:16

Kao i prošli put kad ste se prodali za 100k? Mojne šuplje.
Sta smo se prodali?
Iznesi te informacije upoznaj me s tim
Postavljali su milion puta navijači Veleža ovdje izjavu Hasića gdje je javno rekao da ste zbog pozajmice od 100k izašli iz 4r. Nikad niko nije ni pokušao to negirati.
Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi.
Kada Velez dobije 2,5 miliona od Vlade FBiH onda je to u redu, daj ba o cemu ovdje pricamo. Neki Hasic to rekao i sada svi trebamo slijepo da vjerujemo.

Zeljo je tada bio u 10 puta goroj situaciji gdje su mu igracki kadar cinili Vucenovic, Resic, Bojo Juricic predvodjeni Ivkovicem pa smo i tada osigurali opstanak.
Ovdje svako navlaci vodu na svoj mlin.

Opet kazem podrzavam sastanak ali kada smo svi na "nuli" dakle na pocetku sezone.

J.ebat ce Vico sada Mirvica i to dobro, a mozda je ovo i Mirvicev plan da se povuce, jer nakon godina neuspjeha mozda je vidio da "baca pare u bunar".

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 18 mar 2024, 13:34

riGonTM je napisao/la:
18 mar 2024, 13:28
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 mar 2024, 13:24
riGonTM je napisao/la:
ne treba bit ničija marioneta, a Mirvic je toliki glupan sto je uradio ovo, da ce samo jos vise naštetit Sarajevu jer nece nista dobit s ovim potezom, pogotovo zbog toga sto mu se z trenutnoj situaciji nece niko odazvat. ja kazem, moze sastanak, ali na POCETKU sezone, ne sada kada njima treba. sad sam jos vise uvjeren da ce ih vico povalit sto vise moze, a s tim je vec i poceo… otkazao kamp u Butmiru, otjerao Samiru s mjesta selektorice repke bez ikakvog razloga jer eto moze mu se. sad se ceka kazna disciplinske, a iskren da vam budem, ne bi me iznenadilo da ih toliko sjebe da se nadju ispod nas na tabeli…

ovo pisem objektivno, nadam se da ce normalni navijaci Sarajeva skontati sta sam napisao.
Ma tajming je loš, ali mi da pozovemo sve klubove na početku sezone, vi bi rekli da nije dobar trenutak i da treba dobar plan. A ovako samo imate argument više što nećete doći.
prije pocetka svi bi se odazvali, vjeruj mi (osim borca, sloge i zvijezde), u to sam siguran. mirvic je ovo napravio, bar po mom razmišljanju, da opere sebe i strucni stab, ne vidim nikakav drugi razlog. brate vi imate ekipu u vrijednosti od 10 miliona eura, imali ste 6 utakmica u nizu bez pobjede (zadnji put pobijedili GOSKa u decembru i sad opet goska dobili) i nisu znali sta ce i Ajmo kao pobunu. sad oni misle da su se izvukli, jer niko ne prica o lošim rezultatima i lošim predstavama, nego se oni predstavljaju kao heroji sad…
Naivno razmisljas ako mislis da bi se odazvali zrinjski, siroki, posusje i slicni, bilo kad. Ti kao da ne zivis u ovoj zemljj

1921ferroviere

Post Postao/la 1921ferroviere » 18 mar 2024, 13:35

slika

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 18 mar 2024, 13:35

slika

Gospodin objasnio :kafa:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 18 mar 2024, 13:35

Ljudi svi kolektivno griješite jer nije ovo Mirvić započeo, ovo je započeo onaj žutokljunac Ibričić, on je prvi izašao na teren i krenuo mahati rukama da izađu igrači, on je bio nervozan od prvog sudijskog zvižduka, njemu su grašci znoja izlazili kad ih je mali sedamnaestogodišnjak matirao u dva navrata, on je pjenio i lupao na klupi jer je vidio da su nemoćni, on je shvatio da mu sleduje noga, on je taj...Mirvić ga je samo ispratio i naravno pojeo vnogo ;)
LETS GO FIGHTER

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 mar 2024, 13:36

Uuuuuuuuuuhhhh
Sad kad disciplinska komisija pukne kaznu Pitarima
Poslije ovog fijaska Mirvića

Bit ce po pravilniku da se može oduzet 3-12 bodova al disciplinska komisija je izglasala jednoglasno jedinstvenu kaznu od 17 bodova koji se oduzimaju F.K.Sarajevo

Uuuuuuhhhhhh

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2024, 13:36

18 mar 2024, 13:33
let3 je napisao/la:

Hajd sto vas Zeljo ****, ali sto vas i ostalih 10 klubova skide s qrca :lol:

A ako se stavljate u isti kos s srp i hrv klubovima vas je problem.

Velez vjerovatno nece iz inata, jer su prosli put prosli najgore. TC neće jer imaju Azmira u savezu a i para za izvanterenske radnje. Igman uz dužno postovanje prema njima nije neko ime ni da se ukljuci ni da odbije. Jedino vi odbijate jer mislite da ćete time dobit Vicinu ljubav i opstanak

Aha, jedino mi odbijamo :rol: a zapravo niko se nije odazvao, od svih premierligasa koje je pozvao Mirvah :crazy:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Orjuna i 9 gostiju.