poziv iz postovanja i reda radi. Kad ih zaboli prvom prilikom, eto ih..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Prodale se komšije. Grade moj, na braniku tvome samo Horde stoje. Ovi se slizali sa ujama i četama. Ni navijači im ne kaskaju. Volio bi da su Čelik i Sloboda tu, uz Mostarce su prave patriote.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Gledaju sitan interes da ih malo pripaze priklonili se H i S komponentni. Hvala Bogu pa se neće odazvati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Neka smo zvali, bujrum im je bio, nemoj poslije kukati kad te pokradu. Prodali su se, ostalo sve su priče za malu djecu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:06poziv iz postovanja i reda radi. Kad ih zaboli prvom prilikom, eto ih..
🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Naivni. Misle nece biti pusteni niz vodu. Misli ti isto onaj sto je svezan i sto vecera s tobomTorino je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:10Neka smo zvali, bujrum im je bio, nemoj poslije kukati kad te pokradu. Prodali su se, ostalo sve su priče za malu djecu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:06poziv iz postovanja i reda radi. Kad ih zaboli prvom prilikom, eto ih..

A sto ce jos bolje biti, odazvat ce se svi ostali
- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možemo mi pričati šta hoćemo ali ovaj put je to korektan odgovor sa njihove strane. Znamo svi da su se prodali Vici radi mizernog novca i radova na tribini te da su radi toga izdali inicijativu 4R i ko zna šta još ali ne možemo organizovati nešto bez ikakvih planova i dati klubovima jedan dan da se izjasne a 10 kola prije kraja. Jasno mi je da se sve sad slomilo ali jednostavno je ishitren potez, tajming loš.
Prije početka sezone je najbolje kad su svi na nuli i kada svi imaju vremena da reaguju te da se diskutuje o tome sedmicama ako treba, sve u cilju kvalitetnog rješenja za sve klubove. Stavite se u situaciju ostalih klubova i vjerovatno ćete doći do istog ili sličnog zaključka.
Znači sve ovo stoji ali se treba pomjeriti datum i to je to. Ovako će svi gledati na to kao da je samo naš interes u pitanju.
Do tad mi moramo napraviti barem početni plan i neke smjernice kao domaćini i inicijatori. Imamo vremena i da kontaktiramo ostale institucije kao i da lobiramo za izbore u N/FSBiH (kantonalni) koji će se desiti početkom novembra. Za sve ima vremena ali moramo početi sa tim što prije.
Glavni izbori su u martu 2025. godine ali o tome ne treba razmišljati dok ne vidimo šta možemo uraditi u kantonalnim jer od tog sve počinje.
Prije početka sezone je najbolje kad su svi na nuli i kada svi imaju vremena da reaguju te da se diskutuje o tome sedmicama ako treba, sve u cilju kvalitetnog rješenja za sve klubove. Stavite se u situaciju ostalih klubova i vjerovatno ćete doći do istog ili sličnog zaključka.
Znači sve ovo stoji ali se treba pomjeriti datum i to je to. Ovako će svi gledati na to kao da je samo naš interes u pitanju.
Do tad mi moramo napraviti barem početni plan i neke smjernice kao domaćini i inicijatori. Imamo vremena i da kontaktiramo ostale institucije kao i da lobiramo za izbore u N/FSBiH (kantonalni) koji će se desiti početkom novembra. Za sve ima vremena ali moramo početi sa tim što prije.
Glavni izbori su u martu 2025. godine ali o tome ne treba razmišljati dok ne vidimo šta možemo uraditi u kantonalnim jer od tog sve počinje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel željeznicu svrstavamo sa HŠK ili FK sa trobojkom? 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Dobro znas da se kod nas stvari pamte maksimalno 7 dana. Mislim da bi ista situacija bila i da se ovo uradilo pocetkom sezone. U smislu - "Nisam zakinut, zasto bih sebi pravio problem"MortemHz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:15Možemo mi pričati šta hoćemo ali ovaj put je to korektan odgovor sa njihove strane. Znamo svi da su se prodali Vici radi mizernog novca i radova na tribini te da su radi toga izdali inicijativu 4R i ko zna šta još ali ne možemo organizovati nešto bez ikakvih planova i dati klubovima jedan dan da se izjasne a 10 kola prije kraja. Jasno mi je da se sve sad slomilo ali jednostavno je ishitren potez, tajming loš.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- luckystrike
- Kontakt:
razumijem anamo njihovu poziciju, ali će mi zbog ovoga biti još draže kad ih vidim ispod crte na kraju
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Upravo tako. Ne znam sto se raja njih uhvatila i koga uopste boli kur.ac za njih. Tesko da ce se iko odazvati, za njih smo u startu znali da nece iz hiljadu razloga.MortemHz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:15Možemo mi pričati šta hoćemo ali ovaj put je to korektan odgovor sa njihove strane. Znamo svi da su se prodali Vici radi mizernog novca i radova na tribini te da su radi toga izdali inicijativu 4R i ko zna šta još ali ne možemo organizovati nešto bez ikakvih planova i dati klubovima jedan dan da se izjasne a 10 kola prije kraja. Jasno mi je da se sve sad slomilo ali jednostavno je ishitren potez, tajming loš.
Znači sve ovo stoji ali se treba pomjeriti datum i to je to.
U najboljem slucaju ovo je ishitren i glup potez u dobroj namjeri, u najrealnijem ishitren i glup pokusaj da se nadje alibi za katastrofalnu sezonu.
Nece, bit ce pogurani.luckystrike je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:19razumijem anamo njihovu poziciju, ali će mi zbog ovoga biti još draže kad ih vidim ispod crte na kraju
Oni su samo ostavili taj neki "mozda kasnije" stav i alternacija, jer znaju da ce i politicari iz KS krenuti u neke slicne radnje i borbe kontra ove situacije u savezu.
Ovisni su o politici i KS i vise nego prema Vici. A ovisni su i od jednih i od drugih, zato vagaju i ne zele se zamjeriti otvoreno nijedno od strana.
Plus Zemunci sa juga...itd.
Ne mozes ti sa "narkomanom" i ovisnikom ici u dogovore i akcije, kad je on prosto vezanih ruku. Jasno je to.
Ovisni su o politici i KS i vise nego prema Vici. A ovisni su i od jednih i od drugih, zato vagaju i ne zele se zamjeriti otvoreno nijedno od strana.
Plus Zemunci sa juga...itd.
Ne mozes ti sa "narkomanom" i ovisnikom ici u dogovore i akcije, kad je on prosto vezanih ruku. Jasno je to.
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali to onda više nije do nas i nema više izgovora. Ako odbiješ to prije sezone uz sve ovo što sam naveo onda si javno protiv fudbala u Bosni ili ti jednostavno odgovara ovakvo stanje i to je to. To je legimitno ali onda nemaš pravo da se žališ, pogotovo ako poklopi izbore i bude na čelu saveza do marta 2029. godine. Sa tim si ubio fudbal u državi. Ovaj sastanak je svakako koristan ali ni blizu koliko kantonalni izbori te oni sljedeće godine. Živimo u takvom sistemu i takvoj državi. Inicijativa 4R je bila dobra ali jednostavno nemaš neke koristi od toga osim eventualnog pritiska.Beli98 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:17Dobro znas da se kod nas stvari pamte maksimalno 7 dana. Mislim da bi ista situacija bila i da se ovo uradilo pocetkom sezone. U smislu - "Nisam zakinut, zasto bih sebi pravio problem"MortemHz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:15Možemo mi pričati šta hoćemo ali ovaj put je to korektan odgovor sa njihove strane. Znamo svi da su se prodali Vici radi mizernog novca i radova na tribini te da su radi toga izdali inicijativu 4R i ko zna šta još ali ne možemo organizovati nešto bez ikakvih planova i dati klubovima jedan dan da se izjasne a 10 kola prije kraja. Jasno mi je da se sve sad slomilo ali jednostavno je ishitren potez, tajming loš.
Sva moć je u komisijama, savezu. Ne boriš se protiv normalnih i razumnih ljudi već protiv životinja u najgorem obliku, to je vrlo važno za naglasiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
O čemu sam ja pričao sinoc... tajming loš i odaziv će nažalost biti mizeran. Teško da sami bilo šta možemo odraditi...
Zar ste nešto drugo očekivali? Sami do kraja ako treba, ali povratak nazad nema! Ruši bandu!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Slažem se da je u svemu ovom problem tajming, posebno što se desilo odmah nakon naše utakmice i što su svi u nekim svojim bitkama oko plasmana. No, nema veze neka se pošalje klubovima inicijalni poziv i neka se pokrene nešto sa mrtve tačke. Eto, od prvog Želje imaš odg da im je problem samo to, na kraju sezone, prije žrijeba za novu ponoviti isto i reći , evo "na vaš prijedlog hajmo svi klubovi sjesti i iznijeti šta želimo i kakvo prvenstvo želimo da bude po pitanju svega". SUtra ćeš imati tri odziva na ponovljenom 5.
Neka se napravi zajednička inicijativa sa potpisima predstavnika, osnuje neko udruženje Klubova pa neka se svi postepeno priključuju i vrmenom kad budeš imao 60% lige potpisnika na jedan načn držiš i Savez u oprezu i šalješ im poruku da ove stvari neće tako lahko proći.
Ali ako će se oformiti nešto i Vico ih kupi sa 3 boda ili ručkom i kartama za repku, goni sve, obično gubljenje vremena.
Neka se napravi zajednička inicijativa sa potpisima predstavnika, osnuje neko udruženje Klubova pa neka se svi postepeno priključuju i vrmenom kad budeš imao 60% lige potpisnika na jedan načn držiš i Savez u oprezu i šalješ im poruku da ove stvari neće tako lahko proći.
Ali ako će se oformiti nešto i Vico ih kupi sa 3 boda ili ručkom i kartama za repku, goni sve, obično gubljenje vremena.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zasto su gurbeti bitni? Ne razumijem sto se o njima toliko prica, kao da su jedini klub koji se nije odazvao, a na kraju vjerovatno nece niko. Ovo je unaprijed osudjeno na propast, a Mirvic nema sanse da je toliko glup i naivan da je mislio da ce svi krenuti za njim.
**** vas cetnici . Kad tad vratiti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- luckystrike
- Kontakt:
ko je lijevi, nutrcionista?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, Arhitekt, broj6, brojjedan, Combattente87, Hamagara, Hightower, HyperOS, Jadnimi, JuricaSpindl, keli, KimJongEsmer, laznokrilo, Lecler, MaroonWhite1946, muhamedhulk, Oerde, Posejdon, Quartararo, relativizam, riki46, rimljanin90, roccosiffredi, ronaldo99, Seipronto, sekac, Serha, SHZ82, SilaMoc1946, StevieG8, strahmeipomisliti, Tarapi, UltraSa46, USB, Venom i 236 gostiju.