Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko je ocekivao da se drugi klubovi ovome pridruziti je naivniji od francuske sobarice. Kako sam pisao i na nasoj temi, ovo je ili zestok kiks Mirvica ili pokusaj da se opere (i on i ostali u klubu) za ovu sezonu. Ne znam sta je gore, znam samo da cemo mi najvise ispastati na kraju. Na mene se ljute kad ovo kazem, ali nazalost je istina i to je bilo ocigledno od prvog momenta.
- feniksptica
- Kontakt:
Kakva prica. Gore od politicara.
Moze al kad se zavrsi sezona. Sad nas nemojte u teskoj smo situaciji, ako odigramo dobro izvan terena i pokažemo se Vici mozda nas ostavi u ligi. Necemo se sad zamjerat. Tek kad osiguramo opstanak onda ćemo biti dovoljno hrabri.
Moze al kad se zavrsi sezona. Sad nas nemojte u teskoj smo situaciji, ako odigramo dobro izvan terena i pokažemo se Vici mozda nas ostavi u ligi. Necemo se sad zamjerat. Tek kad osiguramo opstanak onda ćemo biti dovoljno hrabri.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:18
Ne dolaze na sastanak
Čelnici Željezničara odbili poziv Mirvića

Al zašto za nas objava kad su sami rekli Pitari da nismo bitni
Šta ako ne dođe niko od ostalih klubova a nas objavili
Odmah tužba kluba portalima
Sve nismo bitni a .....
Kriminal teski sve zahvaljuci tri stranke one su uvukle kriminal u sportboki86 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:22Vi ste jos gori sto ste mislili da ce se odazivati. Liga je pravi odraz stanja u drzavi, tako je kako je. Svi imaju orahe u dzepu i nesto za izgubiti. Reintegrisane razumijem, oni se bore za opstanak+podanicki mentalitet, oni se moraju saginjati, htjeli ili ne
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
prije pocetka svi bi se odazvali, vjeruj mi (osim borca, sloge i zvijezde), u to sam siguran. mirvic je ovo napravio, bar po mom razmišljanju, da opere sebe i strucni stab, ne vidim nikakav drugi razlog. brate vi imate ekipu u vrijednosti od 10 miliona eura, imali ste 6 utakmica u nizu bez pobjede (zadnji put pobijedili GOSKa u decembru i sad opet goska dobili) i nisu znali sta ce i Ajmo kao pobunu. sad oni misle da su se izvukli, jer niko ne prica o lošim rezultatima i lošim predstavama, nego se oni predstavljaju kao heroji sad…GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:24Ma tajming je loš, ali mi da pozovemo sve klubove na početku sezone, vi bi rekli da nije dobar trenutak i da treba dobar plan. A ovako samo imate argument više što nećete doći.riGonTM je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:22ne treba bit ničija marioneta, a Mirvic je toliki glupan sto je uradio ovo, da ce samo jos vise naštetit Sarajevu jer nece nista dobit s ovim potezom, pogotovo zbog toga sto mu se z trenutnoj situaciji nece niko odazvat. ja kazem, moze sastanak, ali na POCETKU sezone, ne sada kada njima treba. sad sam jos vise uvjeren da ce ih vico povalit sto vise moze, a s tim je vec i poceo… otkazao kamp u Butmiru, otjerao Samiru s mjesta selektorice repke bez ikakvog razloga jer eto moze mu se. sad se ceka kazna disciplinske, a iskren da vam budem, ne bi me iznenadilo da ih toliko sjebe da se nadju ispod nas na tabeli…
ovo pisem objektivno, nadam se da ce normalni navijaci Sarajeva skontati sta sam napisao.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Hajd sto vas Zeljo odyeba, ali sto vas i ostalih 10 klubova skide s qrcafeniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:26Kakva prica. Gore od politicara.

Mirvic se zaletio ko sivonja i gledaj sad bruke. Nigdje nikoga da dođe.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 mar 2024, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
U sustini sve tacno sto je napisano.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:25Ko je ocekivao da se drugi klubovi ovome pridruziti je naivniji od francuske sobarice. Kako sam pisao i na nasoj temi, ovo je ili zestok kiks Mirvica ili pokusaj da se opere (i on i ostali u klubu) za ovu sezonu. Ne znam sta je gore, znam samo da cemo mi najvise ispastati na kraju. Na mene se ljute kad ovo kazem, ali nazalost je istina i to je bilo ocigledno od prvog momenta.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Mostar nije u Zapadnoj Hercegovini, a boga mi nije ni Gabela.
Nema s jakovom zaje.bancije
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Lepi su.
Kako onda ovi probosanski nemaju nista probosansko na grbu?
-
- Kontakt:
Kao i obično, svako svoju guzicu gleda. Jučer mi, sutra neko drugi. Nema ovdje spasa, kako za državu tako i za fudbal
- feniksptica
- Kontakt:
A ako se stavljate u isti kos s srp i hrv klubovima vas je problem.let3 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:29Hajd sto vas Zeljo ****, ali sto vas i ostalih 10 klubova skide s qrcafeniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:26Kakva prica. Gore od politicara.
Moze al kad se zavrsi sezona. Sad nas nemojte u teskoj smo situaciji, ako odigramo dobro izvan terena i pokažemo se Vici mozda nas ostavi u ligi. Necemo se sad zamjerat. Tek kad osiguramo opstanak onda ćemo biti dovoljno hrabri.![]()
Velez vjerovatno nece iz inata, jer su prosli put prosli najgore. TC neće jer imaju Azmira u savezu a i para za izvanterenske radnje. Igman uz dužno postovanje prema njima nije neko ime ni da se ukljuci ni da odbije. Jedino vi odbijate jer mislite da ćete time dobit Vicinu ljubav i opstanak
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kada Velez dobije 2,5 miliona od Vlade FBiH onda je to u redu, daj ba o cemu ovdje pricamo. Neki Hasic to rekao i sada svi trebamo slijepo da vjerujemo.Zutti je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:20Postavljali su milion puta navijači Veleža ovdje izjavu Hasića gdje je javno rekao da ste zbog pozajmice od 100k izašli iz 4r. Nikad niko nije ni pokušao to negirati.
Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi.
Zeljo je tada bio u 10 puta goroj situaciji gdje su mu igracki kadar cinili Vucenovic, Resic, Bojo Juricic predvodjeni Ivkovicem pa smo i tada osigurali opstanak.
Ovdje svako navlaci vodu na svoj mlin.
Opet kazem podrzavam sastanak ali kada smo svi na "nuli" dakle na pocetku sezone.
J.ebat ce Vico sada Mirvica i to dobro, a mozda je ovo i Mirvicev plan da se povuce, jer nakon godina neuspjeha mozda je vidio da "baca pare u bunar".
Naivno razmisljas ako mislis da bi se odazvali zrinjski, siroki, posusje i slicni, bilo kad. Ti kao da ne zivis u ovoj zemljjriGonTM je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:28prije pocetka svi bi se odazvali, vjeruj mi (osim borca, sloge i zvijezde), u to sam siguran. mirvic je ovo napravio, bar po mom razmišljanju, da opere sebe i strucni stab, ne vidim nikakav drugi razlog. brate vi imate ekipu u vrijednosti od 10 miliona eura, imali ste 6 utakmica u nizu bez pobjede (zadnji put pobijedili GOSKa u decembru i sad opet goska dobili) i nisu znali sta ce i Ajmo kao pobunu. sad oni misle da su se izvukli, jer niko ne prica o lošim rezultatima i lošim predstavama, nego se oni predstavljaju kao heroji sad…GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:24Ma tajming je loš, ali mi da pozovemo sve klubove na početku sezone, vi bi rekli da nije dobar trenutak i da treba dobar plan. A ovako samo imate argument više što nećete doći.riGonTM je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:22ne treba bit ničija marioneta, a Mirvic je toliki glupan sto je uradio ovo, da ce samo jos vise naštetit Sarajevu jer nece nista dobit s ovim potezom, pogotovo zbog toga sto mu se z trenutnoj situaciji nece niko odazvat. ja kazem, moze sastanak, ali na POCETKU sezone, ne sada kada njima treba. sad sam jos vise uvjeren da ce ih vico povalit sto vise moze, a s tim je vec i poceo… otkazao kamp u Butmiru, otjerao Samiru s mjesta selektorice repke bez ikakvog razloga jer eto moze mu se. sad se ceka kazna disciplinske, a iskren da vam budem, ne bi me iznenadilo da ih toliko sjebe da se nadju ispod nas na tabeli…
ovo pisem objektivno, nadam se da ce normalni navijaci Sarajeva skontati sta sam napisao.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ljudi svi kolektivno griješite jer nije ovo Mirvić započeo, ovo je započeo onaj žutokljunac Ibričić, on je prvi izašao na teren i krenuo mahati rukama da izađu igrači, on je bio nervozan od prvog sudijskog zvižduka, njemu su grašci znoja izlazili kad ih je mali sedamnaestogodišnjak matirao u dva navrata, on je pjenio i lupao na klupi jer je vidio da su nemoćni, on je shvatio da mu sleduje noga, on je taj...Mirvić ga je samo ispratio i naravno pojeo vnogo 

LETS GO FIGHTER
- svrakino1921
- Kontakt:
Uuuuuuuuuuhhhh
Sad kad disciplinska komisija pukne kaznu Pitarima
Poslije ovog fijaska Mirvića
Bit ce po pravilniku da se može oduzet 3-12 bodova al disciplinska komisija je izglasala jednoglasno jedinstvenu kaznu od 17 bodova koji se oduzimaju F.K.Sarajevo
Uuuuuuhhhhhh
Sad kad disciplinska komisija pukne kaznu Pitarima
Poslije ovog fijaska Mirvića
Bit ce po pravilniku da se može oduzet 3-12 bodova al disciplinska komisija je izglasala jednoglasno jedinstvenu kaznu od 17 bodova koji se oduzimaju F.K.Sarajevo
Uuuuuuhhhhhh
feniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:33A ako se stavljate u isti kos s srp i hrv klubovima vas je problem.let3 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:29Hajd sto vas Zeljo ****, ali sto vas i ostalih 10 klubova skide s qrcafeniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:26Kakva prica. Gore od politicara.
Moze al kad se zavrsi sezona. Sad nas nemojte u teskoj smo situaciji, ako odigramo dobro izvan terena i pokažemo se Vici mozda nas ostavi u ligi. Necemo se sad zamjerat. Tek kad osiguramo opstanak onda ćemo biti dovoljno hrabri.![]()
Velez vjerovatno nece iz inata, jer su prosli put prosli najgore. TC neće jer imaju Azmira u savezu a i para za izvanterenske radnje. Igman uz dužno postovanje prema njima nije neko ime ni da se ukljuci ni da odbije. Jedino vi odbijate jer mislite da ćete time dobit Vicinu ljubav i opstanak
Aha, jedino mi odbijamo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.