Ovo jedan od onih navijac sam Zelje ali...
Odlican potez kluba da se **** vase igrice
Posto ste ograniceni da vam ponovim,jel treba FK Sarajevo i Mirvic da pise za vas saopstenja i da pravi sastanke u vas ime? Kontam da ste glupi al valjda mozete skontati da ste vi trebali javno izaci ovako kao mi i prozvati,organizovat sastanak ali vas je prpa jbgaitatabisine je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:12Kao sto je i navedeno MOZE sastanak na pocetku sezone uz posebne konsultacije.
Sada je Mirvic udario na Vicu i trazi podrsku da mu se ledja cuvaju. Do juce se sa tim Vicom grlio po tribinama i ispijao kafe, a sada trazi nekoga da se "poturi" za njega.
Gdje ste bili kada su nama uzimali titule, i kada su nas sakatili 5 kola za redom, sto tada niste trazili sastanke, zato sto je vama tada odgovaralo da se Zeljo oslabi kako biste mu "klanjali dženazu".
I na kraju kad Željo ostane u ligi, zasluženo, krenuće priča o dodjeljenom opstanku nauštrb sastanka sa Mirvićem.....već napisan scenariolet3 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:36feniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:33A ako se stavljate u isti kos s srp i hrv klubovima vas je problem.
Velez vjerovatno nece iz inata, jer su prosli put prosli najgore. TC neće jer imaju Azmira u savezu a i para za izvanterenske radnje. Igman uz dužno postovanje prema njima nije neko ime ni da se ukljuci ni da odbije. Jedino vi odbijate jer mislite da ćete time dobit Vicinu ljubav i opstanak
Aha, jedino mi odbijamoa zapravo niko se nije odazvao, od svih premierligasa koje je pozvao Mirvah
![]()
Daleko od toga da je to u redu. Prvi sam protiv toga. Jbg nikad niko ni spomenuo nije da nije tačno, a jbg fino je spuštanje. Niko da stane na stranu kluba i nekog Hasića demantuje i pokaže da ne može tako, neistinama, ponižavati jedan klub.itatabisine je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:34Kada Velez dobije 2,5 miliona od Vlade FBiH onda je to u redu, daj ba o cemu ovdje pricamo. Neki Hasic to rekao i sada svi trebamo slijepo da vjerujemo.Zutti je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:20Postavljali su milion puta navijači Veleža ovdje izjavu Hasića gdje je javno rekao da ste zbog pozajmice od 100k izašli iz 4r. Nikad niko nije ni pokušao to negirati.
Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi.
Zeljo je tada bio u 10 puta goroj situaciji gdje su mu igracki kadar cinili Vucenovic, Resic, Bojo Juricic predvodjeni Ivkovicem pa smo i tada osigurali opstanak.
Ovdje svako navlaci vodu na svoj mlin.
Opet kazem podrzavam sastanak ali kada smo svi na "nuli" dakle na pocetku sezone.
J.ebat ce Vico sada Mirvica i to dobro, a mozda je ovo i Mirvicev plan da se povuce, jer nakon godina neuspjeha mozda je vidio da "baca pare u bunar".
Imali ste ljiljan ne tako davno pa ste se kamuflirali. Celik ga ima i sad. Azmir fura cvijet Srebrenice. Zeljeznicar NK pa FK kako vjetar duva. Ovi kojima je grb u obliku petokrake njima i ne ide nista drugo uz to.
A ljiljan je tacno sta ?
vi iz kategorije ugrozenih manjina se morate dogovoriti da li vam ljiljan smeta ili je to stari srpski simbol kojeg u visine podigao isus u svom govoru svi ste vi srbi
Predsjednice za one bonuse što smo se dogovorili je li stoji to i daljeIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:42![]()
Ma pusti ga, mora se levat za nešto uhvatiti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:45
nacionalisticki jelee moj suvorove
Ljiljan je stilizovani krst. Predstavlja cistocu i nevinost. Cvijet Djevice Marije.feniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:45A ljiljan je tacno sta ?
Par klubova u Europi ga ima. Cak i neke repke ga koriste![]()
Darmstadt, veliki bosnjacki nacionalisti.
Iskreno se ismijah, ali ne podrugljivo, nego baš napisano onako kako zaista stvari stoje u i oko lige.ik0ik0 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:49Ne laje pas radi sela, nego radi sebe.
I to je najveći razlog zašto od ovoga nema ništa.
Svatko krene u neke incijative kad se njih pokrade, onda drugi kažu, gdje ste bili kad se kralo nas i tako u krug. A u konačnici nitko nema iskrene namjere da sport bude fer i korektan, jer to je i nemoguće u ovako neuređenoj državi. Primarni cilj ovakvih incijativa je uvijek skinuti trenutnog lopova "s vlasti" s nadom da ćeš ti zauzeti njegovo mjesto.
Istina je da je ovo što Borac i Vico u koaliciji sa Zrinjskim rade lakrdija i neviđene krađe. Ali ruku na srce, svi ovi što se sad kao bune protiv toga bi to isto sutra radili samo da su u poziciji. Svi to znaju, i baš zato niti jedna incijativa neće dobiti podršku cijele lige.
Jednostavno, tko jači taj tabači. A mi smo budale što pratimo ligu gdje se svaka bitna utakmica završi prije prvog sudačkog zvižduka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.